Amin cnm inş ya amelytn kac saat sürdü agrn oldmuGecer canim merak etme.benimde poliple perde vardi.asagida tup bebek yerinde isil hanim yapcam dedi.ayildim bayildim megerse olmamis.aciklamasi burdaki aletler yetersiz geldi yukarki ameliyathanede gurkan hoca yapcak dedi.yani kendi yapamamis.bir ay sonra gurkan hoca yapti ameliyatimi cok sukur sorunsuz gecti.insallah sende cabucak atlatirsin sorunsuz bi sekilde..
İnşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin. 6.günüm tedavide. Ama fsh 31 çıkmış yuksekmis. moralim bozuldu internette araştırınca hamilelik düşük sonuctur demişler. Bende 36 yaşındayım 2 yumurta koyacaklar ama minyonum tutarmi bilmiyorum.tedavin hayirli olur. i sallah bebegine bebeklerine kavusursun canim. ben de jinemed de tedavi gördüm ikiz hamileyim suan. allaha şükür, allahom isteyen herkese nasip etsin
insallah tutar canim. rabbim yeterki ol desin. bende fsh gibi bir sikinti yoktu ama transfer zamaninda o ladar cok olumsuzluk yasadim ki ikisininde tutacagini hic düsünmedim. peki fsh düsmesi icin bisey kullanmiyor musun?İnşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin. 6.günüm tedavide. Ama fsh 31 çıkmış yuksekmis. moralim bozuldu internette araştırınca hamilelik düşük sonuctur demişler. Bende 36 yaşındayım 2 yumurta koyacaklar ama minyonum tutarmi bilmiyorum.
Doktor mueat bey.fsh in yuksek ama yumurta boyutlari transfer icin iyi dedi . Catlamasini engelleyici iğne verdi. 2 gün kullancam persembede transfer günüm belli olcak. İnşallah olur .insallah tutar canim. rabbim yeterki ol desin. bende fsh gibi bir sikinti yoktu ama transfer zamaninda o ladar cok olumsuzluk yasadim ki ikisininde tutacagini hic düsünmedim. peki fsh düsmesi icin bisey kullanmiyor musun?
hadi hayirlisi insallah güzel bir sekilde ilerler tedavinDoktor mueat bey.fsh in yuksek ama yumurta boyutlari transfer icin iyi dedi . Catlamasini engelleyici iğne verdi. 2 gün kullancam persembede transfer günüm belli olcak. İnşallah olur .
Selam. Gerçek aydını bilmiyorum ama art tüp bebek merkezi osman develioglu muayene ücreti 400tl. Zaten uludag univ.eski hocalarindan kendisi prof. Ve Soguk ciddi bi kişilik. İşinde olasiliklara yer yok. Mesela arkadas 100kiloyla ona gitti sen 30 kilo vermeden sana yapmam önce kilo ver dedi ama arkadaş Acıbadem Şahin beye gitti ilk denemesinde bebek Tuttu. Bende gittim önce hidrosalpenks ameliyatı ol dedi. Internettende araştırdım ve mantıklı geldi. universitede ameliyatimi oldum. Baska bi 2.görusmede içim ısınmadi. Ve gittiğim baska doktor keşke hidrosalpenks ameliyatı olmadan deneseydin. Aynı durumda tutanlar var dedi. Yani osman hoca tedavide kuralci ve kesincimedikal park gerçek aydınla görüştüm
art de yapıyormuş tüp bebeği
konuşmalarını sevdim ama hakkında hiç bir şey duymadım
osman hocadan hiç bahsetmedi banaSelam. Gerçek aydını bilmiyorum ama art tüp bebek merkezi osman develioglu muayene ücreti 400tl. Zaten uludag univ.eski hocalarindan kendisi prof. Ve Soguk ciddi bi kişilik. İşinde olasiliklara yer yok. Mesela arkadas 100kiloyla ona gitti sen 30 kilo vermeden sana yapmam önce kilo ver dedi ama arkadaş Acıbadem Şahin beye gitti ilk denemesinde bebek Tuttu. Bende gittim önce hidrosalpenks ameliyatı ol dedi. Internettende araştırdım ve mantıklı geldi. universitede ameliyatimi oldum. Baska bi 2.görusmede içim ısınmadi. Ve gittiğim baska doktor keşke hidrosalpenks ameliyatı olmadan deneseydin. Aynı durumda tutanlar var dedi. Yani osman hoca tedavide kuralci ve kesinci
Art osman hocanin yeri canim.ama disardan doktorlarda gelip yapabiliyo.gercek beyi tup bebek konusunda fazla duymadim.ona gitmektense osman hocaya gitmeyi tercih ederim.osman hocadan hiç bahsetmedi bana
kendisi hem medikalde hem art de çalışıyormuş sanırım acaba kendi mi yapacak işlemleri yoksa osman hocaya mı yönlendirecek ama hiç bahsetmedi
Canim ameliyat 4 saat surdu iceri girmem cikmam.ama beni icerde ameliyata girerken bi salon var sedyede yatip bekliyosun orda cok bekllettiler.bi gece yayarsin demislerdi bana ama ben yatmadim.normaldede benim adet agrim cok olur oyuzden aalisikim bu tur agrilara.orda yatcagima evde yatmayi tercih ettim dogrusu.ama bir hafta ise gittmedim.Amin cnm inş ya amelytn kac saat sürdü agrn oldmu
Ben cok korkuyorum oyüzden icerde bekltmeleri fln cok kötü ya elimden gelse amelythaneye bayltmadan sokmasnlr derm. Senin bulantn cok oldumu cnm bende cok agrilar cektm oyüzden dha cok korkuyorum bide ozeldemi oldn amelytiCanim ameliyat 4 saat surdu iceri girmem cikmam.ama beni icerde ameliyata girerken bi salon var sedyede yatip bekliyosun orda cok bekllettiler.bi gece yayarsin demislerdi bana ama ben yatmadim.normaldede benim adet agrim cok olur oyuzden aalisikim bu tur agrilara.orda yatcagima evde yatmayi tercih ettim dogrusu.ama bir hafta ise gittmedim.
osman hoca ne kadar fiyat veriyor bilgin var mıArt osman hocanin yeri canim.ama disardan doktorlarda gelip yapabiliyo.gercek beyi tup bebek konusunda fazla duymadim.ona gitmektense osman hocaya gitmeyi tercih ederim.
Yok canim universitede gurkan hocayla isil hanim yapti iste.bende cok fazla heyacan yoktu ama o beklemek cok can sikiciydi.sedyede bosuna yatiyon oyle.bulantim falan hic olmadi.odaya geldikten yarim saat icinde ayilmisim zaten.ama bi kac gun bayagi bi agrim oldu.tuvalete giderken bile zorlandim.bence sende hic korkma.rahat gir iceri olumlu dusunki olumlu gecsin.sonrasinda agrin olabilir ama anliyorumki sende alisiksin agrilara.sana gun verdilermi simdi nezaman olucaksinBen cok korkuyorum oyüzden icerde bekltmeleri fln cok kötü ya elimden gelse amelythaneye bayltmadan sokmasnlr derm. Senin bulantn cok oldumu cnm bende cok agrilar cektm oyüzden dha cok korkuyorum bide ozeldemi oldn amelyti
Valla 2-3 ay once arkadasim yapti orda ilaclarla beraber 7500 verdi diye biliyorum.osman hoca ne kadar fiyat veriyor bilgin var mı
İnşallah benmde bulantm olmz ewt agrilara alisigim cok fazla agri cektm inşallah 2 3 gün sonra atlatrm dedgn gbi bnde. Benim cuma anestezi günü sonra cagrcz dedilr seni ne zmb cagrmislrdi anestezdn snraYok canim universitede gurkan hocayla isil hanim yapti iste.bende cok fazla heyacan yoktu ama o beklemek cok can sikiciydi.sedyede bosuna yatiyon oyle.bulantim falan hic olmadi.odaya geldikten yarim saat icinde ayilmisim zaten.ama bi kac gun bayagi bi agrim oldu.tuvalete giderken bile zorlandim.bence sende hic korkma.rahat gir iceri olumlu dusunki olumlu gecsin.sonrasinda agrin olabilir ama anliyorumki sende alisiksin agrilara.sana gun verdilermi simdi nezaman olucaksin
Canım aneseziye gittikten sonra tüp bebeğe gidiyosun onlar sana söylüyolar ameliyat gününü. Sana demediler mi anesteziye gittikten sonra buraya gel diye?İnşallah benmde bulantm olmz ewt agrilara alisigim cok fazla agri cektm inşallah 2 3 gün sonra atlatrm dedgn gbi bnde. Benim cuma anestezi günü sonra cagrcz dedilr seni ne zmb cagrmislrdi anestezdn snra
Sana kalmış bişey canım nasıl istersen öyle yaptır. Ben ikisinde de dışarda yaptırmıştım.kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben aşılamamı yaptılar 3 gün sonraa sonuç öğrencez cuma günü unv gidicem illa ordamı yaptırmam lazım kan testini elif hanım burda yaptırmanı tavsiye ederim dedi
teşekkür ederim aşılama günüm dahil 13.günüm bugün gitsem test yapsam çıkar mı acaba yaSana kalmış bişey canım nasıl istersen öyle yaptır. Ben ikisinde de dışarda yaptırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?