Insallah canim.sonucta burda birbirimize yardimci olmak icin burdayiz.diyorum ya nasip kismet iste.kimi cok begeniyo kimi hic memnun kalmiyo.evet murat beyde aklimda.bu sefer bi cok kisi gezip hangisi en cok gonlume yatarsa onda karar kilmak istiyorum..Eurofertilde aşılama yaptırdım canım ben aslında doktor ilgili fakat sorun yok deyip durdu bana ama piko varmış bende buyuzden hamile kalmıyormusum ben bi daha gitmedim oraya su an jinemedde gidiyorum murat Erdemir tavsiye edebilirim istersen bi gorus bi faydam olursa ne mutlu bana
Hakkında hayırlısı olsun cnm inş bizde en kısa zamanda Allah bizede hayırlı evlatlar nasip edeeInsallah canim.sonucta burda birbirimize yardimci olmak icin burdayiz.diyorum ya nasip kismet iste.kimi cok begeniyo kimi hic memnun kalmiyo.evet murat beyde aklimda.bu sefer bi cok kisi gezip hangisi en cok gonlume yatarsa onda karar kilmak istiyorum..
Haklısın canın hakkımızdan hayırlısı neyse o olsun inşaAllah ama şu varki her negatifte umutlarımız tükendi bidr maddi anlamda borca girip yapacağımız denemede olumsuz olmaz inş ama kızlar lütfen burdan birbirimize doktor görüşmelerimizi aktaralım ben bu dinlenme sürecinde bitkisel birşeylerde yapmayı düşünüyorum bakalım mevlam neyler hadi hayırlı gecelerInsallah canim.sonucta burda birbirimize yardimci olmak icin burdayiz.diyorum ya nasip kismet iste.kimi cok begeniyo kimi hic memnun kalmiyo.evet murat beyde aklimda.bu sefer bi cok kisi gezip hangisi en cok gonlume yatarsa onda karar kilmak istiyorum..
Amin canim rabbim isteyen herkese hayirli evlat versin versin insallah kimseleri evlat hasretiyle sinamasin..Hakkında hayırlısı olsun cnm inş bizde en kısa zamanda Allah bizede hayırlı evlatlar nasip edee
Kızlar çok üzgünüm ya Rabbim sabır versin ben 1 aydır hala atlatamadım 3. Tüp bebek negatifimi ama umarım siz daha güçlü olursunuz diyecek hiç birşey yok Tevekkeltü alAllah diyecez sanırım yine ayağı kalkıp koşmak zorundayız ben inanıyorum bir gün kavuşucaz ama ne zaman Ben de 2. Negatiften sonra osman hocaya gitmiştim sorunun ana kaynağı eşimde ve bende de yumurta azlığı var ama direk hiç birşey dinlemeden kilo ver dedi ve odadan cıktı gitti bu tavrını tedavi sürecinde yaparsa ben moral olarak düşerim diye onu tercih etmekten vazgeçtim paraya doydukları için insanların duygularına da önem vermiyorlar direk olucaklar denemeye alıp isimlerini büyütüyorlar bence ayrıca bende genetik tarama yaptırmak istiyorum ama üniv yapmıyormu sade şevketmi bide kaç aya cıkıyor ya kusura bakmayın cok yazdım ama caresizlik ne yapıcağını bilmemek ceneme vuruyo
merhaba bende osman hocanın hastasıydım ilk deneme başarısız 2. denemede tuttu çok şükür şuan 8 aylık oğlumu bekliyorum. bende çok gezmiştim buralarda okuyunca cevap vermek istedim nasılbi duygu olduğunu çok iyi bilirirm. ilk 6500 tuttu 2. dondurulmuş 2 bindi evet diğer doktorlar gibi değil biraz değişik ama işini iyi yaptıktan sonra gerisinn pekte önemi yok benceCanim valla ne desek bos.baslarda hemen olcakmis gibi gelirken bak 3. bile negatif aldik.tup bebek bile bizim icin sans oldu.millet ceketini atip hamile kalirken.ne diyelim bizimde nasibimiz boyleymis.allaha tevvekkul etmekten baska bisey gelmiyo malesef elimizden.toparlanmamiz lazim mecburen.cikmadik candan umut kesilmezmis.doktor isi biraz sans bana gorede.bu saatten sonrada bizim biraz daha incelememiz gerekiyo ama.bu is malesef biraz ticaretede dokulmus durumda.ben mesela eurofertillede gorusmek istiyorum.bir cok yerden fikir alicam.hangisi en cok aklima yatarsa ordan baslarim artik.genetik testi sevkette yaptirabilirsin.bir iki gune randevu veriyolar bir aydada sonuc cikiyo bi aksilik cikmazsa.universite 5-6 aya randevu veriyo.sonuclarda cok uzun surede cikiyo malesef.
Böyle düşününce benim de gidesim geliyor amamerhaba bende osman hocanın hastasıydım ilk deneme başarısız 2. denemede tuttu çok şükür şuan 8 aylık oğlumu bekliyorum. bende çok gezmiştim buralarda okuyunca cevap vermek istedim nasılbi duygu olduğunu çok iyi bilirirm. ilk 6500 tuttu 2. dondurulmuş 2 bindi evet diğer doktorlar gibi değil biraz değişik ama işini iyi yaptıktan sonra gerisinn pekte önemi yok bence
Çok saol canım. Pes etmek yok tabikii yola devam. Genetik teste gelince haziranda kan verdik biz eşimle birlikte hem üniversiteye hem şevket yılmaza. Üniversitedeki hala çıkmadı... Şevketteki de bende sıkıntı çıkmadı 2-3 ay da benim sonucum çıktı ama eşiminkinde sıkıntı çıktı kan işlem sırasında bozuluyo dediler 3 kez kan aldılar daha dün aradılar sonucunuz çıktı diye. Anlıycan seçim senin... Benim de kafam darmadağan çok yıprandım. Hem psikolojik hem fiziksel. Üniversite beni mahfetti. Bi daha yolum düşmez umarım o hastaneye. İnsan sağlığının en değerli olacağı yerde en değersiz olduğunu hissettiriyolar insana.Kızlar çok üzgünüm ya Rabbim sabır versin ben 1 aydır hala atlatamadım 3. Tüp bebek negatifimi ama umarım siz daha güçlü olursunuz diyecek hiç birşey yok Tevekkeltü alAllah diyecez sanırım yine ayağı kalkıp koşmak zorundayız ben inanıyorum bir gün kavuşucaz ama ne zaman Ben de 2. Negatiften sonra osman hocaya gitmiştim sorunun ana kaynağı eşimde ve bende de yumurta azlığı var ama direk hiç birşey dinlemeden kilo ver dedi ve odadan cıktı gitti bu tavrını tedavi sürecinde yaparsa ben moral olarak düşerim diye onu tercih etmekten vazgeçtim paraya doydukları için insanların duygularına da önem vermiyorlar direk olucaklar denemeye alıp isimlerini büyütüyorlar bence ayrıca bende genetik tarama yaptırmak istiyorum ama üniv yapmıyormu sade şevketmi bide kaç aya cıkıyor ya kusura bakmayın cok yazdım ama caresizlik ne yapıcağını bilmemek ceneme vuruyo
sadece gereksiz sorular sormucaksın ozaten yapman gerekeni söylüyor evet stresli bir süreç ama sabretmek gerekiyor 3 tane dondurulmuşm var 5 sene süresi tekrar gerek duyarsam tekrar gidicmBöyle düşününce benim de gidesim geliyor ama
etkilenmekteb çok korkuyorum. Stres yapar bi de onu kafaya takarım diye düşünüyorum tedavi süresince
Benim 3 de uludağ ünivde oldu 1 sene içinde 3 hakkımda bitti beni bitirdiler kobay olarak denediler işte onlara göre ne varki bizde eşim azospermdi ilkinde 9 yumurtadan 3 döllendi 5. Güne gitti hepsi ama 1 tanesi kaliteliydi onu koydular olmadı daha doğrusu 12.gün Test sonucum 17 cıktı ama git gide düştü ikinci hemen bir ay sonra yapıldı 2 yumurtam oldu 1 tanesi döllendi 5. Güne gitti ve oda tutmadı ve 3 kasım ayında yapıldı 4 tane yumurtadan 2 si döllendi iksinidr koydular oda olmadı benim hikayem bu nasiptede yokmuş ama psikolojik ve bedenen cok yorgunum en güzel araştırmayı yapıp genetik taramayıda yapıp özeldeki yol macerama başlıcam Rabbim in izniyle :)Canım ben genetik test için üniversiteden randevu aldım ocağa gün verdi.ama sonuçlar 8-9ayı buluyormuş çok uzun.o zamana kadar başka yerde yaptırırsam iptal edeceğim
Bursa genetik Merkezi var bağlarbaşında oraya yönlendirdi Osman develioğlu .arayıp sordum o güne veya ertesi güne randevu veriyormuş .sonuçlar 10gün sonra çıkıyormuş
Acıbadem'de de fiyatını söylediler sadece 350₺
Bende de rezerv azlığı var . Üç denememizde bir senenin içinde oldu .ama sonuncusundan beri bende kendimi anca toplayabildim bir sene olacak neredeyse .
Ama zaman kaybetmememiz de Lazım.
İnşallah nasibimizde vardır ve biz de bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Senin denemeleriniz nerelerde oldu anlatabilir misin
Ben de araştırma içindeyim şuan da
Bende dün lucrin iğnelere başladım kızlar 5 mg kullanıyorum, 10 cc enjekte edicem bu akşam ilk kez kendim yapıcam
Kızlar siz benden tedavi olarak çok ilerdesiniz o yüzden bişiy sormak istiyorum estrofemle duphaston kullandınız mı hiç benim 27catlatma ignen oldu adetim normalde yarın bu haplar adet geciktirici mi bide bugün evde test yaptım tek çizgi çıktı hamile olma ihtimalim var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
İnş cnim bende öyle hissediyorum bu zamana kadar böyle hisstmemistim hiç iins sonunda uzulmemDuphaston hiç kullanmadım ben
Estrofem östörojen hormonu için destekleyici bir ilaç.
Adete geciktirici tarzı birşey değil .diğeri de değildir bence.
Hormonları etkilediği için bütün ilaçlar adet tarihini değiştirebilir .belki de hamilesindir :)
Bende çok zor yaptım yaAyy o iğneler Yok mu
Birincide hergün hastaneye gittik
Ben hiç kendim yapamadım eşim yapmıştı diğerlerini
Allah kucağına almayı nasip etsin canım, okuyunca kolay geliyor ama kim bilir ne üzüntüler ne stresler yaşadın. ama sonunda mükaatını almışsın ne güzel, tebriklerMerhaba kizlar.umudunuzu kesinlikle kaybetneyin.37 yasindayim.7 yildir bebis icin ugras veriyorum.evliligimin ilk yilinda bi dusuk yaptim.sonrasi bi turlu gelmedi.iki kez asilama yaptirdim.unuversitede 3 normal 2 dobdurulumus 5 kez denedim.sadece 2. Sinde 96 gordum ama cok dusuktu degerlerim ve dustu.buna sabir etmek gercekten cok zor ve hepinizi cok iyi anliyorum.her aglamak her negatiften sonra şiş gozler....en son binlerce sukur ki bana MURAT ARSLAN ı vesile edenlere.6. Deneme mi yaptim ve hocamda ilk seferde tuttu ve sukur ki kizim 7 aylik oldu dogumumu bekliyorum. Bizde hic bir sorun yoktu gorunurde.tedavi oncesinde poliplerim temizlendi rahim icine bakildi ve nasip artik.doktor isi bence sans isi bana iyi gelen sana iyi gelneyebilir ama bi gorusun derim.cok ilgili ve bilgili bi doktor herseyi acikliyor bilgiler veriyo ve pozitif birisi.yeri baglarbasinda internetten de arastirabilirsiniz. Ucrete gelince benim biraz ilaclarim vardi ilaca fazla vermedim.ortalama 7500 tuttu.ilaca baglu olarak fiyat degisir tabi.umarim fikir olusturur.fazla yazdim kusura bakmayin.umudunuzu kaybetmeyin lutfen 6.denememde oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?