- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
aşılama yaptıranlar
kime yaptırdınız ne kadar ödediniz?
malesef hiç bir bilgim yokÖzelde ne kadar aşılama bilginiz var mı ??
en son geçen perşembe zübeydeye gittim bülent barana bana senin iş burda olmaz sana şu gün gel dicem ben burda olmucam vsvsvs işte ovulasyon takibi lazım burda olmaz bilmemne dedi yolladı elimde tahlillerime bile bakmadıkızlar neden devlette hakkınız varken özellere gidiyorsunuz keyfe keder izin almıyoruz işten benimde öyle iş ile ilgili sorun yaptılar oturup konuştum yapmayın sanki özele gidince izin almayacakmısınız ?
Ne diyosun canım sen 9 ay da mı çıktı sonuç. İnanmıyorum ya bu kadar da olmaz. Pes....Sadece kan aldılar canm eşimden benden ama 9 ayda anca çıktı sonuç esentepede geçen sene 150 civarındaydı hep keşke orda yaptırsaydık dedik 15 günde çıkıyodu. Ama çok şükür kromozomda bişey çıkmadı.
en son geçen perşembe zübeydeye gittim bülent barana bana senin iş burda olmaz sana şu gün gel dicem ben burda olmucam vsvsvs işte ovulasyon takibi lazım burda olmaz bilmemne dedi yolladı elimde tahlillerime bile bakmadı
fakültede bu işler için aylarca beklendiğini duymuştum öyle mi pekiuludağ ünv.git dicem ama orda da biraz uzun sürüyor işler ben 6 yıllık evliyim 1 tane dış gebelik 1 tane de düşük oldu bütün tahlillerimi uludağ ünv.mehmet aral atalay'a kontrol amaçlı gittim bana belli bir süre verdi o zaman dilimi için gebe kalmazsam tüp bebek dedi ve sevk etti tüp bebeğe istersen tüp bebek bölümüyle bir görüş derim onlarda tahlil falan istiyorlar eşinden sperm testi falan ben hepsini yaptım gebe kalamama sebep yokmuş önce aşılama sonra tüp bebek dediler
özele de gitsen tekrar tekrar tahlil isterler adetimin 2.günü çağırdılar kontrol ettiler ilaç verdiler çarşamba kontrole çağırdılar bakalım ne yapıcaklar bende merakla bekliyorum
Kaçıncı denemeden sonra yaptılar senin bu testleri. Bi de sizdeki sorun neydi. Ve bu tahlillerin sonucundan ne kadar sonra tekrar tüp bebek denendi. Çok soru sordum galiba :)Sadece kan aldılar canm eşimden benden ama 9 ayda anca çıktı sonuç esentepede geçen sene 150 civarındaydı hep keşke orda yaptırsaydık dedik 15 günde çıkıyodu. Ama çok şükür kromozomda bişey çıkmadı.
ben 39 um :))bende öyle duydum daha başlamadım tüp bebek içinde sıraya koydular hemşire odasında beklerken bir bayanla konuştuk 3 tane aşılama yapılmış 1 tane de tüp bebek tutmamış tüp bebek için 8-9 ay beklemiş öyle dedi öyle olursa ben zaten ayvayı yerim yaş 34 sıra gelene kadar 35 tutana kadar 40 olurum herhalde
ben 39 um :))
ben daha doktor bulamadımalllaaah :) :) baltayı taşa vurduk desene yarını dört gözle bekliyorum bakalım ne yapıcaklar
neden ? doktoru mu beğenmiyorsunben daha doktor bulamadımgüler yıldıza gidiyordum klomen+ iğneler onda oldu ama devam etmek istemiyorum
ya osmangaziye geçti nedense bende o hastaneye ısınamadımneden ? doktoru mu beğenmiyorsun
osmagazi tıpa mı bende sevmiyorum orayı rahim filmi çekildim orda uygun diye enfeksiyon kaptım eski makinaları burtom çok iyi makina konusundaya osmangaziye geçti nedense bende o hastaneye ısınamadım
osmagazi tıpa mı bende sevmiyorum orayı rahim filmi çekildim orda uygun diye enfeksiyon kaptım eski makinaları burtom çok iyi makina konusunda
hayır gitmedimziya çetine gittin mi hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?