- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
ben ilk bebeğimi 28 haftalık hamileyken yüksek tansiyon kaybetmiştim.şimdi de 10 haftalık hamileyim.
Oyyy maşallahh çok sevindim güzel geçmesine :) Hadi bakalım hayırlısıyla alırsın kucağına inşallahhh!!.. Daha önce de Ahmet BEye mi gidiyordun tatlım. Ben çok sevdim doktoru ya gayet ilgili.. Ben de az önce geldim kontrolden. İki tane yumişim olmuş benim de yarın iğne perşembe akşam da aşılama inşallahhh.. Dua edin bana lütfen kızlar.. Allah hepimizin gönlüne göre versin..
Allah hayırlı eylesin,inş güzel sonuçlar veririz birbirimize.ilk kontrolde yeterince büyümüş seninki bak,maşallah.ben 2 gün sonra tekrar gitmiştim.inan herkes için çok dua ediyorm.Rabbim gönlümüze göre nasip etsin,hepimize..
8 ay boyunca hamile kalmayınca fakülteye gittim...hormon tahlilleri iyi çıkınca 1 sene daha bekle olur dedi bu arada eşinin tahlillerini yaptırıp getirin dedi..eşimi ikna etmek ne mümküm..
1 seneyi geçti, ben hala gidemedim..eşimin keyfini bekliyorum adamın umru değil..birde bende troid çıktı o da hamileleği engelliyormuş:18:tedaviye başlayacağım..
kızlar bu arada bende bursa dayım...umarım güsel arkadaslıklar kurulur ve bulusmalar duzenlenıııııır
kızlar bu arada bende bursa dayım...umarım güsel arkadaslıklar kurulur ve bulusmalar duzenlenıııııır
hoşgeldiN ARAMIZA CANIM :))İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİRSİN BENDE SENİN GİBİ ÇOK FAZLA OLURUM İNŞALLAH YERLEŞME KANAMASIDIR.
FİDANAL:
CANIM ÇOK SEVİNDİM BEBİŞİN VE SENİN İYİ OLMANA
BEN GENE HASTA OLDUM İKİ AYDIR 4 GÜN ÖNCE GELİYOR((( EŞİMİN YANINA GİTTİM GELDİM NE KADAR ZOR BİR BİLSENİZ Bİ DE ÜSTÜNE HASTA OLDUM ONUN STRESİ GELECEK AY AŞILAMA OLCAM ŞEYMA HANIMDA ARTIK BİR AN ÖNCE OLMAK İSTİYORUM DAHA FAZLA BEKLEMEK İSTEMİYORUM (
Hoşgeldin aramıza..Biz de yeniyiz burda daha :) inşallah buluşmalara biz de dahil oluruz ve güzel arkadaşlıklar kurmuş oluruz :) Kanaman ile ilgili hiçbir fikrim yok inşallahh dediğin gibi yerleşme kanamasıdır. Hep böyle durumları öğrenebilmek için beklemek zorunda kalıyoruz yaaSıkıntı yapma kendine.. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize..
hoşgeldiN ARAMIZA CANIM :))İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİRSİN BENDE SENİN GİBİ ÇOK FAZLA OLURUM İNŞALLAH YERLEŞME KANAMASIDIR.
FİDANAL:
CANIM ÇOK SEVİNDİM BEBİŞİN VE SENİN İYİ OLMANA
BEN GENE HASTA OLDUM İKİ AYDIR 4 GÜN ÖNCE GELİYOR((( EŞİMİN YANINA GİTTİM GELDİM NE KADAR ZOR BİR BİLSENİZ Bİ DE ÜSTÜNE HASTA OLDUM ONUN STRESİ GELECEK AY AŞILAMA OLCAM ŞEYMA HANIMDA ARTIK BİR AN ÖNCE OLMAK İSTİYORUM DAHA FAZLA BEKLEMEK İSTEMİYORUM (
Teşekkür ederim hoşbuldum... inşallah hep beraber oluruzda yüzyüze birbirimize destek oluruz ...Bu arada kırmızılarımı gördüm ..sabaha karşı yoğuun bi halde kapımı çaldılar neyse herşey allahtan...gerçi beklemiyordum ama acabamı demeden de insan yapamıyo sat zamanı geldiğinde .... o yüzden yine de şükürler olsun sağlığımız yerinde....ne insanlar var ki aç açıkta ...hamdu senalar olsun bu gunumuze...bu arada sen nerelerdesin bursanın neres ınde yani
Hayırlısı olsun tatlım sıkma canını siz ne zamandır çocuk istiyosunuz ne kadar süredir evlisin biraz bahseder misin kendinden bize.. Birbirimizi tanımıyoruz ama birbirimize destek oluyoruz burda dualar ediyoruz hepimizin ortak çabası var çünkü.. Hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşabilmek.. Vakti vardır herşeyin ama geç olmadan anne olmak istiyoruz. HAyırlısı bakalım.Osmangazide oturuyorum ben..
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun tabi öncelikle canım...ben 1yıllık evlıyım ve ilk bir kaç ay istemiyorduk evliliği yaşayalım,yabancı yerdeyım alışayım vs nedenlerden dlayı henuz düşünmüyorduk ...tabi benim en -buyuk yanlısım bu oldu...hap ile korundum deli gibi..e bilmiyorsun açıklayamıyorsun bi takım şeyleri buyuklere kafama göre davrandım hapla korundum ama çok yanlıs yapmısım.4 aydırda korunmayı bıraktım adetım duzensiz oldu 2 ay sonra duzene girdi .sonra sühendan hanıma gittim.basit bir kist oluşmus .tabi yeni evlisin neden hap kullandın dye söylendi bana ..gerçi suan hamıle kalmamı engelleyecek bişi çıkmadı hormonlar iyi kistm den 1.5 cm e düştüm soğan kürü uygyladım ama tabi herşey allahtan...O ol der olur...işte böyle canım...bu arada Osmangazi de nerdesın ben demirtaştayım
papatya üzülme,stres yapma dicem ama eşinden ayrı yerlerde olmak çok zor.Allah yardımcın olsun..herşeyde en büyük destek o. inş eş durumuyla gidersin.bazen iliçinde kıprdayamıyorm diye kızıyorum ama,sonra çok şükrediyorum.eşin ne iş yapıyor,ne kadardır ayrı yerlerdesin.Rabbim yüzünü güldürsün..
Hapla korunmamak gerektiğini düşünüyorum.Evlenmeden önce halamla konuşmuştum hap sakın kullanma demişti.Kullanmadım bende.. İlk zamanlarda maddi durumdan dolayı istemedik biz de o yüzden korunduk ama 2 yılı geçti uğraşıyoruz olsun diye şimdi deHayırlısı inşallahh.. Doktorun başka sorun görmemiş sende ne güzel eşin de tahlillerini yaptırdı mı peki? Ben gülbahçedeyim :)
Hoşbuldum tatlım benim :))) isterdim güsel haber vermeyi ama kırmızılarımla şuan büyük aşk yaşıyorum ;p çok öslemişler beni ...yine öyle yoğun bir sevgi seli varki aramızda anlatamam.......sanırım sitresten öyle oldu leke gibi geldi sonradan iyi baş gösterdi kırmızıcıklar....olsun bakalım herşeey Allah tan be canım.........
ewet ikimiz dede bu problem yok tatlım....bekleme asamasındayız artık gerçi daha erken daha yeni başladık düşünmeye...gün doğmadan neler doğar...rabbimden umut kesilmez canım benim...sende baktırtmıssındır kendıne .........Hayırlısı olsun sende bi problem var mı tıbben.........
en azından sevındırıcı bır haber tek tüpün yeterli olmasıDaha yeni başlamışsınız düşünmeye hayırlısıyla olur inşallah çok fazla kafana takma oluruna bırak :) Benim sadece sağ tüpüm kapalı.Eşimin değerleri düşük.o yüzden ben aşılama için uğraşıyorum bu ay. Dün doktordaydım.İki tane yumurtam oluşmuş.Biri sağda biri solda.Doktora sağ kapalı dedim.Sen onu takma kafana bizim için yeterli bu dedi. Bugün de çatlatma iğnemi vurundum.Yarın akşama da inşallah aşılama olacak bakalım hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?