BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

inşallah düşmez cnm.erken demediler mi? bana doktor 14 gün sonra baktır demişti ama?

Gözün aydın canım çok sevindim senin adına :) Ne kadar güzel bir duygu... Allahım devamını getirir inşallah. Herşey gönlüne göre olsun :)
İnşallah bi gün bizde bu duyguyu tadarz benm cok agrm oluyo cnm hem kist hem enfeksiyon dan dolayı serumlr bile fayda etmedi dorukta kadın doğum doktrna gitmiştim bana önce enfeksiyonu yok edelim sonrada ışıl hnma söyle tüp bebekte oluşan kaliteli embriyolari dondrsun sonra kistlerni alalm sonra transfer işlemi yapsın dedi bu kistlerle tutmasi çok zor dedi

Çok üzüldüm canım. Enfeksiyon neden olmuş ki ? Mayısın 9 uydu demi senin üniversitede randevun. Bişey yapmıyolar zaten sadece görüşüyosun o zaman konuşursun. Dondurulmuş embriyon var mı senin.

Kizlar 10.gun sonucu 107 hamilesin dedilerinsallah deger dusmez demi
Gözün aydın canım, olumlu düşün ve çok yorulma , çok merdicen inip çıkma , çok ayakta durma . Çok sevindim. İnanılmaz bir şekilde hamilelerin sayısı artıyor rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda versin inşallah.

Ay

Tabiki bir gün sen de olumlu sonuç alacaksın merak etme, sen iyi ol gerisi gelecek.

inşallah düşmez cnm.erken demediler mi? bana doktor 14 gün sonra baktır demişti ama?

Banada 12 gun dediler uzun arastirmalardan sonr 10 gundede cikiyormus 3 haftalik oldugu icin sahin beyle gorustum cok iyi dedi carsamba da yaptircam test cani gonulden sizlerede diliyorum ben soktayim hala

Desteginizi unutamam hergun bu siteye giriyodum girmeye devam edicem telefonlada konusabiliriz bu sureci yalniz yasayan bilir cok korkuyorum insallah orda durur beni birakmaz dua edin kizlar bende hepinize ediyorum is yerim merdivenli ofis zemin katta cok cabuk yoruluyorum bakalim nasil olucak

Canım dikkat et ilk zamanlar çok önemli benim de öğretmenim merdiven inip çıkmamaya özen gösteriyorum mecbur kalmadıkça az hareket ediyorum. Derslerde ayaktayım zaten

Çok üzüldüm canım. Enfeksiyon neden olmuş ki ? Mayısın 9 uydu demi senin üniversitede randevun. Bişey yapmıyolar zaten sadece görüşüyosun o zaman konuşursun. Dondurulmuş embriyon var mı senin.
Transfer işleminde söyledi rahim agznda enfeksiyon var dye bilmiyorum baştan anlayp önlem alınması lazmdi. Maysn 6 sinda gidicem dondurulmuş embryom yok bidaha yaptrrsam transfer olmadan önce embryolri dondurn dedi doktr ameliyat olduktan sonra transfer yapılsın dedi

Baştan yapılacak herşey üniversitede en son yapılıyo ya da söyleniyo... Bizim de öyle bizim durumumuzda olan kişilere ilk önce yapılması gereken genetik test en sonda yapılacak.

Baştan yapılacak herşey üniversitede en son yapılıyo ya da söyleniyo... Bizim de öyle bizim durumumuzda olan kişilere ilk önce yapılması gereken genetik test en sonda yapılacak.
evet benimde mesela ilkinde embiryo olusmadı yarım kaldı . ikincisinde c kalite embriyo olustu bitanceik 18 yumurtadan. 3.gün transfer yaptılar.tabi negatif. şimdi bi sene beklicem.2. sıra için. bu arada genetiğe bakılsa bisey mi olur en azından kafamız rahat olur. illa son bi hak mı kalması gerekiyor anlamıyorum :S

İşte; canım bunu gel de anlat bizim için zaman kaybından başka bişey değil ki benim eşimin değeri zaman geçtikçe düşüyo zaten adet sayıda var düşün yani. Bekleyelim daha işimiz ne...

Aynen bütün zorluklari biz cekelim zatrn onlarn umrnda degilki ben ameliyat olcam agridan bittm tükendim artk ameliyatmda riskli her doktra olamiyom özelde cok para istyo cikmazdym

Madem enfeksiyon var neden transfer yaptı ki, hem bir daha ki sefere embriyoların dondurulma garantisini kimse veremez canım okadar yumurta toplanıyor geriye çok az sağlıklı kalıyor dondurabilmeleri için 5. Güne ulaşmaları gerekiyor bu da risk, benim 3 tane kalmıştı 5. Gğnü beklemedn transfer ettiler çünkü bilemezler dayanıp dayanmayacaklarını. Yani şunu demek istiyorum önce bu kistlere çare bulup öle denemelisin bence , kistlerle zaten embriyo kaliteli olmuyor. Sen neden Gürkan Uncu nun özeline bir gitmiyorsun. Muayenesi çok pahalı evet ama tam teşhisi koymak için Gidebileceğin en iyi prof da o, bir git ona bakalım ne önerecek , onun teşhisine 100 de 100 Güvenebilirsin. Başka yerlerde oyalanma . Fakülte de tüp denediğini de sölersen dosyanı da incelemesi kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…