Merhabalar nasılsın melissa.. Size bahsetmiştim kızlar eşim aktardan bitkisel bişeyler alacaktı diye.. Dün almış tozlar, çaylar,bir kaç şişe içinde de harnup pekmezi ve bilmediğim bir sürü şey olan bi karışım var.. :) Dün akşam yemeye başladı. Yavrum ya hiç sesini de çıkartamıyo kararlıyım yiyeceğim deyip kendini teselli ediyo :) çok güldürdü akşam beni :)) Yalnız kafama takılan bişey var.. Eşimin ploraktin hormonu tam sınırda.Endokronoloji bölümüne gitti. Doktor ilaç kullanmana gerek yok demiş. Acaba o bitkisel şeyler değerini filan yükseltir mi? Bu ay için aşılama kararı almışken spermciklere bişey olmasın :)
Benim hormon testleri iyi çıkmıştı, geçen hafta troid olduğunu öğrendim..eşimin durumunu bilmiyoruz henüz onu ikna edemedim doktor için..yani bizim tam olarak neyimiz var bilmiyoruz troidte normal sınırı biraz aşmış ama doktor önemsiz dedi..
Çalıştığım için sürekli izin almak zor oluyor..bildiğiniz gibi bebeğe giden yollar zor ve zahmetli..Allah utandırmasın
Merhabe şekerim iyim soğol.sen nasılsın?
şifa olsun yesin bakalım..eşim hiç sevmez öyle otu çöpü hemen midesi bulanır seninki ne güzel yiyormuş..
bazı bitkiler değerlerin birini düşürüp diğerini yükseltebiliyor diye duymuştum ama nelerdir bilmiyorum...
Canım Burtom diye bi yer var sanırım ismini yanlış bilmiyorsam arkadaş orda çektirdi hiçbirşey hissetmedim filan dedi. Fiyat daha uygunmuş sanırım ama anestezi işin içine girince fark çıkıyo tabi ortaya.. Sen de haberdar et mutlaka
burtom iyi değil tavsiye etmeme. bana orda çekmeden önce bir tane bayan bayıldı ben girecektim hatta çok korktum ambulans arıyorlardı sedye bile yok orda garip yerdi. sıra bana geldi çekemedi dr. orda bayan dı . o kadınıda bayıltanmış hatta. rahmimi yara yaptı canımı yaktı benide ölece bırakdı. sonra kendi dr.um ilaç verdi yara iyileşince bahar hastanesi bursada orda çektirdik araştırdık orası iyidi denildi . sonra sorun baharda olmadan işlem bitti şükür.[/QUOTE
Merhaba tatlım iki arkadaşım orda çektirdi de iyi demişti o yüzden orasını söyledimAraştırmak lazım tabi..
burtom iyi değil tavsiye etmeme. bana orda çekmeden önce bir tane bayan bayıldı ben girecektim hatta çok korktum ambulans arıyorlardı sedye bile yok orda garip yerdi. sıra bana geldi çekemedi dr. orda bayan dı . o kadınıda bayıltanmış hatta. rahmimi yara yaptı canımı yaktı benide ölece bırakdı. sonra kendi dr.um ilaç verdi yara iyileşince bahar hastanesi bursada orda çektirdik araştırdık orası iyidi denildi . sonra sorun baharda olmadan işlem bitti şükür.[/QUOTE
Merhaba tatlım iki arkadaşım orda çektirdi de iyi demişti o yüzden orasını söyledimAraştırmak lazım tabi..
bilmiyorum ya bana orda bayılan bayan denk geldi o anda . ama bende acı çektiğimle kaldım sonra . benimde yara yaptı çekemedi ne taktıysa başta bişey taktı adını bilmiyorum ama kanadı . sonra çekemiyorum dedi sende yara var. sonra kendi Dr.uma gittim olurmu dedi daha dün bakdık dedi yara yok. tekrar bakdı yeni yara oluşmuş orda ne yaptıysa beceremedi yani burtomdaki bayan. bayılan bayanda zaten yerdeydi . sedye yokdu nasıl yerse orası zaten o zaman anladığım kadarıyla hastane değilmi ne ? anlamadım bende bilemedim ki ? zaten bende de şans yoktur banada denk gelmiş olabilir kimseyi korkutmamayım genede.
hoşbuldum canım..bende fakülteye gidiyorum sanırım doktorun adı Barıştı..şöyleki ben geçen sene sadece 1 kere giittim hastaneye bu konularda çok tecrübesizdim..şimdi epey bilgiye sahibim..burda birbirimize yol gösteriyoruz..Allah hepinizden razı olsun..
Amin, inşallah herkesin gönlündeki kucağına gelir..
Evet onuda duydum..anestezili çekmek istemiyorlarmış..o yüzden orasını eledim...
Hayat hastanesi daha uygun geldi anestezili 336 TL gibi bişey dediler..eğer çektirirsem burayı düşünüyorum..
filmden önce tedavimi olayım olmassa mecbur çektireceğim..
melissa mrh.yeni çektirdim ben,burtomda.350 tlcik:)ama anestezi ile de çekiyorlar.ben sağlıkçı bi kaç arkadaşıma danışarak almak istemedim anestezi.zaten emin ol,katlanılmayacak bi acı değil.ki benim sağ tüp tıkalıymış.çektiğim acı onun açılmasını sağladı.inş hiç bir sıkıntın yoksa zaten canın yanmayacak.hiç gerek yok anestezi almaya yani.yinede tercih senin.Allah kolaylık versin.
Bu arada iz88 aşılama ne zaman senin.ben yarın çatlatma iğnemi vurunucam,kısmetse cumartesi aşılama:)içimde bi kıpırtı,bi umut var:) 2 yumurtacım varmış bakim.Allah cümlemize hayırlısını nasip etsin inş.
ela ve iz arkadaşlarım Rabbim hayırlısını nasip etsin.ben iki kere aşılama oldum.ikisi de tuttu.Rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin..benim aşılamamı Ahmet bey yapmıştı.aslında ona kalsa gerek yok.ama bizim yaş geçiyor:)aslına bakarsanız Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluveriyor.
Merhabalar tatlım ben klomen kullanıyorum şuan. Salı günü kontrole gidicem yumurtalara bakacak doktor.Sonra gün belirleyip çalatma iğnesi ve de hayırlısıyla aşılama olacak inşallahhh.. Ben de çok heyecanlıyım ama doktorum pek ümitli konuşmadıHer zaman hayırlısını istedim yine hayırlısı diyorum.. İnşallahhh güzel haberlerini alırız :) Sen nerde yaptırıyosun aşılamanı
daha karar vermedim canım ama büyük ihtimal osman hocaya gideceğim hayırlısı artık sen ne yaptın canım fakülteye mi gideceksin osman hocaya mı ?
Yeni gelenler adına hoşbulduk diyorum...gulisay buluşmalar yapmıştınız ne güzel bizide unutmayın artık bizde bu topikteniz
Aramızda çok yok.benim klomen cumartesi bitti.salı gittim,perşembe tekrar görelim dedi.3 yumurtadan biri istenilen seviyede değil.diğer ikisinden umutluyum:)Benim doktorum ziya.neden ümitli konuşmadı?seninle ilgili bi sıkıntı yok diye biliyorum.hakkımızda hayırlı olanı isteyerek,umut taşıyoruz.Hepimizin yüzü gülsün inş tez vakitlerde.
Hayırlı ramazanlar kızlar uzun zamandır sizi takip edemedim yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldiniz. Rabbim tez zamanda gönlünüzden geçenin en güzelini en sağlıklısını nasip etsin. Fidanal geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun her şey yolunda gider inşellah. özlem ben İnegöl deyim merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin Bana gelince ; sonuç randevusuna gittim barış beyle görüştük biraz heyecanlıydık olumlu şeyler söyledi tüp bebeğe karar verdik rapor için bazı evraklar istediler eşimden tahliller istedi üroloğa yönlendirdiler 2 hafta oldu gel git heyet raporu çıkacak onu bekliyoruz uzun sürer mi onun için endişeliyim çünkü doktor evraklarınızı ne kadar çabuk toplarsanız o kadar çabuk randevu alırsınız dedi ama görünüyor ki 1 2 ay sonraya kalacak. fakültede süreç geç ilerliyor ama barış bey le görüşmem ve hakkında söylenenler içimi rahatlatıyor. Hakkımızda hayırlısı inşellah . rabbim çektiğimiz sıkıntılara mükafat olarak bebiş verir inşellah Allah emanet olun.
Ben kist erisin diye ilaç kullanıyorum Ramazan sonu adette gideceğim tekrar, yumurtlama takibi istiyorum 2 ay (Kendiliğinden kalabilirsin dedi doktor) sonra tüp diye düşünüyorum Fakat Osman hocaya gidersem aşılama yaptırabilirim! Fakülteye Rapor için gideceğim fakat orda devammı ederim kararsızım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?