BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Salı günümü transfer cnm hadi hayırlısı olsun inşallah herşey güzel olur dua edicem cok

Etmezmiyim, sadece pozitif düşünün , verecek olan allah, inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin

Bende başvurudan sonra bir yıl bekledim, ilk transferim de bende inanılmaz kızgındım üniversiteye ama ışıl hanımı tanıdıkça güvendim, ve dedim ki bana açıklama yapsa ne olur ki ? Ne yapabileceğim bir şey var nede müdahale etme gibş bir durumum. Ben birde sürekli izin almak zorunda kaldım öğretmenim, sabah girip akşama kadar beklediğimi hatırlıyorum ama hep verecek olan allah dedim ve çok inanıp dua ettim. İlk transferimde benimde eşiminde tablosu pek iç açıcı değildi. Ama ikinci de bak rabbim bize ikiz nasip etti, 5. Haftada acillik oldum düşük yapıyorum zannettim , yolda hastaneye gidene kadar veren allahım sen koru diye dua ettim. Hastanede bebeklerin ikiz olduğunu öğrendik, yazın da çok sarsıldık bebeklerde down sendromu riski var dediler ama yalçın kimya ya gittik çok şükür içimizi rahatlattı , doğum inşallah aralıkta , inşallah sağlıkla gelirler. Hala burada olmamın tek nedeni var birbirinizi negatif etkilemeyin , sadece dua edelim , herşey bahane bizlere bebek nasip edecek , o bebeğe ömrünü ruhunu verecek belli. Fakülte işin matematiği ama sizi yıldırmasın. Ben geçen ay tüpleri bağlı olduğu halde ikiz bebeğe hamile kalan bir kadınla tanıştım. İşte nasip ettiyse yaradan hepsi boş. Kaderi bile tek değiştirecek dua.

Ne güzel konuşmuşsun. çok zor yıpratıcı bi süreç evet senin de dediğin gibi verecek olan Allah gerisi vesile. rabbim senin gibi bizim de yüzümüzü güldürsün insallah. sen de sağlıklı bi şekilde evlatlarını kucağına alırsın allahın izniyle.

Arkadaşlar merhaba, bende çikolata kisti var. Öncesinde sağda 3 solda 2 cm di. ama dün kontrole gittim hemde 2 yıldır bebek olmuyor diye tüp bebek tedavisine başlamak istedik. Ama sonuç hüsran. Sağ yumurtalığımda bir çikolata kisti daha çıkmış önceki de 5.5 cm olmuş. Yani şuan sağda 5.5 ve 2.5 solda 2.5 olmak üzere 3 tane çikolata kistim var. Doktor şu aşamada tüp bebek deneyemeyiz dedi. CA125 ve AMH değerlerim için tahlil yaptı, sonuçları yarın çıkacak. Çok üzgünüm. Tüp bebek denemek bile bir şükür sebebiymiş onu anladım. Şimdi değerlerimden gelen sonuca göre ya kistlerin içi boşaltılacak öyle tüp bebeğe başlayacak ya da ameliyat olup kistleri alacaklar. Patoloji temiz çıkarsa da tüp bebeğe başlayacak. Ameliyat ile ilgili araştırmaya başladım.Açık mı olmalıyım yoksa laporoskopi mi bilmiyorum. Bursa tıp fakültesinde iyi doktorlar varmış, bilginiz var mı? Maddi olarakta zorlu bir süreç hem o sebeple hemde doktorlar iyi diye fakülteye gitmek istiyorum. Doktor ve hastalıkla ilgili önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Allahım bekleyen , isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

Amin inşallah sizi de sağlıkla bebeklerinize kavuştursun inşallah
Sanırım siz uludağ üniversitesinde tüp bebek yaptırmışsınız benim de özelde üç başarısız tedavim var Uludağ üniversitesinden rapor çıkarttırmak istiyorum . İnternetten doğru düzgün telefon numarasını bile bulamadım lütfen ulaşabildiğiniz telefon numaralardan yazabilir misiniz ?
Rapor için çok zorlarlar mı acaba bilginiz var mı ?

Evet canım salı günü. çok duaya ihtiyacım var Allah razı olsun. Rabbim bu son uğraşım olur inşallah hepimizin hakkında hayırlısı.

Allah yardımcınız olsun inşallah bebekleriniz size tutunur Uludağ üniversitesinde mi oldu tedaviniz ? Ben de rapor çıkarttırmak istiyorum üç başarısız tedavim var
Allah ım kimseyi evlatsız bırakmasın

Evet Uludağ Üniversitesinde üçüncü denemem olacak Allahın izniyle. Ulaşabileceğiniz numara olarak 02242952525 bu telefon var çok zor açıyolar vaktin varsa direk gidip görüş bence. Rapor çıkartmak evet biraz sabır isteyen bi durum ama soruna göre de değişir.

Çok saol canm açmıyorlar ben de farklı numaralar da var mı acaba diye sordum
Direk gidip görüşmekte fayda var o zaman
Peki canm tüp bebek bölümü kadın hastalıkları olarak mı geçiyor orda yoksa ayrı biryerde mi hiç gitmedim de üniversite hastanesine

Tüp bebek ayrı bi yerde acilin yanındaki kapıdan gir doğumhaneye giderken görürsün canım.

Tüp bebek ayrı bi yerde acilin yanındaki kapıdan gir doğumhaneye giderken görürsün canım.

Çok saol canım
Pazartesi gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse inşallah olur işlerim bi şekil de
Siz transfer oldunuz mu acaba ?
Sorun neydi
Çok beklediniz mi Sıra için 7 8 ay bekletiyorlarmış galiba . ?

Çok saol canım
Pazartesi gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse inşallah olur işlerim bi şekil de
Siz transfer oldunuz mu acaba ?
Sorun neydi
Çok beklediniz mi Sıra için 7 8 ay bekletiyorlarmış galiba . ?
Salı günü transferim. Sorun eşimden kaynaklı sperm yok çok az çıkıyo. Evrakları teslim ettikten sonra raporun çıkmasını 8 ay bekledim ben. Sizde sorun neydi?

Salı günü transferim. Sorun eşimden kaynaklı sperm yok çok az çıkıyo. Evrakları teslim ettikten sonra raporun çıkmasını 8 ay bekledim ben. Sizde sorun neydi?

Rezerv sorun canm bende eşimde morfoloji bozuk sayı az . Ben tüp bebek sırasını 8 9 ay bekletiyorlar sanıyordum raporu da mı bekletiyorlarmış
Aciliyet durumuna göre de zaman değişir sanırım rapor vermeleri
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız dondurulmuş embriyonuz var sanırım salı olduğu belli olduğuna göre şimdiden . Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Çok soru sordum İki negatif aşılama yetiyormuş rapor için ama bana doktorum aşılamayla zaman kaybetmeye gerek Yok şans çok düşük demişti herhalde başarısız tüp bebekleri de kabul ediyorlardır değil mi

Her duruma göre değişiyo diye biliyorum canım. Rezerv sorunu olan bi arkadaşım benden daha çok bekledi bir sene gibi bi süre onun için bişey diyemiyorum. Sen bi an önce gir görüşmeye çağarırlar randevu verirler sonra tahliller istenir sonuç göstermeye gidersin ne yapılacağına o zaman karar verilir. Rapor dediğim şey Uludağ Üniversitesinde işlem yaptırmak için (tüp bebek yada aşılama) çıkan heyet raporu canım

Ben işte diğerini diyorum canım çok bi bilgim Yok o yüzden böyle soruyorum kusura bakma ..
Ben raporla özelde yaptırmayı düşünüyorum en azından masraflar biraz azalır
O zaman ben heyet raporu için görüşmek istiyorum diyeyim gidince olur herhalde öyle de

Hee o biraz sıkıntılı olabilir canım orda denemeden vermezler ki öyle hemen vermiyolar ben ikinciden sonra istedim bana vermediler. yine de dediğim gibi herkesin durumu farklı rezerv durumu kötü olan yaşı geç olanlara verebiliyorlar. sen bi git görüşde sonrası Allah kerim.

Malesef uludağ üniversitesi kolay kolay raporu dışarı vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…