BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

elabilge hayırlı olsun.haydi bismillah.ben aşılamadan 15 gün sonra baktırmıştım.14.gün pazardı:).
benim de randevum yarın bakalım ahmet bey ne diyecek.

Çok sağol fidanal.İnş tez vakitlerde yüzümüz güler. :) koymuşsun senin aşılaman tuttu mu,bi tane bebeğin var mı.umarım öyledir:)
senin içinde hayırlısı olsun.doktor adeti 5 gün geçir dedi de,ben 3 gün geçse yaparım:):) yalnız idrarda çift çizgiyle umutlanmamak gerekiyormuş öylemi?kan tahliline kadar sevinmicez bakalım.bu çatlatma iğnesinin etkisi oluyormuş çift çizgiye.hayırlısı,hayırlısı cümlemiz için..

Merhabalar nasılsın fidanal? Bugün Ahmet Beye gidecektin canım ne oldu.. Hayırlı haberler verirsin bize inşallahhh..

sağolasın.evet ilk aşılamam.herşey Rabbimin izninde.. hep hayırlısını istiyorum,çok aratmadan kucaklarımızı doldursun inş.

hayırlı olsun aşılaman inşallah olumlu sonuçlanır...

öncelikle hoşgeldin arkadaşım, tedavin inşlh hayırla sonuçlanır, demek ayı bulur dediler, hayırlsısı olsun canım bizde temuzun 31 de gidicez ürolağa....

ee çok iyi erkene vermişler,üroloğa neden gönderdiler acaba?herkez mi gönderiliyor ki?ya bide spermiyografi için 50 tl aldılar sormadım bu neden diye bilen var mı?katkı payı mı acaba?

teşekkürler hoşbuldum. inşallah hepimizin hayırlısıyla biran evvel olur seninde Allah yardımcın olsun. malesef biraz zaman alacak ama inşallah geç olsun güç olmasın diyelim di mii

hoşgeldiniz.

Tedavin hayirli olsun.
ben.baris bey sayesinde. hamileyim suan. Insallah sizlerde bebeklerinize kavusursunuz.

Fakulte ne kadar yogunlasmis boyle ama olsun baslamak.bitirmenin yarisidir.

Yarin guzel haberlerle gel

feryalcim karıştırdın sanırım 22 ağustosta randevum.hoş bugünde testler için kan verdim fakültedeydim.keşke bugün olsaydı...(

sen nasılsın nasıl gidiyor.

valla canım rapor için çıkırtılırken ürolağa göndeiyorlar onarında karar vermesi gerekiyomuş. Bende sordum neden ürolağa gönderiyorsunuz diye? ücret alıyorlarmı acaba? katkı payı vs.üroloğta

Canim kusura bakma ne.olur. evde yatmaktan bende akilda kalmadi

Iyi sayilirim carsamba dr kontrolum var. Hem.ikili test. Var hemde. Serviks olcumum yapilicak.
su dikis isim kesinlesse biraz rahatliycam.

Canim kusura bakma ne.olur. evde yatmaktan bende akilda kalmadi

Iyi sayilirim carsamba dr kontrolum var. Hem.ikili test. Var hemde. Serviks olcumum yapilicak.
su dikis isim kesinlesse biraz rahatliycam.

rica ederim ne kusuru olur öle şeyler aslında vaktim olsa bi liste yapsam herke için iyi olur diyorum ama vaktim yok daha önceki topikte vardı iyi oluyodu.

feryal senin rapor ne kadar sürede çıkmıştı?20 gün sürer diyenler varda!

bi daha ki kontrol ne zaman?

????????????????? vallahi anlamadım zaten spermiyografi yapıyorlar ne gerek varsa.vakit kaybı fakülte böle işte.elim kolum derken hoopp bi bakmışsın kafandan tutmuşlar...:)))))))))))))))))).....

Evet canım boş olunca düşünülüyo çok Bende yumurta takibi yaptırmıstım çalışırken sık sık çıkmak zorunda olunca göze batıyor maalesef Sen hiçmi başlamadın tedaviye işten dolayı aramı verdin?

saol canım benim, inşlh hayırlsı olur bu son tedavim olur. Sen nasılsın?neler yapıyorsun
Bende tedavi adına şimdilik bir gelişme yok beklemedeyim...

Hoşgeldin Canım aramıza Tedavinde hayırlı olur inşallah!

Canım aşılmanda pozitif sonuç alırsın inşallah! Şimdi iyice dinlen ! Beklemek zor oluyor ama inşallah sonu mutlu olacak..

Cnim
Canim benim.isim cok kisa surmustu. Ben ilk randevuya.27/02 ta gitmistim baris bey nisan adetiyle tup hebege baslariz evraklarini getir dedi ve ben 29/0 2gunu evraklari goturdum ve ayni gun ilaclarim. Yazildi. Ne rapor cikarttim nede heyete girdim. Ge bir sonraki randevuda tup bebege basladim.

Ama yillar once ilk tup bebegi yaptirmak icin u.u. den rapor almistim ve yillar icinde tum testlerim yine u.u de yapilmisti. Ve benim.smear testinden HbA1c testine kadar hepsi yapilmisti.

ben ilk bebeğimi 28 haftalık hamileyken yüksek tansiyon kaybetmiştim.şimdi de 10 haftalık hamileyim.

Merhabalar nasılsın fidanal? Bugün Ahmet Beye gidecektin canım ne oldu.. Hayırlı haberler verirsin bize inşallahhh..

çok şükür güzel geçti.Ahmet bey bebeğin gelişiminden memnun tabi bizde:)tahliller için bir şey söylemedi.kötü bir şey olsa zaten hemen söylüyor:)
Elhamdülillah iyiyiz.maşallah da diyeyim.bayram sonu pazartesi gel ense kalınlığına bakalım dedi.

Hadi hayırlısı olsun inşallah bu defa olur. benim çikolata kistim var o yüzden bende istemedim bir aşılama daha yapmayı. ama tabi doktorun da kararı ama 3 kerede yapılıyo diye biliyorum. 2 ayı bulur dediler bana başka bi gün gittiğimde de sekreterle bir bayan konuşurken duymuştum 60-70 dosya var heyete girmeyi bekleyen ve haftada 10 dosya alıyolar demişti oradaki sekreter. yani inşallah daha çabuk olur ama banada öyle geliyo ki en iyi ihtimalle 1 buçuk 2 ayı bulaak hayırlısı ne diyelim beklemekten başka çaremiz yok. bende bu arada iyice kafamı dağıtmayı psikolojimi düzeltmeyi düşünyorum belki böylesi daha hayırlı olur.

Tedavin hayirli olsun.
ben.baris bey sayesinde. hamileyim suan. Insallah sizlerde bebeklerinize kavusursunuz.

Fakulte ne kadar yogunlasmis boyle ama olsun baslamak.bitirmenin yarisidir.

teşekkür ederim. iyi dileklerin içinde çook sağol. inşallah hayırlısıyla Allah kucağına almayı da nasip etsin senin sürecinden haberdarım sen de çok uğraştın Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah bize de senin gibi.

Zaten bir kere geçen sene gittim...şimdiki randevumuda yıllık izine denk getirdim..tabii çok bekletiyorlar akşama kadar beklemiştim..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. senin tedavin nerede?

ben başlamadım düşünmüyorum yoruldum canım. çalışıyorum çalışınca izinler zor oluyor. işide bırakmak istemedim. ama her tedavimde sorunlar çıkıyordu tabi. buda beni daha da etkiledi. ben şehir dışında şehir için de fak. her yerde yaptırdım . fak. çalışınca zor oluyor cok bekliyorsun ondan dolayı . ben bilmiyorum ya . bilemiyorum ne yapacağımı da

Oyyy maşallahh çok sevindim güzel geçmesine :) Hadi bakalım hayırlısıyla alırsın kucağına inşallahhh!!.. Daha önce de Ahmet BEye mi gidiyordun tatlım. Ben çok sevdim doktoru ya gayet ilgili.. Ben de az önce geldim kontrolden. İki tane yumişim olmuş benim de yarın iğne perşembe akşam da aşılama inşallahhh.. Dua edin bana lütfen kızlar.. Allah hepimizin gönlüne göre versin..

8 ay boyunca hamile kalmayınca fakülteye gittim...hormon tahlilleri iyi çıkınca 1 sene daha bekle olur dedi bu arada eşinin tahlillerini yaptırıp getirin dedi..eşimi ikna etmek ne mümküm..
1 seneyi geçti, ben hala gidemedim..eşimin keyfini bekliyorum adamın umru değil.. birde bende troid çıktı o da hamileleği engelliyormuş:18:tedaviye başlayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…