BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Oldum cnm bir once iyi geçti çok şükür sorun yokmuş kistler temizlenmiş tüpler acıkmış doğal yolla olmasını beklicez dedi doktor inş olur cnm
Evet canim ben ikinciye basladim.Agustostaki adetimi bekliyorum bakalim kismet olursa.ameliyatinin iyi gecmesine sevindim.insallah gerek kalmadan tup bebege falan dogal yoldan kalirsin hamile.universiteyemi devam ediyosun hala..

Evet canim ben ikinciye basladim.Agustostaki adetimi bekliyorum bakalim kismet olursa.ameliyatinin iyi gecmesine sevindim.insallah gerek kalmadan tup bebege falan dogal yoldan kalirsin hamile.universiteyemi devam ediyosun hala..
Hayırlı olsn cnm inşallah herşey yolunda gider nerde baslican. İnşallah cnm çok zor günler yaşadım çok ağrılar çektim inşallah bebegim kendiliğinden gelir evet üniversite ye gidiyorum malesef

Hayırlı olsn cnm inşallah herşey yolunda gider nerde baslican. İnşallah cnm çok zor günler yaşadım çok ağrılar çektim inşallah bebegim kendiliğinden gelir evet üniversite ye gidiyorum malesef
Malesef bende universite magdurlarindan canim.bayramdan once cagirdilar gittim baslicaktik hesapladi tatil 9 gun oldugu icin malesef iptal oldu.bu ay gittim agustosun ilk iki haftasi labarotuar tadilata giriyomus tup bebek almicaklarmis genr kaldi.simdi agustosun 20 si gibi adet olucam insallah bu sefer bi aksilik cikmazsa baslariz herhalde.gina geldi bu universiteden valla.

Haklısın cnm inşallah bu sefer hayırlısıyla herşey güzel olur Allahtan umut kesilmez diye gidiyoruz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Bendende kan aldılar ameliyattan sonra yumurtalik rezervime bakmak ışıl inş çok düşmemestir

Insallah canim.bakalim bayramdi labaratuar tatiliydi derken iyice uzadi surec.simdi adet olmayi bekliyirum.insallah bu sefer hayirlisi olur.sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik.belli olnustur herhalde cinsiyeti
İyiz canım şimdilik, 4lü test te down sendromu yüksek çıktı Allah korusun . Ayrıntılı ultrason çektiricem bu hafta, yani anladımki cennet gerçekten annelerin ayaklarının altında özelliklede tüp bebek annelerinin Tedavi zaten uzun ve stress, 4 ay kustum. Şimdi de sorunlu testler ve ayrıntılı ultrason iyi bir yere gidersen çok pahalı. Dr lar resmen anne adaylarının duygusallıklarından faydalanıyor diye düşünmeye başladım. İnşallah hayırlısıyla tedavin güzel sonuçlansın. Ben hep sağlıklı hayırlı bebek için dua ettim inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı bebek nasip etsin. Benim ikizlerime de sağlık versin.

Maşallah cnm ikizlerin olcakmis Rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin güzel günler gorcen cnm sabret biraz

Ben o testleri hiç yaptirmadim Canım yanılma ihtimali çok yüksek ve kaç kişi boşa üzüldü bu saatten sonra zaten aldırmam o yüzden gerek duymadım doktorda onermedi zaten

Insallah canim.bakalim bayramdi labaratuar tatiliydi derken iyice uzadi surec.simdi adet olmayi bekliyirum.insallah bu sefer hayirlisi olur.sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik.belli olnustur herhalde cinsiyeti
Nasılsın canım bende uzun zamandır giremiyorum Allah yardım etsin dualarım sizinle

Ayy canim ne guzel ikizlerin olacakmis.cok mutlu oldum valla.valla cocuk sahibi olmak hakkaten zor is dedigin gibi.hele bizler icin oncesinde yeterince yipraniyoruz bide yasananlar iyice yipratici.testler konusunda hic kasma kendini.kuzenim dogurana kadar hep aglamisti bu testler yuzunden yuksek cikti karnindan sivi aldilar yok ozurlu olcak dediler rahat bi hamileleik gecirtmediler kiza.ama masallah kizi 4 yasina geldi hicbiseyide yok sagolsun.sende cok strese sokma kendini.rabbimdrn sadecd hayirlisini dileyelim.kaderimizde neler varsa onlari yasayip gorcez..

Nasılsın canım bende uzun zamandır giremiyorum Allah yardım etsin dualarım sizinle
Allah razi olsun canim.napalim adet olmayi bekliyorum iste ikinci icin.aksiliklerle bugune kadar geldik.umarim sonu iyi olur bu sefer.sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik cinsiyeti ne

Allah razı olsun cnm iyi olmaya çalışıyorum sen naslsn bebeğin nasl kaç aylık oldu
Rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldursün Canım ya benim biraz zor geçiyor annemde kalıyorum 6. Aya girdim ama hala kusmalar devam siz neler yapıyorsunuz

Allah razi olsun canim.napalim adet olmayi bekliyorum iste ikinci icin.aksiliklerle bugune kadar geldik.umarim sonu iyi olur bu sefer.sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik cinsiyeti ne
İnşallah yüzünuz en kısa zamanda güler Canım sizin haberede seviniriz benimki oglan hayırlısı ile bekliyoruz aralığı ama zor geçiyor annemde kalıyorum 6.aya girdim hala kusmalar devam

İnşallah yüzünuz en kısa zamanda güler Canım sizin haberede seviniriz benimki oglan hayırlısı ile bekliyoruz aralığı ama zor geçiyor annemde kalıyorum 6.aya girdim hala kusmalar devam
Amin canim insallah.rabbim sanada saglikla kucagina almayi nasip etsin.olsun canim bu kusmalar bile guzel o duygulari yasamak.bak biz onlari bile ariyoruz ugrasiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…