BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

BEnce eşini karşına al ve dertleşir gibi güzelce enine boyuna konuşun inşallahhh olumlu sonuç alırsın :) Benim eşim de istemiyor mu acaba diye düşünüyorum bazen çünkü bu aktar işini ne zamandır söylüyordum gitmiyodu. Benim zorlamamla o da bişeyler yapıyordu. halen daha da randevu al diyorum alırım diyor almıyor. Ben alıyorum o da mecbur gidiyor :)) Biz birkaç doktor gezdikten sonra Medikalde Ahmet beye gitmeye karar verdim. Rahim filmimi de o çekti. Sağ tüpüm kapalı maalesef Eşimin de sperm sayısı ve hareketlilik çok düşük.. Bizdeki durum da böyle tatlım işte :)

Eşime gün aldım doktora gidiyoruz dediğimde niye acele ediyorsun canım diyor..bu rahatlığı beni öldürecek..
2 sene olmuş ne acelesi dedim bakarız diyo..ben şimdi bu adama ne yapayım
zaten bütün yük benim üstümde bide erkeklerin nazı kaprisiyle uğraşıyoruz..
rahim filni anastezilimi oldu ne kadar?

Canım Allah bize sabır versin valla ben de diyorum dün akşam eşime sen zaten çocuk gibisin diye :) Hepsi böyle sanırım bunların :) Tatlım benim filmi 300 TL ye çekti doktorum. Anestezi almadım. Yalnız çok canım yandı. Tek taraf kapalıydı benim onun için mi o kadar bekledi bilmiyorum uzun sürdü benimkisi.. Rahim filmi çektirmeye mutlaka biriyle git yalnız gitme sakın. Sonrasında tansiyonum düştü biraz benim.. Korkutacağım seni bunları yazıyorum ama herkesin aynı olmaz kimisi de normaldi çektirdim bitti diyo..

bende korktuğum için hep erteliyorum zaten:18:
bebiş daha bekletirse mecbur çektireceğim..benim canım çok tatlı ve konu belden aşağısı olunca çok rahatsız oluyorum..
yani yapılan işlemi duymak istemiyorum..anestezi şart bana..geçen gün medikale gittim anastezili 600TL fiyat çekti
başka hastanelere bakacağım..tabiki yanımda biri olmadan gitmem..verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ..haber et durumunda merak ederim

günaydın bende Bursa'da oturuyorum...
rahim filmi çekilmedim sizin gibi bende çok korkuyorum..
istanbulda bi yer var bilmem duydunuzmu 2 dk sürüyormuş ve acı yokmuş bizzat tlf arayıp konuştum doktorla...
bi arkadaşıma önerdim gitti geldiğinde çok memnun kalmış hiç hissetmedim dedi şuan hamile 370TL civarlarında bi fiyattı
araştır istersen.

Canım Burtom diye bi yer var sanırım ismini yanlış bilmiyorsam arkadaş orda çektirdi hiçbirşey hissetmedim filan dedi. Fiyat daha uygunmuş sanırım ama anestezi işin içine girince fark çıkıyo tabi ortaya.. Sen de haberdar et mutlaka

Evet onuda duydum..anestezili çekmek istemiyorlarmış..o yüzden orasını eledim...
Hayat hastanesi daha uygun geldi anestezili 336 TL gibi bişey dediler..eğer çektirirsem burayı düşünüyorum..
filmden önce tedavimi olayım olmassa mecbur çektireceğim..

seni daha öceleri takip ediyordum bu topikten..bebeğini kaybetmiştin Allah sabır versin..
sende son durumlar ne?

Melisa ben rahim filmini baharda çektirdim anestezi almadım bence gerek de yok.anestezi alıp da film çektirwnlerin hâli daha kötü. Ayılmaları lazım ama ben hemen eve döndüm birde bende anestezili istiyordum ama saolsun Dr um doğum nasıl yapıcaksın gerek yok deyince anestezi almadım. Fiyatı 250 liraydı

betül haklısın ama ben 1 kere alttan muayene oldum doktora vazgeçecekti neredeyse..o derece zorlanıyorum..
birde hastanede genç bir kadınla tanıştım o da yeni çektirmiş..çok acımış her yer kan oldu hastane ayağa kalktı dedi..
çok korktum..:18:

Aramıza yeni gelenler olmuş, hoşgeldiniz kızlar meslissa, berre,iz Rahim filmi konusunda fazla abartıldığını düşünüyorum. Tamam canın yanıyor ama çok kısada sürüyor. Bir kaç derin nefes al bitti. Çok para verilecek bir işlem değil. Bursada en uygun yerde Hayat hastanesidir. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum Allah hepimiziin yardımcısı olsun..

Son düzenleme:
seni daha öceleri takip ediyordum bu topikten..bebeğini kaybetmiştin Allah sabır versin..
sende son durumlar ne?

hoş geldin canım...topiğimize...şimdilerde daha iyiyim çok şükür...hormon testlerim tekrarlandı...Uludağ araştırma hastanesinde Barış ATA doktorum...sonuçlarımı henüz almadım...29 ağustos sonuç gösterme randevum var....artık sonrası için şuanda bir şey düşünemiyorum...zaten sağ göğsümden de süt geliyor...prolaktinim yükselmiş olabilir...artık Barış Bey ne önerirse sanırım o yolda ilerlerim diye düşünüyorum....ÇOK SAĞOLASIN BU ARADA HATIRLAYIP HALİMİ HATRIMI SORMUŞSUN...RABBİM SENİNDE GÖNLÜNDEKİNİ NASİP ETSİN HEMENCİCİK İNŞ...DOĞRU ZAMANDA HAYIRLI ZAMANDA İNŞ...ARTIK SEN DE DULALARIMDASIN

Arkadaşlar benim idrar tahlilinde protein +,24 saatlikte de sınırda çıktı.dualarınızı bekliyorum.doktor şuan yapacak birşey yok dedi.Ahmet beye pazartesi gideceğim.bakalım o ne diyecek.tansiyon takibindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…