BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Selam kizlar araniza yeni geldim. Allah tedavilerinizin emeginizin karsiligini versin insallah. Bende cumartesi gunu acibadem hast sahin zeteroglu ile gorusmeye gidecegim. Sonra da adeti bekleyip ikinci tüp bebeğe baslayacagiz hayirlisiyla.

Selam kizlar araniza yeni geldim. Allah tedavilerinizin emeginizin karsiligini versin insallah. Bende cumartesi gunu acibadem hast sahin zeteroglu ile gorusmeye gidecegim. Sonra da adeti bekleyip ikinci tüp bebeğe baslayacagiz hayirlisiyla.
Hayrli olsn tedavin inş herşey güzel olur sorun neydi cnm bide ücret nekkadr orda

Ben atlattım Allahın izniyle sıra sende canım. Inşallah senin için de yarın güzel geçer Gerisi Allaha kalmış artık...
Hadi hayirlisi canim.iki tane transfer etmisler galiba.geri kalan noldu bilgi verdilermi.insallah bu sefer simsiki seninle olur insallah bebeislerin.bakalim bende yarini atlatayimda bekleme surecimizde baslasin.

Hadi hayirlisi canim.iki tane transfer etmisler galiba.geri kalan noldu bilgi verdilermi.insallah bu sefer simsiki seninle olur insallah bebeislerin.bakalim bende yarini atlatayimda bekleme surecimizde baslasin.
Bişey demediler kalanlar hakkında duruyodur herhalde. Herşey gönlümüzce olur inşallah. Evet iki tane transfer oldu.

6000 tl cnm. Paket ilaçlar hariç. Muayene 270. İlk görüşme ücretsiz muayene ederse dr o zaman ucret aliyorlarmis. Saol canim amin. Hafif pko ve hafif sperm sayisi. Siz ne asamadasniz
Hmm pahalymis ozamn cnm inşallah sende güzel haberler verirsn bende kist vardı ilk deneme tutmadı üniversite de ameliyat oldum 6 ay beklicez dedi 5 ay oldu kist tekrrlamis oyuzden tekrr tedavi görcem

Hmm pahalymis ozamn cnm inşallah sende güzel haberler verirsn bende kist vardı ilk deneme tutmadı üniversite de ameliyat oldum 6 ay beklicez dedi 5 ay oldu kist tekrrlamis oyuzden tekrr tedavi görcem

Medicalparka gidecektik orasi da 5500 acibadem şahin bey var diye oraya gidecegin cnm hakkimizda hayirlisi olsun. Sana da geçmiş olsun cnm. Benimde ilk denemem tuttu ama kan degeri dusuk dedi dr iki gun sonra tekrar yaptirdik düşük yapiyormusum. Cok uzulduk tabiki bi sene gecti ustunden psikolojik olarak hic hazir olmadigimi dusunuyordum ama adim atana kadarmis onu anladim. Gucluyum ve inancliyim. Allah dualarimizi kabul eder umarim.
Yine mi 6 ay beklicen sen şimdi

Bende tedavime Soranus'ta başlayacağım, 8 inde gideceğim tahliller için. Bende 3 tane çikolata kisti var. Tedavi öncesi kistlerin içini iğne ile boşaltacaklar sonra tüp bebek deneyecekler. İğne ile boşaltınca kısa sürede eski haline geliyormuş. o yüzden ilk denemede kalmam şart. Rabbim hepimizin yüzünü güldrsün

amin canım geçmiş olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…