Valla bende cumartesi yapmayi dusunuyorum canim.cikcak olan cikiyo zaten.Aminnn. Ne zaman test yapcaksın bana transfer günü dahil 12. gün dedi haftaya c.tesi yani.
Haklısın canım. Hadi bağalım c.tesi bi an önce gelsin o zamanValla bende cumartesi yapmayi dusunuyorum canim.cikcak olan cikiyo zaten.
Ayy valla aynen.gozumuzu acsak kapasak bir an once gelse cumartrsi bu surecte bitse bir an once.Haklısın canım. Hadi bağalım c.tesi bi an önce gelsin o zaman
Ayy valla aynen.gozumuzu acsak kapasak bir an once gelse cumartrsi bu surecte bitse bir an once.
Amin canim insallahh.rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda..S.A. kızlar umarım Rabbim ikinizide sevindirir hakknızdan hayırlısını versin Güzel Rabbim inşaAllah
A.s. çok saol canım rabbim isteyen herkesi sevindirsin. inşallah biz de sevinen kullarından oluruz. hayırlısıyla inşallahS.A. kızlar umarım Rabbim ikinizide sevindirir hakknızdan hayırlısını versin Güzel Rabbim inşaAllah
Canım test yaptırdın mıı sonucu merak ettim :)Amin canim insallahh.rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda..
Canım test yaptırdın mıı sonucu merak ettim :)
Yok canim yarin kan gunummCanım test yaptırdın mıı sonucu merak ettim :)
İkimizde yarın test yapıcaz kızlar. Dua edin bize inşallah güzel haberler veririz.Ben de az
Ben de az önce transfer olan arkadaşları test yaptılar mı acaba diye düşünüp bakmıştım merak ettim de :)
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız kızlarİkimizde yarın test yapıcaz kızlar. Dua edin bize inşallah güzel haberler veririz.
Kalbimiz birmiş o zaman :)Ben de az
Ben de az önce transfer olan arkadaşları test yaptılar mı acaba diye düşünüp bakmıştım merak ettim de :)
ay ben bile çok heyecanlandım ya, Rabbim güzel haberler almayı vermeyi nasip etsinİkimizde yarın test yapıcaz kızlar. Dua edin bize inşallah güzel haberler veririz.
Dualrmz sizinle cnmİkimizde yarın test yapıcaz kızlar. Dua edin bize inşallah güzel haberler veririz.
Çok saol canım benimDualrmz sizinle cnm
Bende Prumolut-N kullanamaya başladım doktorum verdi. Birde Minamix vitamin kullanmaya başladım. İnşallah ilk denemede tutar ya
İnşallah olur canımÇok saol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?