ay insan maymun oluyor ellerinde hepsi başka şey söylüyorbende 2 kere kaldım ama 3 tane film var :)
iyi canım çok şükür , hastanede yattım bi ara düşük tehlikemiz vardı hala ilaç kullanıyorum. Sen nasılsın? ne aşamadasın?T teacher 12 canim nasilsin.nasil geciyor hamilegin.bayadir girememistim.bi sikinti yoktur umarim..
Canim eger esinin degerleri iyiyse bence asilamam gereksiz.asilamanin mantigi biraz daha kaliteli olan spermlerin yolunu kisaltip iceri hizli sekilde vermek.ama sorun yoksa zaten tutcak olduktan sonra tutar zaten.ay insan maymun oluyor ellerinde hepsi başka şey söylüyor
Ben hala ayni canim beklemedeyim.cok gecmis olsun.hala universiteyemi devam ediyon yoksa baska hastanedemisin..iyi canım çok şükür , hastanede yattım bi ara düşük tehlikemiz vardı hala ilaç kullanıyorum. Sen nasılsın? ne aşamadasın?
Iyi hadi bari halletmissin hepsini sevindim.vitaminler dusuk cikiyosa buyuk ihtimal d vitte dusuk cikar dedigi gibi.gecen cuma gidip 8 tüp kan tahlili verdim cekirgede. dediğin gibi 10 günde cıkıyormuş. doktor herseyime baktı. tiroit,b12,folik, kan degerleri, insülin direnci ...bakalım pazartesi sonuc göstericem ama b12 düşük cıktı. doktor büyükk ihtmalle d vitaminide düşük cıkar dedi. hayırlısı olsun bakalım.
Sen sekreterin dedigine bak en dogrusunu o soyluyo.banada ozaman 3-5 ayi bulur demisti elif ama sekreterler bi sene demisti hakkaten onlarin dedigi olcak yani.neyse zaten bende su test sonuclarini bekliyorum.eger onlarda bisey cikarsa zaten gitmem yani.bide obur ay gidip gurkan hocanin muayenehanesine gitmeyi dusuyorum.gidip sorcam vakalim herseyi ne dicek.Beklemiycem canım güvenmiyorum da zaten oranın hiçbirşeyine resmen dalga geçiyolar. Bir dahi ki sıra ne zaman gelir diyorum elif 4 aya gelir diyo bir sene beklemeyiz diyo sekreter bir bir buçuk sene diyo. Söylenecek o kadar ağar cümleler var ki ... ama Allah büyük. Raporumu almak istiyorum diyorum tersliyo biz kimseye rapor vermiyoruz diyo sadece menapozu yakın olan bayanlara veriyoruz dedi. Sinirden ağladım. Ya kredi çekip özele gidicem ya da çalışıp para biriktirip özele gidicem.
Geçmiş olsun cnm inşallah sağ salim kucağına almayi nasip etsin Rabbimiyi canım çok şükür , hastanede yattım bi ara düşük tehlikemiz vardı hala ilaç kullanıyorum. Sen nasılsın? ne aşamadasın?
Üniversiteye en son geçen hafta gittim, tamam artık dediler.tüp bebek hamileleri için bir ünite açmış fakülte oradan randevu aldım 26sına . Testleri fakültede yaptırayım diyorum ama jimere devam edicem doğum için , dr um orda.Ben hala ayni canim beklemedeyim.cok gecmis olsun.hala universiteyemi devam ediyon yoksa baska hastanedemisin..
Amin canım darısı isteyen herkesin başına , dualarımdasınız.Geçmiş olsun cnm inşallah sağ salim kucağına almayi nasip etsin Rabbim
Haziranın 7 sine genetik bölümüne randevu verdiler o gün şevket yılmaza da alcam randevu orda ki sonuca göre bakıcam.Sen sekreterin dedigine bak en dogrusunu o soyluyo.banada ozaman 3-5 ayi bulur demisti elif ama sekreterler bi sene demisti hakkaten onlarin dedigi olcak yani.neyse zaten bende su test sonuclarini bekliyorum.eger onlarda bisey cikarsa zaten gitmem yani.bide obur ay gidip gurkan hocanin muayenehanesine gitmeyi dusuyorum.gidip sorcam vakalim herseyi ne dicek.
Valla iyi yaparsin canim.yoksa bekleye bekleye omrumuz geciyo vallaHaziranın 7 sine genetik bölümüne randevu verdiler o gün şevket yılmaza da alcam randevu orda ki sonuca göre bakıcam.
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın.kızlar bugün hasteneye gittim sol taraftaki yumurtlar büyümüş çarşamba ganal-f vurucam gecesi de çatlatma iğnesi cuma ya da aşılama yapılcak inş tutar
Merhaba ben özel doktora gitmiştim. Rahim filmi çekildikten sonra iğne ile çatlatma işlemi yapıldı ama ilişkide tutmadı. Doktorum doçent doktor erdoğan aslan. Ben rahim filminde canım çok acıdığı için birdaha doktora gitmem dedim. Ki doktorun teşhisi polikistik ower idi. Rahim filmi temiz çıktı. Nese sonrasında gitmedim. Bebeklerim olmazsa da sorun değil dedim ve şuan ikiz bebeğim var şok yaniSelam arkadaslar
İstedim ki burda gittiğimiz Bursa lı doktorları, yasadıgımız deneyimleri paylasalım..
Gittiğiniz kliniklerle ve hamile kalmak adına yaptıgınız paylasımları bekliyorum... Bizimde Bursa lılar listemiz olsun!!
Canım 2.düşükten sonra araştırıldı.bnde kan pıhtılaşması vardı sadece ama ziya çeyin'e gittikten sonra aslında polikistik over olduğunuda öğrendk şimdi onun tedavisini görüyorum ama bu arada hiç tüp bebek yapılmadı.Kaçıncı denemeden sonra yaptılar senin bu testleri. Bi de sizdeki sorun neydi. Ve bu tahlillerin sonucundan ne kadar sonra tekrar tüp bebek denendi. Çok soru sordum galiba :)
Insallah canim.rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin..kızlar çok heyecanlıyım yarın aşılama günüm dua edin inş tutar
Selam. Bende jinemed de ilk igneme ve ilk tup bebek tedavime başladım. İlaçlar hariç 5500 tl. İlaçlar kişiden kişiye değişiyor. Kiminin 1000 den az tutar kiminin 2500Hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Jinemed dediğin hastane FSM bulvarının başında Esentepe de dimi. Bir de tüp bebek ne kadar orda?
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah güzel haberlerini yazarsın buraya Allahım yüzünü güldürsün.Eevvveett bayanlar aşılamam oldu hadi hayırlısı2 hafta sonra test yapıcam ins tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?