- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
Kızlar hiçbişşi belli olmadan yazmak istemedim. Çarşamba test yapıldı değer 10 çıktı . Dr tutunmada sorun olur bu gibi durumlarda dedi. Testi Pazartesi tekrarlayalım dedi. Biz dayanamadık cumayaptık değer 17.11 çıktı. Bu sefer oldu galiba derken aksam açık kahve akıntıyı gördüm.yani başlamadan bitti galiba.
Kafam çok karışık canım.dış gebelik olabilir dedi Dr bugün tekrar test yaptık be 70 çıkmış. Hamile kaldığıma bile sevinemedim.carsamba günü ultrason da bakılacak o zaman herşey belli olacak.
Merhabalar kızlarr nasılsınız? Bişey soracağım aranızda Medikal Park Hastanesi Ahmet Yılmaz'a giden var mı?
Ne sonuç çıktı canım?
Asilaman negatif sonuclanmis uzuldum.hayirlisi olsun canim
Ne yaptin u.u ye haber verdinmi.ne zamana cagirdilar merak.ettim
yada baris beye devam.edicekmisin.
Dış gebelik canım. Rahim filmini yazıyla rapor etmişlerdi röntgene bakamamıştı Dr. Genelde tüplerde pürüz olduğunda olurmuş.bu ayı boş geçirip diğer adet döneminde aşılamayı önerdi. Ben tüp bebek olsun o zaman dedim direk gecmek senin durumunda abartı olur dedi
Hadi yaSağlığın yerinde ya önemli olan o tabii.. Yaşın da daha küçük 2. aşılama daha iyi olur bence de.. Boş derken ilaç falan bir şey yokmu?
ben gidiyorum.sormak istediğin bir şeyler varsa yardımcı olurum.
Bir kaç gündür bende bakamadım bilgisayara,biraz kanamam oldu,çok şükür şimdi iyiyim.7 hafta bitti inşallah.
Dış gebelik canım. Rahim filmini yazıyla rapor etmişlerdi röntgene bakamamıştı Dr. Genelde tüplerde pürüz olduğunda olurmuş.bu ayı boş geçirip diğer adet döneminde aşılamayı önerdi. Ben tüp bebek olsun o zaman dedim direk gecmek senin durumunda abartı olur dedi
Bir kaç gündür bende bakamadım bilgisayara,biraz kanamam oldu,çok şükür şimdi iyiyim.7 hafta bitti inşallah.
Birkaç hastane ve doktordan sonra eşimle beraber medikale gitmeye karar verdik.birkaç aydır Ahmet Beye gidiyorum.Rahim filmi çektirdim.Tek tüp tıkalı.Şuan için bende gözüken başka bir problem yok fakat eşimin sperm sayısı ve hareketlilik az.O da üroloji bölümünde tedavi görüyor. Bu ayın 16sında Ahmet Beye randevum var.Hastalanırsam (ki büyük ihtimalle hastalanıcam.Artık alıştım bu hayal kırıklığına( ) ilaca başlayalım dedi ama ben korkuyorum bu ilaçların yan etkileri olur mu?Doktoruma da güvenmek istiyorum. Aklım çok karışık (
Bu arada sen hamişmişsin :) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaahhh!!
Birkaç hastane ve doktordan sonra eşimle beraber medikale gitmeye karar verdik.birkaç aydır Ahmet Beye gidiyorum.Rahim filmi çektirdim.Tek tüp tıkalı.Şuan için bende gözüken başka bir problem yok fakat eşimin sperm sayısı ve hareketlilik az.O da üroloji bölümünde tedavi görüyor. Bu ayın 16sında Ahmet Beye randevum var.Hastalanırsam (ki büyük ihtimalle hastalanıcam.Artık alıştım bu hayal kırıklığına( ) ilaca başlayalım dedi ama ben korkuyorum bu ilaçların yan etkileri olur mu?Doktoruma da güvenmek istiyorum. Aklım çok karışık (
Bu arada sen hamişmişsin :) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaahhh!!
hayırlı olsun tedavi süreciniz.ilaç olup yan etkisi olmayan olur mu keşke olsa.....doğal olmayan herşeyin var her zaman etkileri.tüp bebek mi aşılama mı?
Herkese Hayırlı ramazanlar diliyorum arkadaşlar, Allah ım dualarımızı kabul eder ve tez zamanda göbüşler bebişle dolar sağlıkla inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?