BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Onun için kromozom analizini bilmiyorum ama bizim de spermde sıkıntı olduğu için çok iyi olmuyomuş embriyolar bu yüzden Y kromozomu analizi yaptırdık sonuç bekliyoruz bu testle neden kaliteli olmadığı ve embriyoların neden yaşamadığı ortaya çıkacak.

Aldın mı sonuçları canım nasıl bi sıkıntı yoktur inşallah.
Canim aldim sonuclari evet.kromozom analizinde bisey cikmadida pihtilasmada sikinti varmis.kan sulandirici kullancam buyuk ihtimal.13 unde gidicem universiteye ozaman gostercem artik.

Canim aldim sonuclari evet.kromozom analizinde bisey cikmadida pihtilasmada sikinti varmis.kan sulandirici kullancam buyuk ihtimal.13 unde gidicem universiteye ozaman gostercem artik.
Estrofem kullanıyodun dimi sen naptın tedavi aşamasını. Hayırlısı bak bişeyi daha öğrenmiş oldun bakalım bizde ne çıkacak

Estrofem kullanıyodun dimi sen naptın tedavi aşamasını. Hayırlısı bak bişeyi daha öğrenmiş oldun bakalım bizde ne çıkacak
Estrofemi kullanmaya baslamistim.ama 7 gun once adet oldum.sonra gittim gorusmeye iste hesaplayinca tam transfer bayrama geliyo.oyuzden iptal ettiler.simdi 20.gunu 13 une geliyo ozaman gidicem.bi aksilik olmazsa baslariz herhalde artik ozaman

Arkadaslar merhaba.benimde 7 yildir bebeğim olmuyor.eylul gibi asilama yaptirmati dusunuyorm jimerde.ucreti ne kadar tutar tahmini.bilen var mi.suat bey olmazsa ondan sonra histeskopi istedi
Olmazsa tup bebek denicez.ne zorlu surecler rabbim yardımcımız olsjn hepimizin

Bursanın en iyi doktoru ziya çetindir...mükemmel bir dokturdur..ve kesin çözümleri vardır...

Ziya Çetin adını hiç duymadım. Hangi merkez ya da hastanede ?
çekirgede Doruk hastahanesinin altında..gerçekten şaka yapmıyorum nasıl duymazsınız Bursanın en iyi doktorudur..tek kötü tarafı çok kalabalık..cidden baya bekliyosunuz...içersi devlet hastahanesi gibi oluyor..ama adam pırlanta gibi bir adamdır..ve bu işin net söylüyorum Türkiyedeki en iyi 10 doktorundan biridir..

Tüp bebek tedavisi yapıyor mu peki.

Tüp bebek tedavisi yapıyor mu peki.
tüp bebek tedavisi değil ama çok tüp bebek diye çare arayan insanları normal yolla anne yaptığını biliyorum..bu iş doğru yönlendirme işi..herkez para almak için tüp bebeğe yönlendiriyor..

tüp bebek tedavisi değil ama çok tüp bebek diye çare arayan insanları normal yolla anne yaptığını biliyorum..bu iş doğru yönlendirme işi..herkez para almak için tüp bebeğe yönlendiriyor..
Tweter yok bende. Ama bilgilendirdigin için teşekkür ederim

kızlar birşey danışmak istiyorum
tüp bebek tedavisine başladım ilk etapta doğum kontrol hapı enfeksiyon ilacı vs verdi
hapın etkisiyle sanırım geçen ay adet bitti 4 gün sonra tekrar kanama başladı 15 gün sürdü
ilk 1 haftası akıntı gibi ama 2. hafta baya baya yoğundu dr hapı kesti
başka doğum kontrol hapı verdi ve adet olunca başla dedi
4 haziranda adet olmuştum 10 haziran bitti sonra 14 te kanama başladı 28 haziranda tamamen bitti ve hala adet olmadım
gebelik falanda yok test yaptım
siz ce normal mi bu

doğum kontrol hapı ve enfeksiyon ilacını ne için verdi .ne işe yarıyorlarmış caNIM

canım bendede pıhtılaşma var .bu yüzden iki bebeğimi kaybettim. bu konuyla ilgili banada bilgi verirmisin

doğum kontrol hapı ve enfeksiyon ilacını ne için verdi .ne işe yarıyorlarmış caNIM
enfeksiyon ilacını işte tedaviye başlamadan varsa enfeksiyon gitsin diye
doğum kontrol hapını yumurtalarım büyük ve küçük varmış hepsi aynı boyda olsa şansımız artarmış böyle söyleyip verdi
nasıl işe yarayacak bilmiyorum tabi
tüp bebek tedavisi konusunda da bilgim yok açıkçası herkeste böyle başlıyor sandım

doktorun vardır bi bildiği tabi.inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine. enfeksiyon için verdiği ilacın adı neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…