BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Zaten bir kere geçen sene gittim...şimdiki randevumuda yıllık izine denk getirdim..tabii çok bekletiyorlar akşama kadar beklemiştim..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. senin tedavin nerede?

Merhaba elabilge..öncelikle tüpünün açılmasına çok sevindim..
benim adet düzensizliği ve günlerinde kısalma ve miktarda azalma var yapışıklık olacağından şüpheleniyorum:18:
eğer yapışıklık varsa çok acı verici olabilir bu işlem öyle duymuştum..o yüzden anestezili çektireceğim..
tüpün açılmış aşılaman inşallah tutar hamiş olursun..

hayırlı ramazanlar arkadaşım..kaç yıldır bekliyorsun bebeğini? tedavin hayırlı olur inşallah olumlu netice alırsın

heeeeeeeyyy bursalı hanımlar nerdesiniz
sabah sabah sadece benmi varım şaka bir tarafa çok uykusuzum ve şiş gözlerle işe geldim
şimdi evde yatağımda uyumak vardı..offf çalışmak çalışmak

sabah sabah sadece benmi varım şaka bir tarafa çok uykusuzum ve şiş gözlerle işe geldim

Burdayız burdayız :) valla ben de keşke evde olsam diyorum tatlım ramazan biraz sıkıntılı geçiyo Eşim istersen çalışma diyo bana ama evde durup ne yapacağım? bi bebişim olana kadar çalışayım bari diyorum :)

Evet çalışınca ramazan biraz zor oluyor ama herşeyin bir mükafatı var..Allah dışarda sıcakta çalışanlara kolaylıklar versin:44:
biz ev aldığımız için çalışmak zorundayım...birkaç seneye bebekte olursa biraz büyüyene kadar kendim bakmayı düşünüyorum..ama çalışma hayatından kopmam sanırım yine devam ederim..

Evet canım Allah dışardakilerin yardımcısı olsun gerçekten çok sıcakk.. Ne güzel evinizi de almışsınız güle güle oturun inşallah hayırlısıyla bebiş de gelir bütün sıkıntılarınızı unutursunuz:) Ben de bebiş olursa bırakırım çünkü bakacak kimse yok benden başka :) ya bi de bırakamam ben kimseye yaa mecburiyet ayrı tabi de.. senin gibi düşünüyorum bende biraz büyüyünce kreşe filan veririm çalışırım diyorum ama kısmet :) bebiş olsun da iş oralara kalsın :))

Sana da hayırlı ramazanlar blowhole zorlu süreçlerden geçiyoruz hepimiz hakkımızda hayırlısı.. Tedavin de hayırlı olsun inşallahh minnoşuna kavuşursun.BEnim arkadaşımda kist vardı çok fazlaydı ameliyat oldu hatta yumurtalıklarından da almışlar.İki kez aşılama denemişti tutmamıştı.Biri ameliyattan önce biri sonra. Daha sonra tüp tebek tedavisi gördü. Şu anda hamile :)) Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallahhh!!

ZİYA ÇETİNE giden arkadaşlar için söylüyorum adamın infertilite ile ilgili bilgisi sıfırdır benim başıma gelenleri ve burda ki bazı arkadaşlarımda dahil daha önce ki sayfalara bakın okuyun bu adamı tanıyın.bu konu hassas bir konu vakit kaybı yaşamayın boşu boşuna lütfen.

hayırlı olsun.

ne diyorsun arkadaşım 1 saat ilgilendi öle mi?vallahi bravo şaşırdım.senin adınada sevindim benimde randevum 22 ağustosta bakalım bize ne dicek.inşallah laparoskopi yapalım demesini dört gözle bekliyorum.hayırlı olsun izlemedeyim...:)))))

hayırlı ramazanlar arkadaşım..kaç yıldır bekliyorsun bebeğini? tedavin hayırlı olur inşallah olumlu netice alırsın

teşekkür ederim arkadaşlar dualarınız için Evliliğim 9 yıl oldu ama tedavi sürecim 6 yıl oldu 1tüp 1aşılamam var hep özellerde vakit kaybettim hem vakit hem nakit insan bir yerden sonra tıkanıyor. Bakalım ümidimiz umudumuz önce Allah; sonra fakülte ve barış bey < inanan insanlar ümidini kaybetmemeli>

Ela bugün için iğneni vurunacaktın.. Yarın da aşılaman var hadi bakalım hayırlısı arkadaşım :)) Aşılama olunca buraya yaz mutlaka nasıl olduğunu.. Sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorum :)

Hadi hayırlı olsun canım, inşallah bu sefer yüzünüz güler, bebişinize kavuşursunuz Şimdilik ameliyat olmaman iyi olmuş, inşallah gerekte kalmaz. Tüm tahlillerini biran önce tamamlarsan 20 günde rapor çıkıyormuş, bunu orada tüp yaptıran biri demişti Eğerki buay tamamlarsanız, inşallah öbür aya başlanır canım tedavin

hayılısı olsun canım inşallah tedaviye gerek kalmadan oluverir sen zaten tedavisiz hamile kalmıştın. doktorunda öyle demiş :))

canım ptoblem varmış ufacık galiba içini ferah tut inşallah tutunacak bebişin :)

Amin ,amin.hepimiz için bu dualar inş.sıkıntılarımız farklı olsada,umudumuz ortak.Rabbim tüm dileyenlerin kucaklarını doldursun inş..Çok mu umutlanıyorum bilmiyorum ama % 50 olmama ihtimalinede kendimi hazırlıcam.Yinede daima pozitif düşünüyorum.ve bol bol dua,dileyen ,isteyen herkes için..

vurundum hayırlısıyla..yarını sakinlikle bekliyorum.yazarım inş.güzel haber vermek için 10-12 gün beklemeliyim değil mi?daha önce aşılama deneeyn ark sorsam? sana sormayı unuttum,senin nerde olacak aşılaman? hayırlı iftarlar...

Canım hayırlısı olsun ben aşılmanın 14. Günü test yaptım çıktı.ama dış gebelikti benimki. İlk aşılaman mı? İnş hayırlısı ile tutar sakın umutsuzluğa kapılma. Rabbim kararlamişsa olur.

Hayırlı olsun tedavin canım! Ne güzel uzun uzun görüşmüşsün, muayeneni olmuşsun.. İnşallah bundan sonrada sorunsuz gider her şey.. Pozitif sonuçları görürüsün..

Evet canım Ramazan olunca öğlene kadar yatıyoruz.. Olsun çalışmakta güzel.. Zaman zaman özlüyorum, hem evde kalınca daha sık aklıma geliyo tedavi, bebek .... v.s. Çalışırken kafan dağılıyo sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…