BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Cab
Canım 2 hafta sonrasına test verdiler. Şimdiden geçmiyor günler

beni de bugün uludağ üniversitesinden aradılar 1 yıl dolduktan sonra adetin 20.gününe çağırdılar büyük ihtimalle progesterona bakacaklar

H
beni de bugün uludağ üniversitesinden aradılar 1 yıl dolduktan sonra adetin 20.gününe çağırdılar büyük ihtimalle progesterona bakacaklar

Hayırlı olsun canım :) ben de Uludağ üniversitesinden
test falan yaptırıyorum bu aralar rahim filmi çektireceğim adetim bitince . Bir kaç ay içinde Acıbadem'de tedaviye başlamayı düşünüyorum en azından bütün tahlillerim yenilenmiş olsun diye gittim bakalım .
Senin sorun neydi canım
Haberdar eder misin Uludağ üniversitesinde neler yapıyorlar

Merhaba kızlar bende 3 yıllık evliyim 1 yıldırda bebiş düşünüyoruz maalesef olmadı benim tüm değerlerim normal çıktı ama eşimde ileri hareket sorunu çıktı bitkisel kürler vs en fazla %5 lik bi artış oldu toplam ileri hareketimiz %14 bunada yetersiz dedi doktorumuz bu şekilde zor olur dedi bizde aşılama yaptırmaya karar verdik. Önerebileceğiniz doktor- hastane varmıdır acaba birde fiyatlar nasıl?

canım bizde sorun yok sözde eşimde de ben de sorun yokmuş ama benim bir tüpüm yok bu gebeliğe engel değilmiş ama 7.yılımıza girdik hala yok 1 dış gebelik 1 de düşükten sonra hiç hamile kalamadım.mecbur kalmasam tüp bebek için oraya gitmem maddi anlamda eğer bu ay beni de aramasalardı bende acıbademde şahin beye gidicektim

anladım canım kısmet bu işler biraz da Zamanı gelmemiştir demek hayırlısı olur inşallah
Hastane işi de bi yerde boş kimi gider en pahalı hastanede tutmaz kiminin en uygun fiyatlı yerde tutar

anladım canım kısmet bu işler biraz da Zamanı gelmemiştir demek hayırlısı olur inşallah
Hastane işi de bi yerde boş kimi gider en pahalı hastanede tutmaz kiminin en uygun fiyatlı yerde tutar
inşallah tutar geçen yıl mart 2016 da evrak verdim üniversiteye daha yeni bu ay sonuna çağırdılar büyük ihtimalle de şubatta tüp bebek derler

Bursa'dan arkadaslar
Yakınlarda rahim filmi çektirdiniz mi
Uludağ tıp kadın hastalıklarına çıktım rahim filmi istediler ama orda çektirmekten endişe ediyorum
Nerde çektirenilirim kadın Doğum dr mu yoksa radyolog mu çekiyor
Tesekkur şimdiden

Canım ben geçen yıl çekirge burtomda çektirdim 400 tl ye yakın para verdim

Ben çektirdim geçen sene pembe mavi de sıvı histeroskopi olarak geçiyor anestezili yapmışlardı hiç birşey hissetmemiştim. Şimdi başka doktorda başlayacağım inşallah elimde yenilenmiş bulunsun diye Geçen gün Uludağ üniversitesinde yaptırdım anestezisiz yapıyorlar.kadın Doğum doktoru değil diye tahmin ediyorum ama kesin bilemiyorum bi bölümde çoğunlukla histeroskopi yapılıyor. Fazla endişelenme 10 15 saniye dışındaki acı Yok fazla o kadar da dayanılıyor mecburen

Bu arada pembe mavide 900₺ ydi ücreti .tüp bebek tedavisine başlayacağınız için o fiyat yoksa daha yüksek demişlerdi.

Canım ben geçen yıl çekirge burtomda çektirdim 400 tl ye yakın para verdim

Merhaba
Burtomda anestezili miydi acaba
Yen'i aletler çok acı vermiyormuş Yen'i miydi aletler bilginiz var mı
Kusura bakmayın çok soru soruyorum ama düşük Yen'i bitti; üstüste seyler yordu bir de bunda acı çekmeyeyim diye çabam

Bu arada pembe mavide 900₺ ydi ücreti .tüp bebek tedavisine başlayacağınız için o fiyat yoksa daha yüksek demişlerdi.
Tesekkur ederim cevapladığın için
Devlet hastanelerinden korkuyorum gerçekten kötü anılarım var
Pembemavi de de yüksekmiş ücret ama düşünebilirim yine de
Acıbadem sahin beyde sadece histereskopiye 4500bayılmış biri olarak;

Jimerden kimse bahsetmemiş yapmıyorlar sanırım

Anestezili olmadı canım aletler hakkında bi bilgim yok fakat çok fazla acı veren bişey değil sadece ilacı verirken çok sıkışık olursun ya aynı o şekil oluyo sonrasında da çok şiddetli bi ağrı olmuyo bana zaten doktorum gitmeden yarım saat önce ağrı kesici iç demişti majezik içip gitmiştim bende çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı canım

Anladığım kadarıyla yapışıklık ve tüplerde kapalılık varsa aprı fazla oluyor;değilse az
Sizde sorun yokmuş değil mi tanı ne oldu
Tesekkur ederim yeniden

Yok canım bir sorun çıkmadı nasıl korktuğumu anlatamam çektirmeden önce ama o kadar korkucak bişey yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…