sanmıyorum canım.zübeydehanımda aşılama yapıyorlar mı
Öyle yapayım o zaman ben gidince konuşayım azıcık ne dicekler.Valla bildigim kadariyla kadin faktorunde veriyolar hemen.hatta isil hanim ozaman kendi demisti bana beklemek istemiyosan al git rsporunu diye.basindan savmisti yani kisacasi.ama erkek faktorunde zorluk cikartabiliyolarmis.ama sen baski yap iyice.sonucta senin ucuncu olcak.hatta sen bu gorusmeye gittigindr bi agizlarini ara bakalim ne dicekler
Cok gecmis olsun . Umarım hepsi temiz çıkar. Bizde yolumuza devam ederiz insallah. Iyi ki biz kendimiz gidiyoruz. Üniversite gerek duymuyor, nedense! Hakkımızda hayırlısı olsun bende gidip sonuclarimi alayım yazın inşallah özelde denemek istiyorum. Şimdi o kafamı karıştırıyor. Istanbulda da çok iyi merkezler varmış . KafaM çok çok karışıkCanim ben bugun gittim yaptirdim.iki negatif tup denemem var deyince hic itiraz etmediler hemen yaptilar.kromozom analizi iki aya pihtilasma faktorleri bir aya cikiyormus sonuclari..
Ben baktirdim canim gercektende cok dusuk cikti.doktor hicmi gunes gormuyon dedi bana.ampul verdi 6 ay bi tane ampul kullanicam sonra yine bakicam.bakalim insallah yukselmistir.Arkadaslar biraz araştırma yaptım da tüp bebek tedavisine gelen kadınların çoğunda d vitamini eksikliği oluyormuş. Siz hiç vitamin değerlerinize baktırdiniz mi ? Ben en kisa zamanda baktırmayi düşünüyorum.
Ben de en kisa zamanda baktiricam inşallah. Hangi doktor baktı canım . Dahiliye mi ? Ben ona gideyim diyorum ve hangi hastahane. O kadar üniversite ye gidiyoruz bi vitamin degerlerimize bakılmadı.Ben baktirdim canim gercektende cok dusuk cikti.doktor hicmi gunes gormuyon dedi bana.ampul verdi 6 ay bi tane ampul kullanicam sonra yine bakicam.bakalim insallah yukselmistir.
Canim ben devlet hastanesinde hemsireyim zaten.orda herhangi birine baktirdim ama.normalde dahiliye bakiyor.2 ye kadar kan vermen gerekiyor sonuclarda 10 gunde falan cikiyor.universite hicbir arastirma yokki.negatiften sonra baktirdim ben bunu hatta sonra universitedeki doktorada gosterdim.bisey olmaz bundan dedi.kendi kendimize cozum bulmaya calisiyoz iste napalim.Arkadaslar biraz araştırma yaptım da tüp bebek tedavisine gelen kadınların çoğunda d vitamini eksikliği oluyormuş. Siz hiç vitamin değerlerinize baktırdiniz mi ? Ben en kisa zamanda bastırmayi düşünüyorum.
Ben de en kisa zamanda baktiricam inşallah. Hangi doktor baktı canım . Dahiliye mi ? Ben ona gideyim diyorum ve hangi hastahane. O kadar üniversite ye gidiyoruz bi vitamin degerlerimize bakılmadı.
Çekirge den cuma gününe randevu aldım . Bakalım benim sonuçlar nasıl çıkacak. Aç tok farkediyor mu ? D vitamini hikayelerini paylasanlar çok olumlu şeyler yazmışlar umarım bizde faydasını görürüz.Canim ben devlet hastanesinde hemsireyim zaten.orda herhangi birine baktirdim ama.normalde dahiliye bakiyor.2 ye kadar kan vermen gerekiyor sonuclarda 10 gunde falan cikiyor.universite hicbir arastirma yokki.negatiften sonra baktirdim ben bunu hatta sonra universitedeki doktorada gosterdim.bisey olmaz bundan dedi.kendi kendimize cozum bulmaya calisiyoz iste napalim.
Ac tok farketmiyo canim kan vermen.buyuk ihtimal seninde dusuk cikar.genelde arastirmalara cocuk problemi yasayanlarda dusuk oluyormus.sanada ya ampul baslar yada damla.insallah sebebimiz bu olurda cozum.buluruz..Çekirge den cuma gününe randevu aldım . Bakalım benim sonuçlar nasıl çıkacak. Aç tok farkediyor mu ? D vitamini hikayelerini paylasanlar çok olumlu şeyler yazmışlar umarım bizde faydasını görürüz.
Peki pihtilasma sorunun oldugu icin bisey baslamadimi canim.genelde aspirin falan kullandiriyorlar.cok ciddi boyuttaysa hatta kan sulandirici igne yaptiriyorlar.Merhaba arkadaşlar
1.5yıllık evliyim ve 3 defa düşük yaşadım üniversitede testlerimiz yapıldı(kromozom,troid,kan pıhtılaşma,protein s,c) sadece kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı.2 gün önce Ziya Çetin'e gittik ve sende polikistik over var dedi.glokofen verdi ve hamile kalabilirsin dedi 1 ay tedavi etmeden hemen hamile kalmaktan ve tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.sizce hemen hamile kalmam doğru olur mu?
inşallah cnm. yaza kadar iyi bi bakım yapayım kendime gerisi Rabbime kalmıs. iyi haberler bekliyorum hepimizden inş.Ac tok farketmiyo canim kan vermen.buyuk ihtimal seninde dusuk cikar.genelde arastirmalara cocuk problemi yasayanlarda dusuk oluyormus.sanada ya ampul baslar yada damla.insallah sebebimiz bu olurda cozum.buluruz..
Canım sizin sorun neydi. Bende üniversitede yaptırıcam kromozom testi nasıl yapılıyo nasıl ilerliyo biraz bilgi verir misin. bu ayın 17 sinde gidicez eşime ilaç başlanacak dediler başka da bi bilgi vermediler. Senin nasıl ilerledi.Merhaba arkadaşlar
1.5yıllık evliyim ve 3 defa düşük yaşadım üniversitede testlerimiz yapıldı(kromozom,troid,kan pıhtılaşma,protein s,c) sadece kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı.2 gün önce Ziya Çetin'e gittik ve sende polikistik over var dedi.glokofen verdi ve hamile kalabilirsin dedi 1 ay tedavi etmeden hemen hamile kalmaktan ve tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.sizce hemen hamile kalmam doğru olur mu?
Hiç anlamadım toplum içine çıkacak durumumuz kalmadı ne dedemek canım? insanların başına neler geliyor , allah korusun. Yanlış düşünüyorsun. Dr un kim ? aşılama için sanırım diyorsun yani emin değilsin? dr un la konuş canım sana nasılbir tedavi uygun görüldü sen ne aşamadasın? burdan nasıl bir yardım bekliyorsun ? tabiki birbirimizden çok şey öğreniyoruz burda ama sen önce dr undan detaylı bigi ala aşılamamı yapılacak tüp bebekmi? birşey demedilermi sana ?arkadaşlar durumumu şöyle özetleyim: 36 yaşında 8 yıllık evliyim ancak 2 yıldır çocuk düşünebildik .Eşim geçen yıl varikosel ameliyatı oldu. Değerler normale yakın şu an.Hsg çektirdim,üstüne iki adet gördüm.Folio kullanıyorum.Eşime ilaç verilmedi. Dr um eşimden yıkanmış sperm testi istedi. Aşılama için sanırım.Bundan sonraki süreç nasıl olacak memuruz ikimizde bu arada...Yardımcı olursanız sevinirim çünkü toplum içine çıkacak durumumuz kalmadı malesef.
Canim ben gittim bir kere.butun kuzenlerim ve arkadaslarimda onda dogum yaptilar.cocuk icin dusunuyosan ondan cok fayda alabilecegini sanmiyorum.jale gürlüer e giden var mı
yaa bende randevu aldım haftayaCanim ben gittim bir kere.butun kuzenlerim ve arkadaslarimda onda dogum yaptilar.cocuk icin dusunuyosan ondan cok fayda alabilecegini sanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?