BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Bu arada yardımı olur mu bilemem ama....hiçç korkma rahim filminden...çokkk çokk istisnai bir durum o kızcenin yaşadığı...ben de hiçç anestezi almadım çok şükür...evet azıcık canın acıyabilir ama dayanılmayacak gibi değil...ben de 10 dk sonra kalktım...dışarda eşcaazımla yemek yedik sonra iki otobüse bindim eve gittim....bortomda çekildim ben de 250 tl idi....hakkında hayırlısı....

Arkadaşlar benim idrar tahlilinde protein +,24 saatlikte de sınırda çıktı.dualarınızı bekliyorum.doktor şuan yapacak birşey yok dedi.Ahmet beye pazartesi gideceğim.bakalım o ne diyecek.tansiyon takibindeyim.

canımmm çokk geçmiş olsun...sorun ne tam olarak bilemiyorum ama...hiçç korkmaa olur mu...yapılabilecek bi şeyler mutlaka olmalı...RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN....

hoşbulduk keroessa..artık hergün bu topikte beraberiz..
rahim filmi şimdi çektirmeyi düşünmüyorum o en son yapılacak şey benim için..ilk önce tedaviye başlamam lazım..troid yüksekliğini halletmem gerekli..evet en uygun hayat hastanesi bende orasını düşünüyorum..

Arkadaşlar benim idrar tahlilinde protein +,24 saatlikte de sınırda çıktı.dualarınızı bekliyorum.doktor şuan yapacak birşey yok dedi.Ahmet beye pazartesi gideceğim.bakalım o ne diyecek.tansiyon takibindeyim.

Canım o ne demek oluyo bilmediğim için soruyorum.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ya.. Ben de Salı günü gideceğim Ahmet beye..

hoşbuldum canım..bende fakülteye gidiyorum sanırım doktorun adı Barıştı..şöyleki ben geçen sene sadece 1 kere giittim hastaneye bu konularda çok tecrübesizdim..şimdi epey bilgiye sahibim..burda birbirimize yol gösteriyoruz..Allah hepinizden razı olsun..
Amin, inşallah herkesin gönlündeki kucağına gelir..

Merhabalar keroessa hosbuldukk :)) Valla burası bana iyi geldi tatlım yaa kafam dağılıyo :)

Arkadaşlar dua ve temennilerizniz için teşekkürler.Rabbim razı olsun sizlerden.daha önce bebeğimi yüksek tansiyon ve protein kaçğından kaybetmiştim.Şimdi de hayırlısı diyorum.Rabbim doğruyu bilendir...

Arkadaslar merhaba
cuma dr kontrolum vardi sukur bebegim haftasi ile uyumlu
idrar testi ve idrar kulturu verdim ve pazartesi cikan sonuclarda iyi sukur. Herhangi bir enfekaiyon yok.

Bir soraki kontrolum 24/07 de ge ikili test yapilicak.

Surekli serviks olcumum yapiliyor simdilik sorun yok ama ya biranda kisalirsa tedbir icin gec kalirsak korkusundan dr un basinin etini yiyorum.

Rabbim hepmize guzel gunler gostersin

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

fidanal Rabbim şifalar versin geçmiş olsun inşallah.

iz hayırlı olsun tedavi sürecin.ailen için acil şifalar dilerim şu an içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum ama elden bir şey gelmiyor dualarla ayaktayız.

feryal çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna.

daha arada unuttuklarım varsa kusura bakmasın herkeze selamlar sevgiler.

rahim filmi için kimseyi korkutmak istemem herkeze göre değişen bişey ben sezaryan ameliyatlı olduğum için vede tüpüm kemiğe yapışık olduğu için (bunları sonradan öğrendik tabi)ben çok acı çektim ve bayılmışım ayıldım istifra istifra içim dışıma çıktı.1 hafta kendime gelemedim.o yüzden böle şeyleri anestezisiz kesinlikle yaptırmam.en son osman hocam 500 tl anestezili kamera ile baktı ve çizik atmıştı.hemen ayıldım 10 dk filan sürdü biraz mide bulantısı yaşadım ama çok rahat geçti.

Hoşgeldin canım.. Tayin işi istediğiniz gibi sonuçlanır umarım! Aşılamaya karar verdin demek Ee hadi bakalım hayırlısı Osman hoca mı kendi doktorun mu?

Hayırlısı olsun canım sen moralini yüksek tut! Rabbim inşallah sağlıkla tutacak bebişi!

Bende geldim, yazılarınızı takip ediyorum bana da yardımcı olacak varmı ilk tüp bebek denememi Soranus ta yaptırdım tutmadı. Tekrar deneyeceğiz. Soranusta fakat aklımda soru işaretleri var olmaz diye düşünüyorum Dr başka şekilde yapıcam spermin içine ilaç katıp embriyola geliştirecekmiş duyan varmı ya da yaptıran bunu çook merak ediyum ve Dr.Barış Ata ya da iki ay sonra randevu veriyormuş yazılarınızda okuduğum kadarıyla hangisini yapsam kararsızım eşimde bana bıraktı....

merhaba canım hoşgeldin, ben daha önce soranüste denedim tam 3 kere olumsuz tabi pozitif yaşayanlarda vara ama kişiye göre değişir, ben memnun kalmadım, çok oyaladığını düşünüyorum...

Fidanal canım üzülme sakın herşey Allahtan.. Hiçbirşeyin önüne geçemiyoruz ama sen üzülme ki bebişin de bu durumdan kötü etkilenmesin.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.. Dualarımızdasın..

Hoşgeldin canım.. Tayin işi istediğiniz gibi sonuçlanır umarım! Aşılamaya karar verdin demek Ee hadi bakalım hayırlısı Osman hoca mı kendi doktorun mu?

daha karar vermedim canım ama büyük ihtimal osman hocaya gideceğim hayırlısı artık sen ne yaptın canım fakülteye mi gideceksin osman hocaya mı ?

Yeni Gelen arkadaşlar Hoşgeldiniz! Ramazan sonu yüzyüzede tanışırız inşallah!
İlçeden olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı canım, Aralarında İnegöllü olabilir...

Yeni gelenler adına hoşbulduk diyorum...gulisay buluşmalar yapmıştınız ne güzel bizide unutmayın artık bizde bu topikteniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…