Canim napiyosun.yarin hersey guzel gecer insallahh.dualarim seninlee..Salı günü transferim. Sorun eşimden kaynaklı sperm yok çok az çıkıyo. Evrakları teslim ettikten sonra raporun çıkmasını 8 ay bekledim ben. Sizde sorun neydi?
Napayım canım bildiğin gibi. inşallah herşey güzel olur ikimiz için de. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Çok saol canımm.Canim napiyosun.yarin hersey guzel gecer insallahh.dualarim seninlee..
Amin canim insallah hersey son olur bu sefer bizim icin..Napayım canım bildiğin gibi. inşallah herşey güzel olur ikimiz için de. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Çok saol canımm.
Napayım canım bildiğin gibi. inşallah herşey güzel olur ikimiz için de. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Çok saol canımm.
Aminnn. Hakkımda hayırlısı inşallah.Allah yardımcın olsun cnm
İnşallah olumlu sonuçlar alırsın
Ben atlattım Allahın izniyle sıra sende canım. Inşallah senin için de yarın güzel geçerAmin canim insallah hersey son olur bu sefer bizim icin..
Nasl gecti cnm inşallah sımsıkı tutunur cnm kaç tane transfer olduBen atlattım Allahın izniyle sıra sende canım. Inşallah senin için de yarın güzel geçerGerisi Allaha kalmış artık...
Hayrli olsn tedavin inş herşey güzel olur sorun neydi cnm bide ücret nekkadr ordaSelam kizlar araniza yeni geldim. Allah tedavilerinizin emeginizin karsiligini versin insallah. Bende cumartesi gunu acibadem hast sahin zeteroglu ile gorusmeye gidecegim. Sonra da adeti bekleyip ikinci tüp bebeğe baslayacagiz hayirlisiyla.
Hayrli olsn tedavin inş herşey güzel olur sorun neydi cnm bide ücret nekkadr orda
Nası olsun aynı.. iki tane biri iyi diğeri ona göre geriden geliyo dedi ışıl hnm. inşallah beni bırakmaz bebişlerim....Nasl gecti cnm inşallah sımsıkı tutunur cnm kaç tane transfer oldu
Nası olsun aynı.. iki tane biri iyi diğeri ona göre geriden geliyo dedi ışıl hnm. inşallah beni bırakmaz bebişlerim....
Hadi hayirlisi canim.iki tane transfer etmisler galiba.geri kalan noldu bilgi verdilermi.insallah bu sefer simsiki seninle olur insallah bebeislerin.bakalim bende yarini atlatayimda bekleme surecimizde baslasin.Ben atlattım Allahın izniyle sıra sende canım. Inşallah senin için de yarın güzel geçerGerisi Allaha kalmış artık...
Çok saol Allah razı olsun canım. Bu yolda olan herkesin rabbim istediğini versin. Hakkımızda hayırlısıAmin cnm. Canindan can bulsun ins meleklerin. Hayirli olsun
Bişey demediler kalanlar hakkında duruyodur herhalde. Herşey gönlümüzce olur inşallah. Evet iki tane transfer oldu.Hadi hayirlisi canim.iki tane transfer etmisler galiba.geri kalan noldu bilgi verdilermi.insallah bu sefer simsiki seninle olur insallah bebeislerin.bakalim bende yarini atlatayimda bekleme surecimizde baslasin.
Amin cnm inşallah ya dün dua ettim sana inş mutlu sonla biter bu seferNası olsun aynı.. iki tane biri iyi diğeri ona göre geriden geliyo dedi ışıl hnm. inşallah beni bırakmaz bebişlerim....
Hmm pahalymis ozamn cnm inşallah sende güzel haberler verirsn bende kist vardı ilk deneme tutmadı üniversite de ameliyat oldum 6 ay beklicez dedi 5 ay oldu kist tekrrlamis oyuzden tekrr tedavi görcem6000 tl cnm. Paket ilaçlar hariç. Muayene 270. İlk görüşme ücretsiz muayene ederse dr o zaman ucret aliyorlarmis. Saol canim amin. Hafif pko ve hafif sperm sayisi. Siz ne asamadasniz
Hmm pahalymis ozamn cnm inşallah sende güzel haberler verirsn bende kist vardı ilk deneme tutmadı üniversite de ameliyat oldum 6 ay beklicez dedi 5 ay oldu kist tekrrlamis oyuzden tekrr tedavi görcem
Bende tedavime Soranus'ta başlayacağım, 8 inde gideceğim tahliller için. Bende 3 tane çikolata kisti var. Tedavi öncesi kistlerin içini iğne ile boşaltacaklar sonra tüp bebek deneyecekler. İğne ile boşaltınca kısa sürede eski haline geliyormuş. o yüzden ilk denemede kalmam şart. Rabbim hepimizin yüzünü güldrsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?