BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

doktorun kim kaç kere tedavi oldun ve sonuçları ne oldu
yaş kaçtı
medikal park gerçek aydın
art de yapıyormuş tüp bebeği
ben 2 gebelik geçirdim biri 10 yaşında ikinciyi 4 günlükken kaybettim 5 senedirde gebe kalamadım
3 kez klomen + çatlatma iğnesi oldu
yaş 39 olunca doktor tüp bebek dedi

ay kusura bakma
ne yazacağımı bilemedim.Allah rahmet eylesin ilk bebeğimi 10 yaşında kaybettim yazmışsın doğru dimi. sana o kötü günleri hatırlatmak istemezdim ama çok sıkıntı olmazsa neden bebeğini kaybettin
allahım sana sabır versin

Yardimci olabilecek veya benim durumumda olan bir kisi bile yok demekki

canım senin durumunda olmadığım için birşey yazamadım kusura bakma
Allahım hepimizin yardımcısı olsun. allahım isteyen herkese nasip etsin

Sagol canim.
Boyle yazman bile yetti:)
Sizinle baska topikte konusmustuk sanirim. Kimyasal gebelik sonrasi basligina yaziyor muydunuz?
Yoksa baska bir baslik miydi emin degilim.
Ocak ayi gibi histereskopi olacaktiniz sanirim.

ilki hayatta ikinciyi kaybettim erken doğdu 4 gün yaşadı

Sagol canim.
Boyle yazman bile yetti:)
Sizinle baska topikte konusmustuk sanirim. Kimyasal gebelik sonrasi basligina yaziyor muydunuz?
Yoksa baska bir baslik miydi emin degilim.
Ocak ayi gibi histereskopi olacaktiniz sanirim.
sanırım ovulasyon testi ile istenmeyen batlar başlığı altında olması gerek
evet canım şubat histeroskopi ameliyatı oldum

sanırım ovulasyon testi ile istenmeyen batlar başlığı altında olması gerek
evet canım şubat histeroskopi ameliyatı oldum

Olabilir canim tam hatirlayamadim ama profil fotosu ve isim tanidik geldi.
Neler yaptin o zamandan beri?
Ben mucadeleye devam.

Cq
Canim malesef bende ayni durumdayim.ilkini universitede yaptirdim 8 toplandi ama 2 kaldi transfer yapildi oda tutmadi malesef.simdi ikinci icin sira geldi cuma gorusmeye gidicem.bana 175 gonalf kullandirmislardi.benim yaptigim sadece ari sutu polen kullaniyorum.baskada yaptigim hicbisey yok.amhin fsh in kac senin?

Insallah oyle canim.hakkimizda hayirlisi bakalim.malesef gene bayrama denk geliyoruz.ozeller bayram demez yapar burada bide bayram bekliyoruz iste.vardir bi hayir diyelim insallah ozamana kadar su genetik sonuclarida cikarda aklimda soru isareti kalmaz

Bence hiç bekleme cnm ya gurkana ya baska bi doktora mutlka git yanlrnda olsek umrunda olmazlr okadr net yani eminm buna sen ne yap et git kontrlunu yaptr tedavni bekltme bnce
Canim tam gurkan hocaya gitme karari almisken universiteden aradilar.cuma randevum var.bakalim ne dicekler artik.sen.naptin haber varmi

Canim tam gurkan hocaya gitme karari almisken universiteden aradilar.cuma randevum var.bakalim ne dicekler artik.sen.naptin haber varmi
Kızlar mehaba bende bursada art hastanesinde tedaviye başladım ins muayene ücreti gürkan hoca 600 tl aldı ama ben heyecandan soramadim testleri yapın gelin diyince tüp bebek fiyati ne kadar gürkan hocadan bilen var mı yaklaşımından dolayi memnunum gürkan hocadan epey durumumuz hakkında bilgi verdi ve hgs istedi onu çektirilen hgs fiyati ne kadar benim sıkıntı biraada ücret devlete denedik negatif oldu gürkan hocanın iyi bir doktor olduğunu duydugünü için orayı tercih ettik ama sanki biraz pahali inş herkesin gönlündeki olsun ...sevgiyle

Bana 375 doz bile vurdular gonali ama yine 1 yumurta. O yuzden ilacla tup bebek tedavisi yapiyorlar.
Fsh imi ilk gecen mayista ogrendigimde 14.73tu. Kasim ayindaki ilk tedavide 6 cikti. Ocakta tedavide yine 6 cikti. Dusmesi icin hicbisey yeyip icmedim.
Amh gecen mayista 0.18 , 1 ay sonra ise 0.71 cikti.
Ben 2.tedavimden sonra 3 ay araliksiz ari sutu bal polen yedim ama 3.tedavi yine negatif oldu. Yine basladim yemeye.
Keciboynuzu ozu tuketiyoruz esimle.
Gunde 1 incir yiyorum.
D vitamini tuketiyorum.
Bir de akupunktura baslamayi dusunuyorum.
Yasim 32. Doktor yasin genc ama zaman kaynetmeden deneyebildigim kadar cok denelimisin,seneye bu yumurtalari bulamayabilirsin diyor.
4.ye baslayacaktim ama ramazana denk geldigi icin bayram sonrasina kaldi.
Senin kac yumurtan cikior ve degerlerin nasil canim?

Olabilir canim tam hatirlayamadim ama profil fotosu ve isim tanidik geldi.
Neler yaptin o zamandan beri?
Ben mucadeleye devam.
canım şubat ayında histeroskopik ameliyat oluyor. mart ayında yurtdışında ve nisan ayında kardeşimin nişanı olunca ve mayıs ayında da tatil yapalım biraz derken tedavi olamadım. İlk defa ovulasyon testi kullanıyorum bu ay ve bakalım hayırlısı. ama adet döngüm 40 güne çıktı geçen ay bakalım bu ay nasıl olacak. kafam zaten çok karışık adetim bayram tatiline denk gelecek tahminen ama bayram tatili olunca memleketime gitmek istiyorum onun için temmuz da da tedavi olamayacağım galiba ve ağustos da da kardeşimin düğünü var ... hayırlısı bakalım ne yapacağım
bu arada sen nasılsın sen neler yaptın

Hayırlı olsun cnm çok şükür aramislar inşallah bu sefer olucak genlde ikinciler oluyo duydugum kadaryla. Evet 28 hazirana ameliyat günü verdiler ama gürkana sorckmis ışıl bi değişiklik olursa haber vercz dedi inşallah dha fazla ertelnmz

Ben de ilk defa bu ay kullandim ovulasyon testini:)
Insallah dogal yoldan hamile kaliriz.
Ben her negatiften sonra cok uzuluyorum.kopuyorum her seyden. Negatifin etkisi biraZ da olsa gectikten sonra yine kendimi motive edip yola devam ediyorum.
3.tedavimi istanbulda yaptirdim. Doktorum hormon igneleri yerine klomenle yapti tedaviyi.
Malesef benim yumurtam az ciktigi icin kalitesi yukselsin diye ari sutu bal polen karisimi tuketiyorum.
4.icin yine istanbula mi gitsem yoksa baska bir yerde mi yaptirsam bilemedim. En zoru bu kararsizlik. Tedavi sayisi arttikca karar vermek daha zormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…