Tedaviler basliyor yasasin :124:
Rabbim en dogru karari vermeyi ve bebegine kavusmayi nasip etsin.
Nasil baris bey icine sindimi
elabilge hayırlı olsun.haydi bismillah.ben aşılamadan 15 gün sonra baktırmıştım.14.gün pazardı:).
benim de randevum yarın bakalım ahmet bey ne diyecek.
sağolasın.evet ilk aşılamam.herşey Rabbimin izninde.. hep hayırlısını istiyorum,çok aratmadan kucaklarımızı doldursun inş.
öncelikle hoşgeldin arkadaşım, tedavin inşlh hayırla sonuçlanır, demek ayı bulur dediler, hayırlsısı olsun canım bizde temuzun 31 de gidicez ürolağa....
teşekkürler hoşbuldum. inşallah hepimizin hayırlısıyla biran evvel olur seninde Allah yardımcın olsun. malesef biraz zaman alacak ama inşallah geç olsun güç olmasın diyelim di mii
Tedavin hayirli olsun.
ben.baris bey sayesinde. hamileyim suan. Insallah sizlerde bebeklerinize kavusursunuz.
Fakulte ne kadar yogunlasmis boyle ama olsun baslamak.bitirmenin yarisidir.
Yarin guzel haberlerle gel
hayırlı olsun aşılaman inşallah olumlu sonuçlanır...
ee çok iyi erkene vermişler,üroloğa neden gönderdiler acaba?herkez mi gönderiliyor ki?ya bide spermiyografi için 50 tl aldılar sormadım bu neden diye bilen var mı?katkı payı mı acaba
hoşgeldin8unîî
feryalcim karıştırdın sanırım 22 ağustosta randevum.hoş bugünde testler için kan verdim fakültedeydim.keşke bugün olsaydı...(
sen nasılsın nasıl gidiyor.
Canim kusura bakma ne.olur. evde yatmaktan bende akilda kalmadi
Iyi sayilirim carsamba dr kontrolum var. Hem.ikili test. Var hemde. Serviks olcumum yapilicak.
su dikis isim kesinlesse biraz rahatliycam.
valla canım rapor için çıkırtılırken ürolağa göndeiyorlar onarında karar vermesi gerekiyomuş. Bende sordum neden ürolağa gönderiyorsunuz diye? ücret alıyorlarmı acaba? katkı payı vs.üroloğta
Çalışmayı bende seviyorum işimden şikayetim yok çok şükür..ama işte her yere yetemiyorsun..en basiti hastane için izin almak bile sorun oluyor..bildiğiniz gibi bebek için tedaviler zaman alıyor..ben bu yüzden bir türlü başlayamadım..
Mesela öyle günler oluyorki kolunu kaldıracak halin yok...bugünde gitmesem diyemiyorsun..
Evet çalışmasaydım bende takıntı yapardım gibi geliyor..
Bende tedavi adına şimdilik bir gelişme yok beklemedeyim...saol canım benim, inşlh hayırlsı olur bu son tedavim olur. Sen nasılsın?neler yapıyorsun
Öncelikle herkese merhaba çook uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum ama bi türlü yazmadım başka sayfalarada bir süre yazdım ama kafamdan bebek fikrini atmamı engellediğini düşündüğüm için çook uzun zamanda girmedim sadece bu topiği ve bir iki topiği sadece okudum. ama çook güzel bi topik ve arkadaşlıklar. hatta bir buluşmanıza katılmayı bile düşündüm (bu arada bende bursadanım) ama zamanlar uymadı. neyse uzatmayayım benim çikolata kistim var ve 2 kere yumurta takibi ve vitrelle 2 defada aşılama oldum ama malesef sonuç negatif.ben de fakülteye gidiyorum 2 aşılamamıda orda oldum ve artık tüp bebeğe geçmeye karar verdik ve evraklarımı toplayıp teslim ettim. BLOWHOLE, ardaşlar 20gün demiş ama şu anda bi yığılma varmış sanırım.bu yüzden,ben cuma günü verdim evraklerımı ve bana 2 ayı bulur dediler sizi aryıp haber veririz dediler. yine de sen bran evvel topla ve teslim et. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Allah yardımcımız olsun.
nasılsn iz?iyi moralle gittiğim aşılamam çok şükür oldu.rahattım.hiç sıkıntısı olmayan bi durummuş,seni rahatlatmak adına söylüyorum.günlük hayatına devam et dedi,uzandım bugün.hiç germe kendini.tedavi,doktor vs bunların hepsini sorun ediyoruz ama bi tek Rabbimin izninde herşey.hayırlısı isteyerk beklemedeyim artık:)
normaldede çok telaşlı yapım yok zaten,inş günlerin geçtiğiinide anlamam.Çok şükrediyorum iz.Allah herkesin yardımcısı olsun.burda ark yazdığı bazı kelimeleri ilk defa duyuyorum.Rabbim bize öğretmesin onları inşallah. hiç olmayacakmış gibi düşünme.umutla beklicem,ama olmazsada kapanıp kahretmicem kendimi.hadi bakalım darısı başına:)hayırlı geceler..
rica ederim ne kusuru olur öle şeyler aslında vaktim olsa bi liste yapsam herke için iyi olur diyorum ama vaktim yok daha önceki topikte vardı iyi oluyodu.
feryal senin rapor ne kadar sürede çıkmıştı?20 gün sürer diyenler varda!
bi daha ki kontrol ne zaman?
????????????????? vallahi anlamadım zaten spermiyografi yapıyorlar ne gerek varsa.vakit kaybı fakülte böle işte.elim kolum derken hoopp bi bakmışsın kafandan tutmuşlar...:)))))))))))))))))).....
Çok sağol fidanal.İnş tez vakitlerde yüzümüz güler. :) koymuşsun senin aşılaman tuttu mu,bi tane bebeğin var mı.umarım öyledir:)
senin içinde hayırlısı olsun.doktor adeti 5 gün geçir dedi de,ben 3 gün geçse yaparım:):) yalnız idrarda çift çizgiyle umutlanmamak gerekiyormuş öylemi?kan tahliline kadar sevinmicez bakalım.bu çatlatma iğnesinin etkisi oluyormuş çift çizgiye.hayırlısı,hayırlısı cümlemiz için..
Merhabalar nasılsın fidanal? Bugün Ahmet Beye gidecektin canım ne oldu.. Hayırlı haberler verirsin bize inşallahhh..
ben ilk bebeğimi 28 haftalık hamileyken yüksek tansiyon kaybetmiştim.şimdi de 10 haftalık hamileyim.
Merhabalar, bende fakülteye gidiyorum. Eğerki bayram zamanına denk gelmez ise bende 2. aşılama olacağım. Adet olmayı bekliyorum. Buda negatif olursa tüp bebeğemi geçiliyor, sizde öyle olmuş anladığım. Eşim pek istemiyor tüp bebeği ama olmayıncada başka çare yokki
Ben orda beklerken biri bana 20 günde çıktı, 2 ayı bulur felan demişlerdi ama erkenden aradılar demişti. Belki onun kısmetineydiHoca tatildeydi, muhtemelen ondan dolayı bir yığılma olmuştur. Rabbim yardımcımız olsun
Tedavin hayirli olsun.
ben.baris bey sayesinde. hamileyim suan. Insallah sizlerde bebeklerinize kavusursunuz.
Fakulte ne kadar yogunlasmis boyle ama olsun baslamak.bitirmenin yarisidir.
Zaten bir kere geçen sene gittim...şimdiki randevumuda yıllık izine denk getirdim..tabii çok bekletiyorlar akşama kadar beklemiştim..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. senin tedavin nerede?
çok şükür güzel geçti.Ahmet bey bebeğin gelişiminden memnun tabi bizde:)tahliller için bir şey söylemedi.kötü bir şey olsa zaten hemen söylüyor:)
Elhamdülillah iyiyiz.maşallah da diyeyim.bayram sonu pazartesi gel ense kalınlığına bakalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?