selam kızlar nasılsınız
yaz gelince bizim topik duruldu sıcaklardan mı bilmiyorum.ben sık giremiyorum eşim küçük bi trafik kazası geçirdi köprücük kemiği kırıldı nerdeyse bir haftadır sadece onunla ilgileniyorum.bu kaza bebek düşüncesini tamamen çıkardı aklımdan.eşim iyi olsun da önemli olan o.bende baya yıprandım bu süreçte.
ağustos 15 de sonuç için randevum vardı öne aldırmaya çalışacaktım ama bıraktım demekki hayırlısı o zamanmış.zaten öne aldırsamda bi anlamı yok şu an tek istediğim eşimin iyileşmesi.dua edin kemik yanlış kaynarsa ameliyat gerekebilir.bunun belli olması için de daha 14 günümüz var doktor kontrolüne.bendeki haberler pek iyi değil yani siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor ramazan.çok yavaş ilerliyor topiğimiz ama yine toparlarız inşallah kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
Merhabalar kızlar bu ayda yüzümüz gülmedi maalesef( kahveleri görünce çokkk üzüldüm ağladım hatta.. Geçen ay için doktorum seminere gidicem önümüzdeki ay gel demişti. Ben de inşallah bu bize bi işarettir normal olur demiştim ama maalesef.. Hep ümit et sonu hep hüsran olsun Ayın 16sında randevum vardı.İlaca başlayacaktık. Kaçıncı günde ilaca başlanıyor bilen var mı? Daha olmadı doktorumu arayıp ben hastalandım erkenden ne zaman geleyim diye mi sorsam?
Doktorunu hemen ara, çünkü adetin 2. yada 3. günü ilaçlara başlanıyor canım. Tedavin her ne olursa olsun mutlaka adetliyken başlanır, bilgin olsun...
selam kızlar nasılsınız
yaz gelince bizim topik duruldu sıcaklardan mı bilmiyorum.ben sık giremiyorum eşim küçük bi trafik kazası geçirdi köprücük kemiği kırıldı nerdeyse bir haftadır sadece onunla ilgileniyorum.bu kaza bebek düşüncesini tamamen çıkardı aklımdan.eşim iyi olsun da önemli olan o.bende baya yıprandım bu süreçte.
ağustos 15 de sonuç için randevum vardı öne aldırmaya çalışacaktım ama bıraktım demekki hayırlısı o zamanmış.zaten öne aldırsamda bi anlamı yok şu an tek istediğim eşimin iyileşmesi.dua edin kemik yanlış kaynarsa ameliyat gerekebilir.bunun belli olması için de daha 14 günümüz var doktor kontrolüne.bendeki haberler pek iyi değil yani siz neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor ramazan.çok yavaş ilerliyor topiğimiz ama yine toparlarız inşallah kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
Merhabalar kızlar bu ayda yüzümüz gülmedi maalesef( kahveleri görünce çokkk üzüldüm ağladım hatta.. Geçen ay için doktorum seminere gidicem önümüzdeki ay gel demişti. Ben de inşallah bu bize bi işarettir normal olur demiştim ama maalesef.. Hep ümit et sonu hep hüsran olsun Ayın 16sında randevum vardı.İlaca başlayacaktık. Kaçıncı günde ilaca başlanıyor bilen var mı? Daha olmadı doktorumu arayıp ben hastalandım erkenden ne zaman geleyim diye mi sorsam?
selam kızlar nasılsınız
Doktorunu hemen ara, çünkü adetin 2. yada 3. günü ilaçlara başlanıyor canım. Tedavin her ne olursa olsun mutlaka adetliyken başlanır, bilgin olsun...
Adetin 2 yada 3. günü başlanıyor canım ilaca! Sonu hüsran olursa yanıyor canımız çok, inşallah çok beklemezsin canım!
Neler yapıyorsunuz? Ben sahura kadar oturuyorum sabahta geç kalkıyorum tabi! İlk gün zor geçti ama zaman geçtikçe alışıyor bünye sanki bugün daha iyiydim.
İftarlara gidiliyormu, misafir kabul ediliyormu? Sizlerde ne var ne yok!
Neler yapıyorsunuz? Ben sahura kadar oturuyorum sabahta geç kalkıyorum tabi! İlk gün zor geçti ama zaman geçtikçe alışıyor bünye sanki bugün daha iyiydim.
İftarlara gidiliyormu, misafir kabul ediliyormu? Sizlerde ne var ne yok!
sağolun kızlar rabbim böyle şeylerle hiçbirimizi imtihan etmesin inşallah
Ben çalıştığım için erkenden yatıyorum valla :) hatta işten eve gidince bile pilim bitiyo kestiriyorum biraz. Geçen sene ramazanda çalışmıyodum ben de sahura kadar oturuyodum gündüz de öğlene kadar uyuyodum ama bu sene biraz zor geçiyoDaha kimseyi iftara alamadım, kimsecikler de bizi almadı Bugün annemlere yemeğe gideceğiz eşimle beraber.. Bizde durum böyle siz neler yapıyosunuz ?
Bende sahura kadar oturuyorum, gerçi Ramazan gelmesede bizim evde gece 3 ten önce yatılmazbenim için gece oturması pek bir şey değiştrmedi anlayacağın Öğleye kadar yatıyorum, tabi ses felan olmazsa, malum çok gürültülü bir mahallede yaşıyorum
Onun dışında oruç iyi gidiyorçok şükür bir sıkıntı hissetmedim, sadece mümkün mertebe dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum, yoksa susuyorum o zaman. Yemek konusunda gelince kayınvalidemleri yemeğe alacağım, ne yapsam diye kara kara düşünüyorum:26: davetler için biraz oruçun ortası bekleniyor
Merhabalar kızlar nasılsınız? Şimdi doktordan geldim ve size yazıyorum hemen.. Doktorun yanına giderken eşimin bu 2 seneden fazla süredir yaptırdığı bütün semen tahlillerini de götürdüm.Ben klomeni bir süre kullanıp yumurta takibi yapacak sanıyordum belki bi ümit doğal yolla olur filan demiştim ama doktor aşılama dedi.bugün hastalığımın 4.günü yumurtalarıma baktı herhengi bir sorun yok kist de yok dedi.Klomene yarın sabah başlıyorum.HAftaya salı kontrolüm var yine.Çatlatma iğnesi için gün belirleyip iğneden 30saat sonra aşılama dedi.Ama pek ümitli konuşmadı doktor.Üzüldüm yaa çok üzüldüm hem de( İşyerine gelmiş olmasam hüngür hüngür ağlardım zor tutuyorum kendimi Bu yolda varımızı yoğumuzu harcayacakmışız gibime geliyor. Çok stresli bi hayatım var zaten annem ve kardeşim hasta.Annemin hastalığına alıştık zaten de kardeşim 10 aydır kanser tedavisi görüyor.HErşey üstüme üstüme geliyo. Rabbim burdan yüzümüzü güldürse keşke.. Allahım sen yardım et!!!! HAyırlısını ver inşallahhh!!
Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun..anneciğine ve kardeşine Rabbim şifa versin inşallah..
Ne kadar zamandır bebek istiyorsun?
Üzülme, sabırlı ol inşallah gelecektir bebeğin sana..bende 2 yıldır istiyorum hiç hamile kalmadım..stres çok etkiliyor..
İnşallah tez zamanda kucaklarımız dolar arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?