BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Canım geçmiş olsun annen ve kardeşin için.acil şifalar diliyorum.sen de üzülme ben de aşılama oldum tuttu ama dış gebelik oldu cok üzüldüm ama mevlam neylerse güzel eyler.allah sabır versin hepimize ve de tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin

Canım çok saol Allah razı olsun.. Hayırlısı bakalım çokk sabırlı olmamız gerekiyo çokk.. Akrabalarımla neredeyse hiç görüşmüyorum desem yeridir hep aynı sorular.. Sıkıldım bunaldımm artık bu durumdan.. arkadaşlarımla dertleşiyorum bi de burası var işte.. Dert ortağı oluyoruz birbirimize.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara sahip olalım inşallahhh..

Benim hormon testleri iyi çıkmıştı, geçen hafta troid olduğunu öğrendim..eşimin durumunu bilmiyoruz henüz onu ikna edemedim doktor için..yani bizim tam olarak neyimiz var bilmiyoruz troidte normal sınırı biraz aşmış ama doktor önemsiz dedi..
Çalıştığım için sürekli izin almak zor oluyor..bildiğiniz gibi bebeğe giden yollar zor ve zahmetli..Allah utandırmasın

doktor tiroidi bana da önemsiz demişti ama hiç de dedikleri gibi değil nasıl sinirleniyorum şu doktorlara yaa.. canım en son gittiğim doktor bana çok önemli olduğunu söyledi ve endokrinolojiye yönlendirdi benim de tsh çok az sınırı aşmıştı 5,80 di.. ilaca başlattı endokrinoloji doktorum ve bu hamile kalmanı kolaylaştırıcak hamile kaldığın gibi yine bana gel dedi.. ve ilaca başladığım ilk ay hamile kaldım 1 yıldır olmayan bebek ilaca başladığım ay oldu işte demek ki neymiş tiroid çok önemliymiş.. hatta en son gittiğim kadın doğumcu tiroid hormonumun 2,5 altında olmaması halinde gebeliğin düşükle sonuçlanabileceğini de söyledi.. şu an 2,5 altında.. beta testinden sonra ilk yaptırdığım test tiroidlerim di ve 2,49 du değerim yani gebeliği etkilediğine kesin emin oldum ihmal etme bence canım başka sorun olursa cevaplarım Allah gönlüne göre versin inşallah çok bekletmeden gelir meleğin

viole teşekkürler canım..doktor bana çok önemli değil desede ben önemli olduğunu kk'deki konulardan öğrendiğim için vakit kaybetmeden endokrinolojiden gün aldım..
benim tsh 4.35 çıktı sınırı aşmışım, internette araştırdım hamilelik için 2'nin altına düşmesi gerekiyormuş..
geçen sene ilk defa hormon testleri yaptırdım ama o zaman troid diye bişey bilmiyordum doktorda bakmamış bir senem kayıp oldu..
daha yeni öğrendim bunu..en son tsh 3.65 çıktı..sence bu nasıl?

viole bende adet düzensizliği hat safhada...sendede varmıydı bunu merak ediyorum?

bende de adet düzensizliği oluyordu hatta aralık ayında gebelik beklerken adetim 8 gün geçti ve 2 tane kistim oluşmuştu bi tanesi 6 cm. di çok korkmuştum o zaman bile doktor farketmemiş maalesef çok kızıyorum çoookkkk.. benim de ilk farkettiğimde 4,8 falandı sanırım doktor önemsiz dedi hatta yumurtlama için ilaç ve çatlatma iğnesi verdi onları kullanmadım takip bile etmicekti yumurtalarımı şu şu günlerde ilaç iç sonra şu gün iğne ol diyo bana kafadan başka doktora gittim o da bana bunun öenmli olduğunu ve hemen tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi.. bu değerle hamile kalabilirsin ama zeka geriliği ya da düşükle sonuçlanabilir dedi sonra 5,80 e yükselmişti ilaca başladık.. aile hekimin randevu veriyor ondan alabilirsin.. ben şevket yılmazda metin beye gidiyorum çok memnunum.. ilaca hala devam ediyorum ve ayda bir kez endokrinolojiye de gitmem gerektiğini söyledi doktorum öyle yapıcam hem kontrol altında tutulmuş olucak.. sen de biran önce git canım o sana ne yapman gerektiğini söyler

çok geçmiş olsun izRabbim şifa versin,annene,kardeşine.ama yükümüz ne kadar ağır olsada,tutunuyoruz bi şekilde.Herşey çok mu güzel,hepimiz için.hastalık hiç bir şeye benzemiyo ama,iyi bilirmyinede daima şükrediyorum.Rabbim bu mübarek günlerde yüzümüzü güldürsün,hayırlısıyla inş.Allaha emanet olun.

Tatlım eşini de ikna etmeye çalış bence boşa kürek çekmiş olmayın en azından tedavinize başlarsınız hayırlısıyla.. Ben de çalışıyorum eski patronumun yanında aile şirketi gibi saolsunlar sorun etmiyorlar..Valla etseler de çıkar giderim hiç umrumda olmaz.Çocuk için herşeyi yaparım bu uğurda feda edebilirim işi yani :) Hayırlısıyla bi olsun zaten çalışmıycam :))

Burda deneyimlerimizi paylaşmak çok yararlı oluyor birbirimize yol gösteriyoruz..sağlıcakla al kucağına yavrunu..ve banada dua et hamilelerin duası kabul olurmuş..
Aile hekimi tiroide bakalım dedi o şekilde ortaya çıktı..bir ay sonra gel ilaç vereceğim dedi..ben endokrilojiye gideceğim..fakülte düşünmüştüm ama sen ne dersin?

Doktora ilk gittiğimde keşke eşini getirseydin ilk önce ona bakacaktık dedi..ne varsa artık bilmek istiyorum çok sıkıldım bu belirsizlikten kendide troid olduğunu yeni öğrendim tedaviye başlıyorum cnm.
İş durumuna gelince benim maaşımla geçiniyoruz eşimin maaşı krediye gidiyor..yani çalışmaya mecburum..çaresizlik böyle bişey..

amin canım teşekkürler inşallah sen de burdaki diğer arkadaşlar da biran önce kavuşur meleklerine dua ediyorum ben sizin için doktor konusuna gelince sen bilirsin bana şevket yılmaz daha kolay gelmişti.. sağlık ocağında kanımda tiroid baktırıp aile hekimime de randevu aldırıyorum ertesi güne veriyor zaten ertesi gün de o saatte gidip sonucumu gösteriyorum doktor da ya devam et diyor ya dozu ayarlıyor bana böyle kolay geldi canım ama fakülteye de gidebilirsin tabi

Canım geçmiş olsun hem kardeşin hem annen için.. İster istemez stresliyiz zaten çok hemde! Duaya sığınacağız elden bir şey gelmiyor ki.. Bu Güzel ayda kabul olur inşallah dualarımız Çok beklemeyelim artık bizde değil mi?
Hiç belli olmaz tutar aşılaman, sen ümitsizliğe kapılma!

geçmiş olsun özalpcim tez zamanda sağlığına kavusur eşin inşallah :)

slmmmm kızlarrrr ben geldim :
geçen hafta pazar ani bir kararla memlekete gittim orada takip edemedim .bugün geldim hemencecik topiğe baktım .
bende değişen bişey yokk eşim çanakkalede bende tayinleri takip edeceğim ama zor görünüyor benim tayinim biraz o yüzden moralimiz bozuk. eşim gelmeye çalışacak tayinim çıkmazsa o da ne kadar sürer hiç bilmiyoruz
artık aşılama yapmak istiyoruz ama bu seferde o yok. gelecek aya inşallah kendimizi zorlayıp yapmayı düşünüyoruz hayırlısı bakalım

Canım çok saolasın Allah razı olsun.. Benim ve ailemin de sınavı bu yani kader işte elden bişey gelmiyo.. Rabbim evlat konusunda sevindirsin inşallah hepimizi.. Hayırlı ve sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallahhh :)

Eşini ikna edersin sıkıntı yapma kendine.. Eşinin de sonuçları belli olur hayırlısıyla.Bizimki de ilk hastaneye gittiğinde semen tahlili için kendimi kirlenmiş gibi hissediyorum demişti :) çok gülmüştüm :) İlk sefer gitse devamı gelir de.. Troid için de viole demiş ya ilaca başladığım ay hamile kaldım diye.. Hakkında hayırlısı inşallahhh.. Maddi durumlardan benim de çok canım yandı tatlım çok şükür toparladık.. Sabret ki güzel günlere erişin inşallahhh..

Saol canım evet çok stresliyiz maalesef Dua ederken hepimiz için dua ediyorum bütün evlat sahibi olmak isteyenler için.. İnşallahhh tutar ama bilmiyorum ya ben pek ümitli değilim.Doktor da şansımızın çok az olduğunu söyledi ama denemek de istiyorum açıkçası.. Dün akşam bi arkadaşımla konuştum aşılama konusunu anlattım filan o da olumsuz şeyler söyledi canımı sıktı biraz Hayırlısını istedim her zaman yine hayırlısını istiyorum Rabbimden !! İyi ki bu siteye üye olmuşum valla hepiniz destek oluyorsnuz çok saolun eksik olmayınn kızlarr :)

aynı anda yazdık galiba sonradan gördüm
hastaneden gün aldım kaçarı yok sürükleyerek götüreceğim
henüz maddi anlamda bu durumlar için birşey harcamadım..eşimin testi iyi çıkarsa birde rahim filmi çektirmem gerekecek..
ama önce troid tedavisine başlayacağım..

nasılsın canım, moraller nasıl?

günaydın melissa :) iyiyim şükür sen nasılsın? İlacıma başladım hayırlısıyla :) Moralimi dün akşam arkadaşım biraz bozdu ama sonuç ne olursa olsun aşılamayı denemek istiyorum.. Bu arada eşimi de dün aktara gönderdim. Bi kür vereceklermiş bir aylık :) bir sürü şeyden bahsetti eşim. Bugün alacakmış hazırladıkları karışımı :) Dört koldan saldırıyoruz bakalım Rabbim hiçbirimizin çabasını boşa çıkarmasın inşallahhh :)

İyi tarafı siz iki çabalıyorsunuz bu yolda bense tekim..eşim bu konuda beni yanlız bırakıyor..ona göre herşey normal ben abatıyorum..
bu erkekler neden böyle vurdumduymaz oluyor
arkadaşını boşver herkesin sözüne bakarsan yarı yolda kalırsın..kim ne derse desin dinleme ben işimi bilirim de geç..
sizin sorun neydi, hangi doktora gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…