BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Bursada ki arkadaşlar butom da rahim filmi cektirenler var mı bana ayrımcı olur musunuz lütfen ...

Canim ikinci icin start verdik hayirlisiysa.adetin 20. Gunu baslanilan hap canim estrofem.kisacasi ostrojen hormonu rahimi gebelige hazirliyo bildigim kadariyla.sana vermemislermiydi.herkese veriyolar genelde
Hayrlisi ve son olur inşallah cnm tüp bebek yapilcak demi ben tüp bebek yaptirdim ama estrofem vermediler bana cnm

Hayrlisi ve son olur inşallah cnm tüp bebek yapilcak demi ben tüp bebek yaptirdim ama estrofem vermediler bana cnm
Aynen canim ikinci tup benim.insallahta son olur.sana vermemeleri cok garip.tup bebekte kullanmayan duymadim cok.acaba vermeyi falan unutmasinlar.universitee bu hersey beklenir yani

MEDİKAL PARKTA NE KADAR MUAYENE UCRETI VERIYORLARMIS

O HOCA BU HOCA

MUAYENE FİYATLARI 600-700 TL ÇOK PAHALI DEĞİL Mİ YAAA

tsk ler uygunmus peki siz memnun musunuz?
yeni başladım bilmiyorum
herkes tüp bebek konusunda isim yapmış hocalara gidince tereddüt ettim açıçası
ama en ünlü hocalara gidip 5. denemesi de boşa çıkan arkadaşımda var
nasip işi Allah yazdıysa olacak
şuanda da maddi durumlar hocaları karşılayamaz o yüzden devam edeceğim

inşallah sonuc alırsınız kısa zamanda:)

Arkadaslar geçen haftalarda şahin zeteroğlu yla görüşmemiz oldu. Bizden tekrardan spermiogram ve sperm dna fragmantasyon analizi istedi. Bursada bursa genetik yapıyormuş şehir dışına göndererek. Ama fiyati çok pahalı geldi 600 lira. Yaptıran ve başka bir yer bilen var mı ?

Biz yaptirmadik bu testleri doktor neden istedi neyle alakalı canim. Kaçıncı denemen

Biz yaptirmadik bu testleri doktor neden istedi neyle alakalı canim. Kaçıncı denemen
2 aşılama 2 tüp bebek. Bizde embriyo oluşumunda sıkıntı yaşanıyor oyüzden istedi. Bu tedavileri de uludag da görmüştüm. Şimdi de şahin beyde denicem inşallah .

Canim biraz açıklar misin nasıl embriyoda sıkıntı oluyor
Şöyle anlatayım ilk tüp bebek denememde 13 yumurta toplandi ama 5 güne embriyo gelmediği için transfer olmasi yarım kaldı. Ikinci tedavimde 18 yumurta toplandi 5 I döllendi ama 4.güne sadece Bi tanesi geldi o da c kalite. Embriyo oluşumunda sıkıntı yaşanıyor dedi uludag ünv. Şahin bey şimdilik öyle bir şey demedi. Ama bizim özel hasta grubuna girdiğimizi söyledi. Herkeste olmuyormus

Canim kromozom analiziyle ayni seymi bilmiyorum.istersen sahin beye bir sor.eger ayniysa ben sevket yilmazda yaptirdim bedavaya.2. Aya sonuc cikiyor.benimde sonucum cikmis yarin almaya gidicem

Sağol canim açıkladığın için. Benim yumurta rezervim az 3 tane yumurtam oldu bi tanesi iyi cikti onu da kimyadal gebelikle dusurdum. Hakkimizda hayirlisi. Benimki gubi diye merak etmistim

Canim kromozom analiziyle ayni seymi bilmiyorum.istersen sahin beye bir sor.eger ayniysa ben sevket yilmazda yaptirdim bedavaya.2. Aya sonuc cikiyor.benimde sonucum cikmis yarin almaya gidicem
Yok canim onu yaptirdik sevket yilmaz da. Şevket Yılmaz yapmiyormus. Bilgi verdiğin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…