- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
bişey soracağım peki çalışdığınızdan dolayı nasıl oluyor embriyonuz konulunca rapor aldınızmı fakülteden istirahat raporu veriliyormu verilince kaç gün aldınız 12 gün mü?
Sağol canım benim, kısmetten öteye gidilmiyor, nasip olmadı işte..İyiyim çok şükür, öyle dağıtıp ağlamadım. Şimdi ne yapacam sorusu kafamda sadece. Yarın fakülteye gideceğim. Hem rapor işleri için hemde yeni bir randevu için. Yine eşimi ikna çabalarım başlayacak, ona üzülüyorum en çok
Kızlar ben adet oldum, test günümden önce oldum hem de. Sağlık olsun diyorum....
Rabbim, İnşallah anne olmayı bana nasip eder
keroessa canım üzülme.MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.bunda da bizim göremediğimiz bi hayır mutlaka vardır tatlım bunları düşün.eşinle ilgili de sıkma canını sadece Allaha sığın bol dua et inan bana senin bişey yapmana gerek bile kalmaz rabbim yardım eder
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar, değerli destekleriniz için. Böyle bir sonuca hazırlamıştım kendimi. Hayırlısı olsun diliyorum. Mevlam inşallah nasip etmiştir
onu valla bende bilmiyorum, özellede hep alıyordum da fakültede nasıl olcak bilmiyorum....
Kızlar ben adet oldum, test günümden önce oldum hem de. Sağlık olsun diyorum....
Tebrik ediyorum canım! Ne güzel arka arkaya güzel haberler aldıkDarısı başımıza inşallah!
Eee şimdi ne oldu? Özalp in mekana gidiyoruz galiba... Doğrumu anladım :26:
kızlar merhaba,
ben de bursadanım. eşim varikosel ameliyatı oldu. bizim sorunumuz erkek kaynaklı şimdilik. burada eşi varikosel ameliyatı olan yok mu?
Bende fakültede başlıyorum tedavime, benim bildiğim eşlerden herhangi birinin sgk olması yetiyor. Yani sen işlemlerini eşinin üstünden yaptırabilirsin. O zaman sorun olmaz bence...
bişey soracağım aramızda hiç bahçeciye yaptıran var mı tüp bebekde cok iyi deniliyor yurt dışından bile onlara talep çokmuş .
arkadaşım hakkınızda hayırlısı olsun.evet sağlık olsun önce sağlık var vakti zamanı inşallah çok aratmadan çocuk sahibi olmak isteyen tüm kader arkadaşlarımın yüzleri güler kucakları dolar bebişlerle,hayırlı sağlıklı evlatlarla....
Betül den haber yok heralde!
çok üzüldüm karoessa.söylediklerimiz hep aynı ama Rabbim büyük.biz dualarımızı eksik etmeyelim,o hakkımızda hayırlı olanı bilen.
'Öyle bir an vardır ki,cuma günü sela ile ezan arasında yapılan dua,geri çevrilmez'buna inanarak,şimdi burdaki tüm arkadaşlar içinde dua edicem.
bu arada gelemedim ben ya
bişey soracağım aramızda hiç bahçeciye yaptıran var mı tüp bebekde cok iyi deniliyor yurt dışından bile onlara talep çokmuş .
Güzel haberlerimiz bol olur inşallah! Umudumuzu kaybetmek yook! Ramazan öncesi hazırlıklar, temizlik falan burada çok faal olamasamda fırsat buldukça gririp okuyorum.. Kalbim heeep sizinle!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?