BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

teşekkür ederim aşılama günüm dahil 13.günüm bugün gitsem test yapsam çıkar mı acaba ya
Bilmem ki canım aşılama olduğu için geç döllenme olabilir sen yine de gününü bekle bence. Çok sabırsızlanıyoruz ama gününü beklemek en doğrusu. Allahım yüzünü güldürür inşallah bu güzel günlerde.

Canım aneseziye gittikten sonra tüp bebeğe gidiyosun onlar sana söylüyolar ameliyat gününü. Sana demediler mi anesteziye gittikten sonra buraya gel diye?
Anestezi gununu ogren gel demislerdi 10 haziran dye not aldilr ama o gün tekrr gel demediler cnm gideymmi

Anestezi gununu ogren gel demislerdi 10 haziran dye not aldilr ama o gün tekrr gel demediler cnm gideymmi
Canim bana anesteziye gorun herhangi bi sorun cikmazsa bizim aramamizi bekle dediler.hocanin ve ameliyathanenin durumuna gore aricaz dediler.bir ay sonra aradilar beni.ameliyat icin bile sira bekliyoz yani

Canim sen naptin genetige gitcektin en son

Canim bana anesteziye gorun herhangi bi sorun cikmazsa bizim aramamizi bekle dediler.hocanin ve ameliyathanenin durumuna gore aricaz dediler.bir ay sonra aradilar beni.ameliyat icin bile sira bekliyoz yani
Bir ay mi yuh ya cok fazla ben bir ay dha agrimi cekicem :-(

tup bebek için jimer suat beye giden var mıydı
Canim ben gidip gorusme yapmistim raporlu hakkimi orda kullanayim diye.cok sevecen iyi yaklasimli biri.benim hosuma gitmisti.universiteden sira gelince oraya gidemedim ama.olurda universitede ikincide tutmazsa ucuncu icin tekrar suat beye gidicem.

İnşallah ama hiç umurlarinda degilki benm ağrı cekmem vlla imkanm olsa hic beklmicm ozelde yaptrcm
Valla oyle canim.malesef universite boyle bi yer.benim yumurta rezervim dusuk zaman alehime isliyor yani.vakit kaybetmemen grerekiyo diyorlar ama birinci icin 10 sira beklettiler.ikinciyede 6 ay oldu ne aran var ne soran.

Valla oyle canim.malesef universite boyle bi yer.benim yumurta rezervim dusuk zaman alehime isliyor yani.vakit kaybetmemen grerekiyo diyorlar ama birinci icin 10 sira beklettiler.ikinciyede 6 ay oldu ne aran var ne soran.
Yuh ya 6 ay olmuş gidip bi sorsanmi acaba . Ya dediğin gbi benide aricaklrdi ben ağrılara dayanamadm en sonunda gurkanin muayenesi ne gittm ilk görüşmede amelyt olman lazm dedi snra tüp bebekteki elifte dediki biz zatn gürkan hocayla görüştük sen niye gittinki hic gerek yoktu dyo ağrılara dayanamadgm icn gittm dedm gürkanada elifin dediklerni söyledim size gelmesydm hala o hastne bu hastne gezydum agrilarla dedm o konuda haklsn dyo bide

Arkadaslar geçen gün gittim üniversiteye uygulanan tedavilerin özetini almaya. Kaç sıra kaldığını sordum artık soylemiyorlarmiş. Insanlar kötüye kullanmış. Sıramizin geldiğini onlar ArayInca anlayacakmisiz !! Ortalama bo tarih bile vermedi. 3. Hakkım da gelse onun raporunu dışarıya vermiyorlarmis ancak menopoza yakın olanların veriyorlarmis. Bayag bi zorlastirmislar durumları !

Aynen canim.benimde gecen esim gitmisti o sordu.ne dil doktuyse soylememisler.demis ona gore biz raporumuzu disari alcaz beklemeyelim yok demis aramamizi bekliceniz.buda vicdansizlik bence ya.insanlari bilgilendirmeme haklari yok yani.hem nasil kotuye kullanmis olabilirlerki yani..

Canim en son iki ay once gitmistim sormaya sirada bi degisiklik yoktu acik acik bi seneyi beklersin dedi.benim anlamadigim erkek faktorunu 3 ay tekrar geri cagriyo benim yumurtalar bitiyo bi sene bekliyorum.nasil bir mantiksa artik.gecen esim gitti artik sira konusunda bilgi vermiyolarmis hoca yasaklamis.valla allaha emanetiz yani.benim emeliyattan sonra hic kontrol olmadi mesela.tekrar yapisikligin olabilir dedi.ama 7 aydir oyle bos bos duruyorum.bende gurkan hocaya gitmeyi dusunmuyo degilim..

Kızlar bugün üniversite de olaniniz var mi ben simdi yoldayim gidiyorum test yapmaya biliyorum yok ama hayat bu ne olur ne olmaz dimi avuntu işte

Canim ben gidip gorusme yapmistim raporlu hakkimi orda kullanayim diye.cok sevecen iyi yaklasimli biri.benim hosuma gitmisti.universiteden sira gelince oraya gidemedim ama.olurda universitede ikincide tutmazsa ucuncu icin tekrar suat beye gidicem.
hiç fiyat bilgisi aldın mı peki suat beyden

Canim raporlu fiyat almistim ben ozaman 3000 tl vermisti.
yani aslında bu konuda deneyimli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var
tüp bebek yapmaya karar verdik ama bu konuya çok yabancıyım
benim bir çocuğum var ikinciyi 4 günlükken kaybettim 5 senedirde bi daha hamile kalamadım klomen çatlatma iğnesi vs denedik olmadı
medikalpark işyerime yakın olduğu için gitmiştim daha önce bahara gidiyordum
ordada gerçek bey aşılamaya gerek yok zaman kaybı,, yaşın da var tüp bebek dedi tamam dedik art de yapıyormuş daha önce de yazmıştım
ama
danıştığım bir kaç kişi bu konuda uzman kişilere neden gitmediğimi soruyor işte osman hoca şahin hoca suat hoca falan
şimdi ben bunda başladım işte bazı tahliller vsvs haplar verdi
ama kafam da çok karışık
fiyat ta bana arkadaşlarımdan duyduğum fiyattan biraz daha uygun geldi
ay bilmiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…