BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Merhabalar nasılsın melissa.. Size bahsetmiştim kızlar eşim aktardan bitkisel bişeyler alacaktı diye.. Dün almış tozlar, çaylar,bir kaç şişe içinde de harnup pekmezi ve bilmediğim bir sürü şey olan bi karışım var.. :) Dün akşam yemeye başladı. Yavrum ya hiç sesini de çıkartamıyo kararlıyım yiyeceğim deyip kendini teselli ediyo :) çok güldürdü akşam beni :)) Yalnız kafama takılan bişey var.. Eşimin ploraktin hormonu tam sınırda.Endokronoloji bölümüne gitti. Doktor ilaç kullanmana gerek yok demiş. Acaba o bitkisel şeyler değerini filan yükseltir mi? Bu ay için aşılama kararı almışken spermciklere bişey olmasın :)

Merhabe şekerim iyim soğol.sen nasılsın?
şifa olsun yesin bakalım..eşim hiç sevmez öyle otu çöpü hemen midesi bulanır seninki ne güzel yiyormuş..
bazı bitkiler değerlerin birini düşürüp diğerini yükseltebiliyor diye duymuştum ama nelerdir bilmiyorum...

kesinlikle çalışınca izin olayları oldumu olmuyor işte. bide bütün dr. lar diyor ya rapoa ne gerek var işe git. bebeğin bence embriyonun konulduktan sonra dinlenmek gerekir. ama rapor vermiyorlar . bide işinden cok izin almakda olmuyor sonra işinden de oluyorsun .

İyiyim bende tatlım saolasın :) Neyse hayırlısı artık yesin bakalım ne olacak göreceğiz :) sürekli aşılama ile ilgili şeyler okuyorum.. Bu ay da bana geçmez artık :) Ümitlenmek istemiyorum ama olsun da istiyorum hayırlısı bakalım :)

burtom iyi değil tavsiye etmeme. bana orda çekmeden önce bir tane bayan bayıldı ben girecektim hatta çok korktum ambulans arıyorlardı sedye bile yok orda garip yerdi. sıra bana geldi çekemedi dr. orda bayan dı . o kadınıda bayıltanmış hatta. rahmimi yara yaptı canımı yaktı benide ölece bırakdı. sonra kendi dr.um ilaç verdi yara iyileşince bahar hastanesi bursada orda çektirdik araştırdık orası iyidi denildi . sonra sorun baharda olmadan işlem bitti şükür.

fakülteda cok bekliyorsun oraya nasıl gidip geleceksin . çalışınca orası çok zor oluyor canım . tabi gene sen bilirsin . ama oradaki düzensizlik stresi 2 kat artırıyorda ondan dedim canım. bilmiyorum ya süreç uzun zor bir tedavi Rabbim isteyen herkezin yardımcısı olsun .

melissa mrh.yeni çektirdim ben,burtomda.350 tlcik:)ama anestezi ile de çekiyorlar.ben sağlıkçı bi kaç arkadaşıma danışarak almak istemedim anestezi.zaten emin ol,katlanılmayacak bi acı değil.ki benim sağ tüp tıkalıymış.çektiğim acı onun açılmasını sağladı.inş hiç bir sıkıntın yoksa zaten canın yanmayacak.hiç gerek yok anestezi almaya yani.yinede tercih senin.Allah kolaylık versin.

Bu arada iz88 aşılama ne zaman senin.ben yarın çatlatma iğnemi vurunucam,kısmetse cumartesi aşılama:)içimde bi kıpırtı,bi umut var:) 2 yumurtacım varmış bakim.Allah cümlemize hayırlısını nasip etsin inş.

ela ve iz arkadaşlarım Rabbim hayırlısını nasip etsin.ben iki kere aşılama oldum.ikisi de tuttu.Rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin..benim aşılamamı Ahmet bey yapmıştı.aslında ona kalsa gerek yok.ama bizim yaş geçiyor:)aslına bakarsanız Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluveriyor.

Merhabalar tatlım ben klomen kullanıyorum şuan. Salı günü kontrole gidicem yumurtalara bakacak doktor.Sonra gün belirleyip çalatma iğnesi ve de hayırlısıyla aşılama olacak inşallahhh.. Ben de çok heyecanlıyım ama doktorum pek ümitli konuşmadı Her zaman hayırlısını istedim yine hayırlısı diyorum.. İnşallahhh güzel haberlerini alırız :) Sen nerde yaptırıyosun aşılamanı

Aminnn canım çok saolasın.. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürür inşallahhhh!! Ahmet bey bize direk aşılama dedi. heyecanlanıyorum ister istemez pek ümitli konuşmasa da

Aramızda çok yok.benim klomen cumartesi bitti.salı gittim,perşembe tekrar görelim dedi.3 yumurtadan biri istenilen seviyede değil.diğer ikisinden umutluyum:)Benim doktorum ziya.neden ümitli konuşmadı?seninle ilgili bi sıkıntı yok diye biliyorum.hakkımızda hayırlı olanı isteyerek,umut taşıyoruz.Hepimizin yüzü gülsün inş tez vakitlerde.

daha karar vermedim canım ama büyük ihtimal osman hocaya gideceğim hayırlısı artık sen ne yaptın canım fakülteye mi gideceksin osman hocaya mı ?

Ben kist erisin diye ilaç kullanıyorum Ramazan sonu adette gideceğim tekrar, yumurtlama takibi istiyorum 2 ay (Kendiliğinden kalabilirsin dedi doktor) sonra tüp diye düşünüyorum Fakat Osman hocaya gidersem aşılama yaptırabilirim! Fakülteye Rapor için gideceğim fakat orda devammı ederim kararsızım :44:

Yeni gelenler adına hoşbulduk diyorum...gulisay buluşmalar yapmıştınız ne güzel bizide unutmayın artık bizde bu topikteniz

Evet canım çokta güzel oldu.. Ramazan sonu görüşürüz inşallah! Mutlaka gelmeye çalış Ne kadar kalabalık olursak okadar iyi..

Hayırlı ramazanlar kızlar uzun zamandır sizi takip edemedim yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldiniz. Rabbim tez zamanda gönlünüzden geçenin en güzelini en sağlıklısını nasip etsin. Fidanal geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun her şey yolunda gider inşellah. özlem ben İnegöl deyim merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin Bana gelince ; sonuç randevusuna gittim barış beyle görüştük biraz heyecanlıydık olumlu şeyler söyledi tüp bebeğe karar verdik rapor için bazı evraklar istediler eşimden tahliller istedi üroloğa yönlendirdiler 2 hafta oldu gel git heyet raporu çıkacak onu bekliyoruz uzun sürer mi onun için endişeliyim çünkü doktor evraklarınızı ne kadar çabuk toplarsanız o kadar çabuk randevu alırsınız dedi ama görünüyor ki 1 2 ay sonraya kalacak. fakültede süreç geç ilerliyor ama barış bey le görüşmem ve hakkında söylenenler içimi rahatlatıyor. Hakkımızda hayırlısı inşellah . rabbim çektiğimiz sıkıntılara mükafat olarak bebiş verir inşellah Allah emanet olun.

Aminnnn canım aminnn... Ziya Beyin ismini duymuştum.O da iyi bir doktormuş.Arkadaş ona gidiyordu.hayırlısı inşallahh..Tatlım benim sağ tüpüm kapalı. Eşimin de değerleri düşük olduğu için doktor pek ümitli değill.. Bazen umutlanıyorum sonra da üzülürsün umutlanma diyorum Sürekli dua ediyorum RABBİM inşallahh yüzümüzü güldürür..

Son düzenleme:

Hoşbulduk tatlım sen de hoşgeldin :) Hayırlı olsun tedavin senin de.. Fakülte çok yoğun o yüzden zaman biraz uzayabilir canını sıkma.. Alırsınız raporunuzu hayırlısıyla sonra da bebişinize inşallahhh kavuşursunuz :) Biz de eşimle kaç tane hastane gezdik de ondan sonra Ahmet beye gitmeye karar verdik..Boşuna 2 sene orda burda geçirdik yani Hayırlısı bakalım.. Sen de Allaha emanet ol.

gulisay inşallahh tüp bebeğe gerek kalmadan kavuşursun bebişine. doktor da demiş ya kendiliğinden kalabilirsin diye.. Hakkımızda hayırlısı inşallahh sen sıkma canını..

kızlar hayırlı ramazanlar,
bende çok şükür sonuç göstermeye gittik üniversiteye barış beyle görüştük 1-1.5 saat görüştük muayne etti uzun uzun konuştuk, daha önceki durumlarımı inceledi, tekrar ameliyat olsan mı olmasakmı diye muyane falan yaptı ve sonunda ameliyat şimdi yapmayalım çünkü tüplerin çok berbat değil tam 3 tane HSG raporları tek tek inceledi geçen yıl Laparaskopi ameliyatım raporuna baktı ve doğru bir karar olmuş dedi ben olsam bende aynı ameliyat yaprdım dedi. Ben dedim keşke acaba tüplerin geçişi tamamaen alınsaydımı ? oda; hayır çünkü Hidrosalpenks çok kötü durumda değilsin dedi okadar kötü olan hidrosalpenksli hastalar var dedi seninki tüplerin açılması uygun ama gebelik oluşmamış şimdide hemen ameliyat olmanı istemiyorum dedi
ve tüp bebeğe başladık rapor için işlemlere başladık evraklarımızı hallediyoruz eşimi urolağa gönderdi.inşlh bi aksilik çıkmaz ve güzel sonuçlanır, eğer pozitif sonuçlanmazsa ondan sonra ameliyat sonra yaparız dedi... bende haberler böyle....hayırlısı dedik başladık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…