BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Arkadaşlar mrb . Fakültede tüpbebek denemem oldu şuan elimde gonalf 450 3 kutu cetrotide 3 kutu var. Bunları raporlu fiyatından vereceğim. İlgilennler iletişime geçebilir. Hatta beraber eczaneyede sorabiliriz . Doktr size yazmş olsa dahi bnden alabilirsnz bir kaybınız olmayacak maddiyattan dolayı durumum acil iyi akşamlar

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah güzel haberlerini yazarsın buraya Allahım yüzünü güldürsün.
inşallah tutmusturda oyüzden satysndr cnm gerk kalmamstr artk

Yok cnm yumurta toplama oldu sonra ohss oldm embriyolar dondurulck durumum da kötü ondan vereyim dedim
Hakkımızda hayırlısı olsun herşyn

Selam. Bende jinemed de ilk igneme ve ilk tup bebek tedavime başladım. İlaçlar hariç 5500 tl. İlaçlar kişiden kişiye değişiyor. Kiminin 1000 den az tutar kiminin 2500
tedavin hayirli olur. i sallah bebegine bebeklerine kavusursun canim. ben de jinemed de tedavi gördüm ikiz hamileyim suan. allaha şükür, allahom isteyen herkese nasip etsin

arkadaşlar sizlere sormak istediğim bisey var. ben ikiz hamileyim suan. kontrollerime tüp bebek doktoruma devam ediyorum amabenim ici orada devam etmek dogumu tüp bebek doktorumda yapmsk çok masrafli olacak. allah korusun son aylar hastanede yatma durumu olursa altından kalkamayiz açıkçası. üniversite de mesai dışı özel muayene oldugunu okidum geçen gün sitesinde. bilgisi olan var mi acaba. yani riskli gebelik olarak bakıldığı için her doktorada gidemem

Canim mesai disi diyemi geciyo bilmihorum ama.hocadan randevu aliyosun direk ona muayene oluyosun.hoca farki aliyorlar 150 200 300 falan degisiyo galiba fiyatlar.ama hocaya gitsen bile doguma omu giriyo universitede orasi mechul tabi.universite burasi nolcagi belli degil:)

anladim canim. tabi doguma dedigin gi i kimin girecegi belli olmaz. benim derdim tecrubeli ellerde kontrollerimin olmasi doguma da artik kim girer bilmiyorum. beni maddiyat dusumdürüypr canim
iki defa özelde tedavi oldum aralarda ds kürtaj dondurma parasi derken gercekten cok zorladi bizi hal@ da taksit ödüyoruz. imsan oster istemez düsünüyor yani

Canm mesela üniversite de gürkan uncuya muayene farki verip hastanede muayene olabiliyomusn ?

Canm mesela üniversite de gürkan uncuya muayene farki verip hastanede muayene olabiliyomusn ?
Yok canum gurken hoca universitede hasta bakmiyor ozel.disarda kendi muayenhanesi var anca orda muayene olabiliyosun.benim hocadan kastim kadin dogumcular icindi.gurkan hoca sadece tum bebekle ilgileniyor.

Malesef canim maddiyat zaten en onemli unsur.bizde aylarca bosuna sira beklemiyoruz.ama bukadar kasma kendini riski gebelik diye.cok arkadasim var ikizlerini sevkette zubeydede bile dogum yapan.bence sen normal bi hastaneden doktor bul sonuna kadar doguma onunla git.bosuna universiteye falanda bulasma..

üniversite de son zamanlar da aşılama yapan yok mu ya ne durumdalar benim bugün 4.günüm zaman geçmiyor

Yok canum gurken hoca universitede hasta bakmiyor ozel.disarda kendi muayenhanesi var anca orda muayene olabiliyosun.benim hocadan kastim kadin dogumcular icindi.gurkan hoca sadece tum bebekle ilgileniyor.
Benm çikolata kistlerim var üniversite de tüp bebek yaptrdm tutmadi agrilarm dayanlmaz ve dinmez hale geldi bide enfeksiyon kapmstm bi hafta unide yattim gürkan bey en sonunda amelyata karar verdi

Benm çikolata kistlerim var üniversite de tüp bebek yaptrdm tutmadi agrilarm dayanlmaz ve dinmez hale geldi bide enfeksiyon kapmstm bi hafta unide yattim gürkan bey en sonunda amelyata karar verdi
Cok gecmis olsun canim.gurkan hoca iyi sonuna kadar guveniyorum ben ona iste birebir muayene sansimiz olmuyo iste malesef universitede.oldunmu ameliyat yada ordami yapicak.

Cok gecmis olsun canim.gurkan hoca iyi sonuna kadar guveniyorum ben ona iste birebir muayene sansimiz olmuyo iste malesef universitede.oldunmu ameliyat yada ordami yapicak.
Sağol cnm evt üniversite de ameliyat yapcak cok korkuyorum ama gürkan hoca iyi inşallah amelytmda sorunsuz geçer

Sağol cnm evt üniversite de ameliyat yapcak cok korkuyorum ama gürkan hoca iyi inşallah amelytmda sorunsuz geçer
Gecer canim merak etme.benimde poliple perde vardi.asagida tup bebek yerinde isil hanim yapcam dedi.ayildim bayildim megerse olmamis.aciklamasi burdaki aletler yetersiz geldi yukarki ameliyathanede gurkan hoca yapcak dedi.yani kendi yapamamis.bir ay sonra gurkan hoca yapti ameliyatimi cok sukur sorunsuz gecti.insallah sende cabucak atlatirsin sorunsuz bi sekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…