Meraba tatlım...evet sanırım o yuzden ole olduCanım meraba eğer hap kullanıyorsan onlarda adeti azaltabiliyo. Sonra musluktan akar gibi geliyo. Hersey kısmet canım
en azından sevındırıcı bır haber tek tüpün yeterli olması)) rabbım yar ve yardımcımız olsun inşaallah...inşallah iğnelerin sonucunu en yakın zamanda biz teyzoşlarına Hamişcik haberlerini verirsin tatlım....
Bi turlu yakalayamadım sizi kızlar ben cıkıorum siz giriosunuz.siz çıkınca da ben
Neyse artık yarın gelırım aranıza yıne bu aksam iftar daveti var müteahhitlerin ona gideceğiz..hazırlanmaya baslım yavaştan...sizleri kocaman öpüyorum...allaha emanet oluuuuuuun canlarııııııııııııııııııım.............
Eşimin yanına gidip geldim demişsin ayrı yerlerdesiniz sanırım.. Çok zor bir durumdur eminim Allah yardımcınız olsun inşallahh Rabbim sizi bir araya getirir. Hep o sıkıntı streslerden olmuyo bizim bu bebişler tatlım.. Biz de 2 senedir istiyoruz ama yok.. artık dedim aşılama yapalım bi deneyelim ne kaybederiz.. Girdik bi yola bakalım Rabbim alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin.. Tez zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallahh..
,Hoşbuldum tatlım benim :))) isterdim güsel haber vermeyi ama kırmızılarımla şuan büyük aşk yaşıyorum ;p çok öslemişler beni ...yine öyle yoğun bir sevgi seli varki aramızda anlatamam.......sanırım sitresten öyle oldu leke gibi geldi sonradan iyi baş gösterdi kırmızıcıklar....olsun bakalım herşeey Allah tan be canım.........
papatya üzülme,stres yapma dicem ama eşinden ayrı yerlerde olmak çok zor.Allah yardımcın olsun..herşeyde en büyük destek o. inş eş durumuyla gidersin.bazen iliçinde kıprdayamıyorm diye kızıyorum ama,sonra çok şükrediyorum.eşin ne iş yapıyor,ne kadardır ayrı yerlerdesin.Rabbim yüzünü güldürsün..
hoşgeldiN ARAMIZA CANIM :))İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİRSİN BENDE SENİN GİBİ ÇOK FAZLA OLURUM İNŞALLAH YERLEŞME KANAMASIDIR.
FİDANAL:
CANIM ÇOK SEVİNDİM BEBİŞİN VE SENİN İYİ OLMANA
BEN GENE HASTA OLDUM İKİ AYDIR 4 GÜN ÖNCE GELİYOR((( EŞİMİN YANINA GİTTİM GELDİM NE KADAR ZOR BİR BİLSENİZ Bİ DE ÜSTÜNE HASTA OLDUM ONUN STRESİ GELECEK AY AŞILAMA OLCAM ŞEYMA HANIMDA ARTIK BİR AN ÖNCE OLMAK İSTİYORUM DAHA FAZLA BEKLEMEK İSTEMİYORUM (
Aminnn canım Allah razı olsun.. İnşallahh hepimiz birbirimize güzel haberler veririz :)) Allah aratmasın gerçekten çok yıpratıcı bir süreç.. Bi de dışardan olan müdahaleler var tabi.. Kimseyle görüşmüyorum (arkadaşlar dışında) desem yeridir bu yüzdenYapın artık bi tane diyenler mi ararsın hadi almayacak mısın artık diyenler mi ?? Sanki pazardan manavdan alıyoruzz bebişleri yaa :)) Rabbim yazmadıysa ben napimm yani dimi ama ( :)
Canım üzülme! Aşılama kararınada sevindim çok... Hadi bakalım hayırlısı! Memlekette sanıyodum seni..
teşekkür ederim canım benim. çok heyecanlıyım aşılama konusunda şeyma hanımla bir kere deneyip olmazsa osman hocaya başlayacağım. tamamen kararımı verdim artık :) memlekete gittim geldim eşimin yanına gittim şimdi bursadayım canım hepinizi çok özledim sizzinle oturup dertleşmeyi de özledim ramazan sonrası bi buluşma planlayalım yeni kızlarda geldi onlarlada tanışalım
Evet canım bende bir kaç kişiyle görüşmüyorum görüşmek istemiyorum Her seferinde deli gibi aynı soru sorulmaz kiNe demememi bekliyo Olmuyo işte zavallıyız biz acı bana falan dememimi ağlamamımı bilmiyorum Ben başımı dik tutmaya çalışıyorum içimde fırtına... Anlamıyorlar şekerim bizi bizden kim iyi anlar ki..
MELEKİM Hoşgeldin aramıza canım, daha çok yolun başındaymışsın umarım çok ta beklemezsin.. Sağlıkla kavuşursun bebişine..
Evet canım bende bir kaç kişiyle görüşmüyorum görüşmek istemiyorum Her seferinde deli gibi aynı soru sorulmaz kiNe demememi bekliyo Olmuyo işte zavallıyız biz acı bana falan dememimi ağlamamımı bilmiyorum Ben başımı dik tutmaya çalışıyorum içimde fırtına... Anlamıyorlar şekerim bizi bizden kim iyi anlar ki..
MELEKİM Hoşgeldin aramıza canım, daha çok yolun başındaymışsın umarım çok ta beklemezsin.. Sağlıkla kavuşursun bebişine..
melek_1984 nerelerdesın canım...bugun girmedın sanırım foruma hiç denk gelemedık
canım benim...ben pek girmiyorum... Girdiğim zamanda bakıp çıkıyorum....kızcelerden haberleri okuyorum....genelde özelden mesaj atıyorum...nasılsın....sonunda demirtaşa taşınıyoruz...umarım tanışma fırsatımız olur....bol bol sohbet edebiliriz inş.....sana yazdığım gibi buluşmalar da çokk güzel oluyor..umarım diğer kızcelerle görüşme fırsatında olur....senin için de duayla...
Nasılsın?hadi bakalım aşılaman şimdiden hayırlı olsun..güzel haberlerini almayı, bekliyor olucaz.Allah yardımcın olsun..
tatlım yaaa bu çok gusel bi haber ...çok sevındım buraya tasınacak olmana....allahın izni ile tanısırız inşaallah...gelsin sabah kahveleri bol sohbetleeeerrrrrrrrrr
diğer arkadaşlarlada tanısmak nasib olur inşaallah da bulusur kaynasırız...canım benim kısmetse ne zaman gelıyorsunuz bu tarafa...birde yakın olursak değmeyin keyfimize :))
İyiyim canımmm çok saolasın heyecanlıyım birazcıkk :)) sen nasılsın? Çok mutlu oldum yazmana çok saol :)) İnşallahhh önce senden hayırlı güzel haberi alıcaz sonra da hayırlısıyla ben veririm inşallahhh :)) Sen nasılsın neler yapıyosun?
teşekkür ederim canım benim. çok heyecanlıyım aşılama konusunda şeyma hanımla bir kere deneyip olmazsa osman hocaya başlayacağım. tamamen kararımı verdim artık :) memlekete gittim geldim eşimin yanına gittim şimdi bursadayım canım hepinizi çok özledim sizzinle oturup dertleşmeyi de özledim ramazan sonrası bi buluşma planlayalım yeni kızlarda geldi onlarlada tanışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?