- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
Ne kadar oldu kan vereli?Insallah oyle canim.hakkimizda hayirlisi bakalim.malesef gene bayrama denk geliyoruz.ozeller bayram demez yapar burada bide bayram bekliyoruz iste.vardir bi hayir diyelim insallah ozamana kadar su genetik sonuclarida cikarda aklimda soru isareti kalmaz
Canim bizim gibilerde igne dozu nekadar cok olursa kalite okadar dusuyor.yumurta olusmuyor iste.oyuzden dusuk doz en iyisi.hic ilac kullanmadan her ay toplayip havuz yontemi yapanda var tabi biraz pahaliya mal oluyor.benimde yasim 32 fsh 5 leede geziyor.amhim gecen sene iste 0.27 cikti bidahada baktirmadim zaten.8 yumurta cikti.5 i doluydu.ama 6. Gune 2 tane kaldi.biri iyi kalite biri orta kaliteydi.ama gene tutmadi malesef.tup bebekten once iki ay zeytinyagginda bekletilmis incir yedim ve arisutu polen iste.benim universite olunca mecburen bekliyoruz iste.simdi ikinci icin cuma gorusmye gidicem.bakalim bu sefer neler olucak.Bana 375 doz bile vurdular gonali ama yine 1 yumurta. O yuzden ilacla tup bebek tedavisi yapiyorlar.
Fsh imi ilk gecen mayista ogrendigimde 14.73tu. Kasim ayindaki ilk tedavide 6 cikti. Ocakta tedavide yine 6 cikti. Dusmesi icin hicbisey yeyip icmedim.
Amh gecen mayista 0.18 , 1 ay sonra ise 0.71 cikti.
Ben 2.tedavimden sonra 3 ay araliksiz ari sutu bal polen yedim ama 3.tedavi yine negatif oldu. Yine basladim yemeye.
Keciboynuzu ozu tuketiyoruz esimle.
Gunde 1 incir yiyorum.
D vitamini tuketiyorum.
Bir de akupunktura baslamayi dusunuyorum.
Yasim 32. Doktor yasin genc ama zaman kaynetmeden deneyebildigim kadar cok denelimisin,seneye bu yumurtalari bulamayabilirsin diyor.
4.ye baslayacaktim ama ramazana denk geldigi icin bayram sonrasina kaldi.
Senin kac yumurtan cikior ve degerlerin nasil canim?
Canim mayisin 5 inde verdim kan ben.bayramda 2 ay oluyor iste tam.insallah bi aksilik cikmazda islem oncesi ogrenirim sonuclari..Ne kadar oldu kan vereli?
7 ay sonra geldi canim.zor bela artik beklemekten vazgeccektim nerdeyse..Geçmiş olsun.ikinci sıranız kaç ay sonra geldi ?
Sagolasin canim insallah bu sefer yuzumuz guler.biktim artik sira beklemekten umut etmekten.gun verdilerse insallah bi aksilik cikmaz canim.bir an once olda kurtul bari.insan boyle bekledikce daha cok stres yapiyor..Hayırlı olsun cnm çok şükür aramislar inşallah bu sefer olucak genlde ikinciler oluyo duydugum kadaryla. Evet 28 hazirana ameliyat günü verdiler ama gürkana sorckmis ışıl bi değişiklik olursa haber vercz dedi inşallah dha fazla ertelnmz
İnşallah o zamana kadar bi aksilik olmadan çıkar sonuçlar dediğin gibi iki ay oluyo. Herşeyin hayırlısı. İnşallah bu sefer yüzün güle canım.Canim mayisin 5 inde verdim kan ben.bayramda 2 ay oluyor iste tam.insallah bi aksilik cikmazda islem oncesi ogrenirim sonuclari..
Insallah canim.bu kadar beklemeye bukadar sabra deger insallah.rabbim kimselerin kucagini bos birakmasin.anca bizler gibi yasayanlar anliyor iste..İnşallah o zamana kadar bi aksilik olmadan çıkar sonuçlar dediğin gibi iki ay oluyo. Herşeyin hayırlısı. İnşallah bu sefer yüzün güle canım.
İnşallah hepimz yüzü güler canm ben herseye ragmen inanıyorum hepimz inanyrzki vazgecmiyorz zatn. Aynn bide amelyttan önce gene adet olcm gene dayanlmz ağrılar cekicem malesef inşallah son ağrım olur kurtulurm Rabbm bna sabır ver dyorm hepSagolasin canim insallah bu sefer yuzumuz guler.biktim artik sira beklemekten umut etmekten.gun verdilerse insallah bi aksilik cikmaz canim.bir an once olda kurtul bari.insan boyle bekledikce daha cok stres yapiyor..
Canim bizim gibilerde igne dozu nekadar cok olursa kalite okadar dusuyor.yumurta olusmuyor iste.oyuzden dusuk doz en iyisi.hic ilac kullanmadan her ay toplayip havuz yontemi yapanda var tabi biraz pahaliya mal oluyor.benimde yasim 32 fsh 5 leede geziyor.amhim gecen sene iste 0.27 cikti bidahada baktirmadim zaten.8 yumurta cikti.5 i doluydu.ama 6. Gune 2 tane kaldi.biri iyi kalite biri orta kaliteydi.ama gene tutmadi malesef.tup bebekten once iki ay zeytinyagginda bekletilmis incir yedim ve arisutu polen iste.benim universite olunca mecburen bekliyoruz iste.simdi ikinci icin cuma gorusmye gidicem.bakalim bu sefer neler olucak.
Arkadaşlar eurofertil tup bebek merkezi hakkında bilgisi olan var mi. Oradaki bayan doktor ayse gülten çiçek hakkında duyduklarinizu söyler misiniz.
Gecen sene fsh degerimi ilk ogrendigimde gorustugum ilk doktordu. Tatli bir kadin,guleryuzlu.
Beni rahatlatmak icin soyledigine eminim ama bana cocuk her sey demek degil,olmasa da dunyanin sonu degil dedi. Dogru tabiki dunyanin sonu degil ama erken menopozu 31 yasinda ogrenmenin verdigi hassasiyetle duymak istedigim cumle bu degildi. Umut verilmesini tercih ederdim.
Sonra ozer bey daha deneyimli ve zubeyde hn.da calismis diye ona yaptirdik 2 kere ama malesef negatif
Hakkında hayırlısı olsun canim. Benim istediğim güler yüz önceki doktorum erkekti ve sinirliydi. Konuşmaya cesaret edemiyordum. Bbeni bilgilendirdigin için çok sagolasin. Rabbim bu mubarek ayın hürmetine tüm isteyenlere hayirlisini verir insallah
Rica ederim.
Zaten durumumuz zor,gerci bilmiyorum senin sorununu ama tup yaptiran herkes hassas oluyor. Doktorunla konusamayacaksan rahatca kimle konusacaksin. Biz zaten duygusaliz bize sinirli degil sakin doktor lazim.
Merkezde herkes guleryuzlu. Ama benim gittigim yeni merkez sistem olarak daha detayli calisiyor. Mesela eurofertilde transfer gunu ne rahim kalinligima bakildi son bir kez,ne de yumurta catlamis mi ne durumda diye bakildi. Sonucta rahim kalinligi onemli. Kalinlik iyi degilse transfer yapmayan doktorlar var. Muayene etmeden son kez hemen transfer ettiler.
Hepimiz icin hayirlisi olsun.
Naptın canım gittin mi görüşmeye nası geçti?Insallah canim.bu kadar beklemeye bukadar sabra deger insallah.rabbim kimselerin kucagini bos birakmasin.anca bizler gibi yasayanlar anliyor iste..
Gittim canim.gene bastan savma bisey oldu iste.elif ayrilmis yerine baska biri gelmis.agzini bicak acmiyo bisey soruyon zorla cevap.ultrasonda karistirmaktan karnima agrilar girdi artik dusun yani.estrofeme baslayalim dedi.dedim bayrama denk geliyo nasil olcak.ayin 30 una kadar adet olursan sorun olmaz dedi biz buralardayiz yumurta takibini yapariz dedi.bilmem artik nekadar saglikli olucak.keske diyorum kalaydi obur aya bari genetik sonuclarda cikardi..Naptın canım gittin mi görüşmeye nası geçti?
Hadi ya yine mi değişmiş bu ne böyle ya oyuncak ettiler bizi. Herşeyde vardır bi hayır demekten başka yapacak bişeyimiz yok galiba. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah bu sefer olumlu geçer herşey.Gittim canim.gene bastan savma bisey oldu iste.elif ayrilmis yerine baska biri gelmis.agzini bicak acmiyo bisey soruyon zorla cevap.ultrasonda karistirmaktan karnima agrilar girdi artik dusun yani.estrofeme baslayalim dedi.dedim bayrama denk geliyo nasil olcak.ayin 30 una kadar adet olursan sorun olmaz dedi biz buralardayiz yumurta takibini yapariz dedi.bilmem artik nekadar saglikli olucak.keske diyorum kalaydi obur aya bari genetik sonuclarda cikardi..
Yeni tedaviyemi başladılar cnm estrofem neGittim canim.gene bastan savma bisey oldu iste.elif ayrilmis yerine baska biri gelmis.agzini bicak acmiyo bisey soruyon zorla cevap.ultrasonda karistirmaktan karnima agrilar girdi artik dusun yani.estrofeme baslayalim dedi.dedim bayrama denk geliyo nasil olcak.ayin 30 una kadar adet olursan sorun olmaz dedi biz buralardayiz yumurta takibini yapariz dedi.bilmem artik nekadar saglikli olucak.keske diyorum kalaydi obur aya bari genetik sonuclarda cikardi..
Insallah canim.elimiz mahkum her denileni yapiyoz artik.rabbim bizi bu yollarda oyalamasin daha fazla..Hadi ya yine mi değişmiş bu ne böyle ya oyuncak ettiler bizi. Herşeyde vardır bi hayır demekten başka yapacak bişeyimiz yok galiba. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah bu sefer olumlu geçer herşey.
Canim ikinci icin start verdik hayirlisiysa.adetin 20. Gunu baslanilan hap canim estrofem.kisacasi ostrojen hormonu rahimi gebelige hazirliyo bildigim kadariyla.sana vermemislermiydi.herkese veriyolar geneldeYeni tedaviyemi başladılar cnm estrofem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?