BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

yaa bende randevu aldım haftaya
bi arkadasım gitti oda hamile kalamıyordu şimdi hamile bende ondan heveslendim
Valla canim bende hemsireyim.doktorlar hakkinda az cok ongorus yapabiliyorum.tup bebek icin kuzenimle ona fikir almaya gitmistim ne oneriyo nerde yaptirabilirim falan diye.ona gitmeden asilama falan yaptirmistim ben.sonra benim testlere bakinca sana asilamaya gerek yok.bosuna olmus olur dedi.tup bebek gerek dedi.kendidi tup bebek yapmadigi icin bikac isim onerdi.sonra gel bi muayene yapalim dedi.bikac yumurta gordu.yumurtan var bu ayi degerlendirelim bikac gelistirici igne vereyim kullan dedi.olmadi asilama yapariz dedi.dedim hani asilama bosunaydi ama bi sansimizi deneyelim dedi.burda bende ip koptu zaten.bosuna olan seyi niye yaparsin.isin icine maddiyat giriyo yani.sonra igneleri almam icin pembe maviye gonderdi.illa ordan aliniyomus.yazdigi igneler 1 milyar tuttu zaten.ben soklarda.aradim sonra dedim igneler bukadar tutuyo asilamayi yaparsaniz ne alcaniz 1500 aliyorum dedi.dedim kalsin ben yaptirmiyorum.sen bilirsin dedi kapatti.yani oan benim icin bitmis oldu o doktor.dogumda cok iyi olabilir ama onemli olan bu surecte bize yardimci olmasi.okadar parayida bosuna vermenin anlami yok.

sağolasın
var mı sürekli gittiğin bir doktor bende araştırıyorum
kime gideyim bilemiyorum ((
güler yıldıza gidiyorum şuan
3 kez klomen + çatlatma iğnesi denedim olmadı
bir çocuğum var benim ikinci 6 aylık doğdu yaşamadı. 4 senedir bi daha hamile kalamadım

Sorun ne peki hic arastirdilarmi.bi sebep vardir mutlaka.valla bende cok doktor gezdim en son hepsi tup bebek deyince universitede karar kildim.rapor hakkimi kullanayim diye.gerci orasida berbat biyermis ya icine girince ogrendim.bi kez tup bebek denedim.malesef olmadi simdi ikici icin sira bekliyorum ama sanirim raporumu alip ozelde yaptiricam.gecen hafta sevkete gidip pihtilasma faktorlerime ve kromozom analizlerime baktirdim.2 ay sonra sonuc cikiyomus.onun sonucuna gore hareket edicrm.sende bence yaptir bunlari.orda sorun cikarmiyolar.disarda cok fiyat istiyolar bunun icin.3 kere kullandiysan klonemen dahada kullanma bence.olsa zaten olurdu 3 ayda.bosuna ilac yukleme vucuduna..

bir kaç kan tahlili yapıldı hsg falan yapıldı birşey çıkmadı
yaşım 39 bu yüzden vakit harcamak istemiyorum ama herşey nasip tabi

medikalparkta gerçek bey varmış onu tavsiye ettiler hiç duydun mu

Kızlar bende 2 ay klomen çatlatma iğnesi kullandım devam eğitimin sizce ???

her girdiğim ortamda bebek var mı diye sorulmaktan millete cevap vermekten bıktım.Dr um hsg den sonra hamile kalabilirsin dedi. Adet görmezsen hamilesindir dedi. Sanki o kadar kolay bi durum. HSG temiz tüpler açık ama olmuyor işte. belki bu ay dicem ama umudum da kalmadı.Eşimin yıkanmış test durumumu görmek istedi.Sonra duruma göre karar vereceğiz dedi.

Bugün eşim sperm tahlili yaptırdı sperm çıkmadı ameliyatı düşünün dedi para kazanmak için yapmış olabilirler mi

Canım hangi doktora gittiniz başka bi yerde daha yaptırın isterseniz

Eurofertil Bursa eşimi ikna etmem zor gibi ama bilemiyorum.Daha önce de benim ısrarımla testis biyopsisi olmuştu.bu 3. Spermiogram ilkinde sıfır sperm çıkmıştı 2. Sinde 1-2 canlı 1-2 ölü sperm var denildi.bi de doktorun tavsiye ettiği xy ilacı kullandı dikkat etti .öyle milyonlu bi sonuç zaten beklemiyorduk da en azından elli-100 bilemedin 15 olaydı....

Yine bi konuş canım doktor başka bişey demedimi direk ameliyatmı dedi

evet canım aynen çıkmadı ama ameliyatı da. Bi duşunun demiş eşime bana da öyle demişti ...

Ameliyattan başka bi çözümü yokmu ki yada elinizdeki sonuçlarla gidin bi vakalım başka doktora gösterin gösterin ne dicek

kizlar pazartesi doktorla göruşmem var inş mayisin sonu haziran sonu yeni tedaviye başlicam şu lanet sigari bi birakamadim 01 iciyorum ama birakmam lazim

İnşallah hayırlı olur canım ne tedavisine baslıcam doktorun

kızlar bugün adetimin 2.ci günü doktora gittim uludağ unv. muayane etti iğne ve ilaçlar verdi çarşamba günü gidicez acaba ogün mü aşılama yapılcak

Benim bi kızım var Allah'a şükür 2. Yine o istedi yaşımız da geçmeden diye 3 yıldır uğraşıyorduk olmadı eşimi ikna ettim en son sonuçtan sonra boş yere para ve Zaman kaybı diye düşünmeye başladı.....Kızım zaten çok üzüldü Allah,A dua ettim ettim olmadı hani çocukların duası kabul olurdu benimki niye olmuyor diye söyleyince bizi de ağlattı....Tüm kalbimle
söylüyorum Allah herkese anne olmayı nasip eder inşallah.......

Peki pihtilasma sorunun oldugu icin bisey baslamadimi canim.genelde aspirin falan kullandiriyorlar.cok ciddi boyuttaysa hatta kan sulandirici igne yaptiriyorlar.

Hamile kaldıktan sonra başlıcağımı söyledi canm 3.hamileliğimde iğne kullanmıştım zaten

Sadece kan aldılar canm eşimden benden ama 9 ayda anca çıktı sonuç esentepede geçen sene 150 civarındaydı hep keşke orda yaptırsaydık dedik 15 günde çıkıyodu. Ama çok şükür kromozomda bişey çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…