- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
Allahım kucağına almayı nasip etsin. Murat Aslan çok iyi bir doktor arkadaşım onda ilk denemesinde hamile kaldı şimdi kızı 4 aylık oldu. Onun kadar olması için emek harcayan birini daha görmedim. Kendimde gittim görüştüm çok pozitif bi doktor.Merhaba kizlar.umudunuzu kesinlikle kaybetneyin.37 yasindayim.7 yildir bebis icin ugras veriyorum.evliligimin ilk yilinda bi dusuk yaptim.sonrasi bi turlu gelmedi.iki kez asilama yaptirdim.unuversitede 3 normal 2 dobdurulumus 5 kez denedim.sadece 2. Sinde 96 gordum ama cok dusuktu degerlerim ve dustu.buna sabir etmek gercekten cok zor ve hepinizi cok iyi anliyorum.her aglamak her negatiften sonra şiş gozler....en son binlerce sukur ki bana MURAT ARSLAN ı vesile edenlere.6. Deneme mi yaptim ve hocamda ilk seferde tuttu ve sukur ki kizim 7 aylik oldu dogumumu bekliyorum. Bizde hic bir sorun yoktu gorunurde.tedavi oncesinde poliplerim temizlendi rahim icine bakildi ve nasip artik.doktor isi bence sans isi bana iyi gelen sana iyi gelneyebilir ama bi gorusun derim.cok ilgili ve bilgili bi doktor herseyi acikliyor bilgiler veriyo ve pozitif birisi.yeri baglarbasinda internetten de arastirabilirsiniz. Ucrete gelince benim biraz ilaclarim vardi ilaca fazla vermedim.ortalama 7500 tuttu.ilaca baglu olarak fiyat degisir tabi.umarim fikir olusturur.fazla yazdim kusura bakmayin.umudunuzu kaybetmeyin lutfen 6.denememde oldu.
Hakkımızda hayırlısı canım .
Üniversitede genelde aylarca bekletiyorlar diye biliyordum.senin farklı olmuş .
İnşalalh hayırlı bir yerden başlarız ve artık son denemelerimiz olur pozitifi görürüz
Yakınlarda başlamayı düşünüyor musun
Görüşecek misin birkaç yerle
Düşünüyorum osman develioğlu bana negatif geldi davranış tavrından acıbadem de şahin bey olumlu geldi gibi ama daha görüşme yapıcağım yerler var tabiki hakkımızdan hayırlısı neyse Rabbim onu cıkarsın karşımıza inş tüm isteyen kardeşlerim ve benim için
Sakın kızlar umudunuzu kaybetmeyin. Oğluma evlendikten 3 sene sonra 5 aşılama 3 tüp bebek sonucunda kavuştum. Oğlum şimdi 3 yaşında bu süre içinde hep istedim ama olmadı. Artık tüp bebekten başka çarem yok diye düşünürken. Rabbim bir mucize daha nasip etti. İnşallah bu yavrumada sağlıkla kavuşurum. Yani arkadaş demek istediğim sakın ümidinizi kaybetmeyin. Ve mümkün olduğunca bu konuyu düşünmemeye çalışın. Herşeyin vakti saati var. İnşallah hepiniz kavuştursun minik meleklerinize
Çok haklısın canım. Banada senelerce takma kafana dediler. Uyuz oluyordum öyle söyleyenlere. Şimdi bende aynısı yaptım hakkını helal et. Herşeyin bi vakti saati var. Rabbim hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallahAmin inşallah
Ben hep düşünmemeye çakılıyorum ama etrafımda herkes ya hamile ya da kucaklarında bebekister istemez hep aklına geliyor insanın
Siz de sağ Salim kavuşursunuz bebeğinize inşallah bizler için de dua edin lütfen ..
Amin cnm Rabbim dualrmzi kabul etsin inşÇok haklısın canım. Banada senelerce takma kafana dediler. Uyuz oluyordum öyle söyleyenlere. Şimdi bende aynısı yaptım hakkını helal et. Herşeyin bi vakti saati var. Rabbim hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah
Çok haklısın canım. Banada senelerce takma kafana dediler. Uyuz oluyordum öyle söyleyenlere. Şimdi bende aynısı yaptım hakkını helal et. Herşeyin bi vakti saati var. Rabbim hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah
Tedavin nasıl gidiyor canımAllah kucağına almayı nasip etsin canım, okuyunca kolay geliyor ama kim bilir ne üzüntüler ne stresler yaşadın. ama sonunda mükaatını almışsın ne güzel, tebrikler
Canım adetimin 5. günü kistlerimi aspire etti doktorum, uzun protokol uygulanıyor. Aynı günde yani adetin 5. günüde Fostimona başladım, lucrin iğnelere de devam ediyorum aynı zamanda. Yarın kontrolüm var, bakalım yumurtalarım ne durumda doktorum bakacak. herşey yolunda giderse de yeni yılın ilk 10 günü içerisinde transfer yaparız dedi. Çok heyecanlıyım ama ilaçlar mahvetti beni, hep midem bulanıyor bişey yiyemiyorum.Tedavin nasıl gidiyor canım
Merak ettim :)
Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah cnm geçici menopoz iğnesinin yanında başka ilaçta vermiş o yumurtalarımı geliştiriyor bi yandan ne içinmiş cnmCanım adetimin 5. günü kistlerimi aspire etti doktorum, uzun protokol uygulanıyor. Aynı günde yani adetin 5. günüde Fostimona başladım, lucrin iğnelere de devam ediyorum aynı zamanda. Yarın kontrolüm var, bakalım yumurtalarım ne durumda doktorum bakacak. herşey yolunda giderse de yeni yılın ilk 10 günü içerisinde transfer yaparız dedi. Çok heyecanlıyım ama ilaçlar mahvetti beni, hep midem bulanıyor bişey yiyemiyorum.
İnşallah cnm. Bi yandan menepoza sokup bi yandan bi yumurta buyutuldügünü ilk defa duydum ama doktorun bildiği vardır cnm değişik tedavi uygulamış ama bnce doktorun çok iyi hiç panik yapma zaten Rabbim ol dedikten snra olurAmin canım amin inşallah hepimiz mutlu sona kavuşalım.evet canım genelde doktorlar Gonalf veriyormuş ama bana Fostimon verdi, birde normalde lucrin dozu düşürülüyor ama benimkini düşürmedi. Muhtemelen kistler hızla büyümesin diye öyle yapmış olabilir. Fostimonda yumurtalarımı geliştiriyor canım. Doktora güvenmek gerekiyor ama bende herşeyi irdeliyorum, çok paniğim
tam olarak öyle değil aslında canım yani menopoza sokmadı beni. uzun protokolde adetin 21. günü lucrin iğneye başlıyosun yumurtaların birden büyümesin diye kontrollü büyütmek istiyor o yüzden canım. bende çok anlamadım bilmiyorum. ama Ali Rıza bey pozitif bi doktor, saçma sorularıma bile cevap vermeye çalışıyor, rahatlatıyor beni.inşallah tedavim başarıyla sonuçlanır canım yaİnşallah cnm. Bi yandan menepoza sokup bi yandan bi yumurta buyutuldügünü ilk defa duydum ama doktorun bildiği vardır cnm değişik tedavi uygulamış ama bnce doktorun çok iyi hiç panik yapma zaten Rabbim ol dedikten snra olur
İnşallah cnm bende adetin 20. Günü başlıcam nasl bi tedavi uygulucak bu sfer merk ediyrmtam olarak öyle değil aslında canım yani menopoza sokmadı beni. uzun protokolde adetin 21. günü lucrin iğneye başlıyosun yumurtaların birden büyümesin diye kontrollü büyütmek istiyor o yüzden canım. bende çok anlamadım bilmiyorum. ama Ali Rıza bey pozitif bi doktor, saçma sorularıma bile cevap vermeye çalışıyor, rahatlatıyor beni.inşallah tedavim başarıyla sonuçlanır canım ya
Diğer denemende kısa protokol mü uygulanmıştı canım sana?İnşallah cnm bende adetin 20. Günü başlıcam nasl bi tedavi uygulucak bu sfer merk ediyrm
Yok ozamanda uzun protokoldu zoledex iğnesi vurulmuştum 4 ay adet olmamstm snra gonal f iğnesi fln kullanmıştım ama bu sfer kistim küçük acaba gene geçici menapoza sokarlarmi bilmiyorumDiğer denemende kısa protokol mü uygulanmıştı canım sana?
Anladım cnım muhtemelen sokmaz o zaman kistin küçük. ben inanıyorum hemencik olaak o bebek tutunacak sana :) hiç dert etme kisti. minicik o onun zararı olmazYok ozamanda uzun protokoldu zoledex iğnesi vurulmuştum 4 ay adet olmamstm snra gonal f iğnesi fln kullanmıştım ama bu sfer kistim küçük acaba gene geçici menapoza sokarlarmi bilmiyorum
Ay inş ya moralimi düzelttin valla:) Rabbim hepimizin yüzünü güldursün.kistte neymiş ya biz bebeğimze kavuşucz engel olamaz o kist bize:)Anladım cnım muhtemelen sokmaz o zaman kistin küçük. ben inanıyorum hemencik olaak o bebek tutunacak sana :) hiç dert etme kisti. minicik o onun zararı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?