BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

ben ilk bebeğimi 28 haftalık hamileyken yüksek tansiyon kaybetmiştim.şimdi de 10 haftalık hamileyim.

Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.çok sevindim,sağlıkla kucağıana al inş.ne güzel,ne mutlu haberler vermek istiyoruz çevremize ama başımızdan ne geçeceğini bilmiyoruz.herşeyin hayırlısı olsun.ilk ve 2. de aşılama mıydı fidanal?

Allah hayırlı eylesin,inş güzel sonuçlar veririz birbirimize.ilk kontrolde yeterince büyümüş seninki bak,maşallah.ben 2 gün sonra tekrar gitmiştim.inan herkes için çok dua ediyorm.Rabbim gönlümüze göre nasip etsin,hepimize..

Allah razı olsun tatlım.. İnşallah dediğin gibi güzel haberler veririz birbirimize bugün yumişlerimle ilgili olumlu şeyler duyunca moralim düzeldi yaa.Geçen haftadan beri canım sıkkındı.Ne olacak nasıl olacak diye.Bugün çok rahatladım.. Hayırlısı olur inşallah.. Rabbim gönlümüze göre versin..

Troid de önemli canım belki o normal seviyeye inince bile hamile kalırsın.. Onun tedavisini boşlama canım..

Canım güzel haberler vermişsin.. Bebişinde seninde iyi olmana sevindim Çook mutlu oldum.. Rabbim korusun ikinizide!

Selamın aleyküm kızlar bende başımdan geçeni anlatmak istiyorum...son 3aydır adetim 28 gunde bir gelir ve kanamam bardaktan boşalırcasına başlar....bugun adtımın baslama gunuydu ve geldı ama nasıl? kahverengi kahve rengi kanama oluyo ama yogun değil ara ara...saat 5te baslayan adetım normalde 2. pedimide doldurmak üzere olurdu fakat suan pedim 4/1 i ara ara lekelenmiş ve wc de peçete ile sildikçe kahverengi ve azıcık bi leke oluyo peçetede de ... birkaç aydır korunmuyorduk acaba tuttumu sizce kızlar....sizce bu neyin habercisi olabılır...acaba yerleşme kanamasımı ...umutlanmak istemiyorum ama cevaplarınız içimi rahatlatır..cevaplarınız için şimdiden tesekkurler

kızlar bu arada bende bursa dayım...umarım güsel arkadaslıklar kurulur ve bulusmalar duzenlenıııııır

kızlar bu arada bende bursa dayım...umarım güsel arkadaslıklar kurulur ve bulusmalar duzenlenıııııır

hoşgeldiN ARAMIZA CANIM :))İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİRSİN BENDE SENİN GİBİ ÇOK FAZLA OLURUM İNŞALLAH YERLEŞME KANAMASIDIR.

FİDANAL:
CANIM ÇOK SEVİNDİM BEBİŞİN VE SENİN İYİ OLMANA

BEN GENE HASTA OLDUM İKİ AYDIR 4 GÜN ÖNCE GELİYOR ((( EŞİMİN YANINA GİTTİM GELDİM NE KADAR ZOR BİR BİLSENİZ Bİ DE ÜSTÜNE HASTA OLDUM ONUN STRESİ GELECEK AY AŞILAMA OLCAM ŞEYMA HANIMDA ARTIK BİR AN ÖNCE OLMAK İSTİYORUM DAHA FAZLA BEKLEMEK İSTEMİYORUM (

Hoşgeldin aramıza..Biz de yeniyiz burda daha :) inşallah buluşmalara biz de dahil oluruz ve güzel arkadaşlıklar kurmuş oluruz :) Kanaman ile ilgili hiçbir fikrim yok inşallahh dediğin gibi yerleşme kanamasıdır. Hep böyle durumları öğrenebilmek için beklemek zorunda kalıyoruz yaa Sıkıntı yapma kendine.. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize..

Eşimin yanına gidip geldim demişsin ayrı yerlerdesiniz sanırım.. Çok zor bir durumdur eminim Allah yardımcınız olsun inşallahh Rabbim sizi bir araya getirir. Hep o sıkıntı streslerden olmuyo bizim bu bebişler tatlım.. Biz de 2 senedir istiyoruz ama yok.. artık dedim aşılama yapalım bi deneyelim ne kaybederiz.. Girdik bi yola bakalım Rabbim alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin.. Tez zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallahh..

Teşekkür ederim hoşbuldum ... inşallah hep beraber oluruzda yüzyüze birbirimize destek oluruz ...Bu arada kırmızılarımı gördüm ..sabaha karşı yoğuun bi halde kapımı çaldılar neyse herşey allahtan...gerçi beklemiyordum ama acabamı demeden de insan yapamıyo sat zamanı geldiğinde .... o yüzden yine de şükürler olsun sağlığımız yerinde....ne insanlar var ki aç açıkta ...hamdu senalar olsun bu gunumuze...bu arada sen nerelerdesin bursanın neresınde yani

Hoşbuldum tatlım benim :))) isterdim güsel haber vermeyi ama kırmızılarımla şuan büyük aşk yaşıyorum ;p çok öslemişler beni ...yine öyle yoğun bir sevgi seli varki aramızda anlatamam.......sanırım sitresten öyle oldu leke gibi geldi sonradan iyi baş gösterdi kırmızıcıklar....olsun bakalım herşeey Allah tan be canım.........

Hayırlısı olsun tatlım sıkma canını siz ne zamandır çocuk istiyosunuz ne kadar süredir evlisin biraz bahseder misin kendinden bize.. Birbirimizi tanımıyoruz ama birbirimize destek oluyoruz burda dualar ediyoruz hepimizin ortak çabası var çünkü.. Hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşabilmek.. Vakti vardır herşeyin ama geç olmadan anne olmak istiyoruz. HAyırlısı bakalım.Osmangazide oturuyorum ben..

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun tabi öncelikle canım...ben 1yıllık evlıyım ve ilk bir kaç ay istemiyorduk evliliği yaşayalım,yabancı yerdeyım alışayım vs nedenlerden dlayı henuz düşünmüyorduk ...tabi benim en -buyuk yanlısım bu oldu...hap ile korundum deli gibi..e bilmiyorsun açıklayamıyorsun bi takım şeyleri buyuklere kafama göre davrandım hapla korundum ama çok yanlıs yapmısım.4 aydırda korunmayı bıraktım adetım duzensiz oldu 2 ay sonra duzene girdi .sonra sühendan hanıma gittim.basit bir kist oluşmus .tabi yeni evlisin neden hap kullandın dye söylendi bana ..gerçi suan hamıle kalmamı engelleyecek bişi çıkmadı hormonlar iyi kistm den 1.5 cm e düştüm soğan kürü uygyladım ama tabi herşey allahtan...O ol der olur...işte böyle canım...bu arada Osmangazi de nerdesın ben demirtaştayım

Hapla korunmamak gerektiğini düşünüyorum.Evlenmeden önce halamla konuşmuştum hap sakın kullanma demişti.Kullanmadım bende.. İlk zamanlarda maddi durumdan dolayı istemedik biz de o yüzden korunduk ama 2 yılı geçti uğraşıyoruz olsun diye şimdi de Hayırlısı inşallahh.. Doktorun başka sorun görmemiş sende ne güzel eşin de tahlillerini yaptırdı mı peki? Ben gülbahçedeyim :)

ewet ikimiz dede bu problem yok tatlım....bekleme asamasındayız artık gerçi daha erken daha yeni başladık düşünmeye...gün doğmadan neler doğar...rabbimden umut kesilmez canım benim...sende baktırtmıssındır kendıne .........Hayırlısı olsun sende bi problem var mı tıbben.........

Canım meraba eğer hap kullanıyorsan onlarda adeti azaltabiliyo. Sonra musluktan akar gibi geliyo. Hersey kısmet canım

Daha yeni başlamışsınız düşünmeye hayırlısıyla olur inşallah çok fazla kafana takma oluruna bırak :) Benim sadece sağ tüpüm kapalı.Eşimin değerleri düşük.o yüzden ben aşılama için uğraşıyorum bu ay. Dün doktordaydım.İki tane yumurtam oluşmuş.Biri sağda biri solda.Doktora sağ kapalı dedim.Sen onu takma kafana bizim için yeterli bu dedi. Bugün de çatlatma iğnemi vurundum.Yarın akşama da inşallah aşılama olacak bakalım hayırlısıyla..

en azından sevındırıcı bır haber tek tüpün yeterli olması )) rabbım yar ve yardımcımız olsun inşaallah...inşallah iğnelerin sonucunu en yakın zamanda biz teyzoşlarına Hamişcik haberlerini verirsin tatlım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…