teşekkür ederim arkadaşlar dualarınız için Evliliğim 9 yıl oldu ama tedavi sürecim 6 yıl oldu 1tüp 1aşılamam var hep özellerde vakit kaybettim hem vakit hem nakit insan bir yerden sonra tıkanıyor. Bakalım ümidimiz umudumuz önce Allah; sonra fakülte ve barış bey < inanan insanlar ümidini kaybetmemeli>
Amin ,amin.hepimiz için bu dualar inş.sıkıntılarımız farklı olsada,umudumuz ortak.Rabbim tüm dileyenlerin kucaklarını doldursun inş..Çok mu umutlanıyorum bilmiyorum ama % 50 olmama ihtimalinede kendimi hazırlıcam.Yinede daima pozitif düşünüyorum.ve bol bol dua,dileyen ,isteyen herkes için..
vurundum hayırlısıyla..yarını sakinlikle bekliyorum.yazarım inş.güzel haber vermek için 10-12 gün beklemeliyim değil mi?daha önce aşılama deneeyn ark sorsam? sana sormayı unuttum,senin nerde olacak aşılaman? hayırlı iftarlar...
Evet canım Ramazan olunca öğlene kadar yatıyoruz.. Olsun çalışmakta güzel.. Zaman zaman özlüyorum, hem evde kalınca daha sık aklıma geliyo tedavi, bebek .... v.s. Çalışırken kafan dağılıyo sanki..
Sana da hayırlı ramazanlar blowhole zorlu süreçlerden geçiyoruz hepimiz hakkımızda hayırlısı.. Tedavin de hayırlı olsun inşallahh minnoşuna kavuşursun.BEnim arkadaşımda kist vardı çok fazlaydı ameliyat oldu hatta yumurtalıklarından da almışlar.İki kez aşılama denemişti tutmamıştı.Biri ameliyattan önce biri sonra. Daha sonra tüp tebek tedavisi gördü. Şu anda hamile :)) Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallahhh!!
ZİYA ÇETİNE giden arkadaşlar için söylüyorum adamın infertilite ile ilgili bilgisi sıfırdır benim başıma gelenleri ve burda ki bazı arkadaşlarımda dahil daha önce ki sayfalara bakın okuyun bu adamı tanıyın.bu konu hassas bir konu vakit kaybı yaşamayın boşu boşuna lütfen.
hayırlı olsun.
ne diyorsun arkadaşım 1 saat ilgilendi öle mi?vallahi bravo şaşırdım.senin adınada sevindim benimde randevum 22 ağustosta bakalım bize ne dicek.inşallah laparoskopi yapalım demesini dört gözle bekliyorum.hayırlı olsun izlemedeyim...:)))))
Hadi hayırlı olsun canım, inşallah bu sefer yüzünüz güler, bebişinize kavuşursunuzŞimdilik ameliyat olmaman iyi olmuş, inşallah gerekte kalmaz. Tüm tahlillerini biran önce tamamlarsan 20 günde rapor çıkıyormuş, bunu orada tüp yaptıran biri demişti Eğerki buay tamamlarsanız, inşallah öbür aya başlanır canım tedavin
Hayırlı olsun tedavin canım!Ne güzel uzun uzun görüşmüşsün, muayeneni olmuşsun.. İnşallah bundan sonrada sorunsuz gider her şey.. Pozitif sonuçları görürüsün..
saol canım inşlh hayırlısı olur bu sefer sonuç güzel olur, inan çok yoruldum valla hastane köşelerinde çok yoruldum Rabbim yardım etsin. bu 5. tüp deneme olucak, ameliyatta işte şimdi olmamı istemedi, demek 20 güne rapor çıkıyor muhtemelen Ağustos sonu gibi olur ozaman bi aksilik çıkmazsa eğer...
sen nasılsın?
Pozitif olacak inşallah sağlıkla!!Hadi bakalım hayırlı Olsun!!
Canım hayırlısı olsun ben aşılmanın 14. Günü test yaptım çıktı.ama dış gebelikti benimki. İlk aşılaman mı? İnş hayırlısı ile tutar sakın umutsuzluğa kapılma. Rabbim kararlamişsa olur.
Hayırlısı olsun inşallahh arkadaşım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. Ben Medikale Ahmet Beye gidiyorum. O yapacak aşılamamı inşallah Salı günü kontrolüm var yumişlerime bakacakk.. Ben kendimi çok gerdim ya şimdiden olmayacakmış gibime geliyo olmazsa çok üzülürüm ama( Hayırlısı..Hayırlısı..İnşallahhh
nasılsn iz?iyi moralle gittiğim aşılamam çok şükür oldu.rahattım.hiç sıkıntısı olmayan bi durummuş,seni rahatlatmak adına söylüyorum.günlük hayatına devam et dedi,uzandım bugün.hiç germe kendini.tedavi,doktor vs bunların hepsini sorun ediyoruz ama bi tek Rabbimin izninde herşey.hayırlısı isteyerk beklemedeyim artık:)
normaldede çok telaşlı yapım yok zaten,inş günlerin geçtiğiinide anlamam.Çok şükrediyorum iz.Allah herkesin yardımcısı olsun.burda ark yazdığı bazı kelimeleri ilk defa duyuyorum.Rabbim bize öğretmesin onları inşallah. hiç olmayacakmış gibi düşünme.umutla beklicem,ama olmazsada kapanıp kahretmicem kendimi.hadi bakalım darısı başına:)hayırlı geceler..
öncelikle hoşgeldin arkadaşım, tedavin inşlh hayırla sonuçlanır, demek ayı bulur dediler, hayırlsısı olsun canım bizde temuzun 31 de gidicez ürolağa....Öncelikle herkese merhaba çook uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum ama bi türlü yazmadım başka sayfalarada bir süre yazdım ama kafamdan bebek fikrini atmamı engellediğini düşündüğüm için çook uzun zamanda girmedim sadece bu topiği ve bir iki topiği sadece okudum. ama çook güzel bi topik ve arkadaşlıklar. hatta bir buluşmanıza katılmayı bile düşündüm (bu arada bende bursadanım) ama zamanlar uymadı. neyse uzatmayayım benim çikolata kistim var ve 2 kere yumurta takibi ve vitrelle 2 defada aşılama oldum ama malesef sonuç negatif.ben de fakülteye gidiyorum 2 aşılamamıda orda oldum ve artık tüp bebeğe geçmeye karar verdik ve evraklarımı toplayıp teslim ettim. BLOWHOLE, ardaşlar 20gün demiş ama şu anda bi yığılma varmış sanırım.bu yüzden,ben cuma günü verdim evraklerımı ve bana 2 ayı bulur dediler sizi aryıp haber veririz dediler. yine de sen bran evvel topla ve teslim et. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Allah yardımcımız olsun.
öncelikle hoşgeldin arkadaşım, tedavin inşlh hayırla sonuçlanır, demek ayı bulur dediler, hayırlsısı olsun canım bizde temuzun 31 de gidicez ürolağa....
saol canım inşlh hayırlısı olur bu sefer sonuç güzel olur, inan çok yoruldum valla hastane köşelerinde çok yoruldum Rabbim yardım etsin. bu 5. tüp deneme olucak, ameliyatta işte şimdi olmamı istemedi, demek 20 güne rapor çıkıyor muhtemelen Ağustos sonu gibi olur ozaman bi aksilik çıkmazsa eğer...
sen nasılsın?
Öncelikle herkese merhaba çook uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum ama bi türlü yazmadım başka sayfalarada bir süre yazdım ama kafamdan bebek fikrini atmamı engellediğini düşündüğüm için çook uzun zamanda girmedim sadece bu topiği ve bir iki topiği sadece okudum. ama çook güzel bi topik ve arkadaşlıklar. hatta bir buluşmanıza katılmayı bile düşündüm (bu arada bende bursadanım) ama zamanlar uymadı. neyse uzatmayayım benim çikolata kistim var ve 2 kere yumurta takibi ve vitrelle 2 defada aşılama oldum ama malesef sonuç negatif.ben de fakülteye gidiyorum 2 aşılamamıda orda oldum ve artık tüp bebeğe geçmeye karar verdik ve evraklarımı toplayıp teslim ettim. BLOWHOLE, ardaşlar 20gün demiş ama şu anda bi yığılma varmış sanırım.bu yüzden,ben cuma günü verdim evraklerımı ve bana 2 ayı bulur dediler sizi aryıp haber veririz dediler. yine de sen bran evvel topla ve teslim et. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Allah yardımcımız olsun.
Öncelikle herkese merhaba çook uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum ama bi türlü yazmadım başka sayfalarada bir süre yazdım ama kafamdan bebek fikrini atmamı engellediğini düşündüğüm için çook uzun zamanda girmedim sadece bu topiği ve bir iki topiği sadece okudum. ama çook güzel bi topik ve arkadaşlıklar. hatta bir buluşmanıza katılmayı bile düşündüm (bu arada bende bursadanım) amayt zamanlar uymadı. neyse uzatmayayım benim çikolata kistim var ve 2 kere yumurta takibi ve vitrelle 2 defada aşılama oldum ama malesef sonuç negatif.ben de fakülteye gidiyorum 2 aşılamamıda orda oldum ve artık tüp bebeğe geçmeye karar verdik ve evraklarımı toplayıp teslim ettim. BLOWHOLE, ardaşlar 20gün demiş ama şu anda bi yığılma varmış sanırım.bu yüzden,ben cuma günü verdim evraklerımı ve bana 2 ayı bulur dediler sizi aryıp haber veririz dediler. yine de sen bran evvel topla ve teslim et. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Allah yardımcımız olsun.
evet arkadaşım 1 saat konuştuk,bizim saat 16:00 randevumz vardı girdik 17:15 geçiyodu çıktık. Hidrosalpenks için konuştuk ne yapsak diye, oda şuan ameliyatlık duruma gerek yok dedi, bizde bismillah dedik başladık hayırlsı artık..inşlh senin içinde hayırlsı ne ise o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?