- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Amin cnmAmin Allahım bi an önce bebişlerimizi kucağımıza versin hayırlısıyla inşallah.
Valla canim bende sinirden kopurmek uzereyim.dun aksam bende hastalandim.bide tatildeyim.senin dedigin gibi bugun 100 kere aradim belki acan yok.sonunda o uyuz sekreter acti.dedim dun aksam pazartesi gelmrm sorun olurmu yok iste bayrama geliyoda hasta almiyola.ya sen ne diyon dedim ben iki aydir yok bayramdi yok tadilatti beklletiyosunuz zaten.simdi nasil bayrama gelcek 10 gun igne kullansam 5. Gune bekletse gene gelmiyo bayrama.hem gecen sefer gidisimde doktor 29 una kadar hastalanirsam gel demisti dedim.iste kabul etmicrkler ama pazartesi sabah gel gorus istersen genede diyo.dedim sen doktoru bagla ben hapida sorcam yok baglayamam.dedim ben estrofemi icicemmi.pazartesi sorarsin diyo.ya iyide ozamana kadar icicemmi.sen icmeye devam et diyo.valla yanimda olsa dovuvercektim kizi.simdi ydayim donuyorum bursaya.pazartesi sabah gidicrm bakalim neler olcak.resmen deneme tahtasi olduk ciktik.Canım ben bugün adet oldum hastaneyi tam 150 kere aramışım açmıyolar meşgul vesaire derken. Bursada oturmuyorum malum otobüse bindim hala aramaya devam ediyorum tam 150. aramamda açtılar ,tedavi bayrama denk geleceği için şu anki tedavileri bayramdan sonraya almışlar gelmene gerek yok dedi. Ya sabır dedim indim otobüsten geri eve geldim çok sinirlendim. Çocuk oyuncağı gibi oynuyolar insanla.
Valla bunlara ne desen az ben artık bıktım gerçekten, git bakalım ne olacak. Sen estrofemi ne zamandan beri kullanıyon ki normalde adetin 20 günü başlanmıyo mu o hap. Bende adetin 2. günü mü 20. günü mü gitcem bilmiyom.Valla canim bende sinirden kopurmek uzereyim.dun aksam bende hastalandim.bide tatildeyim.senin dedigin gibi bugun 100 kere aradim belki acan yok.sonunda o uyuz sekreter acti.dedim dun aksam pazartesi gelmrm sorun olurmu yok iste bayrama geliyoda hasta almiyola.ya sen ne diyon dedim ben iki aydir yok bayramdi yok tadilatti beklletiyosunuz zaten.simdi nasil bayrama gelcek 10 gun igne kullansam 5. Gune bekletse gene gelmiyo bayrama.hem gecen sefer gidisimde doktor 29 una kadar hastalanirsam gel demisti dedim.iste kabul etmicrkler ama pazartesi sabah gel gorus istersen genede diyo.dedim sen doktoru bagla ben hapida sorcam yok baglayamam.dedim ben estrofemi icicemmi.pazartesi sorarsin diyo.ya iyide ozamana kadar icicemmi.sen icmeye devam et diyo.valla yanimda olsa dovuvercektim kizi.simdi ydayim donuyorum bursaya.pazartesi sabah gidicrm bakalim neler olcak.resmen deneme tahtasi olduk ciktik.
Valla bende nasil biktim anlatamam yani.bizler yeterince.stresliyiz bide onlarin keyfine gore hareket ediyoruz.ben gecen ay gittigimde iste laboratuar tadilata gircek yapamucaz.demisti.obur aya 20. Gunu gelmene gerek yok sen hapa basla dediler.29 una kadarda adet olursan gel dedi.bende 20. Gunu basladim onu icmeye.simdide bayram diyolar ya.iyide ben obur ayada bayramda adet olucam bu sefer yine kalcak ekime.4 ay bunlarin yuzunden beklicem yani.goya sira geldi diye sevindim ne anladiysam bu istende.sayi adet olunca bu estrofemi birakiyomuyduk biz.sabah ictim ben yinede ama pazartesiye kadar napayim bilemedim.pazarteside 4. Gun oluyo falan diyede sorun cikarmazlar insallah..Valla bunlara ne desen az ben artık bıktım gerçekten, git bakalım ne olacak. Sen estrofemi ne zamandan beri kullanıyon ki normalde adetin 20 günü başlanmıyo mu o hap. Bende adetin 2. günü mü 20. günü mü gitcem bilmiyom.
Canım birinci denememde oraya gidene kadar içtim öyle demişlerdi ikincide de aynı dediler ama sonucu öğrenene kadar iç dediler bu seferde. İç sen de. Allah yardımcımız olsun gerçekten işimiz çok zor bunların elinde.Valla bende nasil biktim anlatamam yani.bizler yeterince.stresliyiz bide onlarin keyfine gore hareket ediyoruz.ben gecen ay gittigimde iste laboratuar tadilata gircek yapamucaz.demisti.obur aya 20. Gunu gelmene gerek yok sen hapa basla dediler.29 una kadarda adet olursan gel dedi.bende 20. Gunu basladim onu icmeye.simdide bayram diyolar ya.iyide ben obur ayada bayramda adet olucam bu sefer yine kalcak ekime.4 ay bunlarin yuzunden beklicem yani.goya sira geldi diye sevindim ne anladiysam bu istende.sayi adet olunca bu estrofemi birakiyomuyduk biz.sabah ictim ben yinede ama pazartesiye kadar napayim bilemedim.pazarteside 4. Gun oluyo falan diyede sorun cikarmazlar insallah..
Valla diyorum ya sadece allaha emanetiz yani.ben giderken hep dua ediyorum.bi daha buraya gelmiyim diye ama hrp orda buluyoruz kendimizi.zaten bir an once su tedaviyide olayim daha hayatta bulasmam oraya.resmen sagligimizdan olcaz.okadar hapi ic yok tatil yok tadilat.bosuna iki aydir hormon yukluyorum kendime.psikoljim bozuldu vallaCanım birinci denememde oraya gidene kadar içtim öyle demişlerdi ikincide de aynı dediler ama sonucu öğrenene kadar iç dediler bu seferde. İç sen de. Allah yardımcımız olsun gerçekten işimiz çok zor bunların elinde.
Çok haklısın canım inşallah bi mucize olsun da bu sefer tutsun bi daha da Allahım muhtaç etmesin onlara.Valla diyorum ya sadece allaha emanetiz yani.ben giderken hep dua ediyorum.bi daha buraya gelmiyim diye ama hrp orda buluyoruz kendimizi.zaten bir an once su tedaviyide olayim daha hayatta bulasmam oraya.resmen sagligimizdan olcaz.okadar hapi ic yok tatil yok tadilat.bosuna iki aydir hormon yukluyorum kendime.psikoljim bozuldu valla
Amin canim insallah.allah hepimizi bir an once kurtarsin oradan.kimseleride muhtac etmesin onlara.senin beklemen iyi olmus aslinda bari sonuclarinida alirsin ona gore yol cizersin.senin sonucunda bisey ciktimiÇok haklısın canım inşallah bi mucize olsun da bu sefer tutsun bi daha da Allahım muhtaç etmesin onlara.
Aynen oyle valla canim allah yardimiz olsun.kendimde hemsireyim ama bunlarin eline dusmekten utanc duyuyorum.kimsenin birbirinden haberi yok.insallah iyi sonuc alirsinda bidaha muhtac olmazsin onlara..çok cinsler hepsi doktorları da dahil buna cuma günü bende üniversiteydim saat 9 da randevu öğlen içeri alıyorlar 5 dk sürmüyor işleri benim 2.aşılamam ilkay hanım bakıyordu yumurtalarımı gören kadın şimdi salağın teki var yok geçen geldiğinde de göremedim yumurtaları zor görünüyorlar falan bakalım pazartesi aşılamayı yapıcaz tutmazsa ne olucak bilmiyorum tüp bebek sırası ne zaman gelir allah bilir
arkadaşlar mrb. ben 34 yaşındayım bekarım bir ayda 1 hafta ara ile 3 kez adet olunca mayıs ayınca doktora gittim bana hormon testi yapıldı amh: 0.33 çıktı fsh :17 çıktı bunlar haziran ayında yaptırdığım testteki değerler sonra ben ilk önce duphaston kullandım sonra divinaya başladık bunlar ile adet oluyorum yani bana erken menopoz teşhisi konuldu tabi benim de dünyam başıma yıkıldı sonra ağustos ayında bir daha hormon testi yaptırdım amh:0.17 ye düşmüş fsh ise 0.12 olmuş sadece iki ayda amh. 0.12 puan birden nasıl düşüyor yaaa benim yumurtalıklar bitiyor daha gencim ben neden neden neden böyle bir şeyi konduramıyorum kendime ailemizde erken menopoza giren yokkkk yokkk yokkkk annem beni 43 yaşında doğurmuş ablam 38 yaşında girdi diğer ablam 40 yaşında ötekisi de 40 yaşına şu an geldi hala adet oluyor ben nedennnnnnnnnnnnn neddennnn ben neden 34 yaşında böyle bir durum yaşıyorum çok ağladım çocuğum olmucak diye erkek arkadaş var biz evlenene kadar yumurta bitecek bunu ona da söyleyemiyorum tam olarak sadeece elini çabuk tut rezervim bitiyor dedim erkek işte anlamıyor ki oda bişiyden halbuki amh değerimi yazsa google her şeyi dökecek önemli birşey yok sanıyor oda araştırmaya bile teşebbüs etmiyor . doktor bana toplat yumurtlarını dedi aileme durumu anlattım destek olan yok bana bende bursa lıyım yakın bir il de memurum kimse destek olmuyor bu konuda bana bursa acibadem de toplatılıyormuş ama 7 bin tl dediler yine öncesinde yumurtlalkı büyütmek için bir sürü iğne vs yapılacak kızım kızlık zarı gidecek neyse zar önemli değil de eee kimse bana destek olmuyor ki ben tek başıma bu işin altından nasıl kalkıcam doktor bana haziran ayında yumurtlarını iki ay içinde toplat demişti temmuz ağustos geçti ağustos ta yaptığım teste işte amh : 0.17 ye düşmüş bile gittikçe o a dayanıyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bende bıraktım kendimi artık Allah a ama yumurtalıklarımı toplatmadığım için ilerde çok pişman olacak mıyım olmayacak mıyım bilmiyorum ileriki hayatım nasıl olacak bilmiyorum Allah bana bu derdi neden verdi neden diyorum günaha giriyorum bana yardım edin ben ne yapıcammmm çocukları çok seviyorum ya bnim çocuğum olmazsa çok doğurgan bir aileye sahip olarak bunu daha önce hiç düşünmemiştim ki aklımın ucundan bile geçmemişti ki şimdi ne yapıcam ailem destek değil Allah allah Allah diyorlar başka bişiy demiyorlar toplat demiyorlar destek vermiyorlar ki ben ne yapıcam ama bana destek olmadıkları için de onları affetmiyorum.
Sonuçları doktora göstermedim daha hepsi çıksın öyle giderim dedim eşimin sonucunu bekliyorum. Ama bi sitede sordum taşıyıcı kan pıhtılaşması var o yüzden hamileliğin boyunca iğne kullanırsın dediler. Sen naptın dün gidecektin hastaneye ?Amin canim insallah.allah hepimizi bir an once kurtarsin oradan.kimseleride muhtac etmesin onlara.senin beklemen iyi olmus aslinda bari sonuclarinida alirsin ona gore yol cizersin.senin sonucunda bisey ciktimi
Bende o kan pihtilasmasi cikti canim.isil hanima sordum transferden sonra igne baslariz dedi.dun gittim evet basladik tedaviye.sekretere inanip gitmesem bu ayda kalcakti yani.gonalf 300 le basladi.bide femara hap.ama sanki cok yuksek geldi bu sefer bana dozu.dunden beri kasiklarim cok agriyo.femarayi niye verdi onuda bilmiyom ya.cuma tekrar kontrole gidicem bakalim.Sonuçları doktora göstermedim daha hepsi çıksın öyle giderim dedim eşimin sonucunu bekliyorum. Ama bi sitede sordum taşıyıcı kan pıhtılaşması var o yüzden hamileliğin boyunca iğne kullanırsın dediler. Sen naptın dün gidecektin hastaneye ?
Hadi hayırlısı olsun canım başladın bak Allahın izniyle sonu mutlu son olur inşallah.Bende o kan pihtilasmasi cikti canim.isil hanima sordum transferden sonra igne baslariz dedi.dun gittim evet basladik tedaviye.sekretere inanip gitmesem bu ayda kalcakti yani.gonalf 300 le basladi.bide femara hap.ama sanki cok yuksek geldi bu sefer bana dozu.dunden beri kasiklarim cok agriyo.femarayi niye verdi onuda bilmiyom ya.cuma tekrar kontrole gidicem bakalim.
Insallah canim bu son olur artik.rabbim daha fazla oyalamasin bizi bu yollardaHadi hayırlısı olsun canım başladın bak Allahın izniyle sonu mutlu son olur inşallah.
günaydın canım prof.mehmet aral atalay var uludağ ünv.ama randevu almıyor özel hastalara bakıyor para verirsen özel hastası olursun kadın doğumcu ama menepozla çok ilgilimi bilmem bir iş arkadaşım gitmiş menepoza girmişti uzun zaman sonra adet görmeye başladı bayağı sürdü adet ona gitmiştiarkadaşlar bursa da profesör olan bir doktor var mı erken menopoz konusunda çok çokkk iyi olan bana yardım edebilirmisiniz lütfen
Canim gurkan uncuyu onerebilirim sana.unuversitede tup bebek sorumlusu ama kendi ozel muayeneside var.arkadaşlar bursa da profesör olan bir doktor var mı erken menopoz konusunda çok çokkk iyi olan bana yardım edebilirmisiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?