Kistlerin kaç cm canım? Benim solda 2,5 sağda 5,5 ve 2,5 toplam 3 tane. Doktor tüp bebek öncesi iğneyle içini boşaltmayı deneyecek.Hmm pahalymis ozamn cnm inşallah sende güzel haberler verirsn bende kist vardı ilk deneme tutmadı üniversite de ameliyat oldum 6 ay beklicez dedi 5 ay oldu kist tekrrlamis oyuzden tekrr tedavi görcem
sağol canım, sen kime gidiyosun tedavi içinamin canım geçmiş olsun şimdiden
sağol canım, sen kime gidiyosun tedavi için
Amin cnm hepimiz zor günler yasyrz ama vazgeçmeden yolumuza devam ediyoruz bizim de imtihanimiz bi gün bitecek bnde inanıyorum. yok cnm amelyt olalı 5 ay oldu kist tekrarladığı için tekrr tedavi görcem bir iki ay dha bekleyelim demişti doktr bu sene beklicem ocakta tedaviye başlamak istiyorumMedicalparka gidecektik orasi da 5500 acibadem şahin bey var diye oraya gidecegin cnm hakkimizda hayirlisi olsun. Sana da geçmiş olsun cnm. Benimde ilk denemem tuttu ama kan degeri dusuk dedi dr iki gun sonra tekrar yaptirdik düşük yapiyormusum. Cok uzulduk tabiki bi sene gecti ustunden psikolojik olarak hic hazir olmadigimi dusunuyordum ama adim atana kadarmis onu anladim. Gucluyum ve inancliyim. Allah dualarimizi kabul eder umarim.
Yine mi 6 ay beklicen sen şimdi
Benm amlyttan önce 5.5 ve 6 cm di cnm tüp bebek yaptırdım olmadı sonra amelyt oldum şuan tekrarladı sol tarafta 1.5 cm var kist büyümeden hamile kalmam lazm oyuzden tekrr tüp bebek yaptırcam cnm. benmde kistin içini boşaltalm demişti doktr ama ben enfeksiyon kapım ağrılarm da dayanılmaz halde olunca mecbur amelyt oldmKistlerin kaç cm canım? Benim solda 2,5 sağda 5,5 ve 2,5 toplam 3 tane. Doktor tüp bebek öncesi iğneyle içini boşaltmayı deneyecek.
Çok geçmş osun canım inşallah bu denemende bebeğini kucağına alırsın. Benim daha 6 ay önce sol 2 sağ 3 cmdi. ama 6 ayda hem büyümüş hemde sayısı artmış.Şimdi tüp bebeğe başlıcaz ama korkum çok okudukça da kafam karışıyorBenm amlyttan önce 5.5 ve 6 cm di cnm tüp bebek yaptırdım olmadı sonra amelyt oldum şuan tekrarladı sol tarafta 1.5 cm var kist büyümeden hamile kalmam lazm oyuzden tekrr tüp bebek yaptırcam cnm. benmde kistin içini boşaltalm demişti doktr ama ben enfeksiyon kapım ağrılarm da dayanılmaz halde olunca mecbur amelyt oldm
Sağol cnm inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız :) evet çok kısa sürede büyümüş benmde öyle lanet bi kist amelytı bile kesin çözüm değil ztn kafan karışmasın cnku stres olumsuz etkiler tedavini cnm dua et sadce zamanı gelmişse Allah izniyle olur zatenÇok geçmş osun canım inşallah bu denemende bebeğini kucağına alırsın. Benim daha 6 ay önce sol 2 sağ 3 cmdi. ama 6 ayda hem büyümüş hemde sayısı artmış.Şimdi tüp bebeğe başlıcaz ama korkum çok okudukça da kafam karışıyor
Sebepsizken bile çocuk olamayabiliyor, Rabbimin istemesine bağlı. Dua en iyi gelen ilaç canım haklısın, hakkımzda hayırlsıı olsun inşallahSağol cnm inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız :) evet çok kısa sürede büyümüş benmde öyle lanet bi kist amelytı bile kesin çözüm değil ztn kafan karışmasın cnku stres olumsuz etkiler tedavini cnm dua et sadce zamanı gelmişse Allah izniyle olur zaten
Evet cnm inşallahSebepsizken bile çocuk olamayabiliyor, Rabbimin istemesine bağlı. Dua en iyi gelen ilaç canım haklısın, hakkımzda hayırlsıı olsun inşallah
Nasılsın canım nasıl geçti transferin ?Hadi hayirlisi canim.iki tane transfer etmisler galiba.geri kalan noldu bilgi verdilermi.insallah bu sefer simsiki seninle olur insallah bebeislerin.bakalim bende yarini atlatayimda bekleme surecimizde baslasin.
Valla iyiyim canim nasil olayim.gecti bitti bekleme sureci basladi esas sikintili donem.tek transferim oldu kalan 2 tane gelisimleri geriymis.oyuzden tek koydu.sen napiyosun nasil geciyo.benim bu igneyle basim belada ya.sana verdilermiNasılsın canım nasıl geçti transferin ?
İnşallah bebeğin sağlıkla tutunur sana :) 2017 ye karnında bebişinle girersinValla iyiyim canim nasil olayim.gecti bitti bekleme sureci basladi esas sikintili donem.tek transferim oldu kalan 2 tane gelisimleri geriymis.oyuzden tek koydu.sen napiyosun nasil geciyo.benim bu igneyle basim belada ya.sana verdilermi
Hayırlısı olsun canım beklicez artık. Sorma benim de öyle çok yakıyo göbekten daha çok acıyo sanki koldan vuruyodum göbekten de vurabilirsin dedi ama... Kim yaptı transferini. Benim de dondurulacağı zaman aradıklarında ikisi iyi diğer ikisi onlara göre geriden geliyo demişlerdi ama transfer olanlar biri iyi diğeri geriden gelen oldu ! Prognex verdiler mi sana ?Valla iyiyim canim nasil olayim.gecti bitti bekleme sureci basladi esas sikintili donem.tek transferim oldu kalan 2 tane gelisimleri geriymis.oyuzden tek koydu.sen napiyosun nasil geciyo.benim bu igneyle basim belada ya.sana verdilermi
Allah razi olsun canim insallah.bu yolda daha fazla oylamasin bizleri rabbim.herkesin gonlune gore versin insallah..İnşallah bebeğin sağlıkla tutunur sana :) 2017 ye karnında bebişinle girersin
Isil hanim yapti canim.kan sulandiriciyla aram iyi.onun acisi bisey degil.sadece kollarim morardi okafar.asil fenasi o prognex.mahvediyo kalcalari.daha simdiden oturmakta zorlaniyorum valla.bide kendim vuruyorum iyice zor is:) bizi bastan embriyolag uzmani varmis o konusmaya cagirdi.odum koltu dedim herhalde cozulirken hepsi bozuldu transfer olamicam.sonra megerse ucretli yaptircaz hakkimizimi kullancaz diye konusmaya cagirmis.dedi bi tane cok iyi var digerlerinin gelisimi kotu onlari imha etcem.diyo hakkinizi kullanmayin.dedim yok bidaha buuraya gelmek istemiyorum.oyle deyince bozuldu biraz.hic para vermedikte biz anlamadim ben bu isi.Hayırlısı olsun canım beklicez artık. Sorma benim de öyle çok yakıyo göbekten daha çok acıyo sanki koldan vuruyodum göbekten de vurabilirsin dedi ama... Kim yaptı transferini. Benim de dondurulacağı zaman aradıklarında ikisi iyi diğer ikisi onlara göre geriden geliyo demişlerdi ama transfer olanlar biri iyi diğeri geriden gelen oldu ! Prognex verdiler mi sana ?
Çok iyi olanın transfer olmasına sevindim senin için. inşallah hayırlısı ise bu deneme ikimiz içinde olumlu olur. Geçen denememde de prognex çok acılıydı haliyle bu da napalım katlancaz. kendi kendine nası vuruyon kız ama sen deneyimlisin tabii. bak şimdi ben de kalanlarımı merak ettim. iyi bi karar vermişsin bi daha oraya gidemeyiz bi de ücretli mi yaptırcan. ne gerek var mantıklı düşününce artı bir hak daha oluyo ama artık sabır olarak o kotayı doldurduğumuzu düşünüyorum. Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür bu son uğraşımız olur hayırlısıyla...Isil hanim yapti canim.kan sulandiriciyla aram iyi.onun acisi bisey degil.sadece kollarim morardi okafar.asil fenasi o prognex.mahvediyo kalcalari.daha simdiden oturmakta zorlaniyorum valla.bide kendim vuruyorum iyice zor is:) bizi bastan embriyolag uzmani varmis o konusmaya cagirdi.odum koltu dedim herhalde cozulirken hepsi bozuldu transfer olamicam.sonra megerse ucretli yaptircaz hakkimizimi kullancaz diye konusmaya cagirmis.dedi bi tane cok iyi var digerlerinin gelisimi kotu onlari imha etcem.diyo hakkinizi kullanmayin.dedim yok bidaha buuraya gelmek istemiyorum.oyle deyince bozuldu biraz.hic para vermedikte biz anlamadim ben bu isi.
Valla insallah oyle olur canim.rabbim daha fazla aratmasin bizlere.doktorda oyle dedi keske hakkini kullanmasaydin.dedim valla ben burda yeterince yiprandim.tekrar siraya sokcaniz sira nezaman gelcek belli degil.oyuzde kullanmak istemiyorum artkk burayla olan isim bitsin.tekrar orda yaptirmaya kalkarsak 2500 mus ilacsiz.icimden diyom dusurmesin allah bidaha buraya.rabbim hakkimizda hahirlisini eylesin.ikimiz icinde cok dua ediyorum.bu sefer yuzumuz guler insallahÇok iyi olanın transfer olmasına sevindim senin için. inşallah hayırlısı ise bu deneme ikimiz içinde olumlu olur. Geçen denememde de prognex çok acılıydı haliyle bu da napalım katlancaz. kendi kendine nası vuruyon kız ama sen deneyimlisin tabii. bak şimdi ben de kalanlarımı merak ettim. iyi bi karar vermişsin bi daha oraya gidemeyiz bi de ücretli mi yaptırcan. ne gerek var mantıklı düşününce artı bir hak daha oluyo ama artık sabır olarak o kotayı doldurduğumuzu düşünüyorum. Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür bu son uğraşımız olur hayırlısıyla...
Aminnn. Ne zaman test yapcaksın bana transfer günü dahil 12. gün dedi haftaya c.tesi yani.Valla insallah oyle olur canim.rabbim daha fazla aratmasin bizlere.doktorda oyle dedi keske hakkini kullanmasaydin.dedim valla ben burda yeterince yiprandim.tekrar siraya sokcaniz sira nezaman gelcek belli degil.oyuzde kullanmak istemiyorum artkk burayla olan isim bitsin.tekrar orda yaptirmaya kalkarsak 2500 mus ilacsiz.icimden diyom dusurmesin allah bidaha buraya.rabbim hakkimizda hahirlisini eylesin.ikimiz icinde cok dua ediyorum.bu sefer yuzumuz guler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?