BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Öyle herşey nasip kısmet. Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlısıyla.

Hayırlı uğurlu olsun Allahım kucağına da almayı nasip eder inşallah.

Merhaba ben yenı katıldım uludağ üniversitesitesinde tüp bebege baslayacagım suan evraklarımı hazırlıyorum yaptıran varmı acaba

Aaa super bi haber bu hayrli olsn cnm kendiliğinden mi geldi mucizen
Sagol canim.allah razi olsun.valla kendiliginden geldi.hatirliyomusun suriyeli kadina gitmistim.herseyde bi hayir vardir derler ya.hala inanabilmis degilim valla soktayim.bugun kan testi yaptirdim.galiba sende hamilesin.gecen aklimdaydin hatta bu kiz napti transfer olcakti falan diye unuttum sonra yazmayi

Hatırladım cnm o ilaç verdmi onlami hamile kaldın nasl oldu ay çok heycanli:) kaç cıktı sonuç cnm bende ilk öğrendiğimde inanamamistim:) transferim ertelenmişti snra oldu çok şükür 2.denememde cnm bende yeni öğrendim perşembe günü ultrasondan baklm dedi doktor :)

Ya klomen kullan 5 gun 10. Gunude bi kerw merionel vurun dedi.14. Gun catlatma ignesi dedi.yani bana hic mantikli gelmedi aslinda ama esimin israriyla kullandim.sonra 14. Gun catlama ignesi icin cok gec gibi geldi doktoro gitti.2 tane olusmus ama cok buyumus bunlar dedi buyuk ihtimal kist olcak dedi.catlatma ignesine falan gerek yok dedi.bende bi huzunle ciktim.igne falanda vurunmadim.normal adet tarihim cumartesi.ama hep 27-28 gune bir oluyorum.ama karnim cok agridi hep ama oldum olcam derken.bugun artik esim dayanamayip gidip test almis.ya dedim gerek yok kist oluscak dedi ya doktor ondan gec kaliyo.neyse dayanamayip gene yaptim saniyesine cift cizgi.ama nasil soka girdim anlatamam.tuvaletten disari cikamiyorum.sonra kan testine geldim degerim 1455 cikti.bukadarini bile beklemiyodum valla.yarina randevu aldim bakalim nolucak.hala inanabilmis degilim.ayy cok uzun yazdim canim kusura bakma.ama tuhaf bi duygu.ne guzel seninle ayni aya geliyo galiba dogumumuz.insallah sag salim kucagimiza aliriz

Amin cnm zamanı gelmiş iste çok şükür evet değerinde çok güzel aralıka denk geliyor ikimznde sen smdi hangi doktora randevu aldın

Amin cnm zamanı gelmiş iste çok şükür evet değerinde çok güzel aralıka denk geliyor ikimznde sen smdi hangi doktora randevu aldın
Medical parktan bahar hanima aldim canim.benim sezeryan mecburiyetim var.ordada calisan arkadasim var sezeryanda bunu tavsiyee etti.bakalim artik nasip.sen kime gitmeyi dusunuyosun.

Medical parktan bahar hanima aldim canim.benim sezeryan mecburiyetim var.ordada calisan arkadasim var sezeryanda bunu tavsiyee etti.bakalim artik nasip.sen kime gitmeyi dusunuyosun.
Neden mecburiyetin var cnm . Hayırlısı olsn cnm ben hiç bilmiyorum maddi sıkıntımızda var malesf

Neden mecburiyetin var cnm . Hayırlısı olsn cnm ben hiç bilmiyorum maddi sıkıntımızda var malesf
Bende daha onceden genital sigil vardi.yaktirdim falan suan sukur sikintim yok ama cildiye doktoru kesinlikle normal dogumu yasakladi.ordaki virusler dogunda bebegin gozune bulasip korluk yapiyomus.benimde isime geliyo acikcasi hemsire olmama ragmen normalden korkuyorum

:)) anladım cnm ben kapalı amelyt oldum ama sorun olmaz herlde normal doğuma ben doktor yapabilirsin derse normal istiyorum :)

tosun788 nasıl sevindim anlatamam, herşey yolunda dimi değerini yanlış görmediysem yüksek iliz bile olabilir.

Kızlar merhaba bende transferimi oldum bugün bi hafta oldu bekliyorum bakalım çok heycanlıyımm:) bursa eurofertil özer beyde oldum çarşamba test sonucum ikinci denemem inşallah sonuç olumlu olur bu sefer

Kızlar elimde bazı ilaçlar kaldı almak isteyen olursa uygun fiyata vericem.
Gonal-f 450 ml açılmamış tarihi 01/2018
Ovitrelle 250 ml açılmamış tarihi 04/2018
Crinone %8 jel 12 adet tarihi 05/2019

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…