BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Hadi hayırlısı az kalmış :)
Haberdar et arada
Ben de Şahin beyle görüştüm çok beğendim doktoru orda başlayacağız inşallah :)
Şimdi bi kaç kan testim var onları bekleyeceğim sonuçlar çıkınca gideceğim tekrardan bakalım

Fostimom daha hafif bi ilaç sanırım final d e göre bana da ilk tedavimde fostimom vermişti . İlk tedavilerde genelde onu kullanıyor sanırım doktorlar

Fostimom daha hafif bi ilaç sanırım final d e göre bana da ilk tedavimde fostimom vermişti . İlk tedavilerde genelde onu kullanıyor sanırım doktorlar
Olabilir canım doktora soracaktım ama eşim herşeyi sorgulama kötü olsa doktor vermez dedi. Bugün kontrole gidicem bakalım ne durumda yumurtalarim bakacak. İnşallah sağlıklı kaliteli bir sürü yumurta olur:) şahin beyi çok öneriyorlar canım hepte pozitif şeyler söylüyorlar inşallah bebeğine kavuşursun sende canım

Amin cnm inşallah .herşeyi sorguladıkça strese giriyoruz boşver eşin doğru söylemiş canım .doktorların bi bildiği var ki öyle veriyorlar :)
Gittin mi doktora büyümüş mü yumurtaların nasıl ?

Naptn cnm tedavin nasıl gidiyor

Amin cnm inşallah .herşeyi sorguladıkça strese giriyoruz boşver eşin doğru söylemiş canım .doktorların bi bildiği var ki öyle veriyorlar :)
Gittin mi doktora büyümüş mü yumurtaların nasıl ?

Naptn cnm tedavin nasıl gidiyor

kızlar merhaba, Dün opum vardı. Bugün embriyolog arası 28 yumurta toplanmıştı,23 ünü işleme alabilmişler, bunlardan 14 tanesi döllenmiş. Cumartesi 3. gün embriyosu transfer edecekler canım, neden 5. güne bekletmediklerini bilmiyorum ama vardır herhalde bir bildikleri diye teselli ediyorum kendimi.

Ooo baya iyi cnm olsun 3.gun farketmez inş tutunur cnm tek embriyomu transfer olck.

Sağol canım ya amin inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün

Hayırlı olsun cnm
Çok güzel yumurta sayın .kafana takma olacağı varsa üçüncü gün beşinci gün farketmez Allah ol dediyse olacaktır .doktorun bi bildiği vardır. İnşallah olumlu sonuçlar alırsın

İnşallah canım çok sağolun, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Sizler nasılsınız bakalım

İnşallah canım çok sağolun, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Sizler nasılsınız bakalım

İnşallah canm.
Ben de Acıbadem Şahin beyle görüştüm.genetik testleri yaptırsan iyi olur Şevket Yılmaz'da bile yaptırabilirsiniz demişti ben de bir iki ay sonra tedaviye başlamayı düşündüğüm için orda yaptırdım bir buçuk ayda çıkıyormuş sonuçlar. Şahin beyde karar verdim sanırım artık inşallah hayırlı bi seçim olur .

İnşallah güzel olacak canım, kalbimizi karartmayalım diyecem ama gerçekten psikolojik bi süreç, bazen umut dolu bazen tamamen umutsuz oluyoruz

Kızlar dün transferim vardı. 2 hafta sonra da test günü. Bakalım nasıl olacak. :))
Ben çok zorlandım transferde 2 litreden fazla su içtim. Patlayacak mesanem sandım.20 dk yatabildim sonra hemen kalktım yürüyerek wcye gittim hafif kanamamda olunca korktum.insallah hayırlısı olur artık

Hayırlı olsun canım
Ayy ne kadar çok su içmişsin :) aslında orda yatarak yaptırıyorlar istersen :) bişey olmaz ama korkma bence zaten olcak olsa kaldırmazlar seni yerinden
Dinlen artık kendini zorlama fazla canım
Test günün ne zaman hangi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…