hayırlı olsun cnm . rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah.darısı isteyen herkezin başına.aminnnSlm kizlar 2 gun sonraki değerim 255 iki kati artmis sukur rabbime ama psikolojim bozuldu heralde kendimi hala hamile goremiyorum
Benim sadece amh ne tekrar baktılar negatif sonuçtan sonra. Bir de yumurtalarımda olusumu sorun varmış. Tedavi şeklini degistireceklermis. Aciliyetim olmadığı için sıraya sormuşlar. Bende pko var esimde de morfoliji ve sayı azlığı .İşte; canım bunu gel de anlat bizim için zaman kaybından başka bişey değil ki benim eşimin değeri zaman geçtikçe düşüyo zaten adet sayıda var düşün yani. Bekleyelim daha işimiz ne...
Canim acil olsada olmasada siraya sokuyolar iste.benimde amh dusuk.vakit kaybetmemen gerekiyo gun gectikce yumurtan tukeniyo diyolar ama yine siraya sokuyolar nasil bir mantiksa artik.ikinci icin 5 ay oldu hala sira bekliyorum goya acil.sevkette galiba genetik testlere ve pihtilasma testlerini yapiyolarmis ben ikinciye cagrilmadan orada baktiricamBenim sadece amh ne tekrar baktılar negatif sonuçtan sonra. Bir de yumurtalarımda olusumu sorun varmış. Tedavi şeklini degistireceklermis. Aciliyetim olmadığı için sıraya sormuşlar. Bende pko var esimde de morfoliji ve sayı azlığı .
Sende haklsn kistler tutunmyada engl oluyo ama amelytta yumurtalrn rezervni dusurcek gürkan hoca tüp bebekte dha uzmanmis kemal ozerkan var Laparoskopi de en iyi doktor o dediler ben onun muayenesine cok gittm zatn o bna ya tüp bebek yda ameliyat demişti ama bnce ameliyat ol demsti amelyati cok pahali ama ben genede olcaktm sonra gürkan bey tüp bebek yapalm diyince bnde şansım var demkki dye düşünmüştüm ama artk olmucagni düşünüyorum bide enfeksiyon çıktı bide ağrım hic dinmiyoMadem enfeksiyon var neden transfer yaptı ki, hem bir daha ki sefere embriyoların dondurulma garantisini kimse veremez canım okadar yumurta toplanıyor geriye çok az sağlıklı kalıyor dondurabilmeleri için 5. Güne ulaşmaları gerekiyor bu da risk, benim 3 tane kalmıştı 5. Gğnü beklemedn transfer ettiler çünkü bilemezler dayanıp dayanmayacaklarını. Yani şunu demek istiyorum önce bu kistlere çare bulup öle denemelisin bence , kistlerle zaten embriyo kaliteli olmuyor. Sen neden Gürkan Uncu nun özeline bir gitmiyorsun. Muayenesi çok pahalı evet ama tam teşhisi koymak için Gidebileceğin en iyi prof da o, bir git ona bakalım ne önerecek , onun teşhisine 100 de 100 Güvenebilirsin. Başka yerlerde oyalanma . Fakülte de tüp denediğini de sölersen dosyanı da incelemesi kolay olur.
Kıyamam, dua ediyorum inşallah önce sağlığına kavuş diye , fakülteyle görüşmen de ne diyecekler bakalım. İnşallah ameliyata gerek kalmadan çözüm bulurlar canım.Sende haklsn kistler tutunmyada engl oluyo ama amelytta yumurtalrn rezervni dusurcek gürkan hoca tüp bebekte dha uzmanmis kemal ozerkan var Laparoskopi de en iyi doktor o dediler ben onun muayenesine cok gittm zatn o bna ya tüp bebek yda ameliyat demişti ama bnce ameliyat ol demsti amelyati cok pahali ama ben genede olcaktm sonra gürkan bey tüp bebek yapalm diyince bnde şansım var demkki dye düşünmüştüm ama artk olmucagni düşünüyorum bide enfeksiyon çıktı bide ağrım hic dinmiyo
İnan çok üzüldüm canım benim ya. Dediğin gibi sen ilk önce kistleri tedavi et ameliyatsa çözüm; ol derim. Ben de rahimde perde var dediler risk oluşturmasın diye aldırdım. Allah yardımcımız olsun.Aynen bütün zorluklari biz cekelim zatrn onlarn umrnda degilki ben ameliyat olcam agridan bittm tükendim artk ameliyatmda riskli her doktra olamiyom özelde cok para istyo cikmazdym
Allah razı olsun cnm inşallah cnm ne dicekler bende çok merak ediyorum eğer gene iknciye deneyelm derlrse bişey yapmadan yaptrmayi düşünmüyorumKıyamam, dua ediyorum inşallah önce sağlığına kavuş diye , fakülteyle görüşmen de ne diyecekler bakalım. İnşallah ameliyata gerek kalmadan çözüm bulurlar canım.
Amin cnm dediğin gbi artk ne gerekiyorsa yapcm genç yaşta tukendim valla :-/İnan çok üzüldüm canım benim ya. Dediğin gibi sen ilk önce kistleri tedavi et ameliyatsa çözüm; ol derim. Ben de rahimde perde var dediler risk oluşturmasın diye aldırdım. Allah yardımcımız olsun.
Benim kızkardeşim de vardı perde ilk 3 bebeğini aldırmak zorunda kaldı buyüzden anlamadı doktorlar , o alındıktan sonra 2 tane doğum yaptı sağlıklı çok şükür.İnan çok üzüldüm canım benim ya. Dediğin gibi sen ilk önce kistleri tedavi et ameliyatsa çözüm; ol derim. Ben de rahimde perde var dediler risk oluşturmasın diye aldırdım. Allah yardımcımız olsun.
Sanmıyorum birşey yapmadan aynı şekilde deneyelim demezler.olumsuz sonucu değerlendirip yeni bir protokol başlıyorlar. benim ilk denememde biz 3 arkadaştık hiçbirimizin tutmadı , ikinciler için hepimize farklı tedavi uyguladılar, 2 miz hamileyiz, 3. arkadaşın transferi de bu hafta olacak . sen içini ferah tut.Allah razı olsun cnm inşallah cnm ne dicekler bende çok merak ediyorum eğer gene iknciye deneyelm derlrse bişey yapmadan yaptrmayi düşünmüyorum
Canim acil olsada olmasada siraya sokuyolar iste.benimde amh dusuk.vakit kaybetmemen gerekiyo gun gectikce yumurtan tukeniyo diyolar ama yine siraya sokuyolar nasil bir mantiksa artik.ikinci icin 5 ay oldu hala sira bekliyorum goya acil.sevkette galiba genetik testlere ve pihtilasma testlerini yapiyolarmis
Bu konuda net bir bilginiz var mı ? Kendi istegimizle bu arastirmayi yapıyorlar mi acaba ? Öyleyse bende siram gelene kadar özelde düşünüyorum. Gitmeden yaptirsam çok iyi olur .Canim acil olsada olmasada siraya sokuyolar iste.benimde amh dusuk.vakit kaybetmemen gerekiyo gun gectikce yumurtan tukeniyo diyolar ama yine siraya sokuyolar nasil bir mantiksa artik.ikinci icin 5 ay oldu hala sira bekliyorum goya acil.sevkette galiba genetik testlere ve pihtilasma testlerini yapiyolarmis ben ikinciye cagrilmadan orada baktiricam
amh düşük e2 yüksel ama bunlar dogru sonıclar değil adetin 3 gunun dogru sonuclari bulabilirsin sana bunlari yaptiran doktor biraz sacmallamiş adete 3 gunu kesinlikle yapilir bunlar oyuzden bu degerlere bakmaArkadaşlar pazartesi günü endokrin randevum var. bugün hormon tahlilim yapıldı fakat malesef adetin 3.gününe denk gelmedi. en son adet olalı 27 gün oldu yani 3 güne kadar adet olacağım. değerleri şu şekilde:
TSH0.21
PRL 9.71
LH 15.88
FSH 7.69
E2 162
değerlerden anlayanlar problem var mı sizce? lh ve e2 yüksek sanırım. adet günümde olmadığım için midir yoksa pko filan mı? bundan 1.5 ay önce adet günümde bakıldığında lh 5.53 idi şuan 15 çıkınca şok oldum.
İnşallah cnm dediğin gibi güzel günler görürüm bnde. Sen naslsn hersey yolunda demiSanmıyorum birşey yapmadan aynı şekilde deneyelim demezler.olumsuz sonucu değerlendirip yeni bir protokol başlıyorlar. benim ilk denememde biz 3 arkadaştık hiçbirimizin tutmadı , ikinciler için hepimize farklı tedavi uyguladılar, 2 miz hamileyiz, 3. arkadaşın transferi de bu hafta olacak . sen içini ferah tut.
Canim bi kere yaptirdim tutmadi deyince yapiyorlarmis bi arkadastan oyle duymustum.ama kesin bi bilgim yok benimde.hangi bolume gidiyoruz noluyo bilmiyorum yani ama arastirma icerisindeyim.orda calisan bi arkadasim var ona sorucam.kesin bilgi aldigimda sanada haber veririm.valla ikinciye gitmeden yaptirmak en iyisi.universitede bi cozum yok oyle bos bos bekliyoruz.mecburen artik kendimiz careler ureticez.ben ilkinde bi polip ameliyati olmak icin bile 3 ay bekledim.oyuzden ikinciye artik garantiyle gitmek istiyorum.beklemek zaten iyice sinir bozucu olmaya basladi.bugun butun gun aradim hastaneyi sira durumunu ogreneyim diye acan yok.acil bisey olsa nolcak bilmem..rabbim daha fazla oyalamasin bizleri bu yollarda..Bu konuda net bir bilginiz var mı ? Kendi istegimizle bu arastirmayi yapıyorlar mi acaba ? Öyleyse bende siram gelene kadar özelde düşünüyorum. Gitmeden yaptirsam çok iyi olur .
Bilgi verirsen gerçekten çok sevinirim canim. Bizim işimiz sabır , kuvvet işi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bilgini bekliyorum. Umarım en kisa zamanda donersin :)Canim bi kere yaptirdim tutmadi deyince yapiyorlarmis bi arkadastan oyle duymustum.ama kesin bi bilgim yok benimde.hangi bolume gidiyoruz noluyo bilmiyorum yani ama arastirma icerisindeyim.orda calisan bi arkadasim var ona sorucam.kesin bilgi aldigimda sanada haber veririm.valla ikinciye gitmeden yaptirmak en iyisi.universitede bi cozum yok oyle bos bos bekliyoruz.mecburen artik kendimiz careler ureticez.ben ilkinde bi polip ameliyati olmak icin bile 3 ay bekledim.oyuzden ikinciye artik garantiyle gitmek istiyorum.beklemek zaten iyice sinir bozucu olmaya basladi.bugun butun gun aradim hastaneyi sira durumunu ogreneyim diye acan yok.acil bisey olsa nolcak bilmem..rabbim daha fazla oyalamasin bizleri bu yollarda..
Kizlar rahatsizliklariniz bilmedigim icin yorum yapamiyorum rabbim acil sifalar versin hamile kaldim diye sayfayi biramiyorum manevi destegim sizlere dilim donduguncede dua ediyorum herkesin gonlune gore versin insallahCanim bi kere yaptirdim tutmadi deyince yapiyorlarmis bi arkadastan oyle duymustum.ama kesin bi bilgim yok benimde.hangi bolume gidiyoruz noluyo bilmiyorum yani ama arastirma icerisindeyim.orda calisan bi arkadasim var ona sorucam.kesin bilgi aldigimda sanada haber veririm.valla ikinciye gitmeden yaptirmak en iyisi.universitede bi cozum yok oyle bos bos bekliyoruz.mecburen artik kendimiz careler ureticez.ben ilkinde bi polip ameliyati olmak icin bile 3 ay bekledim.oyuzden ikinciye artik garantiyle gitmek istiyorum.beklemek zaten iyice sinir bozucu olmaya basladi.bugun butun gun aradim hastaneyi sira durumunu ogreneyim diye acan yok.acil bisey olsa nolcak bilmem..rabbim daha fazla oyalamasin bizleri bu yollarda..
Allah razı olsun. Sağlıkla kucaginiza alin inşallah evladinizi. Inşallah bizde mutlu haberlerle döneriz bu sayfaya.Kizlar rahatsizliklariniz bilmedigim icin yorum yapamiyorum rabbim acil sifalar versin hamile kaldim diye sayfayi biramiyorum manevi destegim sizlere dilim donduguncede dua ediyorum herkesin gonlune gore versin insallah
Canim allah razi olsun.herkesin rabbim gonlune gore versin insallah.bizleride bu yollarda daha fazla oyalamasin insallah.rabbim bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin..Kizlar rahatsizliklariniz bilmedigim icin yorum yapamiyorum rabbim acil sifalar versin hamile kaldim diye sayfayi biramiyorum manevi destegim sizlere dilim donduguncede dua ediyorum herkesin gonlune gore versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?