BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim işte tahlil sonuçlarım sizce nasıl ??

FSH (FOLÜKÜL SITIMÜLAN HORMON) 7.77 mIU/mL
LH 6.32 mIU/mL
ESTRADİOL (E2) 70.91 pg/ml
PROLAKTİN 19.44 ng/mL

Estrofemi kullanmaya baslamistim.ama 7 gun once adet oldum.sonra gittim gorusmeye iste hesaplayinca tam transfer bayrama geliyo.oyuzden iptal ettiler.simdi 20.gunu 13 une geliyo ozaman gidicem.bi aksilik olmazsa baslariz herhalde artik ozaman
Selam canım naptın başladın mı tedaviye ?

Selam canım naptın başladın mı tedaviye ?
Yok canim nerdee.bizde sans olsa zaten.13 unde gittim iste bi umutla baslicam diye bu seferde demesinlermi laboratuar tadilata giriyor bir ay tup bebek almicaz diye.gene kaldim obur aya yani.aman valla bi isim rast gitmiyo yani.sen naptin aldinmi sevketten sonuclarini.

İnanmıyorum ya ikimizdeki şans kimse de yok herhalde. Ben de daha bekliyorum İstanbul'dan gelenler daha çıkmamış Ağustos'un 7 sinde iki ay olcak haftaya falan ararım tekrar.

Aynen oyle valla canim.nasibimiz boyleymis artik ne diyelim.en son nezaman aradin benim birbucuk ayda cikmisti.hatta kagidi aldigimda onay tarihi daha once yaziyodu.sen ara sor bence biran once onu

Aynen oyle valla canim.nasibimiz boyleymis artik ne diyelim.en son nezaman aradin benim birbucuk ayda cikmisti.hatta kagidi aldigimda onay tarihi daha once yaziyodu.sen ara sor bence biran once onu
Haziran'ın 7 sinde kan vermiştik bu ayın 19 unda aramışım iki tanesi çıkmış ama İstanbul'dan gelenler daha çıkmadı demişlerdi. Haftaya arıycam tekrar çıkmış olur herhalde.

Kızlar nasılsınız grubu bir kaybettim yeni buldum daha inş mutlu haberi alan arkadaşlar vardır aranızda dualarım sizinle

selam
eşimden bugün bir haber aldım. eşimin arkadaşının eşi uzun süre sonra gürkan hoca sayesinde hamile kalmış
ben 2 adet tüp bebek denemesi yaptırdım.
Bursada oturuyorum.
yaş 38 kilom fazla 125
kafam karıştı şimdi eylül ayında 3. tüp bebek denemesi yapıcağız kısmetse ama önceki doktoruma mı gitse yoksa gürkan beye de bir defa gitsem mi ki
nasıl birisi ilgisi alakası hastaya yaklaşımı randevu yoğunluğu hangi hastanaye bağlı ücretleri nasıl ortam temiz mi

Selam canım gürkan Uncu hocadan mi bahsediyorsun

Merhaba canım öncelikle ben gürkan hocaya başka şehirden gidiyorum bizim aile hekiminin tavsiyesiyle (kendileri tüp bebek yaptı gürkan hocada bebekleri var)kendisi harika bir insan öncelikle benim gözümde çok Şakacı ılımlı kişilikli ve kızım kızım her kelimesi ben hocadan memnunum ama fiyat konusuna gelirsek epey pahali cnmmm yani bütçeyi zorluyor cok

canım sen tüp be
canım sana nasıl bir tedavi uyguluyor doktor.
kaçıncı bebek
kaç yıllık evlisin
nasıl bir sorun var

çok mu soru sordum ne ama kafam çok karıştı.
muayane fiyatı nedir

canım sen tüp be

canım sana nasıl bir tedavi uyguluyor doktor.
kaçıncı bebek
kaç yıllık evlisin
nasıl bir sorun var

çok mu soru sordum ne ama kafam çok karıştı.
muayane fiyatı nedir
Gürkan Uncu Uludağ üniversitesinde Tüp Bebek doktoru ama kendisi bakmıyor asistanları bakıyor. Kendi özel Muayenahane ücreti 600 tl.

Canim ikinci icin start verdik hayirlisiysa.adetin 20. Gunu baslanilan hap canim estrofem.kisacasi ostrojen hormonu rahimi gebelige hazirliyo bildigim kadariyla.sana vermemislermiydi.herkese veriyolar genelde
Uzun zamandır girmedim siteye, inşallah bu sefer hayırlısıyla tutar canım.

Insallah canim.bakalim bayramdi labaratuar tatiliydi derken iyice uzadi surec.simdi adet olmayi bekliyirum.insallah bu sefer hayirlisi olur.sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik.belli olnustur herhalde cinsiyeti

Insallah canim.bakalim bayramdi labaratuar tatiliydi derken iyice uzadi surec.simdi adet olmayi bekliyirum.insallah bu sefer hayirlisi olur.sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik.belli olnustur herhalde cinsiyeti

İkinci tüp bebek tedavisi mi baslicaksin cnm unuttum k. Bkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…