BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

İnşallah son olur canım sağlıkla kavuşursun bebişine.. Barış beye gidende çok oldu topikte.. Eee hadi bakalım Güzel haberler yakın inşallah, Bebişler geliyomu ne?

Pozitif olacak inşallah sağlıkla!! Hadi bakalım hayırlı Olsun!!

Hayırlısı olsun inşallahh arkadaşım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. Ben Medikale Ahmet Beye gidiyorum. O yapacak aşılamamı inşallah Salı günü kontrolüm var yumişlerime bakacakk.. Ben kendimi çok gerdim ya şimdiden olmayacakmış gibime geliyo olmazsa çok üzülürüm ama ( Hayırlısı..Hayırlısı..İnşallahhh

Çalışmayı bende seviyorum işimden şikayetim yok çok şükür..ama işte her yere yetemiyorsun..en basiti hastane için izin almak bile sorun oluyor..bildiğiniz gibi bebek için tedaviler zaman alıyor..ben bu yüzden bir türlü başlayamadım..
Mesela öyle günler oluyorki kolunu kaldıracak halin yok...bugünde gitmesem diyemiyorsun..
Evet çalışmasaydım bende takıntı yapardım gibi geliyor..

Allah razı olsun canım,inşlh hayırlısıyla bi atlatsak şu zorlu süreçleri bi kavuşsak meleğimize....

evet arkadaşım 1 saat konuştuk,bizim saat 16:00 randevumz vardı girdik 17:15 geçiyodu çıktık. Hidrosalpenks için konuştuk ne yapsak diye, oda şuan ameliyatlık duruma gerek yok dedi, bizde bismillah dedik başladık hayırlsı artık..inşlh senin içinde hayırlsı ne ise o olsun

saol canım inşlh hayırlısı olur bu sefer sonuç güzel olur, inan çok yoruldum valla hastane köşelerinde çok yoruldum Rabbim yardım etsin. bu 5. tüp deneme olucak, ameliyatta işte şimdi olmamı istemedi, demek 20 güne rapor çıkıyor muhtemelen Ağustos sonu gibi olur ozaman bi aksilik çıkmazsa eğer...
sen nasılsın?

Hayırlı olsun tedavin canım! Ne güzel uzun uzun görüşmüşsün, muayeneni olmuşsun.. İnşallah bundan sonrada sorunsuz gider her şey.. Pozitif sonuçları görürüsün..

saol canım benim, inşlh hayırlsı olur bu son tedavim olur. Sen nasılsın?neler yapıyorsun

Öncelikle herkese merhaba çook uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum ama bi türlü yazmadım başka sayfalarada bir süre yazdım ama kafamdan bebek fikrini atmamı engellediğini düşündüğüm için çook uzun zamanda girmedim sadece bu topiği ve bir iki topiği sadece okudum. ama çook güzel bi topik ve arkadaşlıklar. hatta bir buluşmanıza katılmayı bile düşündüm (bu arada bende bursadanım) ama zamanlar uymadı. neyse uzatmayayım benim çikolata kistim var ve 2 kere yumurta takibi ve vitrelle 2 defada aşılama oldum ama malesef sonuç negatif.ben de fakülteye gidiyorum 2 aşılamamıda orda oldum ve artık tüp bebeğe geçmeye karar verdik ve evraklarımı toplayıp teslim ettim. BLOWHOLE, ardaşlar 20gün demiş ama şu anda bi yığılma varmış sanırım.bu yüzden,ben cuma günü verdim evraklerımı ve bana 2 ayı bulur dediler sizi aryıp haber veririz dediler. yine de sen bran evvel topla ve teslim et. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Allah yardımcımız olsun.

sağolasın.evet ilk aşılamam.herşey Rabbimin izninde.. hep hayırlısını istiyorum,çok aratmadan kucaklarımızı doldursun inş.

nasılsn iz?iyi moralle gittiğim aşılamam çok şükür oldu.rahattım.hiç sıkıntısı olmayan bi durummuş,seni rahatlatmak adına söylüyorum.günlük hayatına devam et dedi,uzandım bugün.hiç germe kendini.tedavi,doktor vs bunların hepsini sorun ediyoruz ama bi tek Rabbimin izninde herşey.hayırlısı isteyerk beklemedeyim artık:)
normaldede çok telaşlı yapım yok zaten,inş günlerin geçtiğiinide anlamam.Çok şükrediyorum iz.Allah herkesin yardımcısı olsun.burda ark yazdığı bazı kelimeleri ilk defa duyuyorum.Rabbim bize öğretmesin onları inşallah. hiç olmayacakmış gibi düşünme.umutla beklicem,ama olmazsada kapanıp kahretmicem kendimi.hadi bakalım darısı başına:)hayırlı geceler..

Az önce eve girdik tatlım merinosta sahurladık..Hemen sayfayı açtım bişey yazdın mı diye :) Tatlım aşılaman hayırlı olsun..Rabbim inşallah bu çabalarını(çabalarımızı) boşa çıkarmaz..güzel haberler alırız inşallah senden.Sakin yapılı olman çok iyi ben de tam tersi telaş memuruyum :) çok strese giriyorum.. Ama hep dua ediyorum inşallahhh Rabbim hayırlısıyla bize de nasip edecek o güzel duyguları yaşamayı.. Ben de tedaviye başlamadan önce hiçbirşey bilmiyordum ama zamanla çoğu şeyi öğrendim.Dediğin gibi inşallah aşılama ile kavuşuruz minnoşlara.. Diğer tedavilere gerek kalmaz inşallah..Sana da hayırlı geceler :)

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldin arkadaşım, tedavin inşlh hayırla sonuçlanır, demek ayı bulur dediler, hayırlsısı olsun canım bizde temuzun 31 de gidicez ürolağa....

elabilge hayırlı olsun.haydi bismillah.ben aşılamadan 15 gün sonra baktırmıştım.14.gün pazardı:).
benim de randevum yarın bakalım ahmet bey ne diyecek.

öncelikle hoşgeldin arkadaşım, tedavin inşlh hayırla sonuçlanır, demek ayı bulur dediler, hayırlsısı olsun canım bizde temuzun 31 de gidicez ürolağa....

teşekkürler hoşbuldum. inşallah hepimizin hayırlısıyla biran evvel olur seninde Allah yardımcın olsun. malesef biraz zaman alacak ama inşallah geç olsun güç olmasın diyelim di mii

Valla dün birden aklıma geldin, ne yaptı acaba diye bir baktım yazmışsın inşallah bu sefer son olacak canım, bebeğine kavuşacaksın inşallah Allahın izniyle. Buradaki arkadaş geç çıkar demiş, belki Barış beyin tatil sonrası bir yoğunluğu olabilir ama oradaki kişi öyle uzun sürer demişlerdi ama 20 gün sonra çıktı diye aradılar demişti inşallah sizlerede öyle olur..
Bende adet olmayı bekliyorum, eğerki bayram zamanına yakın olmazsa muhtemelen aşılama yapılır yine, inşallah bu ay olurum aşılama yoksa 1 ay daha beklerim

Merhabalar, bende fakülteye gidiyorum. Eğerki bayram zamanına denk gelmez ise bende 2. aşılama olacağım. Adet olmayı bekliyorum. Buda negatif olursa tüp bebeğemi geçiliyor, sizde öyle olmuş anladığım. Eşim pek istemiyor tüp bebeği ama olmayıncada başka çare yokki
Ben orda beklerken biri bana 20 günde çıktı, 2 ayı bulur felan demişlerdi ama erkenden aradılar demişti. Belki onun kısmetineydi Hoca tatildeydi, muhtemelen ondan dolayı bir yığılma olmuştur. Rabbim yardımcımız olsun

Tedavin hayirli olsun.
ben.baris bey sayesinde. hamileyim suan. Insallah sizlerde bebeklerinize kavusursunuz.

Fakulte ne kadar yogunlasmis boyle ama olsun baslamak.bitirmenin yarisidir.

Tedaviler basliyor yasasin :124:
Rabbim en dogru karari vermeyi ve bebegine kavusmayi nasip etsin.

Nasil baris bey icine sindimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…