Canım adetimin 5. günü kistlerimi aspire etti doktorum, uzun protokol uygulanıyor. Aynı günde yani adetin 5. günüde Fostimona başladım, lucrin iğnelere de devam ediyorum aynı zamanda. Yarın kontrolüm var, bakalım yumurtalarım ne durumda doktorum bakacak. herşey yolunda giderse de yeni yılın ilk 10 günü içerisinde transfer yaparız dedi. Çok heyecanlıyım ama ilaçlar mahvetti beni, hep midem bulanıyor bişey yiyemiyorum.
Amin canım amin inşallah hepimiz mutlu sona kavuşalım.evet canım genelde doktorlar Gonalf veriyormuş ama bana Fostimon verdi, birde normalde lucrin dozu düşürülüyor ama benimkini düşürmedi. Muhtemelen kistler hızla büyümesin diye öyle yapmış olabilir. Fostimonda yumurtalarımı geliştiriyor canım. Doktora güvenmek gerekiyor ama bende herşeyi irdeliyorum, çok paniğim
Olabilir canım doktora soracaktım ama eşim herşeyi sorgulama kötü olsa doktor vermez dedi. Bugün kontrole gidicem bakalım ne durumda yumurtalarim bakacak. İnşallah sağlıklı kaliteli bir sürü yumurta olur:) şahin beyi çok öneriyorlar canım hepte pozitif şeyler söylüyorlar inşallah bebeğine kavuşursun sende canımFostimom daha hafif bi ilaç sanırım final d e göre bana da ilk tedavimde fostimom vermişti . İlk tedavilerde genelde onu kullanıyor sanırım doktorlar
Olabilir canım doktora soracaktım ama eşim herşeyi sorgulama kötü olsa doktor vermez dedi. Bugün kontrole gidicem bakalım ne durumda yumurtalarim bakacak. İnşallah sağlıklı kaliteli bir sürü yumurta olur:) şahin beyi çok öneriyorlar canım hepte pozitif şeyler söylüyorlar inşallah bebeğine kavuşursun sende canım
Naptn cnm tedavin nasıl gidiyorOlabilir canım doktora soracaktım ama eşim herşeyi sorgulama kötü olsa doktor vermez dedi. Bugün kontrole gidicem bakalım ne durumda yumurtalarim bakacak. İnşallah sağlıklı kaliteli bir sürü yumurta olur:) şahin beyi çok öneriyorlar canım hepte pozitif şeyler söylüyorlar inşallah bebeğine kavuşursun sende canım
Amin cnm inşallah .herşeyi sorguladıkça strese giriyoruz boşver eşin doğru söylemiş canım .doktorların bi bildiği var ki öyle veriyorlar :)
Gittin mi doktora büyümüş mü yumurtaların nasıl ?
Naptn cnm tedavin nasıl gidiyor
Ooo baya iyi cnm olsun 3.gun farketmez inş tutunur cnm tek embriyomu transfer olck.kızlar merhaba, Dün opum vardı. Bugün embriyolog arası 28 yumurta toplanmıştı,23 ünü işleme alabilmişler, bunlardan 14 tanesi döllenmiş. Cumartesi 3. gün embriyosu transfer edecekler canım, neden 5. güne bekletmediklerini bilmiyorum ama vardır herhalde bir bildikleri diye teselli ediyorum kendimi.
evet canım tek koyacak, yasak dedi gerçi koyan çok yer var ama Soranus katı bu konuda, çoğul gebelikler riskli hem dediOoo baya iyi cnm olsun 3.gun farketmez inş tutunur cnm tek embriyomu transfer olck.
Doğru cnm benm ilk denemem de çift koyuldu ama Rabbim yazdıysa her türlü olur Allahn izniyleevet canım tek koyacak, yasak dedi gerçi koyan çok yer var ama Soranus katı bu konuda, çoğul gebelikler riskli hem dedi
canım senin kaçıncı gün embriyosuydu pekiDoğru cnm benm ilk denemem de çift koyuldu ama Rabbim yazdıysa her türlü olur Allahn izniyle
3.gun du cnmcanım senin kaçıncı gün embriyosuydu peki
anladım canım, benim anlamadığım madem 14 döllenen yumurtam var neden 3. gün yapıyorlar, 5. gün yapmıyorlar3.gun du cnm
Bilmiyorum cnm ama bence eğer olacagi varsa 3.günde tutunur cnm sıkma canını inş güzel haberler verirsnanladım canım, benim anlamadığım madem 14 döllenen yumurtam var neden 3. gün yapıyorlar, 5. gün yapmıyorlar
Sağol canım ya amin inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsünBilmiyorum cnm ama bence eğer olacagi varsa 3.günde tutunur cnm sıkma canını inş güzel haberler verirsn
Sağol canım ya amin inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün
İnşallah canım çok sağolun, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Sizler nasılsınız bakalımHayırlı olsun cnm
Çok güzel yumurta sayın .kafana takma olacağı varsa üçüncü gün beşinci gün farketmez Allah ol dediyse olacaktır .doktorun bi bildiği vardır. İnşallah olumlu sonuçlar alırsın
İnşallah canım çok sağolun, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Sizler nasılsınız bakalım
İnşallah güzel olacak canım, kalbimizi karartmayalım diyecem ama gerçekten psikolojik bi süreç, bazen umut dolu bazen tamamen umutsuz oluyoruzİnşallah canm.
Ben de Acıbadem Şahin beyle görüştüm.genetik testleri yaptırsan iyi olur Şevket Yılmaz'da bile yaptırabilirsiniz demişti ben de bir iki ay sonra tedaviye başlamayı düşündüğüm için orda yaptırdım bir buçuk ayda çıkıyormuş sonuçlar. Şahin beyde karar verdim sanırım artık inşallah hayırlı bi seçim olur .
Hayırlı olsun canımKızlar dün transferim vardı. 2 hafta sonra da test günü. Bakalım nasıl olacak. :))
Ben çok zorlandım transferde 2 litreden fazla su içtim. Patlayacak mesanem sandım.20 dk yatabildim sonra hemen kalktım yürüyerek wcye gittim hafif kanamamda olunca korktum.insallah hayırlısı olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?