BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

bişey soracağım peki çalışdığınızdan dolayı nasıl oluyor embriyonuz konulunca rapor aldınızmı fakülteden istirahat raporu veriliyormu verilince kaç gün aldınız 12 gün mü?

onu valla bende bilmiyorum, özellede hep alıyordum da fakültede nasıl olcak bilmiyorum....

bir kere adım attı artık kurtuluşu yok eşinin :)

Kızlar ben adet oldum, test günümden önce oldum hem de. Sağlık olsun diyorum....
Rabbim, İnşallah anne olmayı bana nasip eder

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ümidimizi yitirmeyelim.. Bende çok üzülüyorum ama kısmet yapacak bişey yok vakti var demek ki daha hayırlısı her zaman

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar, değerli destekleriniz için. Böyle bir sonuca hazırlamıştım kendimi. hayırlısı olsun diliyorum. Mevlam inşallah nasip etmiştir

keroessa canım üzülme.MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.bunda da bizim göremediğimiz bi hayır mutlaka vardır tatlım bunları düşün.eşinle ilgili de sıkma canını sadece Allaha sığın bol dua et inan bana senin bişey yapmana gerek bile kalmaz rabbim yardım eder

Allah razı olsun canım benim, değerli destekleriniz için de Öyle tabi, vardır bir hayır diyorum. Elden bir şey gelmiyor, sadece dua etmekten başka. İnşallah canım rabbim sesimizi duyar, bizleri evlatsız bırakmaz

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar, değerli destekleriniz için. Böyle bir sonuca hazırlamıştım kendimi. Hayırlısı olsun diliyorum. Mevlam inşallah nasip etmiştir

hiç canını sıkma . Rabbim onu sende görmek istediği zaman elbet nasip edecektir. Sadece zaman . Demek zamanı gelmemişdi.

onu valla bende bilmiyorum, özellede hep alıyordum da fakültede nasıl olcak bilmiyorum....

ya evet bilen varmı acaba ? Benim aşılamalarımda hiç vermemişdiler. Tüp bebekde özellerde veriliyordu ama fakültede verilmiyormuş galiba ? Benim arkadasım yaptırcakdı ona öle denilmiş

Kızlar ben adet oldum, test günümden önce oldum hem de. Sağlık olsun diyorum....

arkadaşım hakkınızda hayırlısı olsun.evet sağlık olsun önce sağlık var vakti zamanı inşallah çok aratmadan çocuk sahibi olmak isteyen tüm kader arkadaşlarımın yüzleri güler kucakları dolar bebişlerle,hayırlı sağlıklı evlatlarla....

Betül den haber yok heralde!

Bende fakültede başlıyorum tedavime, benim bildiğim eşlerden herhangi birinin sgk olması yetiyor. Yani sen işlemlerini eşinin üstünden yaptırabilirsin. O zaman sorun olmaz bence...

bişey soracağım aramızda hiç bahçeciye yaptıran var mı tüp bebekde cok iyi deniliyor yurt dışından bile onlara talep çokmuş .

çok üzüldüm karoessa.söylediklerimiz hep aynı ama Rabbim büyük.biz dualarımızı eksik etmeyelim,o hakkımızda hayırlı olanı bilen.
'Öyle bir an vardır ki,cuma günü sela ile ezan arasında yapılan dua,geri çevrilmez'buna inanarak,şimdi burdaki tüm arkadaşlar içinde dua edicem.
bu arada gelemedim ben ya

Çok teşekkür ederim kızlar, değerli destekleriniz ve dualarınız için. Üzülemedim bile, şimdiye kadar çok üzüldüm artık alıştım galiba. Sanki hep böyle gidecekmiş gibi geliyor. Mevlam umutlarımızı söndürmesin,hepimize nasip etsin inşallah

bişey soracağım aramızda hiç bahçeciye yaptıran var mı tüp bebekde cok iyi deniliyor yurt dışından bile onlara talep çokmuş .

benim arkadaşım Yalova dan gidip gelmişti.orda yaptırdı.4.denemede tuttu kızına kavuştu.eşindeydi problem ama kendisindede pıhtılaşma problemi vardı.ordaki doktor dr halit fırat erden e yaptırdı ondan çok memnun kaldı hatta bana illa o doktora git deyip duruyor.bu doktor ordan ayrıldı başka bir yerde çalışıyor.fakat bu memnuniyetlik kişiye göre değişiyor mesela gene aynı doktora bahçecideyken başka bir arkadaş gidiyordu hiç memnun kalmamıştı bıraktı.normalde fiyatlarıda pahalı diye biliyorum.

Güzel haberlerimiz bol olur inşallah! Umudumuzu kaybetmek yook! Ramazan öncesi hazırlıklar, temizlik falan burada çok faal olamasamda fırsat buldukça gririp okuyorum.. Kalbim heeep sizinle!

Güzel haberlerimiz bol olur inşallah! Umudumuzu kaybetmek yook! Ramazan öncesi hazırlıklar, temizlik falan burada çok faal olamasamda fırsat buldukça gririp okuyorum.. Kalbim heeep sizinle!

yokk yaaa...çok sıkıcı bir topik oldu burası...kimseciklerr gelmiyooorrr...ben girip bakıp çıkıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…