BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

stres en büyük etken de yapmamaya çalışıyorum ama çevremde o kadar hamile var ki moralimi bozmamak için zor tutuyorum.
hormon tesleri ve hsg çektirdim. 2 ay önce
Aynen hem en yakınlarım benm ablam ikinciye hamile şuan gorumcem iki ay önce evlendi hamile şuan teze gelini bende sonra evlendi oda hamile herkes bebk konusu konuşuyor ben susuyorum hep içim yanıyor;-( eşinde de sorun yoksa olur Allahn izniyle bitkisel kürler denednmi

Aynılarını bende yaşıyorum artık çocuk çoluk zamanı olunca herkes hep oraya odaklı. Eşimde sorun yok sadece doktor ileri hareketliliği az buldu. Ama hamile kalmasına engel bi durum yok dedi. Soğan kürü yaptım ama 1 ay oda adet ağrısını şiddetli yaptı bi daha içemedim.

İnşallah Rabbim aratmasın bize daha fazla hayırlı bi şekilde anne olmaya çalışoruz. Senin durumlar nasıl anladığım kadarıyla tüp bebek yapmaya çalışıyor sunuz.
İnşallah cnm yok ben tüp bebek yaptırdım tutmadı çikolata kistlerim vardı bir ay öncede ameliyat oldum cnm kontrole gidiyorum yumurtalık rezervime bakılçak inş çok düşmemestir

Düşmez inşallah ya yaşın daha genç normal olmadı bu sefer ki tüp bebek kesin tutar.
Hangi doktora gidiyorsun bana da fikir olsun tüp bebeği bende düşünüyorum artık.

Aa soğan kuru adet ağrısını azaltıyor diye biliyodum demek herkeste aynı etkiyi yapmiyo

ay yok bende şidetli ağrı yaptı adetimi düzene koydu ama daha önce çok uzundu adet tarihlerim hep 2 3 gün gecikmelerim olurdu tabi her seferinde umutlar şu an düzenli ama

Düşmez inşallah ya yaşın daha genç normal olmadı bu sefer ki tüp bebek kesin tutar.
Hangi doktora gidiyorsun bana da fikir olsun tüp bebeği bende düşünüyorum artık.
Bana doktor 6 ay doğal yollarla olmasını beklicez şuan kistler temizlendi bi sorun yok dedi eğer olmazsa tüp bebek denicem cnm inşallah gerek kalmaz Uludağ Üniversitesine gidiyorum ama pek tavsiye etmem

anladım Allah yardımcın olsun ben gidemem zaten o kadar zamanım yok çekirgeye bile zor gidip geliyorum. İlkin bizde geçen yıl jimere gittik fatma nuray sözeri çok ilgiliydi iyiydi hoştu ama eşim baskılarını sevemedi tabi paracı oluşu da 10 kontrol günümü geçiren güne getiriyordu kontrollerimi haliyle geçince para. sinirlendik bıraktık kendi haline olsun diye yine olmadı bende şansımı devlette deniyim dedim en azından hsg filmi onlar çektirmemi istedi çok bişey olmadığımı anladım.

İnşallah güzel çıkar canım. Yok canım çıkmadı daha ben de o yüzden anlam veremiyorum niye çağardığını.

Amin cnm çoğu özel yer paraci zaten biz maddi ve manevi zorlanıyoruz ama özelde ilgili oluyo devlet öyle değil çok sorunlu ama maddi yönden oraya gidiyoruz işte İnş en kısa zamanda hamile kalırız Rabbim acısın halimize

Aynen öyle napalım bekleyip dua etmekten başka çaremiz yok.

Hadi ya çok geçmiş olsun cnm iyisiniz inşallah bi sorun yok demi. Tüh kötü olmuş ama dediğin gibi vardır bi hayr dicez elden bişey gelmiyor malesf

Ayy Canım çok geçmiş olsun ya test çıktıktan sonra yapsınlar tup bebek çok saçma is yapıyorlar ya sabır Canım inş bu günlerde geçecek bebeğini duyunca hepsini unutacaksin inş umudunu sakin yitirme

Bende hep öyle avutuyorum kendimi ama en yakınlarım hamile vs moralim bozuluyor bazen ama güçlü olmk zorundaym. Onlar beceriksiz makineleride iyi değil herlde
Anlıyorum seni Canım eltimin hamile haberini alınca ona çok sevindim ama kendim için okadar aglamistim ki hasta olmuştum tek bendim eşimin arkadaşları kendi arkadaşlarım tek kalmistim eltimden bi ay sonra hamile kaldım beş cm kist pko ilk aşılama demekki Rabbim ol derse oluyor vakti var demekki sakın umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…