BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Selam bende tüp bebek yaptırdığım için az çok bilgilendik☺ yasiniz kaçtı. ? Ve sen normal hamile kalmissin 2kez. Esinin spermleri iyiyse seninde yumurtalarin varsa Kendini rahat bırak ilaçlarla dene bence. Sorunun ne olduğunu tam bilmeniz lazım. Hsg cektirdinmi mesela. Tuplerin acikmi. ? Tüp bebek sadece transfer işlemleri ilaçlar hariç 5500 6000 tl. Maddi manevi de yorucu. Bu arada kesin teşhis için Art osman develioglu na gidebilirsin muayenesi 400 tldir. Yine gürkan üncü bursadaki en iyi prof.dur. Yada uludağ Üniv. Mehmet Aral Atalay dan randevu al.tavsiye ederim çok iyidir.

arkadasim merhaba. mehmet aral atalay dan bahsetmissin. nasil bir doktordur kendisi. ben tedaviyle ikiz hamile kaldim. doktor arayisi icindeyim. ikiz oldugu ocin her doktora güvenemoyorumalesef. simdilik tüp bebek doktorumda devam ediyorum ama aral beye özel randevu aldim üniv. de iki jafta sonraya.

hsg çektirdim tüpler açık sorun yok eşimin spermde de sorun yok ama hamile kalamıyorum yaşım 39

Canim sen naptin genetige gitcektin en son
Salı günü sabahtan üniversiteye gittik kan verdik ekstradan genetikdeki doktor başka bir test daha istedi kromozom analizi yapılacaktı bir de Y kromozomuna bakalım spermin neden kaliteli olmadığını araştıralım dedi.Sonra da şevket yılmaza gittik orda da kromozom analizi,pıhtılaşma ve Y kromozomu analizi yapılacak. İki ayda çıkar dedi üniversite biri bir ayda diğeri 7 ay dedi.

hsg çektirdim tüpler açık sorun yok eşimin spermde de sorun yok ama hamile kalamıyorum yaşım 39
Bu şartlarınız doğru ise eger normal gebelik için uygun sayilirsiniz. Kendiniz isterseniz yumurta buyutme ve catlatma ilaci kullanip birlikte olmayi deneyin. Rabbim zamanını bilir. Ama yazdığım bursanın en iyi doktorlarından gorusmenizde fayda var.

Merhaba allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Normal mi tüp bebekmi sizin?
Aral bey yardimci doçent Dr. çok ilgili bilgili konuskan sempatik bi doktor. Sorun cevaplar. Ben tup ameliyatı oldum kendisine. Başarılı ve cok hastası var
Jimer de cenk aşkali var. Medikalparkta Ahmet beyde çok iyiymiş 3arkadasim gitti
ren tıptan Jimer e geçen bi erkek doktor var ismini unuttum oda iyi
benim de 2 transferim oldu. Bakalım bende doktor seçebilcek miyim?

Son düzenleme:
3 ay kullandım klomen ve çatlatma iğnesi
maddi anlamda bizi sarsıyor zaten tüp bebek şartları zorluyoruz
muayene ücretleri bile çok yüksek prof ların
nasip bakalım..

canim ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim ikinci denememde. jinemed de tedavi gördüm sanirim sende orafa tedavi görecektin öyle hatirliyorum. canim ömceliğim üniversite. cevremde dogum yapmis iki kisi var ikiz. ikiside son aylarinda hastane de yattilar. günlük 250 300 civari hastanelerin. bizim doktor da dogum olursa hastanesine göre 4000 de olabilir dedi 10 000 dedii. o andaki kuvez durimuna gore. ee allah korusun yatoş da olursa kesinlikle altinfan kalkamayiz. zaten hal@ tedavi icin cektiğimiz krediyi ödüyoruz

Merhaba. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar. Ben 27 yaşındayım 1 yıldır korunmuyorum bebeğim olmuyor. Çikolata kistim var sağda 3 solda 1,5 cm olmak üzere. Eşiminde morfolojisi yüzde 2. Soranus tüp bebek merkezine gittim. Ali Rıza Bey vardı orda. Çok iyi bir doktor rahatlattı beni. 2 ay bekle gebelik olmazsa gel aşılama yapalım dedi. 2 ayı geçti ama maalesef bebek yok. Ben beklemek istiyorum hala ama zamanda kaybediyorum. Kararsızlık içerisindeyim. Maddi olarakta epey zorlar tüp bebek. Peki aranızda Soranus' a giden var mı?

Evet bize de murat bey de dogum olursa 4000civari dediler. Bizcede fazla. Insallah hastanede yatman gerekmez. Ama Üniversitede dediğim gibi Mehmet Aral Atalay 'a ameliyat olmustum.Onunda muayene ücreti 125tl. idi. Yani o da özel muayene yapıyordu paralıydi. Baharda dorukta filanda uygundu muayeneler. sonuçta SGK liysan bir kısmını SGK karsilamazmi? Arkadaşım erken doğum yaptı Doruk hastanesinde küvez ücretini SGK karşılamis. sen iyi düşün iyi olsun. Herşeyin başı stres .stres yapma .bak onca tedavi sürecinden sonra hamile kalabilmissin. Guzel dusun.Allah yardımcımız olsun hepimizin

insallah güzel olur hersey. olumsuz düsünmemeye calisiyorum ama maddiyat da düsündürüyor tabi olabilecekleri düsününce. bahar hastanesi kapandi arkadasim. ama üniversite olmazsa baska doktorlarida arastiracagim. zaten murat beye de ücret ay bazimda ödüyoruz. yani mayis da ödedik, haziranda gidimce yine ödedik. haziranda gidersek ödemicez mesela. oraya da 150 ödüyoruz. allah hertürlü yardcimiz olsun

Canim oraya baslamakla iyi etmissin.senin dedigin gercek cok duymadim.bu konularda biraz deneyim ve laboratuar onemli.o yuzden ddaha deneyimli kisileri secmekte fayda var.

Hayirlisi olsun canim.insallah bi sebep cikar ortayada cozum bulmaya calisiriz.anlamadigim ayni testlere bakiliyo biri iki aya biri nasil 7 aya cikiyo.benide dun aradilar universiteden cagirdilar sukur.cuma gunu gidicem bakalim.ama bayram tatiline gelcegi icin bu ayda kalcak buyuk ihtimal.ne diyelim su hayirli gunlerde allahim dua dualarimizi kabul eylesin..

Merhaba arkadaslar.
Ben de 3 defa tup bebek tedavisi gordum ve rapor hakkim bitti malesef.
Ilk ikisini eurofertil ozer beyde yaptirdim. Ilki kimyasal oldu.
3.tedavi icin istanbul tup bebek merkezi aret kamara gittim,yine negatif.
Sorunumuzu benim rezerv dusuklugum.
Ilk 2 tedavide 375 doz gonalf kullanmama ragmen 1 yumurta cikti.
Son tedavide klomen kullandik ve yine 1 yumurta cikti.
4.tedavi icin nereye gitsem diye dusunuyorum.
Istambuldaki doktorum yine klomenle deneyecegini soyledi.
Eger 3.yü yine eurofertilde yaptirsaydim femarayla yapacaklarini soylemislerdi.
Nasilsa ayni tedavi. Istanbula gitmesem mi diyorum.
Rezervi az olanlar yumurta kalitesi icin yaptiginiz biseyler var mi,yeme icme gibi?
Ve rezerv azligi konusunda doktor?

Hadi gözün aydın canım çok sevindim. Seninle zaten aynıyız bi bayram tatili giriyo araya :) Hakkında hayırlısı olur inşallah Allahım bu sefer yüzüne güler. Bende anlamadım tek anladığım üniversite herşeyi savsakladığı gibi bunuda aheste yapıyo yoksa neden bi yerde iki ayda çıkan burda 7 ayda çıksın.

Bence hiç bekleme cnm ya gurkana ya baska bi doktora mutlka git yanlrnda olsek umrunda olmazlr okadr net yani eminm buna sen ne yap et git kontrlunu yaptr tedavni bekltme bnce

canım ben geçen yıl dam beri şahin beye gidiyorum. 2016 fiyatlarını bilmiyorum ama ilk tedavi 5,500+eczana ikinci tedavi 4,500+eczane tuttu ama tedavim yarım kaldığı için ücretin 2500 gibi birşey aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…