Valla canim bende hemsireyim.doktorlar hakkinda az cok ongorus yapabiliyorum.tup bebek icin kuzenimle ona fikir almaya gitmistim ne oneriyo nerde yaptirabilirim falan diye.ona gitmeden asilama falan yaptirmistim ben.sonra benim testlere bakinca sana asilamaya gerek yok.bosuna olmus olur dedi.tup bebek gerek dedi.kendidi tup bebek yapmadigi icin bikac isim onerdi.sonra gel bi muayene yapalim dedi.bikac yumurta gordu.yumurtan var bu ayi degerlendirelim bikac gelistirici igne vereyim kullan dedi.olmadi asilama yapariz dedi.dedim hani asilama bosunaydi ama bi sansimizi deneyelim dedi.burda bende ip koptu zaten.bosuna olan seyi niye yaparsin.isin icine maddiyat giriyo yani.sonra igneleri almam icin pembe maviye gonderdi.illa ordan aliniyomus.yazdigi igneler 1 milyar tuttu zaten.ben soklarda.aradim sonra dedim igneler bukadar tutuyo asilamayi yaparsaniz ne alcaniz 1500 aliyorum dedi.dedim kalsin ben yaptirmiyorum.sen bilirsin dedi kapatti.yani oan benim icin bitmis oldu o doktor.dogumda cok iyi olabilir ama onemli olan bu surecte bize yardimci olmasi.okadar parayida bosuna vermenin anlami yok.yaa bende randevu aldım haftaya
bi arkadasım gitti oda hamile kalamıyordu şimdi hamile bende ondan heveslendim
sağolasınValla canim bende hemsireyim.doktorlar hakkinda az cok ongorus yapabiliyorum.tup bebek icin kuzenimle ona fikir almaya gitmistim ne oneriyo nerde yaptirabilirim falan diye.ona gitmeden asilama falan yaptirmistim ben.sonra benim testlere bakinca sana asilamaya gerek yok.bosuna olmus olur dedi.tup bebek gerek dedi.kendidi tup bebek yapmadigi icin bikac isim onerdi.sonra gel bi muayene yapalim dedi.bikac yumurta gordu.yumurtan var bu ayi degerlendirelim bikac gelistirici igne vereyim kullan dedi.olmadi asilama yapariz dedi.dedim hani asilama bosunaydi ama bi sansimizi deneyelim dedi.burda bende ip koptu zaten.bosuna olan seyi niye yaparsin.isin icine maddiyat giriyo yani.sonra igneleri almam icin pembe maviye gonderdi.illa ordan aliniyomus.yazdigi igneler 1 milyar tuttu zaten.ben soklarda.aradim sonra dedim igneler bukadar tutuyo asilamayi yaparsaniz ne alcaniz 1500 aliyorum dedi.dedim kalsin ben yaptirmiyorum.sen bilirsin dedi kapatti.yani oan benim icin bitmis oldu o doktor.dogumda cok iyi olabilir ama onemli olan bu surecte bize yardimci olmasi.okadar parayida bosuna vermenin anlami yok.
Sorun ne peki hic arastirdilarmi.bi sebep vardir mutlaka.valla bende cok doktor gezdim en son hepsi tup bebek deyince universitede karar kildim.rapor hakkimi kullanayim diye.gerci orasida berbat biyermis ya icine girince ogrendim.bi kez tup bebek denedim.malesef olmadi simdi ikici icin sira bekliyorum ama sanirim raporumu alip ozelde yaptiricam.gecen hafta sevkete gidip pihtilasma faktorlerime ve kromozom analizlerime baktirdim.2 ay sonra sonuc cikiyomus.onun sonucuna gore hareket edicrm.sende bence yaptir bunlari.orda sorun cikarmiyolar.disarda cok fiyat istiyolar bunun icin.3 kere kullandiysan klonemen dahada kullanma bence.olsa zaten olurdu 3 ayda.bosuna ilac yukleme vucuduna..sağolasın
var mı sürekli gittiğin bir doktor bende araştırıyorum
kime gideyim bilemiyorum((
güler yıldıza gidiyorum şuan
3 kez klomen + çatlatma iğnesi denedim olmadı
bir çocuğum var benim ikinci 6 aylık doğdu yaşamadı. 4 senedir bi daha hamile kalamadım
bir kaç kan tahlili yapıldı hsg falan yapıldı birşey çıkmadıSorun ne peki hic arastirdilarmi.bi sebep vardir mutlaka.valla bende cok doktor gezdim en son hepsi tup bebek deyince universitede karar kildim.rapor hakkimi kullanayim diye.gerci orasida berbat biyermis ya icine girince ogrendim.bi kez tup bebek denedim.malesef olmadi simdi ikici icin sira bekliyorum ama sanirim raporumu alip ozelde yaptiricam.gecen hafta sevkete gidip pihtilasma faktorlerime ve kromozom analizlerime baktirdim.2 ay sonra sonuc cikiyomus.onun sonucuna gore hareket edicrm.sende bence yaptir bunlari.orda sorun cikarmiyolar.disarda cok fiyat istiyolar bunun icin.3 kere kullandiysan klonemen dahada kullanma bence.olsa zaten olurdu 3 ayda.bosuna ilac yukleme vucuduna..
medikalparkta gerçek bey varmış onu tavsiye ettiler hiç duydun muSorun ne peki hic arastirdilarmi.bi sebep vardir mutlaka.valla bende cok doktor gezdim en son hepsi tup bebek deyince universitede karar kildim.rapor hakkimi kullanayim diye.gerci orasida berbat biyermis ya icine girince ogrendim.bi kez tup bebek denedim.malesef olmadi simdi ikici icin sira bekliyorum ama sanirim raporumu alip ozelde yaptiricam.gecen hafta sevkete gidip pihtilasma faktorlerime ve kromozom analizlerime baktirdim.2 ay sonra sonuc cikiyomus.onun sonucuna gore hareket edicrm.sende bence yaptir bunlari.orda sorun cikarmiyolar.disarda cok fiyat istiyolar bunun icin.3 kere kullandiysan klonemen dahada kullanma bence.olsa zaten olurdu 3 ayda.bosuna ilac yukleme vucuduna..
Peki pihtilasma sorunun oldugu icin bisey baslamadimi canim.genelde aspirin falan kullandiriyorlar.cok ciddi boyuttaysa hatta kan sulandirici igne yaptiriyorlar.
Sadece kan aldılar canm eşimden benden ama 9 ayda anca çıktı sonuç esentepede geçen sene 150 civarındaydı hep keşke orda yaptırsaydık dedik 15 günde çıkıyodu. Ama çok şükür kromozomda bişey çıkmadı.Canım sizin sorun neydi. Bende üniversitede yaptırıcam kromozom testi nasıl yapılıyo nasıl ilerliyo biraz bilgi verir misin. bu ayın 17 sinde gidicez eşime ilaç başlanacak dediler başka da bi bilgi vermediler. Senin nasıl ilerledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?