BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Bilgi verirsen gerçekten çok sevinirim canim. Bizim işimiz sabır , kuvvet işi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bilgini bekliyorum. Umarım en kisa zamanda donersin :)
Canim sevkette tibbi genetik bolumu varmis.yapip yapmadiklari konusunda tam net bilgi alamadim ama persembe gunune randevu aldim.bakalim artik gidince ogrenicem artik neler olucak.iki kere yaptirdim olmadi diycem.herhalde yaparlar bi sansimizi denicez artik..

Insallah durumumuzu anlatinca bakarlar. Biz önlemini şimdiden alalım, bilelim üniversite yapmicak çünkü. Haberini bekliyorum cnm yine. Bakalım be diyecekler.

kizlar kafam cok karisik ya simdi ben acibademde ilk tedavimi oldum ama malesef dusukle sonuclandi simdi yine haziranda tedavi olucam ama asiri derecede kararsizim acaba yine acibademi secsem yoksa osman hocayimi secsem kafam alak bulak yardimci olursaniz sevinirim

öncelikle hayırlı kandiller canım
benimde ilk tüp bebek tedavim acıbademde oldu ve 8 haftalık düşükle sonuçlandı. (mayısta tedaviye başladım-temmuz da düşükle sonuçlandı) ikinci tedavimi yine acıbademde oldum o da transfer aşamasına gelemeden yarım kaldı.Şubat ayında histeroskopi ameliyatı oldum. kısmetse de bu ay 3. tüp bebek tedavisine başlayacağım.
inşallah tedaviye gerek kalmaz...

bende haziran başinda tedaviye başlicam ama cok kararsizim iki secenek var aklimda biri osman hoca biri şahin bey kafam alak bulak sizin düşük sebebriniz nedir acaba

canım benim düşük bilmiyoruz doktor olabilir dedi.hiç bir belirtide sezmedim iş çıkışı eve gittiğimde tuvalet kağıdına gelen bir kanama ile bir panik yaptim ve az değil çok fazla kanamam oldu hemen acıbademi aradım olur dediler ama çok fazla dedim o zaman şahin bey gelsin demiş ve heman muayene etti bebek ve kesenin etradında kan yok dedi ama muayene sırasında herker kan oldu ben zaten hastaneye giderken bebeğimi kayıp ettim diyegittim ama doktor birşey yok deyince yin e de ümitlenmedim. ve diğer kontrlde bebek gelişmemiş düşük olacak denildi ve kayıp ettim...
sonra kromozon testi yapıldı test sonuçları normal.
ikinci tedavimde doktorum bir kitle var onu alalım bu tedaviyi bırakalım dedi ama başlayalı 1 hafta oldu diye devam edelim dedik o da döllenme olmadı.
yani tam olarak sebebini de doktor söylemedi sadece bu şekilde olabiliyor deddi o kadra.
senin doktorun kimdi
ve sen neden bebeğini kayıp ettin

ayni durumlari bende yaşadim seninle aynisi gibi ben sabah cornie jeli siktim baktim hafif bi pembe kan aradim hemşire tahriş olmuştur dedi meyse dedim snr o gun baya bildigin kasiklarim agriyo hafif hafif koyu renk cok az kan geliyo oda peceteye sildigimden yine aradim hemşire normal dedi dinlen dedi yattim biraz ama nasil agri dedim bu işte bu terslik var bu sirada kanamam brisz daha artti aradim yine böyle böyle dedim pihtidada gelio artik 4 aradigimdan dolayi hemşire zorla morla cagirdi neyse gittim şahin bey hersry güzel dedi kesede kanama yok dedi ama kese aşadaga dedi igne verdi dinlen dedi igneyi vurundum aradan 2 saat sonra wcde kocaman bi parca dusurdum ozaman dedim işte düştü neyse sabah hastanrye tekrardan gittik düşük önleyivi igneleri vurdurmak icin ama benim icime dogmustu beta yaptirayim dedim yaptirdim malesef betam düşüyordu snr sahin beyi aradim oda gelmemi söyledi malesef düşmüş dedi snr işte yikildim agladiö cok fazla ama yapacak bişey yok taktir allahin spnra ben şahin beye muane gittim dedim sebebi ne bu düşügün oda bana sebesiz dedi yamü bi sebebi yok bbende cok isarar ettim bi kromozom ve kan pihtilaşaöa testi yaptiralim dedim oda bana buna gerek yok ama istiyosan yaptir dedi yaptirdim sonuc kan pihtilaşmasi cikti bende işte benim hikayem bu yani merkez bana cok ilgisiz geldi oyUzden osman hocayimi tercih etsem diue düşnüupruö kafam cok karşik

Öncelikle çok geçmiş olsun. Kromozom analizi yaptırmışsınız sanırım acıbademde. Bize de üniversitede yapılacak bu test iki tane negatiften sonra. Bizde sorun eşimden kaynaklı sperm sayızı çok az. Nasıl yapılıyor bu test bilgi verir misiniz?

Iki kaybım var. Pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum. Şevket Yılmaz'da yapılıyormu net bilgi nasıl öğrenebilirim bide tavsiye edeceğiniz bi kadın doğumcu varmı acaba bursalıyım ama uzun yıllar memuriyetten dolayı doğudayım.yardımcı olurmusunuz

Canim benimde randevum yarin.ogrendigim kadariyla yapiliyomus.yarin gidince ogrenicem artik ayrintili.valla doktor olarak uzun suredir ugrasiuosan gurkan uncuyu onerebilirim ama mayenisi biraz pahali.riskli bi durumun yoksa ziya cetinde iyi.

Canim iki kisidende kan alip yapiliyomus.ama sonuclar bir ayda cikiyormus.bende sevketten randevu aldim orda yaptiricam.yarin randevum var.universiteye kalirsak halimiz harap.ikinciye gitmeden yaptiricam bende

Canim benimde randevum yarin.ogrendigim kadariyla yapiliyomus.yarin gidince ogrenicem artik ayrintili.valla doktor olarak uzun suredir ugrasiuosan gurkan uncuyu onerebilirim ama mayenisi biraz pahali.riskli bi durumun yoksa ziya cetinde iyi.
Gelişmeleri paylaşırsan sevinirim. Sevket Yılmaz'da kimden randevu aldın. Pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum. Hamile kalmamda sorun yok ama sonrası malum...

Gelişmeleri paylaşırsan sevinirim. Sevket Yılmaz'da kimden randevu aldın. Pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum. Hamile kalmamda sorun yok ama sonrası malum...
Canim sevkette tibbi genetik bolumu varmis.ordan rasgele aldim valla randevu.bakalim yarin gidince netlesicek.bence sende ozaman once pihtulasma faktorlerini yaptir ondan sonra iyice bi doktor arayisina gir..

Diğeri kim kızlar nasılsınız bu arada

canım bize test için doktor bey bir telefon numarası verdi medical park hastanesine gittik ve kan verdik sadece sonuçler gelince de bizi aradılar ve e-mail atıldı.

Canim iki kisidende kan alip yapiliyomus.ama sonuclar bir ayda cikiyormus.bende sevketten randevu aldim orda yaptiricam.yarin randevum var.universiteye kalirsak halimiz harap.ikinciye gitmeden yaptiricam bende
Üniversiteyi beklememekle en doğrusunu yapıyosun. Artık kendi durumumuzu kendimiz analiz edip çareler arıyoruz. Bakalım biz de ayın 17 sinde gidicez eşime ilaç başlayacaklarını söylediler bir de kromozom analizi yapılacakmış. Her neyse sonuç çıksın ama üçüncüyü orda yapmayacağım kesin. Acaba gittiğimde bunu söylesem mi yoksa sonuçlar çıkınca karara göre mi söylesem bilemedim.

Canim ben bugun gittim yaptirdim.iki negatif tup denemem var deyince hic itiraz etmediler hemen yaptilar.kromozom analizi iki aya pihtilasma faktorleri bir aya cikiyormus sonuclari..

Aynen oyle valla.bu universite bana kafayi yedirtcek yakinda.iki ay once aradigimda 72. Siradaydim bugun aradim 77. Siradayim.2 ayda siranin one gelmesi gerekirken daha cok gerilemis yani.bu nasil oluyo dedi hoca acil dediklerini on siralara aliyomus hemen.sanki biz hic acil degiliz.yani iki ayda hic hickimseyi cagirmamislar.8-9 ayi rahat bulur dedi cagirilman.ne diyim valla hakkimi helal etmiyorum bu duzenede bizleri bu hale dusurenede.bugun sevkete gittim doktoro iki negatifim var dedim.hemen kromozom tahlili ve pihtilasma faktorlerini istedi.valla sastim bukadar sorunsuz olmasina.universitede bukadar zorlukla karsilasinca.esimden ve benden kan aldilar.sonuclar 2 aya cikiyomus.artik sonuclar ciksinda ondan bakicam basimin caresine.artik universitenin adini bile duymak istemiyorum.sende once tahlilerinizi yaptirin.sonuclarini bekle sonra rapor icin konusursun.cunku raporunda disarda belli bi kullanim suresi var.i sallahta disari verme konusunda sikinti cikarmazlar.

Bende zerre güvenmiyorum oraya hiç de gitmek istemiyorum. Rapor için zorluk çıkarırlar mı sence beni bir kez daha oraya mecbur ederler mi. Bir kere daha katlanamam ben. Sonuçta iki tane denemişim sonuç koca bir sıfır

Valla bildigim kadariyla kadin faktorunde veriyolar hemen.hatta isil hanim ozaman kendi demisti bana beklemek istemiyosan al git rsporunu diye.basindan savmisti yani kisacasi.ama erkek faktorunde zorluk cikartabiliyolarmis.ama sen baski yap iyice.sonucta senin ucuncu olcak.hatta sen bu gorusmeye gittigindr bi agizlarini ara bakalim ne dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…