Aynen oyle valla canim.bende uyku diye bisey kalmadi.nefes alirken bile zorlaniyorum.dunden beri gozum sisti.gozumu acamiyorum.esim zaten artik bana cocuk konusunu acma diyor.biz bize yeteriz olmasada olur deyip zavallim beni teselli etmeye calisiyor ama gel bide bize sor.ne diyelim bizimde sinavimiz boyleymis..Kesinlikle haklısın canım. Olmayacak şeyler çıkıyo ben bu denemede çok kötü oldum kalbimin atışı değişti ritmi bozuldu sanki. geceleri zor uyuyodum. son bir hafta çok zorlandım ilaçlardan oldu sanırım.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Allahtan umut kesilmez. Bi gün olur inşallah olmasa da olmaz napalım. Rabbim bizim için hayırlı olanı biliyo şüphesiz.Aynen oyle valla canim.bende uyku diye bisey kalmadi.nefes alirken bile zorlaniyorum.dunden beri gozum sisti.gozumu acamiyorum.esim zaten artik bana cocuk konusunu acma diyor.biz bize yeteriz olmasada olur deyip zavallim beni teselli etmeye calisiyor ama gel bide bize sor.ne diyelim bizimde sinavimiz boyleymis..
Gürkan hocaya bende gittim cnm muayensine ama Osman hocayida tüp bebekte en iyisi diyolar peki toplam nekkadr tuttu ücret bide sorun neydi sizdeMerhaba arkadaşlarım bugün negatif olduğuna sonucunuz çok üzüldüm bursada oturuyirsunuz bildiğim kadarıyla bende devlete denedim olmadi ikinci denemem Bursa Art de yaptım çok şükür yolunda gitti doktorun gürkan uncu kendisi harika bir insan ama ücret epey tuttu osman hoca transferimı yaptı hastane hemşireler çok iyiler fikir olsun die yazdım canlarim
Öyle cnm biz elimizden geleni yapıyoruz Rabbim hayrlsini versin inşallahOyle canim rabbim bisey biliyoki bizleri siniyo iste.hayirlisini dilmekten baska caremiz yok malesef.
Sperm sayısi taneyleydi cnm eşimin çok şükür bende bir şey çıkmadı toplam 10 bin tuttu ortalama.benim transferini osman hoca yaptı osman hocadan çok iyi bir doktor inş olumlu haberler alır herkes duaların da bu yoldan geçen bende 4 sene snra hamile kaldim inş Rabbim büyükGürkan hocaya bende gittim cnm muayensine ama Osman hocayida tüp bebekte en iyisi diyolar peki toplam nekkadr tuttu ücret bide sorun neydi sizde
Amin cnm Rabbim bu mübarek günde dualrmzi kabuletsin inş senin gbi mucizmze kavuşurz hepimiz bayag pahalymis cnm :)Sperm sayısi taneyleydi cnm eşimin çok şükür bende bir şey çıkmadı toplam 10 bin tuttu ortalama.benim transferini osman hoca yaptı osman hocadan çok iyi bir doktor inş olumlu haberler alır herkes duaların da bu yoldan geçen bende 4 sene snra hamile kaldim inş Rabbim büyük
Bizde de aynı sorun var. Eşine bi tedavi uygulandı mı? Nasıl bi yol izlediniz. Osman hocayı bende çok duydum ilerki doktor seçimimde o da listede :) Toplam mı 10.000 tuttu. Muayene ücretleri falan nasıl oldu?Sperm sayısi taneyleydi cnm eşimin çok şükür bende bir şey çıkmadı toplam 10 bin tuttu ortalama.benim transferini osman hoca yaptı osman hocadan çok iyi bir doktor inş olumlu haberler alır herkes duaların da bu yoldan geçen bende 4 sene snra hamile kaldim inş Rabbim büyük
Cnm eşime bir tedavi olmadı ben gürkan hocanın hastasıyım muyene ücretini suan tam hatırlamıyorum ama epey yüksek toplam on bini buldu hersey içinde ilk muayene sanırım 600 du Sperm döndürdü 750 di rahim filmi çektirdim sulu bin TL di tüp bebek te 7500 du heralde canım bu aralardaydi fiyatlar gürkan hoca rahatsız di onun için osman hoca yaptı transferimi Sperm sıkıntısı olduğu için bir tane embriyo beş güne ilerledi oda transfer oldu şükür oldu canım inş sizinde olumlu olur Allahım gönlünüze göre en hayırlısı ni versin şuanda gebelik takibimi yaptırıyor gürkan hocada muayene 450 alıyor cnmBizde de aynı sorun var. Eşine bi tedavi uygulandı mı? Nasıl bi yol izlediniz. Osman hocayı bende çok duydum ilerki doktor seçimimde o da listede :) Toplam mı 10.000 tuttu. Muayene ücretleri falan nasıl oldu?
Hmm. Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel bi duygu bize de nasip eder umarım birgün. Biraz dinleneyim bir yıl içinde bir ameliyat üç tüp bebek çok ağır geldi. Sonrası Allah kerim.Cnm eşime bir tedavi olmadı ben gürkan hocanın hastasıyım muyene ücretini suan tam hatırlamıyorum ama epey yüksek toplam on bini buldu hersey içinde ilk muayene sanırım 600 du Sperm döndürdü 750 di rahim filmi çektirdim sulu bin TL di tüp bebek te 7500 du heralde canım bu aralardaydi fiyatlar gürkan hoca rahatsız di onun için osman hoca yaptı transferimi Sperm sıkıntısı olduğu için bir tane embriyo beş güne ilerledi oda transfer oldu şükür oldu canım inş sizinde olumlu olur Allahım gönlünüze göre en hayırlısı ni versin şuanda gebelik takibimi yaptırıyor gürkan hocada muayene 450 alıyor cnm
Umudumuz hep olsun cnm benim eşim bir sene sıfır sperm di azospermi diyorlar snra varoskosel oldu altı ay snra çıkış başladı iki üç tane oluyor hep çok şükür ki çıkış oldu snra bizde denedik devlete olmadı bende zorlu yollardan geçtim elbet suan sizde o yollardasiniz Umudunuz her zman olsun inş Rabbim mucizesi ni isteyen herkese yollar ins amin cnm iyi dileklerin için çok sağolÖ
Hmm. Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel bi duygu bize de nasip eder umarım birgün. Biraz dinleneyim bir yıl içinde bir ameliyat üç tüp bebek çok ağır geldi. Sonrası Allah kerim.
Umudumuz hep olsun cnm benim eşim bir sene sıfır sperm di azospermi diyorlar snra varoskosel oldu altı ay snra çıkış başladı iki üç tane oluyor hep çok şükür ki çıkış oldu snra bizde denedik devlete olmadı bende zorlu yollardan geçtim elbet suan sizde o yollardasiniz Umudunuz her zman olsun inş Rabbim mucizesi ni isteyen herkese yollar ins amin cnm iyi dileklerin için çok sağol
Aynen oyle valla canim.bende uyku diye bisey kalmadi.nefes alirken bile zorlaniyorum.dunden beri gozum sisti.gozumu acamiyorum.esim zaten artik bana cocuk konusunu acma diyor.biz bize yeteriz olmasada olur deyip zavallim beni teselli etmeye calisiyor ama gel bide bize sor.ne diyelim bizimde sinavimiz boyleymis..
Canim benim sikinti rezerv azligi.az yumurtam cikiyor.ama sukur 3. undede embriyo 5. gune gitti transfer oldu tutmadi.doktorda tutmamamsina bi anlam veremiyor artik.3 unude universitede yaptirdim.oyuden artik daha iyi arastiracak birini bulmak istiyorum..Canım senin sorunun meydi merak ettim bir senede üç kere denedim yazmışsın sanırımhepsi üniversitede mi oldu anlatabilir misin .ben de 4.için doktor arayışındayım da
Canim benim sikinti rezerv azligi.az yumurtam cikiyor.ama sukur 3. undede embriyo 5. gune gitti transfer oldu tutmadi.doktorda tutmamamsina bi anlam veremiyor artik.3 unude universitede yaptirdim.oyuden artik daha iyi arastiracak birini bulmak istiyorum..
Canim ben genetik test yaptirdim.ikinci tutmayinca kendim arayis icine girmistim.sevket yilmazda genetik test ve pihtilasmaya baktirdim.ikimizdende kan aldilar.sukur bisey cikmadi onda.sadece bende hafif duzeyde pihtilasma cikti.benim ilkinde 8 yumurta toplandi.5 i dollendi.3 u 5. gune gitti 2 transfer yapildi ama olmadi.ikincide 6 toplandi.4 dollendi.hepsi 5. gune gitti.trk transfer yapildi 3 u donduruldu.sonuncuda dondurulmus oldu birini tranafer ettiler.digerleri kotuymus imha etcez dediler.o hatta 6. Gun embriyosu oldu yani.ama nasip iste.universite cok arasttirma yok.sadece yapiyolar iste.sebep sunmuyolar su yuzden olmadi diye.burdan okuyorum mesela sperm dna sina bakiyolarmis.embriyoyu genetige gonderiyolarmis.biraz ara vermeyi dusunuyorum evet kafami toparlamama lazim.ama bi yondende biriaini bulup arastirma yapmak istiyorum.rezerv azaldigi icin cokta kaybetcek vakit yok aslinda..Benim de sorunum aynı canım
Geçen hafta Osman hocaya gittim görüşmeye genetik test yaptırmanız gerek artık üç kere tutmamış dedi
Benim hiç 5.güne giden embriyom olmamıştı.sana üçüncü transfer yapmanın anlamı Yok artık falan sesi moralimi bozdu .
Bu hafta Acıbadem'le görüşmeye gideceğim
Genetik test de yaptıracağım .bugün Uludağ üniversitesini aradım ocak ayına gün verdi 8-9ay sonra çıkarmış sonuç.mecbur özelde yaptıracağım .bir sene olacak denemedim. bu aralar başlayacağım Allah ın izniyle .
Senin kaç yumurtan vardı toplanmıştı. 5.güne kaç tanesi kaldı.
Herşey Allah tan bizim zamanı gelmemiş demek
Senin daha yeni tedavin oldu biraz kafandan uzaklaştırmaya çalış ama doktoruna danış genetik test isterse hemen yaptır .başlamak istediğin zaman hazır bulunur elinde. Bana son tedavide doktorum genetik test yaptırın sesi ama ben başlayacağımız zaman yaptırırz diye düşündüm ama herşey masraf en azından üniversite de yaptırırdım şimdiye çıkardı
Canim ben genetik test yaptirdim.ikinci tutmayinca kendim arayis icine girmistim.sevket yilmazda genetik test ve pihtilasmaya baktirdim.ikimizdende kan aldilar.sukur bisey cikmadi onda.sadece bende hafif duzeyde pihtilasma cikti.benim ilkinde 8 yumurta toplandi.5 i dollendi.3 u 5. gune gitti 2 transfer yapildi ama olmadi.ikincide 6 toplandi.4 dollendi.hepsi 5. gune gitti.trk transfer yapildi 3 u donduruldu.sonuncuda dondurulmus oldu birini tranafer ettiler.digerleri kotuymus imha etcez dediler.o hatta 6. Gun embriyosu oldu yani.ama nasip iste.universite cok arasttirma yok.sadece yapiyolar iste.sebep sunmuyolar su yuzden olmadi diye.burdan okuyorum mesela sperm dna sina bakiyolarmis.embriyoyu genetige gonderiyolarmis.biraz ara vermeyi dusunuyorum evet kafami toparlamama lazim.ama bi yondende biriaini bulup arastirma yapmak istiyorum.rezerv azaldigi icin cokta kaybetcek vakit yok aslinda..
Kızlar çok üzgünüm ya Rabbim sabır versin ben 1 aydır hala atlatamadım 3. Tüp bebek negatifimi ama umarım siz daha güçlü olursunuz diyecek hiç birşey yok Tevekkeltü alAllah diyecez sanırım yine ayağı kalkıp koşmak zorundayız ben inanıyorum bir gün kavuşucaz ama ne zaman Ben de 2. Negatiften sonra osman hocaya gitmiştim sorunun ana kaynağı eşimde ve bende de yumurta azlığı var ama direk hiç birşey dinlemeden kilo ver dedi ve odadan cıktı gitti bu tavrını tedavi sürecinde yaparsa ben moral olarak düşerim diye onu tercih etmekten vazgeçtim paraya doydukları için insanların duygularına da önem vermiyorlar direk olucaklar denemeye alıp isimlerini büyütüyorlar bence ayrıca bende genetik tarama yaptırmak istiyorum ama üniv yapmıyormu sade şevketmi bide kaç aya cıkıyor ya kusura bakmayın cok yazdım ama caresizlik ne yapıcağını bilmemek ceneme vuruyoÖ
Hmm. Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel bi duygu bize de nasip eder umarım birgün. Biraz dinleneyim bir yıl içinde bir ameliyat üç tüp bebek çok ağır geldi. Sonrası Allah kerim.
Valla canim biraz nasip bu isler.ben oyle dusunuyorum.doktor nekadar iyi olsada olmuyinca olmuyor.osman hocaya cok iyi diyoruz mesela ama arkadasimin kardesi onda 4. denemesini yapicak.oda bi sonuc elde etmis degil.is yerinden arkadasim acibademde yapti ilk denemesini oda negatif aldi bi daha asla oraya gitmem diyor.bizde rezerv azligi oldugu icin basari sansi dusuk oyuzden doktorlarda pek ilgilenmiyorlar acikcasi.adliyenin karsinda euorofertil var mesela komsum 39 yasinda orda ilk denemesinde ilkizlerine hamile suan.oyuzden biraz nasip kismet bu isler ben onu anladim.universitede grup grup ayiriyolar canim.en sikintili grup rezerv azligi.bi seneden once sira gelmiyor valla.genetik test olayini sevkette yaptirabilirain.bir iki gune randevu veriyolar.bir aydada sonuc cikiyo.universitenin randevusu cok uzun sonucta cok gec cikiyoEvet bizim rezerv sorun olduğu için zaman sıkıntımız var hergeçen gün aleyhimizesenin 5.güne de gitmiş embriyoların .ama yapılacak herşey yapılıyor gerisini Allah tan beklemek düşüyor artık .herşey nasip..
Ben geçen hafta Osman develioğlu ile görüşme yaptım rezervin a yumurtan kalitesizdir falan dedi ve hergeçen gün daha da kötü olabilirmiş . Çok büyük stres bizim için.osman hoca çok başarılıymış ama bi poziitif enerji alamadım kendisinden
Acıbadem'le de görüşme randevusu aldım bakalım kısmet hangisinde karar verirsem orda başlamak istiyorum hayırlısıyla
Bu arada Uludağ üniversitesine de gitmeyi düşünüyorum ordan da en azından bi sıraya falan girerim .
Canim valla ne desek bos.baslarda hemen olcakmis gibi gelirken bak 3. bile negatif aldik.tup bebek bile bizim icin sans oldu.millet ceketini atip hamile kalirken.ne diyelim bizimde nasibimiz boyleymis.allaha tevvekkul etmekten baska bisey gelmiyo malesef elimizden.toparlanmamiz lazim mecburen.cikmadik candan umut kesilmezmis.doktor isi biraz sans bana gorede.bu saatten sonrada bizim biraz daha incelememiz gerekiyo ama.bu is malesef biraz ticaretede dokulmus durumda.ben mesela eurofertillede gorusmek istiyorum.bir cok yerden fikir alicam.hangisi en cok aklima yatarsa ordan baslarim artik.genetik testi sevkette yaptirabilirsin.bir iki gune randevu veriyolar bir aydada sonuc cikiyo bi aksilik cikmazsa.universite 5-6 aya randevu veriyo.sonuclarda cok uzun surede cikiyo malesef.Kızlar çok üzgünüm ya Rabbim sabır versin ben 1 aydır hala atlatamadım 3. Tüp bebek negatifimi ama umarım siz daha güçlü olursunuz diyecek hiç birşey yok Tevekkeltü alAllah diyecez sanırım yine ayağı kalkıp koşmak zorundayız ben inanıyorum bir gün kavuşucaz ama ne zaman Ben de 2. Negatiften sonra osman hocaya gitmiştim sorunun ana kaynağı eşimde ve bende de yumurta azlığı var ama direk hiç birşey dinlemeden kilo ver dedi ve odadan cıktı gitti bu tavrını tedavi sürecinde yaparsa ben moral olarak düşerim diye onu tercih etmekten vazgeçtim paraya doydukları için insanların duygularına da önem vermiyorlar direk olucaklar denemeye alıp isimlerini büyütüyorlar bence ayrıca bende genetik tarama yaptırmak istiyorum ama üniv yapmıyormu sade şevketmi bide kaç aya cıkıyor ya kusura bakmayın cok yazdım ama caresizlik ne yapıcağını bilmemek ceneme vuruyo
Eurofertilde aşılama yaptırdım canım ben aslında doktor ilgili fakat sorun yok deyip durdu bana ama piko varmış bende buyuzden hamile kalmıyormusum ben bi daha gitmedim oraya su an jinemedde gidiyorum murat Erdemir tavsiye edebilirim istersen bi gorus bi faydam olursa ne mutlu banaCanim valla ne desek bos.baslarda hemen olcakmis gibi gelirken bak 3. bile negatif aldik.tup bebek bile bizim icin sans oldu.millet ceketini atip hamile kalirken.ne diyelim bizimde nasibimiz boyleymis.allaha tevvekkul etmekten baska bisey gelmiyo malesef elimizden.toparlanmamiz lazim mecburen.cikmadik candan umut kesilmezmis.doktor isi biraz sans bana gorede.bu saatten sonrada bizim biraz daha incelememiz gerekiyo ama.bu is malesef biraz ticaretede dokulmus durumda.ben mesela eurofertillede gorusmek istiyorum.bir cok yerden fikir alicam.hangisi en cok aklima yatarsa ordan baslarim artik.genetik testi sevkette yaptirabilirsin.bir iki gune randevu veriyolar bir aydada sonuc cikiyo bi aksilik cikmazsa.universite 5-6 aya randevu veriyo.sonuclarda cok uzun surede cikiyo malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?