- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Aynen hem en yakınlarım benm ablam ikinciye hamile şuan gorumcem iki ay önce evlendi hamile şuan teze gelini bende sonra evlendi oda hamile herkes bebk konusu konuşuyor ben susuyorum hep içim yanıyor;-( eşinde de sorun yoksa olur Allahn izniyle bitkisel kürler denednmistres en büyük etken de yapmamaya çalışıyorum ama çevremde o kadar hamile var ki moralimi bozmamak için zor tutuyorum.
hormon tesleri ve hsg çektirdim. 2 ay önce
Aynılarını bende yaşıyorum artık çocuk çoluk zamanı olunca herkes hep oraya odaklı. Eşimde sorun yok sadece doktor ileri hareketliliği az buldu. Ama hamile kalmasına engel bi durum yok dedi. Soğan kürü yaptım ama 1 ay oda adet ağrısını şiddetli yaptı bi daha içemedim.Aynen hem en yakınlarım benm ablam ikinciye hamile şuan gorumcem iki ay önce evlendi hamile şuan teze gelini bende sonra evlendi oda hamile herkes bebk konusu konuşuyor ben susuyorum hep içim yanıyor;-( eşinde de sorun yoksa olur Allahn izniyle bitkisel kürler denednmi
İnşallah cnm yok ben tüp bebek yaptırdım tutmadı çikolata kistlerim vardı bir ay öncede ameliyat oldum cnm kontrole gidiyorum yumurtalık rezervime bakılçak inş çok düşmemestirİnşallah Rabbim aratmasın bize daha fazla hayırlı bi şekilde anne olmaya çalışoruz. Senin durumlar nasıl anladığım kadarıyla tüp bebek yapmaya çalışıyor sunuz.
Aa soğan kuru adet ağrısını azaltıyor diye biliyodum demek herkeste aynı etkiyi yapmiyoAynılarını bende yaşıyorum artık çocuk çoluk zamanı olunca herkes hep oraya odaklı. Eşimde sorun yok sadece doktor ileri hareketliliği az buldu. Ama hamile kalmasına engel bi durum yok dedi. Soğan kürü yaptım ama 1 ay oda adet ağrısını şiddetli yaptı bi daha içemedim.
Bana doktor 6 ay doğal yollarla olmasını beklicez şuan kistler temizlendi bi sorun yok dedi eğer olmazsa tüp bebek denicem cnm inşallah gerek kalmaz Uludağ Üniversitesine gidiyorum ama pek tavsiye etmemDüşmez inşallah ya yaşın daha genç normal olmadı bu sefer ki tüp bebek kesin tutar.
Hangi doktora gidiyorsun bana da fikir olsun tüp bebeği bende düşünüyorum artık.
İnşallah güzel çıkar canım. Yok canım çıkmadı daha ben de o yüzden anlam veremiyorum niye çağardığını.Git canm inşallah genetik sonuçların çıkmıştır oyuzden tedaviye başlarlar. Naptiklari belli değil bişeyde soramiyon zaten güzel haberler verirsin inşallah. Yumurtaliklar kapanmaya başlamış zamanla normale döner dedi bide amh değerine bakmak için kan aldılar iki hafta 12 sinde tekrar gidicem cnm
Amin cnm çoğu özel yer paraci zaten biz maddi ve manevi zorlanıyoruz ama özelde ilgili oluyo devlet öyle değil çok sorunlu ama maddi yönden oraya gidiyoruz işte İnş en kısa zamanda hamile kalırız Rabbim acısın halimizeanladım Allah yardımcın olsun ben gidemem zaten o kadar zamanım yok çekirgeye bile zor gidip geliyorum. İlkin bizde geçen yıl jimere gittik fatma nuray sözeri çok ilgiliydi iyiydi hoştu ama eşim baskılarını sevemedi tabi paracı oluşu da 10 kontrol günümü geçiren güne getiriyordu kontrollerimi haliyle geçince para. sinirlendik bıraktık kendi haline olsun diye yine olmadı bende şansımı devlette deniyim dedim en azından hsg filmi onlar çektirmemi istedi çok bişey olmadığımı anladım.
Bekletmicekleri zaman bekletmezler bekletcekleri zamn bekletmezler naptiklari belli değilki amaçları ne acabaİnşallah güzel çıkar canım. Yok canım çıkmadı daha ben de o yüzden anlam veremiyorum niye çağardığını.
Bilmiyorum canım ya herşey üst üste geliyo zaten.Bekletmicekleri zaman bekletmezler bekletcekleri zamn bekletmezler naptiklari belli değilki amaçları ne acaba
Amin cnm çoğu özel yer paraci zaten biz maddi ve manevi zorlanıyoruz ama özelde ilgili oluyo devlet öyle değil çok sorunlu ama maddi yönden oraya gidiyoruz işte İnş en kısa zamanda hamile kalırız Rabbim acısın halimize
Niye cnm noldu hayrdrBilmiyorum canım ya herşey üst üste geliyo zaten.
Ufak bi trafik kazası geçirdik bi de üstüne şevket yılmaza verdiğimiz kanlardan eşiminki bozulmuş tekrar gitti kan verdi şimdi bi bu kadar daha bekliycez o erken çıkcak diye sevinirken o da kaldı. Ne yapalım vardır bunda da bi hayır.Niye cnm noldu hayrdr
Hadi ya çok geçmiş olsun cnm iyisiniz inşallah bi sorun yok demi. Tüh kötü olmuş ama dediğin gibi vardır bi hayr dicez elden bişey gelmiyor malesfUfak bi trafik kazası geçirdik bi de üstüne şevket yılmaza verdiğimiz kanlardan eşiminki bozulmuş tekrar gitti kan verdi şimdi bi bu kadar daha bekliycez o erken çıkcak diye sevinirken o da kaldı. Ne yapalım vardır bunda da bi hayır.
Çok büyük bişey yok Allah korudu çok şükür. Zaten bişey geldi mi üst üste gelir.Hadi ya çok geçmiş olsun cnm iyisiniz inşallah bi sorun yok demi. Tüh kötü olmuş ama dediğin gibi vardır bi hayr dicez elden bişey gelmiyor malesf
Çok şükür aynn dediğin gibi hep üst üste geliyorÇok büyük bişey yok Allah korudu çok şükür. Zaten bişey geldi mi üst üste gelir.
Ayy Canım çok geçmiş olsun ya test çıktıktan sonra yapsınlar tup bebek çok saçma is yapıyorlar ya sabır Canım inş bu günlerde geçecek bebeğini duyunca hepsini unutacaksin inş umudunu sakin yitirmeÇok saol canım Genetik falan uğraşıyoruz işte bu ara herşey üst üste geliyo. Genetik testin sonucu çıkmadan üniversiteden tekrar tüp bebeğe çağardılar erken çağarmalarına sevinemedim bile ki çıkmadan tekrar denemenin mantığı yok. Bi de üstüne ufak bir trafik kazası atlattık çok şükür ki pek bişeyimiz yok psikolojim alt üst oldu.
Anlıyorum seni Canım eltimin hamile haberini alınca ona çok sevindim ama kendim için okadar aglamistim ki hasta olmuştum tek bendim eşimin arkadaşları kendi arkadaşlarım tek kalmistim eltimden bi ay sonra hamile kaldım beş cm kist pko ilk aşılama demekki Rabbim ol derse oluyor vakti var demekki sakın umudunu kaybetmeBende hep öyle avutuyorum kendimi ama en yakınlarım hamile vs moralim bozuluyor bazen ama güçlü olmk zorundaym. Onlar beceriksiz makineleride iyi değil herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?