betül haklısın ama ben 1 kere alttan muayene oldum doktora vazgeçecekti neredeyse..o derece zorlanıyorum..
birde hastanede genç bir kadınla tanıştım o da yeni çektirmiş..çok acımış her yer kan oldu hastane ayağa kalktı dedi..
çok korktum..:18:
Arkadaşlar benim idrar tahlilinde protein +,24 saatlikte de sınırda çıktı.dualarınızı bekliyorum.doktor şuan yapacak birşey yok dedi.Ahmet beye pazartesi gideceğim.bakalım o ne diyecek.tansiyon takibindeyim.
Aramıza yeni gelenler olmuş, hoşgeldiniz kızlarmeslissa, berre,iz Rahim filmi konusunda fazla abartıldığını düşünüyorum. Tamam canın yanıyor ama çok kısada sürüyor. Bir kaç derin nefes al bitti. Çok para verilecek bir işlem değil. Bursada en uygun yerde Hayat hastanesidir. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum Allah hepimiziin yardımcısı olsun..
Arkadaşlar benim idrar tahlilinde protein +,24 saatlikte de sınırda çıktı.dualarınızı bekliyorum.doktor şuan yapacak birşey yok dedi.Ahmet beye pazartesi gideceğim.bakalım o ne diyecek.tansiyon takibindeyim.
hoş geldin canım...topiğimize...şimdilerde daha iyiyim çok şükür...hormon testlerim tekrarlandı...Uludağ araştırma hastanesinde Barış ATA doktorum...sonuçlarımı henüz almadım...29 ağustos sonuç gösterme randevum var....artık sonrası için şuanda bir şey düşünemiyorum...zaten sağ göğsümden de süt geliyor...prolaktinim yükselmiş olabilir...artık Barış Bey ne önerirse sanırım o yolda ilerlerim diye düşünüyorum....ÇOK SAĞOLASIN BU ARADA HATIRLAYIP HALİMİ HATRIMI SORMUŞSUN...RABBİM SENİNDE GÖNLÜNDEKİNİ NASİP ETSİN HEMENCİCİK İNŞ...DOĞRU ZAMANDA HAYIRLI ZAMANDA İNŞ...ARTIK SEN DE DULALARIMDASIN
Aramıza yeni gelenler olmuş, hoşgeldiniz kızlarmeslissa, berre,iz Rahim filmi konusunda fazla abartıldığını düşünüyorum. Tamam canın yanıyor ama çok kısada sürüyor. Bir kaç derin nefes al bitti. Çok para verilecek bir işlem değil. Bursada en uygun yerde Hayat hastanesidir. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum Allah hepimiziin yardımcısı olsun..
Arkadaşlar dua ve temennilerizniz için teşekkürler.Rabbim razı olsun sizlerden.daha önce bebeğimi yüksek tansiyon ve protein kaçğından kaybetmiştim.Şimdi de hayırlısı diyorum.Rabbim doğruyu bilendir...
geçmiş olsun özalpcim tez zamanda sağlığına kavusur eşin inşallah :)
slmmmm kızlarrrr ben geldim :
geçen hafta pazar ani bir kararla memlekete gittim orada takip edemedim .bugün geldim hemencecik topiğe baktım .
bende değişen bişey yokk eşim çanakkalede bende tayinleri takip edeceğim ama zor görünüyor benim tayinim biraz o yüzden moralimiz bozuk. eşim gelmeye çalışacak tayinim çıkmazsa o da ne kadar sürer hiç bilmiyoruz
artık aşılama yapmak istiyoruz ama bu seferde o yok. gelecek aya inşallah kendimizi zorlayıp yapmayı düşünüyoruz hayırlısı bakalım
Arkadaşlar dua ve temennilerizniz için teşekkürler.Rabbim razı olsun sizlerden.daha önce bebeğimi yüksek tansiyon ve protein kaçğından kaybetmiştim.Şimdi de hayırlısı diyorum.Rabbim doğruyu bilendir...
inegöllü var mı aramızdaaa
Bende geldim, yazılarınızı takip ediyorum bana da yardımcı olacak varmı ilk tüp bebek denememi Soranus ta yaptırdım tutmadı. Tekrar deneyeceğiz. Soranusta fakat aklımda soru işaretleri var olmaz diye düşünüyorum Dr başka şekilde yapıcam spermin içine ilaç katıp embriyola geliştirecekmiş duyan varmı ya da yaptıran bunu çook merak ediyum ve Dr.Barış Ata ya da iki ay sonra randevu veriyormuş yazılarınızda okuduğum kadarıyla hangisini yapsam kararsızım eşimde bana bıraktı....
Hoşgeldin canım.. Tayin işi istediğiniz gibi sonuçlanır umarım! Aşılamaya karar verdin demek Ee hadi bakalım hayırlısı Osman hoca mı kendi doktorun mu?
Yeni Gelen arkadaşlar Hoşgeldiniz! Ramazan sonu yüzyüzede tanışırız inşallah!
İlçeden olduğunu söyleyen arkadaşlar vardı canım, Aralarında İnegöllü olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?