BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

yokk yaaa...çok sıkıcı bir topik oldu burası...kimseciklerr gelmiyooorrr...ben girip bakıp çıkıyorum....

Katılıyorum, artık kimsecikler yazmıyor, son günlerde yine biz yazdık, biz olmasak yazanda yok
Bu arada avatarın çok güzel, aynen bizimkiler pek nazlı çıktı canım ya, yüz vermiyor bu yumoşlar spermcanlara

yokk yaaa...çok sıkıcı bir topik oldu burası...kimseciklerr gelmiyooorrr...ben girip bakıp çıkıyorum....

Fırsatım olmuyor, Demekki arkadaşlarında işleri yoğun bu aralar.. Yapacak bir şey yok Melek..
Zamanı, sorusu ve herhangi bir konuda paylaşımda bulunacak arkadaşlar, paylaşımlarda bulunsun fırsatı, bilgisi olan cevap verir zaten..

Bugün haberlerde vardı mutlaka denk gelmişsinizdir kızlar... Bu tip haberler hemen dikkatimizi çekiyor çünkü Umarım bu kadar beklemeyiz ki uzun yıllar tedavi olmuşlar ve yine tedavi olup bebeklerine kavuşmuşlar.. Ama şunuda düşünmedim değil daha uzun yıllar var önümüzde, eskiden bu şans dahamı azdı ne.. Bu yaşlarda nerrde..!
Ama yine söylüyorum Rabbim bu kadar bekletmeden anne yapar hepimizi hayırlısıyla..!

Birde Acıbademde tüp bebek tedavisi görüp bebeğine kavuşan bir yakınımızın kızının fotoğraflarını gördüm bugün.. Maşallah nasıl tatlı..! İçime bir heyecan bir umut doldu Çok uğraştılar çünkü onlarda.. Hadi bakalım hayırlısı.. Güzel haberler tez zamanda inşallah!

Kızlar hiçbişşi belli olmadan yazmak istemedim. Çarşamba test yapıldı değer 10 çıktı . Dr tutunmada sorun olur bu gibi durumlarda dedi. Testi Pazartesi tekrarlayalım dedi. Biz dayanamadık cumayaptık değer 17.11 çıktı. Bu sefer oldu galiba derken aksam açık kahve akıntıyı gördüm.yani başlamadan bitti galiba.

ben zaten sana bişiy demedimm canımmm....arkadaşalar gelemiyorsaa elbette yapıcakk bişiyyy yok!!!!!!!!!! azarlar gibi cevap yazmışsınn....

Son düzenleme:

eee kanaman tamamen geldi mi yoksa lekelenme mi oldu?osman hoca kimyasal gebelik mi dedi?hakkınızda hayırlısı arkadaşım üzülme aşılamada tutma ihtimali normal yolla gebe kalma ihtimali kadar sadece %5 daha fazla şans var o kadar.

Maalesef geldi adetim. Kimyasal demedi tutunmada sorun yaşanır dedi sadece ve dediği gibi oldu.

Sağlık olsun canım benim, ben hamile sanıyordum seni, daha yaşınız çok genç, önünüzde uzun yıllar var, Allahın izniyle olur inşallah. Biliyorsun benimde olmadı hemde baya erkenden geldi adetim. Kısmet değilmiş, elden bir şey gelmiyor...

kızlar daha öncede söylemiş olabilirim bilmiyorum ama çok bilmişlik yapıyorum gibi algılamayın ne olur.. 1 yıl bebek bekledik biz meğerse tiroidimden dolayıymış boşuna beklemişiz üst değer 4,2 değerlerim bu sınırlar içinde diye doktorlar da önemsememiş.. hatta 2 defa kist hikayem de var.. onları temizlemekle de uğraştık ama hiç bir doktor farketmemişti.. meğerse bu değerin hamile kalmak için 2,5 altına düşmesi gerekiyormuş.. en son benim 5,8 di.. ilacı kullanmaya başladığım ay hamile kaldım ve ertesi gün gidip tsh baktırdığımda değer 2,49 du gerçekten de etkiliyormuş yüksek değerlerle hamile kalan yok mu var elbette ama tiroid hamile kalmayı çok etkiliyor ne olur siz de baktırın ihmal etmeyin ben yaşadıklarımdan yola çıkarak bunu söylüyorum Rabbim inşallah tez vakitte size de meleklerinizi yollasın

evet bahçeciye cok giden var . elleride genelde gidenlerin ordan boş dönmüyor mustafa bahçeci var o cok cok cok iyimiş

kızlar nasılsınız ben iş yerinde çok fazla giremiyorum malesef ama sizleri de topiğide bırakmış değilim.neler yapıyorsunuz

betül üzülme canım hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki.inşallah en kısa zamanda tekrar hayırlı haberlerini duyarız.şimdi ne yapacaksın doktorun bişey dedi mi

Kafam çok karışık canım.dış gebelik olabilir dedi Dr bugün tekrar test yaptık be 70 çıkmış. Hamile kaldığıma bile sevinemedim.carsamba günü ultrason da bakılacak o zaman herşey belli olacak.

Bebegin hayirli olsun.rabbim 40. Haftalarida saglikla gormeni nasip etsin.

Cok faydali bir bilgi yazmissin.benimde tup bebege basladigim ay tsh 1.54 tu.
Arkadaslar kontrol ettirin.evet yukseklede hamile kalan var ancak gebelikte probleme ve erken haftada dusuklere sebep oluyor.

Kafam çok karışık canım.dış gebelik olabilir dedi Dr bugün tekrar test yaptık be 70 çıkmış. Hamile kaldığıma bile sevinemedim.carsamba günü ultrason da bakılacak o zaman herşey belli olacak.

Rabbim yardimcin olsun cok zor bir surec geciriyorsun.
Carsamba gunu guzel haberlerle gelirsin insallah.

Asilaman negatif sonuclanmis uzuldum.hayirlisi olsun canim

Ne yaptin u.u ye haber verdinmi.ne zamana cagirdilar merak.ettim
yada baris beye devam.edicekmisin.

Bende sık giremiyorum canım, tahmin ettim iş yerinde olduğunu.. Tedaviye ilgili bir şey yok, kistin erimesini bekliyorum Senin ne aşamada devam değil mi?

Hımm değerin yükselmiş ama kanamam başladı demiştin.. Hadi bakalım Allah yardımcın olsun.. En hayırlısı neyse o olur inşallah!

Merhabalar kızlarr nasılsınız? Bişey soracağım aranızda Medikal Park Hastanesi Ahmet Yılmaz'a giden var mı?

Hakkında hayırlısı olsun inşallahhh.. Üzülme diyeceğim ama biliyorum kolay değil.. O kadar uğraş çaba boşa gidiyo diye de insan hayal kırıklığına uğruyo ama herşey Allah'tan.. Elimizden gelen bişey olsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…