Canım rahim filmini medikabil de Figen hanim var.. O kadar korkuyordumki ama hepsi boşaymış. Bir defa kiz arkadasin muamelesi yaparak seninle ilgileniyor beni inanılmaz rahatlattı işleme girerken.ve inanki adet sancisindan öte değilmiş. Kullandığı aletlerı görmek istersen gidebilirsin önceden ben öyle yaptim. Pipet kalinliginda bir aletle yaptı metal alet hiç yok..Youtube'a gir bak orada güzel güzel anlatıyor.. Ziya beye gelince inan çok soğudum ya.. sende hep yanlış tedavi mi uyguladı? Bende iğneyi verdiği gün ilişki önerdi mesela ve sonraki gün de..36 saat diye biliyordum ben..bü konuda çok uzman diye duymustumMerhaba arkadaşım,
Rahim filmi çektiricem.Araştırma yaparken mesajına denk geldim.Öncelikle rahim filmini nerde çektirdin???
Sonra geleyim ziya efendiye hatta gidenler varsa bebek sahibi olmak için çok büyük vakit kaybından başka birşey değil.Gitmeyin ziya çetin e infertilite hakkında sıfır bilgi hangi birini anlatayım.Rahim filmimden hiçbirşey anlamamış olmasına mı! çatlatma yöntemiyle aylarca vakit kaybı yaşamışlığımıza mı!manevi olarak yıprandığımıza mı!...Biz gittiğimizde 2010 yılıydı.Saatlerce bekle bekle güya randevuluyuz.Yıl olmuş 2017 bir gram yol alamamış.Birde nasıl yanlış ilaç verir diyeceğim şaşırmadım desem!!!
Merhaba, bende uzun zamandır tedavi oluyorum canım. Benim deneme sayım çok, genel olarak sorunum az ve kalitesiz yumurta. Doktorlarla ilk görüşme evet uzun oluyor ama sonrası için 5-10 dk sürüyor. Aslında biz tedavi olmayı bıraktık daha doğrusu eşim istemiyor fakat içimdeki anne olabilme isteğim geçmiyor. Yaşım ileri yaş oldu (40)genede son bir defa denemek istiyorum henüz eşimi ikna etmiş değilim.Merhaba arkadaşım,
Bizde 8 yıldır uğraşıyoruz.3 kere art denedim.Nasip olmadı.Şimdi istanbula gidiyoruz.Nerelere gittin bursa da bilmiyorum ama biz art ye giderken Osman hoca ilk randevumuzda 40 dk bizimle ilgilenmiş anlatmıştı.Allah yüzümüze tez vakitte gülsün inşallah.
Benim yaşa bağlı rezevr azalması var. Doktorlar kalitesiz yumurtadan dolayı tutumadığını söylüyorlar.Önceki klinikler Uludağ Üniversitesi, Bursa Acıbadem, Şişli Memorail.. Kısmetinde varsa inan hastanenin doktorun önemi yok, vakti zamanı geliyorsa oluyor, kısmetinde yoksa ne yapsan boş. uzun zamandır buradayım çok kişiye şahit oldum, yani ne zor görünüp hamile kalanı, veya yumurtası bol olup hamile kalamayanı. İnan hiç bilinmiyor.Sen neler yaşadın? Hangi doktor hangi merkez? Senin sıkıntin neydi pko mu benim gibi?
Bende bu ay klomen arti çatlama iğnesi kullandım adetim 2 gün geçti. Ağrım var bekliyorum bakalım hayırlısı. Dediğin çok doğru nasipse hersey boş hersey bahane değilse dünyanın en iyi jinekolugu ile tedavi yasa yok olmuyor..Benim yaşa bağlı rezevr azalması var. Doktorlar kalitesiz yumurtadan dolayı tutumadığını söylüyorlar.Önceki klinikler Uludağ Üniversitesi, Bursa Acıbadem, Şişli Memorail.. Kısmetinde varsa inan hastanenin doktorun önemi yok, vakti zamanı geliyorsa oluyor, kısmetinde yoksa ne yapsan boş. uzun zamandır buradayım çok kişiye şahit oldum, yani ne zor görünüp hamile kalanı, veya yumurtası bol olup hamile kalamayanı. İnan hiç bilinmiyor.
Sen daha yolun çok başındasın, gözün korkmasın. İnşallah yormadan uğraştırmadan gelir bebeğin.
Canım rahim filmini medikabil de Figen hanim var.. O kadar korkuyordumki ama hepsi boşaymış. Bir defa kiz arkadasin muamelesi yaparak seninle ilgileniyor beni inanılmaz rahatlattı işleme girerken.ve inanki adet sancisindan öte değilmiş. Kullandığı aletlerı görmek istersen gidebilirsin önceden ben öyle yaptim. Pipet kalinliginda bir aletle yaptı metal alet hiç yok..Youtube'a gir bak orada güzel güzel anlatıyor.. Ziya beye gelince inan çok soğudum ya.. sende hep yanlış tedavi mi uyguladı? Bende iğneyi verdiği gün ilişki önerdi mesela ve sonraki gün de..36 saat diye biliyordum ben..bü konuda çok uzman diye duymustum
Merhaba, bende uzun zamandır tedavi oluyorum canım. Benim deneme sayım çok, genel olarak sorunum az ve kalitesiz yumurta. Doktorlarla ilk görüşme evet uzun oluyor ama sonrası için 5-10 dk sürüyor. Aslında biz tedavi olmayı bıraktık daha doğrusu eşim istemiyor fakat içimdeki anne olabilme isteğim geçmiyor. Yaşım ileri yaş oldu (40)genede son bir defa denemek istiyorum henüz eşimi ikna etmiş değilim.
Önceki gittiğim yerler Uludağ Üniversite, Acıbadem Bursa, Şişli Memorial..
Sen nerede başladın tedaviye, Rabbim inşallah bu sefer anne olmayı nasip eder canım..
kızlar meraba
bende cıkolata kıstı var
1 kere düşük yaptım 1 yıl gectı usutunden
5cm ve 2 cm kıstlerım var
2-3 hafta sonra doktora gıdecegım de kımı tavsıye edersınız?
benim için bilgisiz gereksiz ve evet yanlış tedavi vakit kaybı yaşattı.
evet nigar hnm ile görüştüm.ama yinede korkuyorum laparoskopi oldum yine yapışıklıklar vardır.
Hiç korkma bende açık karın ameliyatı olmuştum çikolata kisti ameliyatı.. rahat ol inanki ben hep derim boşa uzmusum kendimi..
amin inşallah.uludağ tüp bölümünden rapor hakkım var ama prof bozuntusu şikayet etmeme rağmen raporumu dışarı vermiyor inatla.neymiş 2 kere fakültede olmazsa 3. verirmiş dışarıya...Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
ben şansımı istanbulda deneyeceğim zar zor yine kendi imkanlarımızla...gop dr murat keskin e gidiyorum.
Allah herkezin gönlüne göre versin.
osman hocaya git art ye çok bilgilidir.tavsiye ederim.
canım ben de acıbademe ve osman beye gitmiştim.osman bey zaten hiç uğraşma demişti.şahin bey de zor deyip savmıştı.şimdi istanbul bahçeci te gidiyorum çok da memnunum tavsiye ederim.Merhaba, bende uzun zamandır tedavi oluyorum canım. Benim deneme sayım çok, genel olarak sorunum az ve kalitesiz yumurta. Doktorlarla ilk görüşme evet uzun oluyor ama sonrası için 5-10 dk sürüyor. Aslında biz tedavi olmayı bıraktık daha doğrusu eşim istemiyor fakat içimdeki anne olabilme isteğim geçmiyor. Yaşım ileri yaş oldu (40)genede son bir defa denemek istiyorum henüz eşimi ikna etmiş değilim.
Önceki gittiğim yerler Uludağ Üniversite, Acıbadem Bursa, Şişli Memorial..
Sen nerede başladın tedaviye, Rabbim inşallah bu sefer anne olmayı nasip eder canım..
Merhaba, inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Şehir dışı çok zor oluyor canım ya, eşimi zor ikna etmiştim o zaman artık olursa Bursada deneriz gibime geliyor. Osman hocaya gitmeyi hiç düşünmem, adam benim dosyamı görünce kapıdan kovar tahminimcecanım ben de acıbademe ve osman beye gitmiştim.osman bey zaten hiç uğraşma demişti.şahin bey de zor deyip savmıştı.şimdi istanbul bahçeci te gidiyorum çok da memnunum tavsiye ederim.
Haklısın doktor çok sert. Ama işini iyi yaptığını düşünüyorum. Hamile olanları ve pozitif sonuç alanları gördükten sonra daha bi motive oldum. Ben üniversitede 3 negatif sonuç aldım. Orda pış pışladılar da ne oldu. Transferde herşey çok iyi çok güzel dendi. Tutmayınca zaten kalitesizdi diyolar bide utanmadan. O yüzden net olsun işini yapsın ben başka bişey beklemiyorum artık. Çünkü üniversite beni çok yordu. Kaç senem boşu boşuna gitti sağlığımdan olduğumla kaldım.Osman beyin yaptığı testlerde insülin direnci ve d vitamini eksikliğim varmış.valla beni çok gerdi.diyette başarısızım 80kg idim 100 kg muamelesi yaptı diyette kötü olduğumu söylememe rağmen.ohss ye rağmen transferim ertelenmedi.tutmadı sonra tutmama nedenlerini araştırırken hafif rahatsızlıklar çıktı fakat çok yumurtam ve çok döllenen 1. kalite embriyolarım vardı.muayenesinde aslında imkansız değil çocuğunuzun olması dedi.güler yüzü insanlığı geçtimde insanı geriyor bi şekilde.sonuçta azarlamanın tuhaf davranmaının tedaviye bir katkısı yok.dedikleri yalan demiyorum neyin ne olduğunu söylüyor açık açık. pış pışta beklemiyorum doktordan ama germenin bi anlamı da yok.işin komik kısmı ne biliyormusun acı bademe giden benim kilomda olan yumurtalık rezarvi düşük bir bayanın doktorun motivasyonu ile hamile kalması.
İnşallah canım.İnşallah iyi gider herseyin.. bol şanslar :)
Merhaba, inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Şehir dışı çok zor oluyor canım ya, eşimi zor ikna etmiştim o zaman artık olursa Bursada deneriz gibime geliyor. Osman hocaya gitmeyi hiç düşünmem, adam benim dosyamı görünce kapıdan kovar tahminimcebir kaç denemesi olanlara direkt uğraşmayın bırakın diyormuş çünkü, beni içeriye almaz
Bahçeçi doğru seçim, özellikle yumurtası az olanlara havuz uygulanıyor, Memorial bu konuda çok eksikti, herkese aynı uygulama yapılıyor, yanlış tercih ettiğimi sonradan anladım. Ama net bildiğim bişey var, olacağı varsa Bursada da olur, önemli olan vaktinin zamanının gelmesi, doktorun hastanede bir yere kadar, herşey nasip kısmet..
Canim d vitamini icin ne osman bey.benim daha universiteye giderken vardi.bunu ozaman ordada soylemiatim cok onemli degil etkilemez o deyip uzerinde bile durmadilar.dvit 3 ampul kullandim ama yine yukselme olmadi bende.basladinmi buarada tedaviyeHaklısın doktor çok sert. Ama işini iyi yaptığını düşünüyorum. Hamile olanları ve pozitif sonuç alanları gördükten sonra daha bi motive oldum. Ben üniversitede 3 negatif sonuç aldım. Orda pış pışladılar da ne oldu. Transferde herşey çok iyi çok güzel dendi. Tutmayınca zaten kalitesizdi diyolar bide utanmadan. O yüzden net olsun işini yapsın ben başka bişey beklemiyorum artık. Çünkü üniversite beni çok yordu. Kaç senem boşu boşuna gitti sağlığımdan olduğumla kaldım.Osman beyin yaptığı testlerde insülin direnci ve d vitamini eksikliğim varmış.
insülin direnci biraz tokluk şekeri dengesizliği haşimato(antitpo ve antitg ye bakıldı anti tpo yüksek çıktı) d vitamini eksikliği çıktı bende de bana iç dediğinden beri 8 aydır içiyorum ilaçları.çalıştığım yerden dolayı hafta içi kontrol amaçlı devlet hastanesi endokrinine gidemedim son durumum nedir diye test yapmaya.onda da negatif olsa sonuç o da bişey diyecektir. o dahi işini iyi yapsa yumurtalar süper olsa da tutunması hep nasibe bağlı.bende eksik bişey yaptığını düşünmüyorum tek tutunmadan önce tokluk şekeri ve haşimato d vitamini yaptırabilirdim.ayrıca ben devit içtim fakat adetim beni tüketiyor. kanım yenilenince bu kilomla bile güçsüz kalıyorum ki vitamin kalsın.belki bende gizli şekerden dolayı d vitamini eksik olabilir de.onun harici araştırdım. şeker hastası olmasa bile ülke olarak beslenme şeklimiz değiştiği için sağlıklı insanlarda da bu eksiklik olabiliyor. ayrıca D vitamini tutunmaya faydası varmış onu da bu sitede öğrendim.hakkında hayırlısı.Haklısın doktor çok sert. Ama işini iyi yaptığını düşünüyorum. Hamile olanları ve pozitif sonuç alanları gördükten sonra daha bi motive oldum. Ben üniversitede 3 negatif sonuç aldım. Orda pış pışladılar da ne oldu. Transferde herşey çok iyi çok güzel dendi. Tutmayınca zaten kalitesizdi diyolar bide utanmadan. O yüzden net olsun işini yapsın ben başka bişey beklemiyorum artık. Çünkü üniversite beni çok yordu. Kaç senem boşu boşuna gitti sağlığımdan olduğumla kaldım.Osman beyin yaptığı testlerde insülin direnci ve d vitamini eksikliğim varmış.
Benimde aklımda Murat bey var hatta ilk tercihim , ikinci tercihim ise Pempe Mavi.. Murat beyi çevremden tavsiye ettiler, onda başarı sağlayan hastalar olmuş. Hastaya yaklaşımı ılımlıymış, malum benim dosyam kabarık şansımın azlığımı bilsemde olumsuz konuşan doktor sevmiyorum modum düşüyor hemen.Pol di eğer bursa olacaksa murat erdemir de çok ilgilendi onu söyleyin.görüşe li 6 ay oldu ama hala arayıp gelişmeleri soruyor çok ilgili yani sen bilirsin canım herşey hayırlısı hakkımızda...
Maşallah canım, ne güzel uğraştırmadan geliyor bebeğiniz, Rabbim devamını getirsin. Sende bizlerede dua et canım, Rabbim bizlerede nasip eder inşallah..Merhaba kızlar..daha önce bir kaç kez buraya yazmıştım belki hatırlayanlar olmuştur.
Ben amh düşüklüğü ile bebek sahibi olamıyordum.dün gebelik haberini aldım çok şükür.. herkese umut olsun diye yazmak istedim.. ilk doktor bana tüp önerdi klinik bile tavsiye etti ama ben ilk etapta tedavi dedim. Ziya çetin var bilirsiniz belki 2 ay onda tedavi oldum bana ilaç ve bir takım önerilerde bulundü vé bende hepsini harfiyen uyguladim ve guzel haberi dün aldım.
Demem o ki ben bu 10 aylık sürede kendimi çok yıprattim amh çok düşüktü ve anne olamayacagimi düşündüm durdum. Sakın sizde o düşüncelere kapilmayin.. hemen tüp bebek diye de düşünmeyin derim.. inşallah hepiniz enn kısa sürede anne olursunuz..banada dualarınizi eksik etmeyin...
İnşallah canım..hepimiz sağlıklı sıhhatli bir hamilelik yasayalimMaşallah canım, ne güzel uğraştırmadan geliyor bebeğiniz, Rabbim devamını getirsin. Sende bizlerede dua et canım, Rabbim bizlerede nasip eder inşallah..
Devit 3 ampul kullandım bende 3 ampul haftada bir bi daha da kullanmadım ne durumda bilmiyorum. Evet başladım iğnelerdeyim şuan. Değişik bir tedavi şekli var. Sen naptın ?Canim d vitamini icin ne osman bey.benim daha universiteye giderken vardi.bunu ozaman ordada soylemiatim cok onemli degil etkilemez o deyip uzerinde bile durmadilar.dvit 3 ampul kullandim ama yine yukselme olmadi bende.basladinmi buarada tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?