BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

kızlar neden devlette hakkınız varken özellere gidiyorsunuz keyfe keder izin almıyoruz işten benimde öyle iş ile ilgili sorun yaptılar oturup konuştum yapmayın sanki özele gidince izin almayacakmısınız ?

kızlar neden devlette hakkınız varken özellere gidiyorsunuz keyfe keder izin almıyoruz işten benimde öyle iş ile ilgili sorun yaptılar oturup konuştum yapmayın sanki özele gidince izin almayacakmısınız ?
en son geçen perşembe zübeydeye gittim bülent barana bana senin iş burda olmaz sana şu gün gel dicem ben burda olmucam vsvsvs işte ovulasyon takibi lazım burda olmaz bilmemne dedi yolladı elimde tahlillerime bile bakmadı

Ne diyosun canım sen 9 ay da mı çıktı sonuç. İnanmıyorum ya bu kadar da olmaz. Pes....

uludağ ünv.git dicem ama orda da biraz uzun sürüyor işler ben 6 yıllık evliyim 1 tane dış gebelik 1 tane de düşük oldu bütün tahlillerimi uludağ ünv.mehmet aral atalay'a kontrol amaçlı gittim bana belli bir süre verdi o zaman dilimi için gebe kalmazsam tüp bebek dedi ve sevk etti tüp bebeğe istersen tüp bebek bölümüyle bir görüş derim onlarda tahlil falan istiyorlar eşinden sperm testi falan ben hepsini yaptım gebe kalamama sebep yokmuş önce aşılama sonra tüp bebek dediler
özele de gitsen tekrar tekrar tahlil isterler adetimin 2.günü çağırdılar kontrol ettiler ilaç verdiler çarşamba kontrole çağırdılar bakalım ne yapıcaklar bende merakla bekliyorum

fakültede bu işler için aylarca beklendiğini duymuştum öyle mi peki
yani tüp bebek için 1 yıl beklersin demişler arkadaşıma

bende öyle duydum daha başlamadım tüp bebek içinde sıraya koydular hemşire odasında beklerken bir bayanla konuştuk 3 tane aşılama yapılmış 1 tane de tüp bebek tutmamış tüp bebek için 8-9 ay beklemiş öyle dedi öyle olursa ben zaten ayvayı yerim yaş 34 sıra gelene kadar 35 tutana kadar 40 olurum herhalde

Kaçıncı denemeden sonra yaptılar senin bu testleri. Bi de sizdeki sorun neydi. Ve bu tahlillerin sonucundan ne kadar sonra tekrar tüp bebek denendi. Çok soru sordum galiba :)

ben 39 um :))

ziya çetin özel kendi yeri var aşılama yapar mı bilmiyorum ama çok iyi doktor ben ilk zamanlar ona gidiyordum
bana çatlatma iğnesi yapalım dedi tabi bende hayır dedim o zaman aklı işte bana zayıfla dedi veremezsen bile ben seni 100 kilo ile hamile kal 100 kilo ile doğum yaptırırım demişti ama ben sözümde duramadım kilo da veremedim o yüzden de gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…