- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
Canım şevket yılmazda kime randevu almıştın. Bugün biz gittik üniversiteye tıbbi genetik bölümüne gönderdiler 7 ay sonra çıkar sonucu dedi ve randevuyu da 7 hazirana verdi ölme eşşeğim anlıycan. Raporu da dışarı vermeyeceklerini söylediler mecburen üçüncüyü de orda denetecekler. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum....Aynen oyle valla.bu universite bana kafayi yedirtcek yakinda.iki ay once aradigimda 72. Siradaydim bugun aradim 77. Siradayim.2 ayda siranin one gelmesi gerekirken daha cok gerilemis yani.bu nasil oluyo dedi hoca acil dediklerini on siralara aliyomus hemen.sanki biz hic acil degiliz.yani iki ayda hic hickimseyi cagirmamislar.8-9 ayi rahat bulur dedi cagirilman.ne diyim valla hakkimi helal etmiyorum bu duzenede bizleri bu hale dusurenede.bugun sevkete gittim doktoro iki negatifim var dedim.hemen kromozom tahlili ve pihtilasma faktorlerini istedi.valla sastim bukadar sorunsuz olmasina.universitede bukadar zorlukla karsilasinca.esimden ve benden kan aldilar.sonuclar 2 aya cikiyomus.artik sonuclar ciksinda ondan bakicam basimin caresine.artik universitenin adini bile duymak istemiyorum.sende once tahlilerinizi yaptirin.sonuclarini bekle sonra rapor icin konusursun.cunku raporunda disarda belli bi kullanim suresi var.i sallahta disari verme konusunda sikinti cikarmazlar.
Ohaa diyorum baskada bisey demiyorum yani.resmen dalga geciyolar ya.insanlari mecbur etmekte ne ya.valla ben bunlari artik allaha havale ediyorum.canim ben sevketten ali topak isimli doktora randevu aldim rastgele.ama cok iyi birisiydi ve cok iyi karsiladi.hemen bikac gun sonraya verdiler randevuyu.normalde alirken esede randevu almak gerekiyomus ben bilmedigim icin almamistim.ama hic zorluk cikarmadan esimede kayit actilar.iki negatif denemem var deyince doktor hemen kayitlari aliyor bir iki kagit imzalatip kan vermeye gonderiyor.pihtilasma faktorleri orda bakiliyomus bir ay sonra cikiyomus kromozomlar istanbula gidiyomus iki aya cikiyor dedi.hatta oranin direk numarasini verdi sonuclari burayi arayip takip edin dedi.gecikme falan olursa istanbulun numarasini veririm oraylada konusursunuz dedi.hic bukadar kolay olcagini dusunmemeistim.bence sende oraya git.zaten sonuclarda bisey cikarsa hic universiteyi ucuncu icin bile dusunme yani.oranin laboratuarina hic guvenmiyorum.oyle incelediklerini falanda sanmiyorum yani.valla hakkimizda hayirlisi canim.dustuk bi cukura allah yardimcimiz olsun..Canım şevket yılmazda kime randevu almıştın. Bugün biz gittik üniversiteye tıbbi genetik bölümüne gönderdiler 7 ay sonra çıkar sonucu dedi ve randevuyu da 7 hazirana verdi ölme eşşeğim anlıycan. Raporu da dışarı vermeyeceklerini söylediler mecburen üçüncüyü de orda denetecekler. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum....
Valla canim malesrf bende oyle.bile bile sonumuzu hazirliyoruz ama ben boyle stres oldukca hic birakamiyorum zatennkizlar pazartesi doktorla göruşmem var inş mayisin sonu haziran sonu yeni tedaviye başlicam şu lanet sigari bi birakamadim 01 iciyorum ama birakmam lazim
Canim ben ziya cetine yaptirdim.sanirim 500 falan odemistim.ama cok net hatirlamiyorum.aşılama yaptıranlar
kime yaptırdınız ne kadar ödediniz?
Aynen canim ben ilk tedavim icim icin 10 ay bekledim malesef olmadi.simdide ikinci bekliyorum 5 ay gecti dahada onumde 70 kisi var.tam bir sabir yeri orasi..fakültede bu işler için aylarca beklendiğini duymuştum öyle mi peki
yani tüp bebek için 1 yıl beklersin demişler arkadaşıma
Naptin canim baktirdinmi d vitaminine falan..inşallah cnm. yaza kadar iyi bi bakım yapayım kendime gerisi Rabbime kalmıs. iyi haberler bekliyorum hepimizden inş.
evet ziya beyi biliyorum doğumu dorukta yaptırıyormuş sanırımziya çetin özel kendi yeri var aşılama yapar mı bilmiyorum ama çok iyi doktor ben ilk zamanlar ona gidiyordum
bana çatlatma iğnesi yapalım dedi tabi bende hayır dedim o zaman aklı işte bana zayıfla dedi veremezsen bile ben seni 100 kilo ile hamile kal 100 kilo ile doğum yaptırırım demişti ama ben sözümde duramadım kilo da veremedim o yüzden de gitmedim
ya bir de aşılama deneme gebelik ihtimali düşük bilmemne deyip kafamı karıştırdılar sizin fikriniz nedir bu konudaCanim ben ziya cetine yaptirdim.sanirim 500 falan odemistim.ama cok net hatirlamiyorum.
gecen cuma gidip 8 tüp kan tahlili verdim cekirgede. dediğin gibi 10 günde cıkıyormuş. doktor herseyime baktı. tiroit,b12,folik, kan degerleri, insülin direnci ...bakalım pazartesi sonuc göstericem ama b12 düşük cıktı. doktor büyükk ihtmalle d vitaminide düşük cıkar dedi. hayırlısı olsun bakalım.Naptin canim baktirdinmi d vitaminine falan..
Beklemiycem canım güvenmiyorum da zaten oranın hiçbirşeyine resmen dalga geçiyolar. Bir dahi ki sıra ne zaman gelir diyorum elif 4 aya gelir diyo bir sene beklemeyiz diyo sekreter bir bir buçuk sene diyo. Söylenecek o kadar ağar cümleler var ki ... ama Allah büyük. Raporumu almak istiyorum diyorum tersliyo biz kimseye rapor vermiyoruz diyo sadece menapozu yakın olan bayanlara veriyoruz dedi. Sinirden ağladım. Ya kredi çekip özele gidicem ya da çalışıp para biriktirip özele gidicem.Ohaa diyorum baskada bisey demiyorum yani.resmen dalga geciyolar ya.insanlari mecbur etmekte ne ya.valla ben bunlari artik allaha havale ediyorum.canim ben sevketten ali topak isimli doktora randevu aldim rastgele.ama cok iyi birisiydi ve cok iyi karsiladi.hemen bikac gun sonraya verdiler randevuyu.normalde alirken esede randevu almak gerekiyomus ben bilmedigim icin almamistim.ama hic zorluk cikarmadan esimede kayit actilar.iki negatif denemem var deyince doktor hemen kayitlari aliyor bir iki kagit imzalatip kan vermeye gonderiyor.pihtilasma faktorleri orda bakiliyomus bir ay sonra cikiyomus kromozomlar istanbula gidiyomus iki aya cikiyor dedi.hatta oranin direk numarasini verdi sonuclari burayi arayip takip edin dedi.gecikme falan olursa istanbulun numarasini veririm oraylada konusursunuz dedi.hic bukadar kolay olcagini dusunmemeistim.bence sende oraya git.zaten sonuclarda bisey cikarsa hic universiteyi ucuncu icin bile dusunme yani.oranin laboratuarina hic guvenmiyorum.oyle incelediklerini falanda sanmiyorum yani.valla hakkimizda hayirlisi canim.dustuk bi cukura allah yardimcimiz olsun..
medikalpark gerçek aydınla randevum vardı
tüp bebek dedi bana
aşilama tavsiye etmedi
ay kime güvenicez yaaaabir kere bende gerçek aydına gittim benim dış gebelikten dolayı bir tüpüm yok diğer tüpüme de kapalı gibi duruyor dedi kararsız kaldı illa tüpünü aldırman lazım dedi yoksa tüp bebekte tutmaz dedi sinir oldum ben ist gittim tüpümün gayet iyi oldugunu söylediler sonra u.ünv.aral bey ameliyat etti beni kistim varmıs hiç olmaması gereken yerde tüpüm de açık çıktı acı bademe de gittim oda aldırmamı söyledi göz göre göre kısır yapıcaklar bunlar adamı
bence tüpte aynısı değil mi tutan da var tutmayanda aşılama da ilkinde tutmayan ikinciye tutan var hayırlısı hakkımız daevet ziya beyi biliyorum doğumu dorukta yaptırıyormuş sanırım
ilk sezeryanımı o yapmıştı
ya bir de aşılama deneme gebelik ihtimali düşük bilmemne deyip kafamı karıştırdılar sizin fikriniz nedir bu konuda
nasip herşeybence tüpte aynısı değil mi tutan da var tutmayanda aşılama da ilkinde tutmayan ikinciye tutan var hayırlısı hakkımız da
aynen bende bırakamıyorumValla canim malesrf bende oyle.bile bile sonumuzu hazirliyoruz ama ben boyle stres oldukca hic birakamiyorum zatenn
ay kime güvenicez yaaaa
boşuna hsg yaptırmışsın dedi
doktor dedi yaptırdım baharda güler yıldızsen kendi isteğinle mi yaptırdın hsg yi neden boşuna olsun en azından tüplerin durumu ortaya çıkıyor bak ben üniversiteye gittim bana hepsini sordular elimde var diye bir daha yapmadılar
doktor dedi yaptırdım baharda güler yıldız
bana dediki sen iki kere gebe kalmışsın tüpler kapalı olsa kalamazdın ondan gereksiz gördü herhalde ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?