BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Bi turlu yakalayamadım sizi kızlar ben cıkıorum siz giriosunuz.siz çıkınca da ben

Neyse artık yarın gelırım aranıza yıne bu aksam iftar daveti var müteahhitlerin ona gideceğiz..hazırlanmaya baslım yavaştan...sizleri kocaman öpüyorum...allaha emanet oluuuuuuun canlarııııııııııııııııııım.............

Aminnn canım Allah razı olsun.. İnşallahh hepimiz birbirimize güzel haberler veririz :)) Allah aratmasın gerçekten çok yıpratıcı bir süreç.. Bi de dışardan olan müdahaleler var tabi.. Kimseyle görüşmüyorum (arkadaşlar dışında) desem yeridir bu yüzden Yapın artık bi tane diyenler mi ararsın hadi almayacak mısın artık diyenler mi ?? Sanki pazardan manavdan alıyoruzz bebişleri yaa :)) Rabbim yazmadıysa ben napimm yani dimi ama ( :)

Ben çalışıyorum tatlım burdan girdiğim için sıkıntı oluyo biraz kapatıp tekrar açıyorum :)) Sende Allaha emanet ol görüşmek üzere.. Hoşçakallll...

çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için :)

aşılaman hayırlısıyla tutar inşallah canım aynen sıkıntı stres hep bizi bu duruma düşüren
,
daha çok az zaman olmuş canım arkadaşlarım var bir kaç ay uğraşıp sonra hamile kalan inşallah sendede öyledir hiç tedaviye falan girmeden oluverir bakmışsın. hem doğum kontrol hpından sonra biraz zaman gerekiyormuş ben sadece 2 ay kullandım başta o da hormonlarımı bozmuştu 6 ay tedavi görmek zorunda kalmıştım . hormonlar kendine gelir ve hamile kalırsın hemen inşallah

eşim çanakkaleye atandı kültür ve turizm bakanlığına 5 yıldan sonra ayrı düştük bende iliçinde iyi bir yere gideyim derdim hep burda canım şimdi orada 100 km uzağa razıyım köy falan farketmez eş durumu tayinini bekliyorum ama çanakkale için zor diyorlar nasip artık ben gidemmezsem o kasımda gelmeyi deneyecek hayırlısı artık :)) valla eşin yanındaysa şükretmek lazımmış bende yeni analdım :))

Canım üzülme! Aşılama kararınada sevindim çok... Hadi bakalım hayırlısı! Memlekette sanıyodum seni..

Evet canım bende bir kaç kişiyle görüşmüyorum görüşmek istemiyorum Her seferinde deli gibi aynı soru sorulmaz ki Ne demememi bekliyo Olmuyo işte zavallıyız biz acı bana falan dememimi ağlamamımı bilmiyorum Ben başımı dik tutmaya çalışıyorum içimde fırtına... Anlamıyorlar şekerim bizi bizden kim iyi anlar ki..

MELEKİM Hoşgeldin aramıza canım, daha çok yolun başındaymışsın umarım çok ta beklemezsin.. Sağlıkla kavuşursun bebişine..

Canım üzülme! Aşılama kararınada sevindim çok... Hadi bakalım hayırlısı! Memlekette sanıyodum seni..

teşekkür ederim canım benim. çok heyecanlıyım aşılama konusunda şeyma hanımla bir kere deneyip olmazsa osman hocaya başlayacağım. tamamen kararımı verdim artık :) memlekete gittim geldim eşimin yanına gittim şimdi bursadayım canım hepinizi çok özledim sizzinle oturup dertleşmeyi de özledim ramazan sonrası bi buluşma planlayalım yeni kızlarda geldi onlarlada tanışalım

hoş geldın senın adına sevındım canım..sanırım bıraz daha iyisindir...eşinide görmek iyi gelmiştir :)))bende aranıza yenı katılanlardanım...ramazan sonrası inşaallah bulusur kaynasırız.........

hosbuldum canım tesekkur ederım....inşaallah kımse beklemez artık ....sabrın tevekkulun sonu selametmiş hayırlısı olsun hakkımızda Gulisayımm

gulisaycım dediğin gibi dışarıdakilere karşı hep başımızı dik tutuyoruz ama içten içe kendimizi yiyoruz canım.. Rabbim tez vakitte hepimizi bebişle müjdeler inşallahh :)) Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur :)) Mutlaka hepimiz bir gün anne olacağızdır ama hangi gün ??
BEklemek insanı geriyor.. Hakkımızda hayırlısı biz birbirimize destek olalım canım köstekleri at gitsin :)))

melek_1984 nerelerdesın canım...bugun girmedın sanırım foruma hiç denk gelemedık

canım benim...ben pek girmiyorum... Girdiğim zamanda bakıp çıkıyorum....kızcelerden haberleri okuyorum....genelde özelden mesaj atıyorum...nasılsın....sonunda demirtaşa taşınıyoruz...umarım tanışma fırsatımız olur....bol bol sohbet edebiliriz inş.....sana yazdığım gibi buluşmalar da çokk güzel oluyor..umarım diğer kızcelerle görüşme fırsatında olur....senin için de duayla...

Nasılsın?hadi bakalım aşılaman şimdiden hayırlı olsun..güzel haberlerini almayı, bekliyor olucaz.Allah yardımcın olsun..

tatlım yaaa bu çok gusel bi haber ...çok sevındım buraya tasınacak olmana....allahın izni ile tanısırız inşaallah...gelsin sabah kahveleri bol sohbetleeeerrrrrrrrrr

diğer arkadaşlarlada tanısmak nasib olur inşaallah da bulusur kaynasırız...canım benim kısmetse ne zaman gelıyorsunuz bu tarafa...birde yakın olursak değmeyin keyfimize :))

Nasılsın?hadi bakalım aşılaman şimdiden hayırlı olsun..güzel haberlerini almayı, bekliyor olucaz.Allah yardımcın olsun..

İyiyim canımmm çok saolasın heyecanlıyım birazcıkk :)) sen nasılsın? Çok mutlu oldum yazmana çok saol :)) İnşallahhh önce senden hayırlı güzel haberi alıcaz sonra da hayırlısıyla ben veririm inşallahhh :)) Sen nasılsın neler yapıyosun?

inş. cancaazım inş... çok sevinirim oturup kahve içebileceğim bir arkadaşımın olmasına...çünkü o kadar az ki çevremde oturup konuşabileceğim gerçek arkadaşlar dostlar hatta yok diyebilirim....niyetimiz hafta sonu taşınmaktı en geç pazartesi...ama ben evde bir kaç değişiklik yaptırmıştım....yetişirse inş. en geç önümüzdeki hafta sonu inş...yakındır umarım....gerçi ben pek sevemedim demirtaşı ama nasip diyorum artık...yeni evimiz yeni mahalle tarafında barboros mahallesi imiş...ben de yeni yeni öğreniyorum....umarım yakındır cancaazım...

güzel:) bu heyecanlar mutluluklara dönüşsün inş.inş dediğin gibi ii haberler
veririz birbirimize.evde bol bol yatış eşime bile iftarlk hazırlamak istemiyo canım.geçiyor bol bol dua ile.hakkımızda hayırlısı olsun demekten,duadan başka yol yok.saat 19:24 aşılaman oldu demi?

Bende özledim.. Ramazan sonu görüşürüz inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…