- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
Umut herzaman var tabikii ama insan yoruluyo artık 2012 den bu yana koşuşturuyoruz. Demekki zamanı değil daha rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin bize de bu günlerimizi unuttursun.Ayy Canım çok geçmiş olsun ya test çıktıktan sonra yapsınlar tup bebek çok saçma is yapıyorlar ya sabır Canım inş bu günlerde geçecek bebeğini duyunca hepsini unutacaksin inş umudunu sakin yitirme
İnşallah benimde senin de en kısa zamanda mucizem gerçekleşir umudumu kaybetmem inş bende hayırlısını versin hepimzeAnlıyorum seni Canım eltimin hamile haberini alınca ona çok sevindim ama kendim için okadar aglamistim ki hasta olmuştum tek bendim eşimin arkadaşları kendi arkadaşlarım tek kalmistim eltimden bi ay sonra hamile kaldım beş cm kist pko ilk aşılama demekki Rabbim ol derse oluyor vakti var demekki sakın umudunu kaybetme
Devlet hastanesinde Şevket yılmaz yapıyo ama malesef iki ayda çıkıyo o da çıkarsa tam çıktı derken kan bozulmuş dediler tekrar kan istediler bizden bi iki ay daha bekliycez şimdi. Üniversitede de 6-7 ayda çıkıyomuş. Özellerde bir ayd çıkıyomuş ama 150-250 tl civarı fiyat duymuştum.selam arkadaşlar. bursada yaşıyorum. istanbulda tüp bebek denemesi yapıcam. doktorum kromozom analizi istedi. bursada nerden yaptırabilirim? bi de ona ayırabileceğim pek bütçem yok malesef ve en geç 1 ay da çıkması gerek. devlet hastanesinde yaptırabilir miyim?
Allah yardımcın olsun inşallah son olur. inofolic i niye günde iki defa verdi normal folic asitden farklı mı oluyo acabaS.a arkadaşlar. Bende uludag üniversitesinde iki başarısız tüp bebek tedavisi oldum. Şimdi acibademe başladım. Doktor sabah akşam ikiser tane inofolic verdi bir ay kullanicam, eşime de keçi boynuzu kaynayabilirsin dedi. sonra adetinin ikinci günü gel dedi. Umarım bu son olur. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
. Gücümüzü kuvvetimizi eksiltmesin.
Allah yardımcın olsun inşallah son olur. inofolic i niye günde iki defa verdi normal
Amin insallah . Bilmiyorum cnm bir ay için yoğun bi kullanım verdi günde toplam 4 tane içiyorum. Folik asit ve inozitol karışımı bi ilacmis. Pko hastasiyim o yüzden verdi galiba . Iyi geliyormuş yumurta kalitesine.
Nabıyon canım başladın mı tedaviye ?Naptin canim aradinmi.cikmistir bence seninkilerde artik.umarim saglikli cikmistir hepsi.
Yok canim daha adet olmayi bekliyorum.gecen ay 23 unde olmustum.bugunde tatile geldik.insallah erken olmam diye dua ediyirum.olursam gene kalicak.sen naptinNabıyon canım başladın mı tedaviye ?
Bende adet olmayı bekliyorum geçen ay 19 unda olmuştum. Gidicem konuşucam bakalım niye çağarmışlar olmadı zaten bayramda giriyo yine araya bayramdan sonraya başlayalım derim o zamana kadar da şevket yılmazdan sonuç çıkar.Yok canim daha adet olmayi bekliyorum.gecen ay 23 unde olmustum.bugunde tatile geldik.insallah erken olmam diye dua ediyirum.olursam gene kalicak.sen naptin
Canım ben bugün adet oldum hastaneyi tam 150 kere aramışım açmıyolar meşgul vesaire derken. Bursada oturmuyorum malum otobüse bindim hala aramaya devam ediyorum tam 150. aramamda açtılar ,tedavi bayrama denk geleceği için şu anki tedavileri bayramdan sonraya almışlar gelmene gerek yok dedi. Ya sabır dedim indim otobüsten geri eve geldim çok sinirlendim. Çocuk oyuncağı gibi oynuyolar insanla.Yok canim daha adet olmayi bekliyorum.gecen ay 23 unde olmustum.bugunde tatile geldik.insallah erken olmam diye dua ediyirum.olursam gene kalicak.sen naptin
Ya sabır ya insan haber verir dalga geçiyorlar sanki valla şerefsiz bunlarCanım ben bugün adet oldum hastaneyi tam 150 kere aramışım açmıyolar meşgul vesaire derken. Bursada oturmuyorum malum otobüse bindim hala aramaya devam ediyorum tam 150. aramamda açtılar ,tedavi bayrama denk geleceği için şu anki tedavileri bayramdan sonraya almışlar gelmene gerek yok dedi. Ya sabır dedim indim otobüsten geri eve geldim çok sinirlendim. Çocuk oyuncağı gibi oynuyolar insanla.
Ben artık ne diyeceğimi şaşırdım Allah hepsini nasıl biliyosa öyle yapsın. Her seferinde bu kadarı da olmaz diyosun daha da beteri geliyo karşına.Ya sabır ya insan haber verir dalga geçiyorlar sanki valla şerefsiz bunlar
Çok haklısın cnm Gürkan ameliyattan önce amh bakmıştı 4.59 çok iyi demişti ameliyat oldum ışıl baktı tekrar 1.33 dedi çok dusmus dedim yok diyorlar mayısta 2.56 diye martta 0 bile çıktı şaşırdık dedi nasl ya dedim bilgisayardan gösterdi dedim bu kadar uçuk fark çıkıyor dedim laboratuvar dan laboratuvara değişiyor dedi ne saçma demi neye inancazBen artık ne diyeceğimi şaşırdım Allah hepsini nasıl biliyosa öyle yapsın. Her seferinde bu kadarı da olmaz diyosun daha da beteri geliyo karşına.
Onların ne yaptığı belli değil ben zerre güvenmiyorum ikinciyi bile isteksiz denemiştim şimdi üçüncüyü de mecburi kılıyolar ama yaptıkları işlem 0 boşa zaman kaybından başka bişey değil.Çok haklısın cnm Gürkan ameliyattan önce amh bakmıştı 4.59 çok iyi demişti ameliyat oldum ışıl baktı tekrar 1.33 dedi çok dusmus dedim yok diyorlar mayısta 2.56 diye martta 0 bile çıktı şaşırdık dedi nasl ya dedim bilgisayardan gösterdi dedim bu kadar uçuk fark çıkıyor dedim laboratuvar dan laboratuvara değişiyor dedi ne saçma demi neye inancaz
Haklısın cnm bende hiç güvenmiyorum boşa zaman kaybı maddiyat kaybı hayal kaybı sağligimizla bile oynuyolar boşuna onlarn yüzünden ne ağrılar çektim hastanede yattım insan önce enfeksiyon tedavi ederdi bile bile yaptılar tutmucagi belliymişOnların ne yaptığı belli değil ben zerre güvenmiyorum ikinciyi bile isteksiz denemiştim şimdi üçüncüyü de mecburi kılıyolar ama yaptıkları işlem 0 boşa zaman kaybından başka bişey değil.
Öyle canım tutmayacağını bile bile koyuyolar embriyoyu o zaman bişey demiyolar sonra zaten kalitesizdi diyolar dalga geçer gibi Allah büyük ya...Haklısın cnm bende hiç güvenmiyorum boşa zaman kaybı maddiyat kaybı hayal kaybı sağligimizla bile oynuyolar boşuna onlarn yüzünden ne ağrılar çektim hastanede yattım insan önce enfeksiyon tedavi ederdi bile bile yaptılar tutmucagi belliymiş
Aynen cnm Rabbim yardımcımız olsun bebeğimiz olsnÖyle canım tutmayacağını bile bile koyuyolar embriyoyu o zaman bişey demiyolar sonra zaten kalitesizdi diyolar dalga geçer gibi Allah büyük ya...
Amin Allahım bi an önce bebişlerimizi kucağımıza versin hayırlısıyla inşallah.Aynen cnm Rabbim yardımcımız olsun bebeğimiz olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?