fakülteda cok bekliyorsun oraya nasıl gidip geleceksin . çalışınca orası çok zor oluyor canım . tabi gene sen bilirsin . ama oradaki düzensizlik stresi 2 kat artırıyorda ondan dedim canım. bilmiyorum ya süreç uzun zor bir tedavi Rabbim isteyen herkezin yardımcısı olsun .
melissa mrh.yeni çektirdim ben,burtomda.350 tlcik:)ama anestezi ile de çekiyorlar.ben sağlıkçı bi kaç arkadaşıma danışarak almak istemedim anestezi.zaten emin ol,katlanılmayacak bi acı değil.ki benim sağ tüp tıkalıymış.çektiğim acı onun açılmasını sağladı.inş hiç bir sıkıntın yoksa zaten canın yanmayacak.hiç gerek yok anestezi almaya yani.yinede tercih senin.Allah kolaylık versin.
Bu arada iz88 aşılama ne zaman senin.ben yarın çatlatma iğnemi vurunucam,kısmetse cumartesi aşılama:)içimde bi kıpırtı,bi umut var:) 2 yumurtacım varmış bakim.Allah cümlemize hayırlısını nasip etsin inş.
Evet canım çokta güzel oldu..Ramazan sonu görüşürüz inşallah! Mutlaka gelmeye çalış Ne kadar kalabalık olursak okadar iyi..
Hayırlı ramazanlar kızlar uzun zamandır sizi takip edemedim yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldiniz. Rabbim tez zamanda gönlünüzden geçenin en güzelini en sağlıklısını nasip etsin. Fidanal geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun her şey yolunda gider inşellah. özlem ben İnegöl deyim merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin Bana gelince ; sonuç randevusuna gittim barış beyle görüştük biraz heyecanlıydık olumlu şeyler söyledi tüp bebeğe karar verdik rapor için bazı evraklar istediler eşimden tahliller istedi üroloğa yönlendirdiler 2 hafta oldu gel git heyet raporu çıkacak onu bekliyoruz uzun sürer mi onun için endişeliyim çünkü doktor evraklarınızı ne kadar çabuk toplarsanız o kadar çabuk randevu alırsınız dedi ama görünüyor ki 1 2 ay sonraya kalacak. fakültede süreç geç ilerliyor ama barış bey le görüşmem ve hakkında söylenenler içimi rahatlatıyor. Hakkımızda hayırlısı inşellah . rabbim çektiğimiz sıkıntılara mükafat olarak bebiş verir inşellah Allah emanet olun.
heeeeeeeyyy bursalı hanımlar nerdesiniz
sabah sabah sadece benmi varımşaka bir tarafa çok uykusuzum ve şiş gözlerle işe geldim
şimdi evde yatağımda uyumak vardı..offf çalışmak çalışmak
Burdayız burdayız :) valla ben de keşke evde olsam diyorum tatlım ramazan biraz sıkıntılı geçiyoEşim istersen çalışma diyo bana ama evde durup ne yapacağım? bi bebişim olana kadar çalışayım bari diyorum :)
Evet çalışınca ramazan biraz zor oluyor ama herşeyin bir mükafatı var..Allah dışarda sıcakta çalışanlara kolaylıklar versin:44:
biz ev aldığımız için çalışmak zorundayım...birkaç seneye bebekte olursa biraz büyüyene kadar kendim bakmayı düşünüyorum..ama çalışma hayatından kopmam sanırım yine devam ederim..
kızlar hayırlı ramazanlar,
bende çok şükür sonuç göstermeye gittik üniversiteye barış beyle görüştük 1-1.5 saat görüştük muayne etti uzun uzun konuştuk, daha önceki durumlarımı inceledi, tekrar ameliyat olsan mı olmasakmı diye muyane falan yaptı ve sonunda ameliyat şimdi yapmayalım çünkü tüplerin çok berbat değil tam 3 tane HSG raporları tek tek inceledi geçen yıl Laparaskopi ameliyatım raporuna baktı ve doğru bir karar olmuş dedi ben olsam bende aynı ameliyat yaprdım dedi. Ben dedim keşke acaba tüplerin geçişi tamamaen alınsaydımı ? oda; hayır çünkü Hidrosalpenks çok kötü durumda değilsin dedi okadar kötü olan hidrosalpenksli hastalar var dedi seninki tüplerin açılması uygun ama gebelik oluşmamış şimdide hemen ameliyat olmanı istemiyorum dedi
ve tüp bebeğe başladık rapor için işlemlere başladık evraklarımızı hallediyoruz eşimi urolağa gönderdi.inşlh bi aksilik çıkmaz ve güzel sonuçlanır, eğer pozitif sonuçlanmazsa ondan sonra ameliyat sonra yaparız dedi... bende haberler böyle....hayırlısı dedik başladık bakalım
Hayırlı ramazanlar kızlar uzun zamandır sizi takip edemedim yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldiniz. Rabbim tez zamanda gönlünüzden geçenin en güzelini en sağlıklısını nasip etsin. Fidanal geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun her şey yolunda gider inşellah. özlem ben İnegöl deyim merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin Bana gelince ; sonuç randevusuna gittim barış beyle görüştük biraz heyecanlıydık olumlu şeyler söyledi tüp bebeğe karar verdik rapor için bazı evraklar istediler eşimden tahliller istedi üroloğa yönlendirdiler 2 hafta oldu gel git heyet raporu çıkacak onu bekliyoruz uzun sürer mi onun için endişeliyim çünkü doktor evraklarınızı ne kadar çabuk toplarsanız o kadar çabuk randevu alırsınız dedi ama görünüyor ki 1 2 ay sonraya kalacak. fakültede süreç geç ilerliyor ama barış bey le görüşmem ve hakkında söylenenler içimi rahatlatıyor. Hakkımızda hayırlısı inşellah . rabbim çektiğimiz sıkıntılara mükafat olarak bebiş verir inşellah Allah emanet olun.
bende çok şükür sonuç göstermeye gittik üniversiteye barış beyle görüştük 1-1.5 saat görüştük muayne etti uzun uzun konuştuk, daha önceki durumlarımı inceledi, tekrar ameliyat olsan mı olmasakmı diye muyane falan yaptı ve sonunda ameliyat şimdi yapmayalım çünkü tüplerin çok berbat değil tam 3 tane HSG raporları tek tek inceledi geçen yıl Laparaskopi ameliyatım raporuna baktı ve doğru bir karar olmuş dedi ben olsam bende aynı ameliyat yaprdım dedi. Ben dedim keşke acaba tüplerin geçişi tamamaen alınsaydımı ? oda; hayır çünkü Hidrosalpenks çok kötü durumda değilsin dedi okadar kötü olan hidrosalpenksli hastalar var dedi seninki tüplerin açılması uygun ama gebelik oluşmamış şimdide hemen ameliyat olmanı istemiyorum dedi
ve tüp bebeğe başladık rapor için işlemlere başladık evraklarımızı hallediyoruz eşimi urolağa gönderdi.inşlh bi aksilik çıkmaz ve güzel sonuçlanır, eğer pozitif sonuçlanmazsa ondan sonra ameliyat sonra yaparız dedi... bende haberler böyle....hayırlısı dedik başladık bakalım
hayırlı ramazanlar arkadaşım..kaç yıldır bekliyorsun bebeğini? tedavin hayırlı olur inşallah olumlu netice alırsın
melissa mrh.yeni çektirdim ben,burtomda.350 tlcik:)ama anestezi ile de çekiyorlar.ben sağlıkçı bi kaç arkadaşıma danışarak almak istemedim anestezi.zaten emin ol,katlanılmayacak bi acı değil.ki benim sağ tüp tıkalıymış.çektiğim acı onun açılmasını sağladı.inş hiç bir sıkıntın yoksa zaten canın yanmayacak.hiç gerek yok anestezi almaya yani.yinede tercih senin.Allah kolaylık versin.
Bu arada iz88 aşılama ne zaman senin.ben yarın çatlatma iğnemi vurunucam,kısmetse cumartesi aşılama:)içimde bi kıpırtı,bi umut var:) 2 yumurtacım varmış bakim.Allah cümlemize hayırlısını nasip etsin inş.
Ben kist erisin diye ilaç kullanıyorum Ramazan sonu adette gideceğim tekrar, yumurtlama takibi istiyorum 2 ay (Kendiliğinden kalabilirsin dedi doktor) sonra tüp diye düşünüyorum Fakat Osman hocaya gidersem aşılama yaptırabilirim! Fakülteye Rapor için gideceğim fakat orda devammı ederim kararsızım :44:
ela ve iz arkadaşlarım Rabbim hayırlısını nasip etsin.ben iki kere aşılama oldum.ikisi de tuttu.Rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin..benim aşılamamı Ahmet bey yapmıştı.aslında ona kalsa gerek yok.ama bizim yaş geçiyor:)aslına bakarsanız Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluveriyor.
Merhaba elabilge..öncelikle tüpünün açılmasına çok sevindim..
benim adet düzensizliği ve günlerinde kısalma ve miktarda azalma var yapışıklık olacağından şüpheleniyorum:18:
eğer yapışıklık varsa çok acı verici olabilir bu işlem öyle duymuştum..o yüzden anestezili çektireceğim..
tüpün açılmış aşılaman inşallah tutar hamiş olursun..
Ela bugün için iğneni vurunacaktın.. Yarın da aşılaman var hadi bakalım hayırlısı arkadaşım :)) Aşılama olunca buraya yaz mutlaka nasıl olduğunu.. Sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorum :)
vurundum hayırlısıyla..yarını sakinlikle bekliyorum.yazarım inş.güzel haber vermek için 10-12 gün beklemeliyim değil mi?daha önce aşılama deneeyn ark sorsam? sana sormayı unuttum,senin nerde olacak aşılaman? hayırlı iftarlar...
gulisay inşallahh tüp bebeğe gerek kalmadan kavuşursun bebişine. doktor da demiş ya kendiliğinden kalabilirsin diye.. Hakkımızda hayırlısı inşallahh sen sıkma canını..
heeeeeeeyyy bursalı hanımlar nerdesiniz
sabah sabah sadece benmi varımşaka bir tarafa çok uykusuzum ve şiş gözlerle işe geldim
şimdi evde yatağımda uyumak vardı..offf çalışmak çalışmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?