BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Merhabalar kızlar bu ayda yüzümüz gülmedi maalesef ( kahveleri görünce çokkk üzüldüm ağladım hatta.. Geçen ay için doktorum seminere gidicem önümüzdeki ay gel demişti. Ben de inşallah bu bize bi işarettir normal olur demiştim ama maalesef.. Hep ümit et sonu hep hüsran olsun Ayın 16sında randevum vardı.İlaca başlayacaktık. Kaçıncı günde ilaca başlanıyor bilen var mı? Daha olmadı doktorumu arayıp ben hastalandım erkenden ne zaman geleyim diye mi sorsam?

Çok büyük geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun. Rabbim en kısa zamanda acil şifalar versin Herşeyin en başı sağlık, o olmadıktan sonra hiç bir şeyin tadı olmuyor. Eşinin iyi haberlerini veririsin inşallah canım, tekrar geçmiş olsun.

Doktorunu hemen ara, çünkü adetin 2. yada 3. günü ilaçlara başlanıyor canım. Tedavin her ne olursa olsun mutlaka adetliyken başlanır, bilgin olsun...

Doktorunu hemen ara, çünkü adetin 2. yada 3. günü ilaçlara başlanıyor canım. Tedavin her ne olursa olsun mutlaka adetliyken başlanır, bilgin olsun...

Adet olmuş sayılmam henüz kahverengi bişeyler geliyo.. Yarın olursam yarın arayayım diyorum.

Canım üzüldüm çok! Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.. İnsan sağlık problemleri yaşayınca her şeyden vazgeçiyor gerçekten önemli olan sağlığımız aslında..
İnşallah ameliyata gerek kalmadan atlatırsınız! Dikkat et kendine!

Adetin 2 yada 3. günü başlanıyor canım ilaca! Sonu hüsran olursa yanıyor canımız çok, inşallah çok beklemezsin canım!

Neler yapıyorsunuz? Ben sahura kadar oturuyorum sabahta geç kalkıyorum tabi! İlk gün zor geçti ama zaman geçtikçe alışıyor bünye sanki bugün daha iyiydim.
İftarlara gidiliyormu, misafir kabul ediliyormu? Sizlerde ne var ne yok!

Geçmiş olsun arkadaşım.Rabbim eşine acil şifalar versin,sana da selamet ve kolaylıklar...

Bugün doktorumla görüştüm.Salı günü sabahtan randevum vardı zaten o zaman gel dedi.4.günüm oluyo ama sorun değil sanırım.HAyırlısı bakalım inşallah Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin....

Adetin 2 yada 3. günü başlanıyor canım ilaca! Sonu hüsran olursa yanıyor canımız çok, inşallah çok beklemezsin canım!

Saolasın gulisay inşallahhh beklemeyizzz daha fazla hepimiz.. Bugün doktorumla görüştüm salı günü gideceğim hayırlısı inşallahhhhhh..

Ben çalıştığım için erkenden yatıyorum valla :) hatta işten eve gidince bile pilim bitiyo kestiriyorum biraz. Geçen sene ramazanda çalışmıyodum ben de sahura kadar oturuyodum gündüz de öğlene kadar uyuyodum ama bu sene biraz zor geçiyo Daha kimseyi iftara alamadım, kimsecikler de bizi almadı Bugün annemlere yemeğe gideceğiz eşimle beraber.. Bizde durum böyle siz neler yapıyosunuz ?

Bende sahura kadar oturuyorum, gerçi Ramazan gelmesede bizim evde gece 3 ten önce yatılmaz benim için gece oturması pek bir şey değiştrmedi anlayacağın Öğleye kadar yatıyorum, tabi ses felan olmazsa, malum çok gürültülü bir mahallede yaşıyorum
Onun dışında oruç iyi gidiyor çok şükür bir sıkıntı hissetmedim, sadece mümkün mertebe dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum, yoksa susuyorum o zaman. Yemek konusunda gelince kayınvalidemleri yemeğe alacağım, ne yapsam diye kara kara düşünüyorum:26: davetler için biraz oruçun ortası bekleniyor

Son düzenleme:
kızlar herkeze merhabalar hayırlı bir ramazan diliyorum herkeze...benim için yaz sezonu açıldı hiç vaktim olmuyor ancak okuyabiliyorum ara ara...

ozalp eşine acil şifalar versin Rabbim çok çok geçmiş olsun.

iz88 Allah hayırlısını versin.

hamiş olan arkadaşlar sizler nasılsınız.

Geçen sene Ramazanda çalışıyordum bende ve durumum aynı senin gibiydi gelinece yatıyordum bende.. Bu sene daha rahatım tabi..
Bende almadım kimseyi ama düşünüyorum bu hafta içi bakalım kısmet..

Kestel de otursaydım sahur arkadaşı olabilirdik yani Bende öyle canım öğlen uyanıyorum ondan sonrada ev işi yemek falan geçiriyoruz günleri.. Bende misafirlerim için menü belirlemedim daha düşünmelerdeyim :44:

Merhabalar kızlar nasılsınız? Şimdi doktordan geldim ve size yazıyorum hemen.. Doktorun yanına giderken eşimin bu 2 seneden fazla süredir yaptırdığı bütün semen tahlillerini de götürdüm.Ben klomeni bir süre kullanıp yumurta takibi yapacak sanıyordum belki bi ümit doğal yolla olur filan demiştim ama doktor aşılama dedi.bugün hastalığımın 4.günü yumurtalarıma baktı herhengi bir sorun yok kist de yok dedi.Klomene yarın sabah başlıyorum.HAftaya salı kontrolüm var yine.Çatlatma iğnesi için gün belirleyip iğneden 30saat sonra aşılama dedi.Ama pek ümitli konuşmadı doktor.Üzüldüm yaa çok üzüldüm hem de ( İşyerine gelmiş olmasam hüngür hüngür ağlardım zor tutuyorum kendimi Bu yolda varımızı yoğumuzu harcayacakmışız gibime geliyor. Çok stresli bi hayatım var zaten annem ve kardeşim hasta.Annemin hastalığına alıştık zaten de kardeşim 10 aydır kanser tedavisi görüyor.HErşey üstüme üstüme geliyo. Rabbim burdan yüzümüzü güldürse keşke.. Allahım sen yardım et!!!! HAyırlısını ver inşallahhh!!

Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun..anneciğine ve kardeşine Rabbim şifa versin inşallah..
Ne kadar zamandır bebek istiyorsun?
Üzülme, sabırlı ol inşallah gelecektir bebeğin sana..bende 2 yıldır istiyorum hiç hamile kalmadım..stres çok etkiliyor..
İnşallah tez zamanda kucaklarımız dolar arkadaşım..

Saolasın melissa Allah razı olsun..Rabbim bütün hastalara acil şifalar versin.. Ben 4 yıllık evliyim. 2,5 sene olacak neredeyse çocuk istiyoruz.Henüz kısmet olmadı bize de Stres etkiliyo bu durumu biliyoruz ama ikimizde çok üzülüyoruz işte.. Eşimin değerleri çok düşük..Sizdeki sorun nedir? Rabbim tez zamanda hayırlı evlat sahibi yapsın bizleri inşallahh !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…