- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
Öyle herşey nasip kısmet. Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlısıyla.insülin direnci biraz tokluk şekeri dengesizliği haşimato(antitpo ve antitg ye bakıldı anti tpo yüksek çıktı) d vitamini eksikliği çıktı bende de bana iç dediğinden beri 8 aydır içiyorum ilaçları.çalıştığım yerden dolayı hafta içi kontrol amaçlı devlet hastanesi endokrinine gidemedim son durumum nedir diye test yapmaya.onda da negatif olsa sonuç o da bişey diyecektir. o dahi işini iyi yapsa yumurtalar süper olsa da tutunması hep nasibe bağlı.bende eksik bişey yaptığını düşünmüyorum tek tutunmadan önce tokluk şekeri ve haşimato d vitamini yaptırabilirdim.ayrıca ben devit içtim fakat adetim beni tüketiyor. kanım yenilenince bu kilomla bile güçsüz kalıyorum ki vitamin kalsın.belki bende gizli şekerden dolayı d vitamini eksik olabilir de.onun harici araştırdım. şeker hastası olmasa bile ülke olarak beslenme şeklimiz değiştiği için sağlıklı insanlarda da bu eksiklik olabiliyor. ayrıca D vitamini tutunmaya faydası varmış onu da bu sitede öğrendim.hakkında hayırlısı.
Hayırlı uğurlu olsun Allahım kucağına da almayı nasip eder inşallah.Merhaba kızlar..daha önce bir kaç kez buraya yazmıştım belki hatırlayanlar olmuştur.
Ben amh düşüklüğü ile bebek sahibi olamıyordum.dün gebelik haberini aldım çok şükür.. herkese umut olsun diye yazmak istedim.. ilk doktor bana tüp önerdi klinik bile tavsiye etti ama ben ilk etapta tedavi dedim. Ziya çetin var bilirsiniz belki 2 ay onda tedavi oldum bana ilaç ve bir takım önerilerde bulundü vé bende hepsini harfiyen uyguladim ve guzel haberi dün aldım.
Demem o ki ben bu 10 aylık sürede kendimi çok yıprattim amh çok düşüktü ve anne olamayacagimi düşündüm durdum. Sakın sizde o düşüncelere kapilmayin.. hemen tüp bebek diye de düşünmeyin derim.. inşallah hepiniz enn kısa sürede anne olursunuz..banada dualarınizi eksik etmeyin...
Yok canım maalesef ilerlemiyor gebeliğim..bu sabah degerimé tekrar baktık. Yükselmedi degerim maalesef bitiyor gebeliğimHayırlı uğurlu olsun Allahım kucağına da almayı nasip eder inşallah.
Yaa çok üzüldümYok canım maalesef ilerlemiyor gebeliğim..bu sabah degerimé tekrar baktık. Yükselmedi degerim maalesef bitiyor gebeliğimallah nasip etmedi canim
Üzülme canım ne yapalım Allahım emri..güzel sağlıklı günler nasip etsin Rabbim..Yaa çok üzüldümNasip kısmet canım. Allahım güzel günler görmeyi nasip etsin.
Aaa super bi haber bu hayrli olsn cnm kendiliğinden mi geldi mucizenKizlarr hamileyim ya soklardayim valla..
Sagol canim.allah razi olsun.valla kendiliginden geldi.hatirliyomusun suriyeli kadina gitmistim.herseyde bi hayir vardir derler ya.hala inanabilmis degilim valla soktayim.bugun kan testi yaptirdim.galiba sende hamilesin.gecen aklimdaydin hatta bu kiz napti transfer olcakti falan diye unuttum sonra yazmayiAaa super bi haber bu hayrli olsn cnm kendiliğinden mi geldi mucizen
Hatırladım cnm o ilaç verdmi onlami hamile kaldın nasl oldu ay çok heycanli:) kaç cıktı sonuç cnm bende ilk öğrendiğimde inanamamistim:) transferim ertelenmişti snra oldu çok şükür 2.denememde cnm bende yeni öğrendim perşembe günü ultrasondan baklm dedi doktor :)Sagol canim.allah razi olsun.valla kendiliginden geldi.hatirliyomusun suriyeli kadina gitmistim.herseyde bi hayir vardir derler ya.hala inanabilmis degilim valla soktayim.bugun kan testi yaptirdim.galiba sende hamilesin.gecen aklimdaydin hatta bu kiz napti transfer olcakti falan diye unuttum sonra yazmayi
Ya klomen kullan 5 gun 10. Gunude bi kerw merionel vurun dedi.14. Gun catlatma ignesi dedi.yani bana hic mantikli gelmedi aslinda ama esimin israriyla kullandim.sonra 14. Gun catlama ignesi icin cok gec gibi geldi doktoro gitti.2 tane olusmus ama cok buyumus bunlar dedi buyuk ihtimal kist olcak dedi.catlatma ignesine falan gerek yok dedi.bende bi huzunle ciktim.igne falanda vurunmadim.normal adet tarihim cumartesi.ama hep 27-28 gune bir oluyorum.ama karnim cok agridi hep ama oldum olcam derken.bugun artik esim dayanamayip gidip test almis.ya dedim gerek yok kist oluscak dedi ya doktor ondan gec kaliyo.neyse dayanamayip gene yaptim saniyesine cift cizgi.ama nasil soka girdim anlatamam.tuvaletten disari cikamiyorum.sonra kan testine geldim degerim 1455 cikti.bukadarini bile beklemiyodum valla.yarina randevu aldim bakalim nolucak.hala inanabilmis degilim.ayy cok uzun yazdim canim kusura bakma.ama tuhaf bi duygu.ne guzel seninle ayni aya geliyo galiba dogumumuz.insallah sag salim kucagimiza alirizHatırladım cnm o ilaç verdmi onlami hamile kaldın nasl oldu ay çok heycanli:) kaç cıktı sonuç cnm bende ilk öğrendiğimde inanamamistim:) transferim ertelenmişti snra oldu çok şükür 2.denememde cnm bende yeni öğrendim perşembe günü ultrasondan baklm dedi doktor :)
Amin cnm zamanı gelmiş iste çok şükür evet değerinde çok güzel aralıka denk geliyor ikimznde sen smdi hangi doktora randevu aldınYa klomen kullan 5 gun 10. Gunude bi kerw merionel vurun dedi.14. Gun catlatma ignesi dedi.yani bana hic mantikli gelmedi aslinda ama esimin israriyla kullandim.sonra 14. Gun catlama ignesi icin cok gec gibi geldi doktoro gitti.2 tane olusmus ama cok buyumus bunlar dedi buyuk ihtimal kist olcak dedi.catlatma ignesine falan gerek yok dedi.bende bi huzunle ciktim.igne falanda vurunmadim.normal adet tarihim cumartesi.ama hep 27-28 gune bir oluyorum.ama karnim cok agridi hep ama oldum olcam derken.bugun artik esim dayanamayip gidip test almis.ya dedim gerek yok kist oluscak dedi ya doktor ondan gec kaliyo.neyse dayanamayip gene yaptim saniyesine cift cizgi.ama nasil soka girdim anlatamam.tuvaletten disari cikamiyorum.sonra kan testine geldim degerim 1455 cikti.bukadarini bile beklemiyodum valla.yarina randevu aldim bakalim nolucak.hala inanabilmis degilim.ayy cok uzun yazdim canim kusura bakma.ama tuhaf bi duygu.ne guzel seninle ayni aya geliyo galiba dogumumuz.insallah sag salim kucagimiza aliriz
Medical parktan bahar hanima aldim canim.benim sezeryan mecburiyetim var.ordada calisan arkadasim var sezeryanda bunu tavsiyee etti.bakalim artik nasip.sen kime gitmeyi dusunuyosun.Amin cnm zamanı gelmiş iste çok şükür evet değerinde çok güzel aralıka denk geliyor ikimznde sen smdi hangi doktora randevu aldın
Neden mecburiyetin var cnm . Hayırlısı olsn cnm ben hiç bilmiyorum maddi sıkıntımızda var malesfMedical parktan bahar hanima aldim canim.benim sezeryan mecburiyetim var.ordada calisan arkadasim var sezeryanda bunu tavsiyee etti.bakalim artik nasip.sen kime gitmeyi dusunuyosun.
Bende daha onceden genital sigil vardi.yaktirdim falan suan sukur sikintim yok ama cildiye doktoru kesinlikle normal dogumu yasakladi.ordaki virusler dogunda bebegin gozune bulasip korluk yapiyomus.benimde isime geliyo acikcasi hemsire olmama ragmen normalden korkuyorumNeden mecburiyetin var cnm . Hayırlısı olsn cnm ben hiç bilmiyorum maddi sıkıntımızda var malesf
:)) anladım cnm ben kapalı amelyt oldum ama sorun olmaz herlde normal doğuma ben doktor yapabilirsin derse normal istiyorum :)Bende daha onceden genital sigil vardi.yaktirdim falan suan sukur sikintim yok ama cildiye doktoru kesinlikle normal dogumu yasakladi.ordaki virusler dogunda bebegin gozune bulasip korluk yapiyomus.benimde isime geliyo acikcasi hemsire olmama ragmen normalden korkuyorum
İnanmıyorum ya.... çok sevindim. Nası oldu bu Allahın mucizesi işte. Herşeyde bir hayır var demek ki. O tedaviden sonra mı hamile kaldın. Gözün aydın canım. Allahım tamamına erdirsin. Çok mutlu oldum :)Kizlarr hamileyim ya soklardayim valla..
İnanmıyorum ya.... çok sevindim. Nası oldu bu Allahın mucizesi işte. Herşeyde bir hayır var demek ki. O tedaviden sonra mı hamile kaldın. Gözün aydın canım. Allahım tamamına erdirsin. Çok mutlu oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?