Arkadaslar merhaba
Bugun itibariyle tam 11 haftalik olduk.
ve kismetse cuma gunu kontrolumuz var insallah iyi haberlerle gelirim ve bebegim iyidir. İkili test yapilicak ve serviks olcumune bakilicak.
Benden haberler boyle. İnsallah sizlerdende en kisa surede guzel haberler alirim.
Arkadaslar merhaba
ve kismetse cuma gunu kontrolumuz var insallah iyi haberlerle gelirim ve bebegim iyidir. İkili test yapilicak ve serviks olcumune bakilicak.
Benden haberler boyle. İnsallah sizlerdende en kisa surede guzel haberler alirim.
Kizlar benim bugun randevum var baris bey icin ilk iki hafta yok diye yazmissiniz bu dogrumu peki baris bey yoksa kim ile gorusucem bana bu gune verdiler randevuyu birde fakultede tup bebek bolumunun yeri nerde acaba? Ya ben birde baris beyle gorusmek istiyordum laporoskopi hakkinda konusucaktim kendisiyle nolucak simdi
Maşallahhh size :) Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin ve de kucağına almayı inşallahhh...Haberlerini bekliyoruz
Maşallah,sevindim arkadaşım.2-3 gündür aklımdaydın.nasıl oldun,nasıl gidiyor diye...Tekrar maşallah.
Arkadaslar merhaba
Benden haberler boyle. İnsallah sizlerdende en kisa surede guzel haberler alirim
gözün aydın canım çok seviniyoruz böyle haberler duyunca . nerde yaptırdın ? tüp bebekmi ?
Acil.kapisindan gir ve soldaki aradan girip dumduz devam et.soldaki ucuncu kapi.zaten tabelasinida gorursun.
En son randevuya gittigimde baris beyin izin meselesi vardi ama tarihini aormak aklima gelmedi.sadece hemsireye acil bir durumum olursa ne.olucak bana kim bakicak dedigimde gecici olarak bir hoca koyarlar buraya.sen merak.etme dedi.
Benimde randevum cuma gunu insallah baris beh orda olur.
Sagolsun yumurta takbinde birkez haric tum kontrollerimi kendisi yapiykr.
İnsallah gittigine deger canim.sorularina cevapla donersin.
Baris bey ordami degilmi ne zaman gelicek.yazarmisin :
barış bey tüp bebek yaparken yumurta takipi kendisimi yapıyor yoksa asistanlar mı? gebe kalınca takip yapmıyor deniliyor peki yapıyor mu ?
Arkadaslar merhaba
Maşallahherşey yolunda gider inşallah, bebeğini kucağına alırsın canım
Ben geçen hafta fakültedeydim, Barış hoca ayın 15 de gelecek, tatilde canım. Asistanları bakıyordu, muhtemelen seninlede onlar ilgilenir. Bu haftada orda değil yani
Sen şanslısın canım, benim yumurta kontrolüme asistanı bakmıştı ama, Barış beye dosyamı göstermeden de beni bırakmamışlardı. Yani ona sorarak, yumurtaların durmuna göre, aşılama gününü belirlemişlerdi.
Ben adet olunca tekrar gideceğim, bu arada eşimin semen analizi normal çıkmış,:44: eşimde sorun yok görünüyor, o zaman benden dolayımı olmuyor, kafam çok karışık:26: muhtemelen 2. aşılamaya başlanacak, inşallah hemen başlanır
Acil.kapisindan gir ve soldaki aradan girip dumduz devam et.soldaki ucuncu kapi.zaten tabelasinida gorursun.
En son randevuya gittigimde baris beyin izin meselesi vardi ama tarihini aormak aklima gelmedi.sadece hemsireye acil bir durumum olursa ne.olucak bana kim bakicak dedigimde gecici olarak bir hoca koyarlar buraya.sen merak.etme dedi.
Benimde randevum cuma gunu insallah baris beh orda olur.
Sagolsun yumurta takbinde birkez haric tum kontrollerimi kendisi yapiykr.
İnsallah gittigine deger canim.sorularina cevapla donersin.
Baris bey ordami degilmi ne zaman gelicek.yazarmisin :
barış bey tüp bebek yaparken yumurta takipi kendisimi yapıyor yoksa asistanlar mı? gebe kalınca takip yapmıyor deniliyor peki yapıyor mu ?
Benim yumurta takibimi birkez haric kendisi yapmisti.
Gebelik olustuktan sonra gebelik takibi yapmiyor yogunluktan dolayi sadece.riskli birkac hasta disinda.ama benim erken dogumum oldugu icin ve servikal yetmezlik sorunum oldugundan.takibimi yapiyor.
İnsallah sonuna kadarda birakmaz.
Arkadaslar merhaba
Maşallahherşey yolunda gider inşallah, bebeğini kucağına alırsın canım
Ben geçen hafta fakültedeydim, Barış hoca ayın 15 de gelecek, tatilde canım. Asistanları bakıyordu, muhtemelen seninlede onlar ilgilenir. Bu haftada orda değil yani
Sen şanslısın canım, benim yumurta kontrolüme asistanı bakmıştı ama, Barış beye dosyamı göstermeden de beni bırakmamışlardı. Yani ona sorarak, yumurtaların durmuna göre, aşılama gününü belirlemişlerdi.
Ben adet olunca tekrar gideceğim, bu arada eşimin semen analizi normal çıkmış,:44: eşimde sorun yok görünüyor, o zaman benden dolayımı olmuyor, kafam çok karışık:26: muhtemelen 2. aşılamaya başlanacak, inşallah hemen başlanır
Baris bey yokmus uzuldum.hayirlisi bakalim
canim asilama takiplerini asistanlar yapiyor asilamalarisa
Ama yanlis ilac kullanimi yuzunden opu islemi iptal edilmek durumunda.kalinan.bir arkadasima asilama yapildi ve suan 7 haftalik hamile.
ne kadar uzulmustu ama kizmeti buymus
İnsallah en kisa surede sendende guzel haberler aliriz.
Ben baris hey konusunda dosyamin kabarikligi dolayisiyla sansliyim tabi gecmiste negatif tup bebekler 24. Haftada erken dogumla kaybedilen.bebekler derken buna sans denirse
İnsallah en.kisa surede bebegine kavusursun
Hayırlısı canım inşallah 2. aşılaman pozitif olur! Eşinin testleri normalmiş biliyosun sebepsizde olabiliyo belki öyledir sendede problem yoktur! Umarım çok beklemeyiz artık!
İnşallah canım, sağolasın2. denemede yüzüm güler, bende hamiş olurum inşallah yaa
Arkadaşına şaşırdım, kısmeti görüyormusun, bir şey onu aşılamaya çekmiş, Rabbim nazardan korusun
Bu arada senin özel durumundan dolayı, söylediğin gibi erken kayıpların var,hocanın ilgilenmesi şarttı, çokda iyi olmuş.
İnşallah benim de son olur, bebeğime bende kavuşurum
İnşallah canım, sağolasın2. denemede yüzüm güler, bende hamiş olurum inşallah yaa
Arkadaşına şaşırdım, kısmeti görüyormusun, bir şey onu aşılamaya çekmiş, Rabbim nazardan korusun
Bu arada senin özel durumundan dolayı, söylediğin gibi erken kayıpların var,hocanın ilgilenmesi şarttı, çokda iyi olmuş.
İnşallah benim de son olur, bebeğime bende kavuşurum
selam kızlar nasılsınız
yaz gelince bizim topik duruldu sıcaklardan mı bilmiyorum.ben sık giremiyorum eşim küçük bi trafik kazası geçirdi köprücük kemiği kırıldı nerdeyse bir haftadır sadece onunla ilgileniyorum.bu kaza bebek düşüncesini tamamen çıkardı aklımdan.eşim iyi olsun da önemli olan o.bende baya yıprandım bu süreçte.
ağustos 15 de sonuç için randevum vardı öne aldırmaya çalışacaktım ama bıraktım demekki hayırlısı o zamanmış.zaten öne aldırsamda bi anlamı yok şu an tek istediğim eşimin iyileşmesi.dua edin kemik yanlış kaynarsa ameliyat gerekebilir.bunun belli olması için de daha 14 günümüz var doktor kontrolüne.bendeki haberler pek iyi değil yani siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor ramazan.çok yavaş ilerliyor topiğimiz ama yine toparlarız inşallah kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?