Tatlım merhabalar aşılamamı oldum çok şükür ama moraller biraz bozuk.. Dün akşam saat 7de eşim tahlilini verdi. saat 10a kadar bekledik. 10da aşılamam yapıldı ama çok canım yandı. Benim rahim ağzında yara var. Sanırım onun da etkisi oldu. Şuan bile kasık ağrım var.. İşe gitmedim rapor aldım 2 gün.. yani 3 gün yatıcam bende.. Doktor eşimin spermlerini kaliteli bulmadı pek. O yüzden ümidim az ama hayırlısı bakalım
Hadi bakalım hayırlı olsun!İyice dinlen moralinide bozma canım.. Allah tan başkası bilemez değil mi? Tez zamanda kavuşursun inşallah!
Kızlar merhabalar nasılsınız? Kaç gündür birşey yazmıyosunuz nerelerdesiniz? Ben bugün işe başladımevde olmak güzeldi yaa :) aşılama yaptıran arkadaşlarım size bişey soracağım bu bel ağrısı neden oluyo bilginiz var mı?
iyiim,sen nasılsın?herkes bayrama hazırlıklarına başladı sanırım,kimsede ses yok.bel ağrısımı başladı,inş belrtidir.çalışma insanı hayata bağlar:)
iyiyim bende tatlım saolasın :) Sanırım dediğin gibi herkes bayram hazırlıklarına başladı.. Biz hariç :)) haftasonu eşim süpürdü evi bişey yapmadım :) zaten bayramda da burda olmayacağız :)) o yüzden derin bi temizlik yapmayı düşünmüyorum.. HErşey bi belli olsun ondan sonra bakarız duruma göreBabam da diyo zaten işleyen demir pas tutmaz diye :) dalga geçiyorlar benimle ama evde olmak güzeldi gerçekten. Gerçi sıkıldım eşim işe gittiği zamanlarda ama :)) aşılamayı yaptırdığım günden beri ağrıyo ama tatlım belirti olduğunu sanmıyorum.. Fazla yürüyünce veya ayakta kalınca ağrıyo.. Sen kan testini bayramdan önce mi yaptıracaksın tatlım?
kapat kapıyı çık.bende öyle yapıcam.çalışırken tatilin kıymetini biliyoruz ama hep evde olmak bana göre değil.benim belim ağrımadı.yalnızca sağ kasığıma ağrı girdi,ilk iki gün.bugünde adet olmuşum gibi karın ağrısı ile uyandımneyse ki bişey yok şimdilik.umarım ii sonuçlar alırız bayram önü.cumartesiyi bi görsem:)
Kızlar merhabalar nasılsınız? Kaç gündür birşey yazmıyosunuz nerelerdesiniz? Ben bugün işe başladımevde olmak güzeldi yaa :) aşılama yaptıran arkadaşlarım size bişey soracağım bu bel ağrısı neden oluyo bilginiz var mı?
Aşılaman hayırlı olsun tez zamanda gelsin bebişin inşallah..bende şu sıralar çok fazla giremedim topiğe..
Güzel haberler ver bize
Saolasın canım yaa inşallahh güzel haberler alırım da sizlerle de paylaşırım.. Pek ümidim yok ama dua ediyorum bakalım Rabbim nasip eder inşallahh güzel haberi almayı.. Gerçi çok canım sıkkın şu 2 gündürbelim mi ağrıyo böbreklerim mi anlayamıyorum. Daha önce kum çıkmıştı böbreklerimde de yokluyo sanki.. İşyerinde de çok bunalıyorum ( Sen nasılsın neler yapıyosunnn?
Güzel haberlere ihtiyacımız var canım..
Bol bol su iç kum döküyorsan öyle atabilirsin..
Bayram yaklaştıkça bende bunalıyorum, gelsin artık şu tatil..
Bayramdan sonra fakülte tüp bebekte randevum var..ne yapacağım nerden başlayacağım bilmiyorum..sanırım biraz geç kaldım bunlar için..off içim daraldı
gittiğimde tüm tahlilleri teslim etsem ne gibi birşey uygular? fakülte hakkında bilgisi olan var mı? en son geçen sene gitmiştim 1 sene bekle dedi..sadece hormon tahlillerimi vermiştim..
Güzel haberlere ihtiyacımız var canım..
Bol bol su iç kum döküyorsan öyle atabilirsin..
Bayram yaklaştıkça bende bunalıyorum, gelsin artık şu tatil..
Bayramdan sonra fakülte tüp bebekte randevum var..ne yapacağım nerden başlayacağım bilmiyorum..sanırım biraz geç kaldım bunlar için..off içim daraldı
gittiğimde tüm tahlilleri teslim etsem ne gibi birşey uygular? fakülte hakkında bilgisi olan var mı? en son geçen sene gitmiştim 1 sene bekle dedi..sadece hormon tahlillerimi vermiştim..
Ben fakülteye gidiyorum arkadaşım bende önce başka hastaneye gitmiştim ve aradan zaman geçtiği için önce tahlillerimi yenilttiler sonrasında sonuç göstermeye gidip duruma göre adetliyken gelmeni istiyorlar, sonrası kişinin durumuna göre değişir tabi ama ben 2 kere klomen ve çatlatma iğnesi olayını başka hastanede yaşamıştım bende direkt aşılamaya geçildi 2 kere aşılama oldum olmayınca şimdi tüp bebek kararı aldık, rapor için aramalarını bekliyorum hayırlısıyla inşallah sende bebeğine kavuşursun. başka soruların varsa yardımcı olurum yine. görüşürüz.
Cevapladığın için teşekkür ederimbu konularda bilgisizim...hormon tahlillerimi tekrarlayacağım, eşimin testleride yaptıracağız bakalım doktor ne karar verecek..1 seneyi geçti gitmeyeli..geçen haftalarda bende troid olduğunu öğrendim tedavime başlıyorum..
Ben hiç klomen, çatlatma iğnesi kullanmadım. Acaba onlarıdamı denesem? Sanırım fakülte yumurta takibi yapmıyor?
Doktor böyle bişey önerirmi benmi istemeliyim?
Epey soru sormuşum
Önemli değil, yol arkadaşıyız aynı yollardan geçiyoruz hepimiz ve yardımlaşarak işimizi kolaylaştırmalıyız. zaten gidince hangi tahliller gerekiyosa istiyolar, eşindende sperm testi isteniyo, bu arada bende de troid çıktı ve daha önce iki doktor bakmasına rağmen farkedememişlerdi, fakültede farkettiler ve bende ilaç kulanıyorum, bu arada yumurta takibi yapılıyo diyebiliyorum onlar zaten gidince söylerler nasıl bi yol izleneceğini söylerler,
Vakit kaybetmemek için tahlilleri dışarıda tekrarlatacağım eşimin ve benim..malum fakültenin puresedürleri ve randevuları uzun oluyor..
Troidin kaç çıktı merak ettim? ..gebeliğe engelmiş 2'nin altına düşmesi gerekiyormuş..benim 4.36 idi 1 hafta sonra 3.50 lere düştü..bende ilaç kullanacağım ..birde adet düzensizliğim var sürekli gecikiyor sanırım yumurtlama sorunum var..
benim troidim fakülteye geçmeden önce 4,2 idi sorun yok dediler ama bende çarpıntı vs. yaşıyodum ve kilo almıştım bende hormonları düzenlediğini duyduğum poleni kullanmaya başladım hergün ve fakülteye gidince test tekrarlanınca 3,3 e düştüğünü gördük hatta doktor hangi ilacı kullanıyosun dedi :) sonra troid ilacı kullandım 1 ay yine test yaptık hiç düşmemiş 3,3 kalmış endokrine sevketti o da ilacın dozunu artırdı şimdi kullanıyorum bakalım bende test yaptıracağım inşallah düşmüştür. hamilelik için 2,5 ve altında olması gerekiyormuş yoksa düşüklere ve anomalilere neden olurmuş hamileliktede troid ilacına devam etmemiz gerkebilir. inşallah yakında düşer bundanda kurtuluruz. yumurtlama sorununuda ilaçla iğneyle çözülür sıkıntı yapma.
Bende kilo almıştım veremiyorum ne kadar az yesemde olmuyor ancak kilomu koruyabiliyorum aslında çok haraketli biriyim ama olmuyor işte..gerçi çok kiloluda değilim ama biraz vermek istiyorum..
Troid çaresi olan bir rahatsızlık inşallah yavrularımıza kavuşacağız..
Sen tüp bebeğe geçtin sanırım hayırlı olsun..nerede yaptırıyorsun?
Cevapladığın için teşekkür ederimbu konularda bilgisizim...hormon tahlillerimi tekrarlayacağım, eşimin testleride yaptıracağız bakalım doktor ne karar verecek..1 seneyi geçti gitmeyeli..geçen haftalarda bende troid olduğunu öğrendim tedavime başlıyorum..
Ben hiç klomen, çatlatma iğnesi kullanmadım. Acaba onlarıdamı denesem? Sanırım fakülte yumurta takibi yapmıyor?
Doktor böyle bişey önerirmi benmi istemeliyim?
Epey soru sormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?