BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Amin canim insallah.rabbim sanada saglikla kucagina almayi nasip etsin.olsun canim bu kusmalar bile guzel o duygulari yasamak.bak biz onlari bile ariyoruz ugrasiyoruz.
İnş en kısa zamanda sorunsuz sağlıklı bir gebelik yaşarsınız Canım benim hic umudum yoktu Dr elif bile dedi bak hiç umudun yoktu tutmazdı hanı demisti bana Allah büyük vakti var demekki

İnş en kısa zamanda sorunsuz sağlıklı bir gebelik yaşarsınız Canım benim hic umudum yoktu Dr elif bile dedi bak hiç umudun yoktu tutmazdı hanı demisti bana Allah büyük vakti var demekki
aynen oyle canim.herseyin vakti saati biz nekadar cabalarsak cabalayalim rabbim ol demedikten sonra nafile.hangi doktora devam ediyosun

Merhabalar arkadaşlar bende sizinle aynı kaderi yaşıyorum gerçi Rabbimin nasip ettiği çocuk sahibi olanlarla hariç. Allah çocuğunuzu size bağışlasın banada nasip etsin inşallah

aynen oyle canim.herseyin vakti saati biz nekadar cabalarsak cabalayalim rabbim ol demedikten sonra nafile.hangi doktora devam ediyosun
Ben medicabile Oktay Altuna gidiyorum Canım çok memnunum fakültede den oncede ona gidiyordum fakülteye bir kere gittim keseyi gormek için alttan baktılar kalp atışlarını duymak içinde çağırdılar yine alttan bakicaz dediler sonra gitmedim oktaya gitmistim normal ultrosonda gözüktü zaten fakültede gözükmez diyolardi

Kist ülser falan varya Canım midem hassas normaldede inş en kısa zamanda sizin sağlıklı gebelik haberlerinizi alırız Canım
Anladım cnm inşallah sağlıklı kucağına alırsın bugunlerinide unutursun bizlerde hala umutla bekliyoruz Rabbim den umut kesilmez

En iyisini yaptın cnm fakülteden bi cacık olmaz :)

En iyisini yaptın cnm fakülteden bi cacık olmaz :)
Anladım cnm inşallah sağlıklı kucağına alırsın bugunlerinide unutursun bizlerde hala umutla bekliyoruz Rabbim den umut kesilmez
Aynen Canım umudunu sakin kaybetme vakti var diye dusun ben inanıyorum sizde bu mutlu haberi alacaksınız evet fakülte ye kalsa normal ultrosonda kalbi duyulmazdı erkendi gayette duyuldu çok sukur

Aynen Canım umudunu sakin kaybetme vakti var diye dusun ben inanıyorum sizde bu mutlu haberi alacaksınız evet fakülte ye kalsa normal ultrosonda kalbi duyulmazdı erkendi gayette duyuldu çok sukur
Bende hep öyle avutuyorum kendimi ama en yakınlarım hamile vs moralim bozuluyor bazen ama güçlü olmk zorundaym. Onlar beceriksiz makineleride iyi değil herlde

Naptin canim aradinmi.cikmistir bence seninkilerde artik.umarim saglikli cikmistir hepsi.
Sorma canım Şevket yılmaz da eşimin kanı işlem sırasında bozulmuş o yüzden dün aradılar tekrar kan vermesi gerekiyomuş yani bi bu kadar daha bekliycez. İşin tuhafı da ne biliyo musun geçen hafta beni üniversiteden aradılar tüp bebeğe başlıycaz adetinin ikinci günü gel dedi sabah aradı ben bişey demeden kapattı telefonu ben şok oldum. iyi de daha genetik test sonucu çıkmadı üniversitedeki 6 ayda çıkıyodu hani, görmüyo mu daha çıkmadığını. Ben bu işten hiçbişey anlamadım şimdi hastalanayım gidicem konuşcam bakalım ne yapmaya çalışıyolar.

Sen nasılsın canım uzun zamandır giremiyorum ama dua ediyorum size
Çok saol canım Genetik falan uğraşıyoruz işte bu ara herşey üst üste geliyo. Genetik testin sonucu çıkmadan üniversiteden tekrar tüp bebeğe çağardılar erken çağarmalarına sevinemedim bile ki çıkmadan tekrar denemenin mantığı yok. Bi de üstüne ufak bir trafik kazası atlattık çok şükür ki pek bişeyimiz yok psikolojim alt üst oldu.

Canım o testlerde genelde hep yanılıyolar iki kişi tanıyorum onlara da aynı şeyi dediler ama hiçbir sıkıntı yok çok şükür. Sen de sıkma canını Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İkizmiş maşallah ya çok sevindim ne güzel bi duygu Allahım bize de yaşatsın en kısa zamanda.

Malesef çok pahalı cnm sen napyn bi gelişme varmi
Nası olsun canım geçen hafta tekrar tüp bebek için aradılar ama daha genetik sonuçları çıkmadı ki niye çağardılar anlamadım bu ay ki adetimde gidicem bakalım konuşayım niye çağarmışlar. Sen nasıl oldun kontrolün vardı en son nası geçti?

Amin cnm inşallah sizde sorun neydi kaç senelik evlisin
2 yıllık evliyim ilk yıl korunmadık ama yine de çok üstüne düşmemiştim eşimle şehir olarak ayrı olduğum için ama şuan kesintisiz 1 yıldır uğraşıyoruz hiç birşeyin yok deyip doktorlar ama 4. klomen kullanışım buda olmasa aşılamaya geçicez

Git canm inşallah genetik sonuçların çıkmıştır oyuzden tedaviye başlarlar. Naptiklari belli değil bişeyde soramiyon zaten güzel haberler verirsin inşallah. Yumurtaliklar kapanmaya başlamış zamanla normale döner dedi bide amh değerine bakmak için kan aldılar iki hafta 12 sinde tekrar gidicem cnm

Hangi testleri yaptılar cnm bi şeyin yoksa inş olur stres yapma çok

Hangi testleri yaptılar cnm bi şeyin yoksa inş olur en kısa zamanda hepimiz güzel haberler verirz

Hangi testleri yaptılar cnm bi şeyin yoksa inş olur en kısa zamanda hepimiz güzel haberler verirz
İnşallah Rabbim aratmasın bize daha fazla hayırlı bi şekilde anne olmaya çalışoruz. Senin durumlar nasıl anladığım kadarıyla tüp bebek yapmaya çalışıyor sunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…