BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

betülcüm bugün ancak girebildim topiğe ve yeni gördüm yazdıklarını inşallah dış gebelik değildir yarını merakla bekliycemmm hemen yaz olur mu ?

perşembe misafirlerim geldi kızlar cumada tatile çıktık beraber dün eve geldim ve misafirlerim bende bilgisayara gircek vakit bulamadım perşembe misafirlerim gidecek ondan sonra bol bol yazarımmm artıkkkk. oralarda meraktan çatladımmm ne yapıyor kızlar diyeeee haberler varmı diye

Kafam çok karışık canım.dış gebelik olabilir dedi Dr bugün tekrar test yaptık be 70 çıkmış. Hamile kaldığıma bile sevinemedim.carsamba günü ultrason da bakılacak o zaman herşey belli olacak.

endişelenme sakın dış gebelik erken teşhis edildimi iğne ile son verilebiliyor.inşallahh öle değildir hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Ne sonuç çıktı canım?

Dış gebelik canım. Rahim filmini yazıyla rapor etmişlerdi röntgene bakamamıştı Dr. Genelde tüplerde pürüz olduğunda olurmuş.bu ayı boş geçirip diğer adet döneminde aşılamayı önerdi. Ben tüp bebek olsun o zaman dedim direk gecmek senin durumunda abartı olur dedi

Asilaman negatif sonuclanmis uzuldum.hayirlisi olsun canim

Ne yaptin u.u ye haber verdinmi.ne zamana cagirdilar merak.ettim
yada baris beye devam.edicekmisin.

Haber verdim canım, adet olduğumda tekrar gideceğim. Muhtemelen ikinci bir aşılama yapılabilir. Bu arada eşimin semen analizi sonucunuda hocaya göstereceğim. Bakalım ne diyecek, sanki tüp bebeğe doğru gidiyoruz gibi, hayırlısı

Hadi ya Sağlığın yerinde ya önemli olan o tabii.. Yaşın da daha küçük 2. aşılama daha iyi olur bence de.. Boş derken ilaç falan bir şey yokmu?

arkadaşım ne desem bilemedim.Rabbim hayırlısını,sağlıklısını,uzun ömürlüsünü tez vakitte nasip etsin.

Bir kaç gündür bende bakamadım bilgisayara,biraz kanamam oldu,çok şükür şimdi iyiyim.7 hafta bitti inşallah.

ben gidiyorum.sormak istediğin bir şeyler varsa yardımcı olurum.

Birkaç hastane ve doktordan sonra eşimle beraber medikale gitmeye karar verdik.birkaç aydır Ahmet Beye gidiyorum.Rahim filmi çektirdim.Tek tüp tıkalı.Şuan için bende gözüken başka bir problem yok fakat eşimin sperm sayısı ve hareketlilik az.O da üroloji bölümünde tedavi görüyor. Bu ayın 16sında Ahmet Beye randevum var.Hastalanırsam (ki büyük ihtimalle hastalanıcam.Artık alıştım bu hayal kırıklığına( ) ilaca başlayalım dedi ama ben korkuyorum bu ilaçların yan etkileri olur mu?Doktoruma da güvenmek istiyorum. Aklım çok karışık (
Bu arada sen hamişmişsin :) Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaahhh!!

geçmiş olsun betül , hayırlısı buymuş inşallah yeni tedavinle sonuç alırsın canım benim

fidanal sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendineeee öyle yorayım falan deme :)))

çok geçmiş olsun.

Bir kaç gündür bende bakamadım bilgisayara,biraz kanamam oldu,çok şükür şimdi iyiyim.7 hafta bitti inşallah.

güzel anne kendine dikkat et geçmiş olsun.

hayırlı olsun tedavi süreciniz.ilaç olup yan etkisi olmayan olur mu keşke olsa.....doğal olmayan herşeyin var her zaman etkileri.tüp bebek mi aşılama mı?

Amin,Allah razı olsun.Ben Ahmet beyden memnunum.İlk hamileliğimde de ona gittim.şimdi de ona devam ediyorum.benim ilaçlı filmimi de Ahmet bey çekmişti.İlk hamilelikten sonra biraz kızmıştım ama sonra boşuna olduğunu anladım.benim de kontrolüm 22sinde...

hayırlı olsun tedavi süreciniz.ilaç olup yan etkisi olmayan olur mu keşke olsa.....doğal olmayan herşeyin var her zaman etkileri.tüp bebek mi aşılama mı?[/QUOTE]

inşallahhh hayırlı olur!! Biz daha yeni ilaca başlayacağız birkaç ay deneyeceğiz büyük ihtimalle olmazsa da aşılama düşünüyorum.. İnşallah böyle zorluklara gerek kalmadan bebişlerimize kavuşuruz..

hayırlı olsun tedavi süreciniz.ilaç olup yan etkisi olmayan olur mu keşke olsa.....doğal olmayan herşeyin var her zaman etkileri.tüp bebek mi aşılama mı?

inşallahhh hayırlı olur!! Biz daha yeni ilaca başlayacağız birkaç ay deneyeceğiz büyük ihtimalle olmazsa da aşılama düşünüyorum.. İnşallah böyle zorluklara gerek kalmadan bebişlerimize kavuşuruz..[/QUOTE]

nerde başlayacaksınız herşeyin hayırlısı inş. olur .... ilaçların yan etkileri elbette var . olmasaydı zaten her ay tüpü deneyen olurdu . ben aralarına 1 yıl koyuyorum tüpde bile oda sırf ilaç korkusundan .

Herkese Hayırlı ramazanlar diliyorum arkadaşlar, Allah ım dualarımızı kabul eder ve tez zamanda göbüşler bebişle dolar sağlıkla inşallah!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…