BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Bende özledim.. Ramazan sonu görüşürüz inşallah!

inşallah ramazan sonuna ayarlarız buluşmalarımız çok güzel geçiyor eminim memnun kalırsın canım sende ve diğer kızlarda :)

Merhabalar tatlım.. Dün akşam saat 10da aşılamam oldu.11e kadar orda yattım. Canım yandı bayağı bi Yeter ki kavuşayım bebişime çektiğim sıkıntı sorun değil.. Yalnız doktor sperm kalitesini pek iyi bulmadı. Pek ümit yok anlayacağın ama hayırlısı diyorum.. İki gün rapor yazdırdım. pazar günü de var 3 gün bende yatıştayım yani.. Ben elimden geleni yapayım da gerisi Rabbimin izniyle gelir inşallahhh.. Tatlım bi de doktor sana ilaç vermiş miydi? BEnimki verdi de salı günü başlıycam günde 1 tane. cuma gününden itibaren 2 tane içecekmişim.. Benim 2 hafta sonrası bayrama denk geliyor o yüzden bayramdan sonrasına tahlil yaparız dedi tabi ben o güne kadar regl olmazsam

Son düzenleme:
aşılaman oldu mu canım? nasıl geçti ?

Tatlım merhabalar aşılamamı oldum çok şükür ama moraller biraz bozuk.. Dün akşam saat 7de eşim tahlilini verdi. saat 10a kadar bekledik. 10da aşılamam yapıldı ama çok canım yandı. Benim rahim ağzında yara var. Sanırım onun da etkisi oldu. Şuan bile kasık ağrım var.. İşe gitmedim rapor aldım 2 gün.. yani 3 gün yatıcam bende.. Doktor eşimin spermlerini kaliteli bulmadı pek. O yüzden ümidim az ama hayırlısı bakalım

Kızlar merhabalar nasılsınız? Yakın bi arkadasım Dr a gitti bu ay sperm testi yapmişlar eşine 12 milyon çıkmış Dr hamile kalabilmen % 2 demiş kız ağla ağla mi hal olmuştu ama adet olmamış test yapmiş idrar çift çizgiyi görmüş sonra kan testi yapıyo ve 1090 çıkmış keseyi de görmüş. Allah o kadar büyük ki mucizesini gösteriveriyor ummadığımız anda. Böyle şeyler duyunca hem seviniyorum hem de üzülüyorum.rabbim bize de gösterir mi o günleri. Yoksa daha zamanı mı var? Rabbim yardımcımız olsun.

İnşaallah biran önce bebişine kavuşursun iz88'im....Allahtan ümit kesilmez bitanem iyi düşün iyi olsun tatlımm benim tmm mı...

Meraba canım saol sen nasılsın?...Amin canım...Rabbim hayırlı bir zamanda verir inşaallah...Allahım sevdiği kuluna dert verirmiş,o kulunun dua yakarıslarını duymak için...Allahtan umut kesilmez...ol der olur betülcüm...Rabbim vermez vermez öyle bi zamanda verirki şaşrır kalırız...O yüzden tedbirle birlikte dualarımızıda eksik etmemek enn güseli...Allahım ümmedi muhammedin evlatlarına Ya şafiismiyle şifa versin bizlerede inşaallah...İsteyen herkese ya varis ismiyle hayırlı evlatlar nasibeylesiin cümlemize....

Allah'ın hikmetinden sual sorulmaz. Bunlar söylenmez ama cok dua ediyorum. Dilimde yüreğimde.ama insan her zaman doğru bi şekilde dua etmek gerek.hep 2 sene sonrasında olsun diyodum ama nerden bilebilirdik 2 sene dolmadan isteyenilwceğimşzi. Kesinlikle eltimle aynı zamana gelmesin diyordum o simdi 6 aylık hamile. Allah beni öyle bi sınıyo ki inş hakkıyla sabırla bunları da atlatırız.

Haklısın doğru dua etmek lazım sen sene demişsin rabbim bekletiyo belkı o zaman olacak gülüm...bizde ilk basta istemmedık o yuzden beklıyoruz sanırım...yanlış yaptık belki ama rabbim affetsın bize doğru zamanda versin tek duam bu suan...çunku O verecegi zamanıda bilendir ...Artık takma canım bu kadar biraz akısına bırak emin ol hepimiz burada aynı şeyleri yaşıyoruz..Ayrıca kadın bireyin kendini fazla bu konuda yorması beyinden gelen sinyal ile tum spermleri öldürüyormus psikolojik olarak dr um demişti...O yuzden sabırla tevekkul etmek en güzeli....Amacım senı üzmek değil ksınlıkle yanlıs anlama tatlım....Suandan ıtıbaren hayırlısını ıste rabbimden...Dediğn gibi inşaallah sabırla tevekkulle bu sınamayı geçerız rabbimin katında tatlım...

Kimsecikler yooook .....Yine kaldım bi başıma....ehüeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım çok geçmiş olsun.hayırlısı olsun,umut yok deme hiç.Rabbbim hakkımızda hayırı olanı bilen.yaradan haberin yokmuydu,tedavisi için.ben rahat atlatmıştım.bana ilaç vermedi ya.okudum düşük için jelden,haptan bahsediyorlar ama sormadımda.çok kurcalamak istemedim açıkçası.herşey nasip,kısmet..14 gün beklicez,bekliyoruz:)bizdede sayı çok düşük,ve hareketsizlik çok yüksek.işte yapılan işlemlerle,ne kadar ii olduysa,nasip.. bu arada ben seni evde biliyodum,ne iş yapıyosun?dinlen 2 gün, sonra da kafanı rahat tutmaya gayret et.hadi bakalım dikkat et kendine..Allaha emanetol..

İnşaallah biran önce bebişine kavuşursun iz88'im....Allahtan ümit kesilmez bitanem iyi düşün iyi olsun tatlımm benim tmm mı...

İnşallahhh canımmm benimmm hepimiz miniklerimize tez vakitte hayırlısıyla kavuşalım.. Çok saolasın tatlım moral verdiğin içinn hayırlısı bakalım

Canımm çok saol Allah razı olsun.. Hep Rabbimden hayırlısını istedimm.. Şu 1 seneye yakın zamandır ailemle ilgili bazı sıkıntılar var ya çok ciddi hastalıklarla uğraşıyoruz. Rabbim bize bi evlat nasip eder inşallah da aileme de bizim evimize de umut doğar inşallahhh.. Hiç kimseye bişey söylemedim annemlere bile.. Onlar da benim gibi sabırsızlıkla beklemesin diye.. İnşallah güzel haberler alırım da sürpriz olur hepimize :) Canı gönülden istiyorum hepimiz için dua ediyorum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.. Ben çalışıyorum canım muhasebe işi yapıyorum :) BEbişim olana kadar çalışayım diyorum bırakıcam sonra zaten işi de kendim bakıcam minnoşuma :)) İnşallahhh o güzel haberleri hepimiz birbirimize veririrz hayırlısıyla..

Hadi inşaallah papatyacuğum....Eminim gusel gececektir....bu arada senın yas kaç ben 24 üm ya siz kızlarrr
bende 27 canım :))) hadi inşallah

geçmiş olsun canım ağrın olmasına üzüldüm
inşallahh güzel haberler verirsin unutursun bu ağrıları acıları:)

ne güzel her şey nasip canım SEN ÖNÜMÜZDEKİ AY TEKRAR AŞILAMA YAPACAKSIN DEĞİL Mİ?

Aminn canım Allah razı olsun inşallahhh hepimiz güzel haberler veririz birbirimize :))

Cok kararsızım yaptırmak istemiyorum hem de istiyorum yoruldum artık.aşılama ya da tüp bebek olacak olursa belli değil tam. Bunaldım artık

iz 88 inşallah çifte bayram yaparsınız.Rabbim hayırlısıyla nasip etmiş olsun.Ben de bayram sonu pazartesi gideceğim,randevum 11.30 da denk gelirse görüşelim inşallah...

iz 88 inşallah çifte bayram yaparsınız.Rabbim hayırlısıyla nasip etmiş olsun.Ben de bayram sonu pazartesi gideceğim,randevum 11.30 da denk gelirse görüşelim inşallah...

İnşallahhh fidanalcimm inşallah çifte bayram olur :)) Ahmet bey de bayramdan sonraki pazartesi gel testi yapalım dedi. Belki denk geliriz, o güne kadar bi aksilik olmazsa inşallah.. Ayarlamaya çalışırım canım o güne kadar konuşuruz zaten yine tatlım.. Sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

Cok kararsızım yaptırmak istemiyorum hem de istiyorum yoruldum artık.aşılama ya da tüp bebek olacak olursa belli değil tam. Bunaldım artık

canım benim senin için hangisi daha hayırlıysa o olsun çok haklısın bunalmakta sıkılmakta ama topla kendini çok ara verince insan hem tedaviden soğuyor hemde daha sonra kendine kızıyor zaman kaybettiği için hem bu sefer inşallah beklediğimiz sonuç olacak bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…