BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Malesef negatif kızlar...
Çok üzüldüm...Ne desek anlamsız gelecek biliyorum. Rabbim bu kötü günlerini unutturacak mucizeni inşallah nasip etsin. Bizden kötü olanları düşünelim teselli olalım. Sahip olmak istediklerimize odaklanıp elimizdekilerin kıymetini unutur oluyoruz.

Olumlu demeyi cok cok isterdim ama malesef canim negatif. 4.33 cikmis degerim.gerci ilk defa bukadar yuksek sonuc gordum:)) hala aoku atlatmiz degilim

Çok üzüldüm canım gerçekten bugün ikinizin sonucunu da merakla beklemiştim
Ne desek boş üzülme demekle olmuyor biliyorum.ama elden birşey gelmiyor herşey Allah tan .

Yok canim ya sanmiyorum artik bu saatten sonra yukselcegini.6. gun embriyosu bukadar dusuk olmaz deger.universite seruvenimizde elimiz bos bitmis oldu
Sanada üzüldüm ya hiç yükselme ümidi yokmu acaba ? 6. güne kadr gelmiş embriyo Iyimis ama Rabbim en hayrlisini bilir bizim için öyle diyorum hep

Yok canim ya sanmiyorum artik bu saatten sonra yukselcegini.6. gun embriyosu bukadar dusuk olmaz deger.universite seruvenimizde elimiz bos bitmis oldu
Belki sonradan yükselir mi acaba? Yükselmesede pes etmek yok çift çizgiyi bi gün göreceğiz Rabbimden umudu kesmek yok

Oyle canim rabbim bisey biliyoki bizleri siniyo iste.hayirlisini dilmekten baska caremiz yok malesef.
Merhaba arkadaşlarım bugün negatif olduğuna sonucunuz çok üzüldüm bursada oturuyirsunuz bildiğim kadarıyla bende devlete denedim olmadi ikinci denemem Bursa Art de yaptım çok şükür yolunda gitti doktorun gürkan uncu kendisi harika bir insan ama ücret epey tuttu osman hoca transferimı yaptı hastane hemşireler çok iyiler fikir olsun die yazdım canlarim

Aynen öyle koca bir hiçle bitti... Hakkımızda hayırlısı olsun artık. Biraz dinleneyim özel araştırcam.
Valla bizimde sinavimiz boyleymis diyorum canim napalim.rabbim ol demedikce olmuyor iste.nekadar cabalarsak cabalayalim bos.bende uzun bisure artik cikarmak istiyorum kafamdan.cok yiprandim.seneye dogru bi ozel arastirmasina girerim belki.ama suan bebek bile gormek istemiyorum cevremde..

Canim ne guzel rabbim sana bu duyguyu tattirmis.insallah saglikla kucagina almayida nasip eder rabbim.bu isin artik nasip olduguna inaniyorum 6. gun kaliteli embriyo bile tutmuyosa dicek bisey kalmiyo.univversitede gurkan hoca vardi ama tabi orda onunla gorusemiyosun.bakalim biraz ara verdikten sonra osman hocayla gorusmeyi dusunuyorum..

Ben de iki ay falan bi kendimi toplayayım tekrar deniycem. Zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla zaman aleyhimize işliyor sonuçta. iyi bi doktor araştırıp şansımı deniycem.

Ben de iki ay falan bi kendimi toplayayım tekrar deniycem. Zaman kaybetmek istemiyorum daha fazla zaman aleyhimize işliyor sonuçta. iyi bi doktor araştırıp şansımı deniycem.
Valla evet canim zaman alehimize isliyo biliyorum.kac ay sonra yumurtam cikcakmi onu bile bilmiyorum ama bi sene icinde uc defa oldu.bukadar hormon ilac.bunlarda hic iyi bisey degil.evlat sahibi olalim derken bi yandanda saglimizdan olcaz.ben vucudumun yiprandigini hissediyorum yani.

Kesinlikle haklısın canım. Olmayacak şeyler çıkıyo ben bu denemede çok kötü oldum kalbimin atışı değişti ritmi bozuldu sanki. geceleri zor uyuyodum. son bir hafta çok zorlandım ilaçlardan oldu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…