canım doktoruna bağlı içine sindimi sinmedimi nasıl davranıyor ilgili mi onu sen bileceksinsence doktor değiştirmelimiyim
ya kimle konuştuysam bu konuda isim yapmış doktorlara gidiyorcanım doktoruna bağlı içine sindimi sinmedimi nasıl davranıyor ilgili mi onu sen bileceksin
doktorun kim kaç kere tedavi oldun ve sonuçları ne olduya kimle konuştuysam bu konuda isim yapmış doktorlara gidiyor
tek içime sinmeyen kısım bu
genç alakalı bir doktor ama :)
ay bilmiyorum
medikal park gerçek aydındoktorun kim kaç kere tedavi oldun ve sonuçları ne oldu
yaş kaçtı
ay kusura bakmamedikal park gerçek aydın
art de yapıyormuş tüp bebeği
ben 2 gebelik geçirdim biri 10 yaşında ikinciyi 4 günlükken kaybettim 5 senedirde gebe kalamadım
3 kez klomen + çatlatma iğnesi oldu
yaş 39 olunca doktor tüp bebek dedi
Merhaba arkadaslar.
Ben de 3 defa tup bebek tedavisi gordum ve rapor hakkim bitti malesef.
Ilk ikisini eurofertil ozer beyde yaptirdim. Ilki kimyasal oldu.
3.tedavi icin istanbul tup bebek merkezi aret kamara gittim,yine negatif.
Sorunumuzu benim rezerv dusuklugum.
Ilk 2 tedavide 375 doz gonalf kullanmama ragmen 1 yumurta cikti.
Son tedavide klomen kullandik ve yine 1 yumurta cikti.
4.tedavi icin nereye gitsem diye dusunuyorum.
Istambuldaki doktorum yine klomenle deneyecegini soyledi.
Eger 3.yü yine eurofertilde yaptirsaydim femarayla yapacaklarini soylemislerdi.
Nasilsa ayni tedavi. Istanbula gitmesem mi diyorum.
Rezervi az olanlar yumurta kalitesi icin yaptiginiz biseyler var mi,yeme icme gibi?
Ve rezerv azligi konusunda doktor?
canım senin durumunda olmadığım için birşey yazamadım kusura bakmaYardimci olabilecek veya benim durumumda olan bir kisi bile yok demekki
canım senin durumunda olmadığım için birşey yazamadım kusura bakma
Allahım hepimizin yardımcısı olsun. allahım isteyen herkese nasip etsin
ilki hayatta ikinciyi kaybettim erken doğdu 4 gün yaşadıay kusura bakma
ne yazacağımı bilemedim.Allah rahmet eylesin ilk bebeğimi 10 yaşında kaybettim yazmışsın doğru dimi. sana o kötü günleri hatırlatmak istemezdim ama çok sıkıntı olmazsa neden bebeğini kaybettin
allahım sana sabır versin
sanırım ovulasyon testi ile istenmeyen batlar başlığı altında olması gerekSagol canim.
Boyle yazman bile yetti:)
Sizinle baska topikte konusmustuk sanirim. Kimyasal gebelik sonrasi basligina yaziyor muydunuz?
Yoksa baska bir baslik miydi emin degilim.
Ocak ayi gibi histereskopi olacaktiniz sanirim.
sanırım ovulasyon testi ile istenmeyen batlar başlığı altında olması gerek
evet canım şubat histeroskopi ameliyatı oldum
Canim malesef bende ayni durumdayim.ilkini universitede yaptirdim 8 toplandi ama 2 kaldi transfer yapildi oda tutmadi malesef.simdi ikinci icin sira geldi cuma gorusmeye gidicem.bana 175 gonalf kullandirmislardi.benim yaptigim sadece ari sutu polen kullaniyorum.baskada yaptigim hicbisey yok.amhin fsh in kac senin?Merhaba arkadaslar.
Ben de 3 defa tup bebek tedavisi gordum ve rapor hakkim bitti malesef.
Ilk ikisini eurofertil ozer beyde yaptirdim. Ilki kimyasal oldu.
3.tedavi icin istanbul tup bebek merkezi aret kamara gittim,yine negatif.
Sorunumuzu benim rezerv dusuklugum.
Ilk 2 tedavide 375 doz gonalf kullanmama ragmen 1 yumurta cikti.
Son tedavide klomen kullandik ve yine 1 yumurta cikti.
4.tedavi icin nereye gitsem diye dusunuyorum.
Istambuldaki doktorum yine klomenle deneyecegini soyledi.
Eger 3.yü yine eurofertilde yaptirsaydim femarayla yapacaklarini soylemislerdi.
Nasilsa ayni tedavi. Istanbula gitmesem mi diyorum.
Rezervi az olanlar yumurta kalitesi icin yaptiginiz biseyler var mi,yeme icme gibi?
Ve rezerv azligi konusunda doktor?
Insallah oyle canim.hakkimizda hayirlisi bakalim.malesef gene bayrama denk geliyoruz.ozeller bayram demez yapar burada bide bayram bekliyoruz iste.vardir bi hayir diyelim insallah ozamana kadar su genetik sonuclarida cikarda aklimda soru isareti kalmazHadi gözün aydın canım çok sevindim. Seninle zaten aynıyız bi bayram tatili giriyo araya :) Hakkında hayırlısı olur inşallah Allahım bu sefer yüzüne güler. Bende anlamadım tek anladığım üniversite herşeyi savsakladığı gibi bunuda aheste yapıyo yoksa neden bi yerde iki ayda çıkan burda 7 ayda çıksın.
Canim tam gurkan hocaya gitme karari almisken universiteden aradilar.cuma randevum var.bakalim ne dicekler artik.sen.naptin haber varmiBence hiç bekleme cnm ya gurkana ya baska bi doktora mutlka git yanlrnda olsek umrunda olmazlr okadr net yani eminm buna sen ne yap et git kontrlunu yaptr tedavni bekltme bnce
Kızlar mehaba bende bursada art hastanesinde tedaviye başladım ins muayene ücreti gürkan hoca 600 tl aldı ama ben heyecandan soramadim testleri yapın gelin diyince tüp bebek fiyati ne kadar gürkan hocadan bilen var mı yaklaşımından dolayi memnunum gürkan hocadan epey durumumuz hakkında bilgi verdi ve hgs istedi onu çektirilen hgs fiyati ne kadar benim sıkıntı biraada ücret devlete denedik negatif oldu gürkan hocanın iyi bir doktor olduğunu duydugünü için orayı tercih ettik ama sanki biraz pahali inş herkesin gönlündeki olsun ...sevgiyleCanim tam gurkan hocaya gitme karari almisken universiteden aradilar.cuma randevum var.bakalim ne dicekler artik.sen.naptin haber varmi
Cq
Canim malesef bende ayni durumdayim.ilkini universitede yaptirdim 8 toplandi ama 2 kaldi transfer yapildi oda tutmadi malesef.simdi ikinci icin sira geldi cuma gorusmeye gidicem.bana 175 gonalf kullandirmislardi.benim yaptigim sadece ari sutu polen kullaniyorum.baskada yaptigim hicbisey yok.amhin fsh in kac senin?
canım şubat ayında histeroskopik ameliyat oluyor. mart ayında yurtdışında ve nisan ayında kardeşimin nişanı olunca ve mayıs ayında da tatil yapalım biraz derken tedavi olamadım. İlk defa ovulasyon testi kullanıyorum bu ay ve bakalım hayırlısı. ama adet döngüm 40 güne çıktı geçen ay bakalım bu ay nasıl olacak. kafam zaten çok karışık adetim bayram tatiline denk gelecek tahminen ama bayram tatili olunca memleketime gitmek istiyorum onun için temmuz da da tedavi olamayacağım galiba ve ağustos da da kardeşimin düğünü var ... hayırlısı bakalım ne yapacağımOlabilir canim tam hatirlayamadim ama profil fotosu ve isim tanidik geldi.
Neler yaptin o zamandan beri?
Ben mucadeleye devam.
Hayırlı olsun cnm çok şükür aramislar inşallah bu sefer olucak genlde ikinciler oluyo duydugum kadaryla. Evet 28 hazirana ameliyat günü verdiler ama gürkana sorckmis ışıl bi değişiklik olursa haber vercz dedi inşallah dha fazla ertelnmzCanim tam gurkan hocaya gitme karari almisken universiteden aradilar.cuma randevum var.bakalim ne dicekler artik.sen.naptin haber varmi
Geçmiş olsun.ikinci sıranız kaç ay sonra geldi ?Canim tam gurkan hocaya gitme karari almisken universiteden aradilar.cuma randevum var.bakalim ne dicekler artik.sen.naptin haber varmi
canım şubat ayında histeroskopik ameliyat oluyor. mart ayında yurtdışında ve nisan ayında kardeşimin nişanı olunca ve mayıs ayında da tatil yapalım biraz derken tedavi olamadım. İlk defa ovulasyon testi kullanıyorum bu ay ve bakalım hayırlısı. ama adet döngüm 40 güne çıktı geçen ay bakalım bu ay nasıl olacak. kafam zaten çok karışık adetim bayram tatiline denk gelecek tahminen ama bayram tatili olunca memleketime gitmek istiyorum onun için temmuz da da tedavi olamayacağım galiba ve ağustos da da kardeşimin düğünü var ... hayırlısı bakalım ne yapacağım
bu arada sen nasılsın sen neler yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?